Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Вообще этот майдан, один в один как болотная))) Такой знакомый сценарий, но в Москве он прошел более, мягче, что-ли?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ioann196 Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Тем не менее - некоторые хотя бы стараются соблюдать приличия и не наглеют. И вот чтобы не наглели - они должны боятся. Думаешь в Европе такого нет? Сплошь и рядом - как только люди почувствовали ухудшение - сразу выходят на улицы. По-этому их власть не зажирается. Но тебе про это судить сложно - ты ничего не знаешь об Украине и мало что о Европе - только то, на что настроен твой чип. Иначе, повторяюсь - ты сейчас по крайней мере не выступал бы в роли злопыхателя. насмешила)))если с Украиной - то да, знаю по общению со своей родней, то уж про Европу - не понаслышке, это ты зря, я по-моему уже писАл, что в Бельгии проработал и прожил почти 5 лет, и уж поверь объездил практически всю Европу, путешествовал, повторюсь - я не "злопыхатель", у меня СВОЕ мнение по поводу происходящего на Украине, просто подумай-что дальше-то?и не надо мне рассказывать про то как в Европе кто-то выходит на улицы, там власть просто умней)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Які вимоги Майдану до влади? Маємо два стратегічних завдання і два тактичних завдання, на найближчі дні. Тактичні завдання Майдану. На найближчі дні. Згадаймо, коли і чому розпочався Майдан? Коли Уряд Азарова прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди з Євросоюзом. Тому ВИМОГА ПЕРША: цей Уряд має піти у відставку, причому в повному складі – адже він одностайно проголосував за зупинення Угоди про асоціацію з ЄС. Який механізм? Рада голосує за відставку Азарова (проект уже внесено), або Указ про відставку видає сам Янукович. Далі. Чому вчора-сьогодні Майдан став набагато потужнішим і вимоги громадян жорсткішими? Тому що Беркут МВС уночі, незаконно, жорстоко, із застосуванням неконтрольованої сили, знищив наш мирний Майдан. Отже ВИМОГА ДРУГА: негайна відставка міністра внутрішніх справ Захарченка і притягнення до кримінальної відповідальності усіх, хто віддавав злочинний наказ і хто діяв злочинно. Механізм? Янукович видає Указ про звільнення Захарченка, а Генпрокуратура забезпечує розслідування і далі – суд. А стратегічні завдання Майдану? Їх теж два: ПЕРШЕ – якомога швидше підписання Угоди з Євросоюзом; ДРУГЕ – зміна влади і системи влади в країні, задля проведення ефективних реформ в рамках Угоди з ЄС і на основі дійсно європейських цінностей. А це, як усі розуміють, реально можливо після обрання нового Президента, нового парламенту і призначення нового Уряду. Звідси відповідні заяви і вимоги Майдану. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 насмешила)))если с Украиной - то да, знаю по общению со своей родней, то уж про Европу - не понаслышке, это ты зря, я по-моему уже писАл, что в Бельгии проработал и прожил почти 5 лет, и уж поверь объездил практически всю Европу, путешествовал, повторюсь - я не "злопыхатель", у меня СВОЕ мнение по поводу происходящего на Украине, просто подумай-что дальше-то?и не надо мне рассказывать про то как в Европе кто-то выходит на улицы, там власть просто умней)))) с чувства сохранения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Вообще этот майдан, один в один как болотная))) Такой знакомый сценарий, но в Москве он прошел более, мягче, что-ли?! Наверное сценарист один и тот же или чужой сценарий решили поставить в своем театре - но не учли уровень профессиональности актерского коллектива: Украина - не Россия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 "Вредні" поради беркутам, а-ля Остер. Если ты, вступая в "Беркут", Дал Отечеству присягу Охранять своих сограждан На майданах-площадях, Доставай скорей дубинку, Надевай экипировку И баллончик с едким газом Непременно прихвати! Привезут тебя под утро В подозрительное место: Сто брезентовых палаток, И в палатках люди спят, - Но нацелив свой фонарик На какого-то студента, Ты мгновенно разберешься: Это, братцы, террорист! Доставай тогда дубинку И, подкравшись незаметно, Наклонясь над самым ухом, Громко крикни "Хенде хох!". А когда он, полусонный, Побежит позвать на помощь, Ты по мышцам икроножным Террористу заряди. И не глядя, как он воет И катается по полу, Выходи на свежий воздух - Помогать своим друзьям. К выполнению заданья Отнесись без формализма: Сам Захарченко нас учит Фантазировать с душой! Бей дубинкою по почкам, Кулаком по диафрагме, И удавкою на шее Поработать не забудь. В пах лупи, за патлы дергай, Выбивай кастетом зубы - Много методов открыто Для пытливого ума! Ну, а если вдруг наткнешься На беременную бабу Или юную студентку, Или старую каргу, Доставай скорей гранату Газо-свето-шумовую И под ноги этой дуре Неожиданно бросай. Завизжит она, заплачет Ко всеобщему веселью: Ты не лезь в протест публичный, Если, типа, на сносях! Если ж бросятся оравой Террористы врассыпную, Прихвати с собой "титушек" И на джипах - догонять! Чтоб они, козлы, не знали, Где, в натуре, им спасаться: В подворотне, пиццерии Или, б..дь, монастыре... А наутро возвратившись После вахты утомленный, И зайдя тихонько в спальню К пятилетнему сынку, Сунь малютке под подушку Пачку сладких карамелек: Это ж будущее наше, Мы в ответе за него! Євген Кузьменко (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Був я на Майдані. Хм... Враження двояке... З одного боку - владу потрібно провчити, бо зажерлась. З другого - нічим хорошим це не закінчиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Був я на Майдані. Хм... Враження двояке... З одного боку - владу потрібно провчити, бо зажерлась. З другого - нічим хорошим це не закінчиться. Отож... Дуже страшно? бо я своїм не вірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Отож... Дуже страшно? бо я своїм не вірю. Страшно не в плані отримати кийком по спині. Стріляти навряд чи будуть. Сташно в плані - що буде далі з країною. Мені здалось, що ніхто з опозиційних лідерів не знає що робити потім - коли скинуть Януковича з Азіровим... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Страшно не в плані отримати кийком по спині. Стріляти навряд чи будуть. Сташно в плані - що буде далі з країною. Мені здалось, що ніхто з опозиційних лідерів не знає що робити потім - коли скинуть Януковича з Азіровим... Если не сменить всех судей прокуроров, ментов и правительство, то будет то, что было в Одессе. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Страшно не в плані отримати кийком по спині. Стріляти навряд чи будуть. Сташно в плані - що буде далі з країною. Мені здалось, що ніхто з опозиційних лідерів не знає що робити потім - коли скинуть Януковича з Азіровим... Коли хлопці збиралися, трохи говорили між собою - португалію у цьому сенсі згадували. Коли вонитуди приїхали,то містечко, де вони потім жили - було схоже навіть не на кожний наш райцентр - банальна дира. Єдине, що там було - океан і півтора метра пляжу біля нього, бо далі - гори. За десять років, коли почалася криза і вони змушені були звідти поїхати, бо там вже не було сенсу залишатися - для них не було роботи - містечко перетворилося в першокласний курорт, куди вже приїжджали туристи зі всієї Європи. Я це до чого - Угода - це не просто підпис - це план дій по перетворенню країни і якщо всі знають, що рано чи пізно потрібно починати, то чому б не зараз, не з цього моменту? Тільки ось красти - буде важче - саме це, очевидно, не влаштовувало владу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Цікаві мужики зараз говорять .http://www.youtube.com/watch?v=ICGhC33FGJI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 понедельник, 02 декабря, 2013 16:30 У посольства Украины задержаны 11 человек Москва Только что были задержаны 11 человек у посольства Украины в Москве (Леонтьевский переулок, 18). Задержанные держали в руках растяжку с надписью «УКРАИНА, МЫ С ТОБОЙ». Задержаны: Надежда Митюшкина, Николай Глухин, Александр Рыклин, Борис Немцов, Марфа Лавинская, Ольга Тымчаковская, Павел Кузнецов, Валерий Надеждин, Екатерина Рыжова, Денис Юдин и еще одна женщина, попросившая не указывать ее имени. -http://ovdinfo.org/express-news/2013/12/02/u-posolstva-ukrainy-zaderzhany-11-chelovek -http://ovdinfo.org/content/akciya-solidarnosti-s-evromaydanom-v-moskve-ievromaydan P.S. куда он ещё лезит, сидел бы невысовывался :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Наверное сценарист один и тот же или чужой сценарий решили поставить в своем театре - но не учли уровень профессиональности актерского коллектива: Украина - не Россия.Ну да, Россия не лягла а Украина ляжет, под дядю B) Сценарист что в России что в Украине, думаю тот же. Выбрал кучку, этак патриотов, борцов за справедливость, только вот борцы гнилыми оказались ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Я це до чого - Угода - це не просто підпис - це план дій по перетворенню країни і якщо всі знають, що рано чи пізно потрібно починати, то чому б не зараз, не з цього моменту? Тільки ось красти - буде важче - саме це, очевидно, не влаштовувало владу. Все вірно пишеш. Але для перетворень країни потрібно для початку мати уряд, який забезпечуватиме життєдіяльність країни і втілення цих самих перетворень. А тепер уяви, що робитиме уряд створений опозиційними силами які навіть не мають чіткого плану дій на найближче майбутнє? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ну да, Россия не лягла а Украина ляжет, под дядю B) Сценарист что в России что в Украине, думаю тот же. Выбрал кучку, этак патриотов, борцов за справедливость, только вот борцы гнилыми оказались ;) Це ти про тих 500 тисяч людей на Майдані? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Це ти про тих 500 тисяч людей на Майдані?Кучка патриотов, это главенствующая верхушка нынешней опозиции. То что происходит на майдане просто стыдно. Мы что в первобытном веке живем, захватывая здания??? P.S. Неужели 500 тыс :o а я думал мильён :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Кучка патриотов, это главенствующая верхушка нынешней опозиции. То что происходит на майдане просто стыдно. Мы что в первобытном веке живем, захватывая здания???Схоже що таки в первісному ладу і живемо, адже лупцюють молодь кийками і йух влада кладе на всіх (і на тебе також). <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Схоже що таки в первісному ладу і живемо, адже лупцюють молодь кийками і йух влада кладе на всіх (і на тебе також). <_<Так же и на тебя кладет) Мне пох на эту владу А что должна полиция делать: идите захватывайте, что вам вздумается? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 А что должна полиция делать: идите захватывайте, что вам вздумается?Я не маю нічого проти коли беркута махали кийками біля адміністрації преза (за винятком побиття журналістів - це не припустимо) там були явні безлади і намагання захопити органи державної влади. Але я категорично проти операцій нашкалт "зачистки" Майдану в ніч на 30 грудня... Ти взагалі розумієш про що я? Ти розумієш в чому різниця? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Я не маю нічого проти коли беркута махали кийками біля адміністрації преза (за винятком побиття журналістів - це не припустимо) там були явні безлади і намагання захопити органи державної влади. Але я категорично проти операцій нашкалт "зачистки" Майдану в ніч на 30 грудня... Ти взагалі розумієш про що я? Ти розумієш в чому різниця? Я понемаю, да, 30 числа был перебор. НО, ты скажи где такие митинги, не происходитя без таких инцидентов? Или бедных зеленых в Германие, заслужено гасят когда они себя к рельсам приковывают???Кстати, отпустили повара. Я так и думал, что посидят месяц для профилактики и выйдут <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Я понемаю, да, 30 числа был перебор. НО, ты скажи где такие митинги, не происходитя без таких инцидентов? Или бедных зеленых в Германие, заслужено гасят когда они себя к рельсам приковывают??? Кстати, отпустили повара. Я так и думал, что посидят месяц для профилактики и выйдут <_< беркут так окружил этих людей, что куда бы они не бежали, они все равно должны были пробегать через такой своеобразный коридор, который был образован из щитов - тоесть, людей, как волков заганяли в этот коридор и когда они по нем бежали - били. Били всех без разбору, били даже тех, кто падал. Я только что слышала рассказ очевидца - он художник, так вот, его даже били, когда он остановился, чтобы поднять мальчика, который лежал на спине без признаков жизни. Ты ТАКОЕ можешь себе представить? а эти дети это видели, они это ПЕРЕЖИЛИ. Вот почему никакая сука сейчас не имеет права говорить плохо о Майдане. Потому что Майдан - это не только политики - это отцы тех студентов, даже если образно. И если б они не вышли - нах нам такая жизнь, если мужик не можем гарантировать безопасной жизни своим детям? А вот ты, как бы не пыжился: я все сам дам - НИЧЕГО не дашь с того, что они небе не позволят. Ибо они считают тебя быдлом равно, как и меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 беркут так окружил этих людей, что куда бы они не бежали, они все равно должны были пробегать через такой своеобразный коридор, который был образован из щитов - тоесть, людей, как волков заганяли в этот коридор и когда они по нем бежали - били. Били всех без разбору, били даже тех, кто падал. Я только что слышала рассказ очевидца - он художник, так вот, его даже били, когда он остановился, чтобы поднять мальчика, который лежал на спине без признаков жизни. Ты ТАКОЕ можешь себе представить? а эти дети это видели, они это ПЕРЕЖИЛИ. Вот почему никакая сука сейчас не имеет права говорить плохо о Майдане. Потому что Майдан - это не только политики - это отцы тех студентов, даже если образно. И если б они не вышли - нах нам такая жизнь, если мужик не можем гарантировать безопасной жизни своим детям? А вот ты, как бы не пыжился: я все сам дам - НИЧЕГО не дашь с того, что они небе не позволят. Ибо они считают тебя быдлом равно, как и меня. Ори, а когда эти мальчонки кидали булыжниками в лица парней из Беркута и газом их травили- они такие же святые были, как ты их здесь представила??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Я не маю нічого проти коли беркута махали кийками біля адміністрації преза (за винятком побиття журналістів - це не припустимо) там були явні безлади і намагання захопити органи державної влади. Але я категорично проти операцій нашкалт "зачистки" Майдану в ніч на 30 грудня... Ти взагалі розумієш про що я? Ти розумієш в чому різниця? Да нічого він не розуміє - він же зомбі російських ЗМІ. Знаєш як вони подавали це побоїще: нещасні беркутівці вимушені були захищатися від озвірілого натовпу. Правда не знаю як зараз - адже Янека тільки Донецьк і Крим підтримав. Ще правда, Одесу дожимають - по третьому колу голосування пустили - так що невідомо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 беркут так окружил этих людей, что куда бы они не бежали, они все равно должны были пробегать через такой своеобразный коридор, который был образован из щитов - тоесть, людей, как волков заганяли в этот коридор и когда они по нем бежали - били. Били всех без разбору, били даже тех, кто падал. Я только что слышала рассказ очевидца - он художник, так вот, его даже били, когда он остановился, чтобы поднять мальчика, который лежал на спине без признаков жизни. Очень, трагично звучит. Поступили плохо. И что будем делать дальше? Ты ТАКОЕ можешь себе представить? а эти дети это видели, они это ПЕРЕЖИЛИ.Представляю. ЧТО ТАМ ДЕЛАЛИ ДЕТИ??? ТЫ ЭТО ПРЕДСТАВЛЯЕШЬ :o Ибо они считают тебя быдлом равно, как и меня.По себе, всех не суди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ори, а когда эти мальчонки кидали булыжниками в лица парней из Беркута и газом их травили- они такие же святые были, как ты их здесь представила??? Кидали не мальчонкі - кидали люди в масках - братчики Корчинського. І спеціально проти них поставили дітей курсантів. Певно хотіли відзняти гарну картинку, тільки їм все попсував Сашко Положинський. І Слава Богу, командирам хватило розуму забрати тих дітей з Майдану. Йди нахуй, не нервуй мене тупістю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Кидали не мальчонкі - кидали люди в масках - братчики Корчинського. І спеціально проти них поставили дітей курсантів. Певно хотіли відзняти гарну картинку, тільки їм все попсував Сашко Положинський. І Слава Богу, командирам хватило розуму забрати тих дітей з Майдану. Йди нахуй, не нервуй мене тупістю. Ты чего меня посылаешь?? Ты вообще кто здесь ??? Ты модератор, а ведешь себя как торговка семечками на базаре. В конце концов ты же женщина!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Все вірно пишеш. Але для перетворень країни потрібно для початку мати уряд, який забезпечуватиме життєдіяльність країни і втілення цих самих перетворень. А тепер уяви, що робитиме уряд створений опозиційними силами які навіть не мають чіткого плану дій на найближче майбутнє? Як сьогодні саказа герой вчорашнього Майдану Сашко Положинський - я розумію, що ці троє вас не надихають, але інших нема, а скидати цю владу треба. Тому давайте максимально самоорганізовуватися і діяти злагоджено, бо лишев єдності - наша сила. Ну десь так... Зате ми не уроди, як ось ці...що підтримують янека. Заміть, добровільно підтримують, бо жодного з них ніхто не примушує тут писати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ты чего меня посылаешь?? Ты вообще кто здесь ??? Ты модератор, а ведешь себя как торговка семечками на базаре. В конце концов ты же женщина!!! Тобі треба розказувати, ким є жінка, коли її діти в небезпеці? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Тобі треба розказувати, ким є жінка, коли її діти в небезпеці?Расскажи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.