Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Так где лозунги МЫ ПРОТИВ ОЛИГАРХОВ?

бАНДУ ГЕТЬ!!! уже было, только звучало Кучьму Геть!!! и что????

Тот же Фирташ (владелец Интера) тот же Левочкин, тот же Арбузов (евроактивист) -- ВСЕ ТЕ ЖЕ ЛЮДИ

Майдан - пушечное мясо в разборках олигархов. К которым добавятся олигархи Европы, забрасывая Украину СВОИМИ товарами.

Может напомнить БЕЗВИЗОВОГО РЕЖИМА И ЧЛЕНСТВА В ЕС в АССОЦИАЦИИ НЕТ

ТАК ЗА ЧТО СТОИТ МАЙДАН??????

дивна ти людина - вихований на революції 17-го року - тепер проти.

Думаю, не в революції спрва.

Коли б це були виступи за союз з Росією - ти був би не проти, хоча і не впевнена, що брав би участь.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

дурак ти черчіль - нащо свободівцям гроші? :lol:

а про Корчинського я вже писала - провокатор путіна.

щодо Мірошніченка доказів нема - поки що.

Корчинського видно на відео.

ну если им деньги не нужны и они до кормушки не рвутся, тогда сорри ты дура.

ну на твоём видео не видно, а на нашем видно.

Посилання на коментар

Да за бабло, которое им пиндосы дают

Вже тепер піндоси?

А ще недавно казали, що це проект ПР :lol:

Тріпло ти - ФІ!

Посилання на коментар

дивна ти людина - вихований на революції 17-го року - тепер проти.

Думаю, не в революції спрва.

Коли б це були виступи за союз з Росією - ти був би не проти, хоча і не впевнена, що брав би участь.

Так то была революция народа против богатых, а не разборки олигархов.

Что до союза с Россией, не оспариваю.

Я думаю это действительно исторический момент, если Россия будет как в 2004 стоять в стороне, Восток Украины ОКОНЧАТЕЛЬНО от неё отвернётся и примет Европу.

Жесткая реакция Кремля на вмешательство Европы в внутренние дела Украины - активизируют Восток, так как ассоциация с ЕС ударит именно по Востоку.

Но я сильно сомневаюсь, что Россия просто так отдаст Европе Украину.

Майдан не основание, это еле -еле 1 процент населения, а здесь живёт 47 милл. и все они УКРАИНА.

поживём увидим.

Посилання на коментар

В 20.35 в Киеве с периодичностью в полторы минуты прогремело три мощных взрыва. Они были отчетливо слышны в редакции "Вестей", которая находится возле Бессарабского рынка и памятника Ленину.

По предварительной информации, это были шумовые гранаты, которые использовали бойцы "Беркута" для разгона экстремистов от памятника Ильичу.

В эти минуты монумент пытаются разгромить неизвестные.

До этого ранен "беркутовец".

Посилання на коментар

Росіяни ображені:

Чому ялинкович не відмовився ві Асоціації, а тільки призупинив її

хотел оттянуть время. а им надо быстрей. они правы.
Посилання на коментар

Я , думаю, выходом было бы назначение референдума. Пусть народ определяет куда вступать Украине в ЕС или в Таможенный Союз (Евразийский Союз). Я - за Евразийский Союз. Мы, украинцы, ментально и реально должны быть с Россией.

Посилання на коментар

Я , думаю, выходом было бы назначение референдума. Пусть народ определяет куда вступать Украине в ЕС или в Таможенный Союз (Евразийский Союз). Я - за Евразийский Союз. Мы, украинцы, ментально и реально должны быть с Россией.

Возмутители спокойствия профашисты с запада никогда на это не согласятся ибо результат известен заранее.
Посилання на коментар

Що в тебе європейця спільного з азійцями - скажи?

Посилання на коментар

МВД Украины считает провокаторами беспорядков более 300 членов организации «Братство»

Милиция Киева частично установила провокаторов беспорядков в Киеве, передает РИА «Новости».

«В частности, неправомерные действия возле кабинета министров Украины были организованы при активном участии около 100 граждан, действия которых координировал гражданин по имени Андрей Фещук. К правонарушениям возле администрации президента Украины причастны более 300 радикально настроенных членов организации «Братство», которые действовали под надзором Дмитрия Корчинского. Кроме того, задержанные сообщили, что при беспорядке возле здания Киевской городской государственной администрации присутствовал представитель Всеукраинского объединения «Свобода» по фамилии Мирошниченко», — сообщили в МВД.

Посилання на коментар

Відрізок траси Житомир- Київ - перегородили фури. До Києва не пускають!

Правильно, обескровили Галычину, кто потом на ней работать будет, хотя а кто там и когда работал, все за бугром и при том ни одна блять здесь ни сказала, я еду защищать нэньку, видимо ставкт на майдане ниже чем здесь.
Посилання на коментар

В 20.35 в Киеве с периодичностью в полторы минуты прогремело три мощных взрыва. Они были отчетливо слышны в редакции "Вестей", которая находится возле Бессарабского рынка и памятника Ленину.

По предварительной информации, это были шумовые гранаты, которые использовали бойцы "Беркута" для разгона экстремистов от памятника Ильичу.

В эти минуты монумент пытаются разгромить неизвестные.

До этого ранен "беркутовец".

Це ленін впав з постаменту - так перейнявся революційним духом :lol:

Посилання на коментар

Правильно, обескровили Галычину, кто потом на ней работать будет, хотя а кто там и когда работал, все за бугром и при том ни одна блять здесь ни сказала, я еду защищать нэньку, видимо ставкт на майдане ниже чем здесь.

Бля, ну ось чого ти такий тупий: якщо ВСІ за бугром - то нащо трасу перекривати?

а якщо перекрили і на Майдані тільки галичани - то значить не всі за бугром.

все дуже просто, Ватсон, тільки треба мати чим думати

Посилання на коментар

Бля, ну ось чого ти такий тупий: якщо ВСІ за бугром - то нащо трасу перекривати?

а якщо перекрили і на Майдані тільки галичани - то значить не всі за бугром.

все дуже просто, Ватсон, тільки треба мати чим думати

Ой какая ты вумная , как утка, только отруби не ешь. Ну мож каких дураков с гор поснимали и везут для мяса.
Посилання на коментар

Це ленін впав з постаменту - так перейнявся революційним духом :lol:

А чим Вам не подобається Ленін? Він був при владі, але не мав нічого зайвого. Він був за бідних людей. Та підтримував їх. Він дав можливість піднятися бідним з колін, почати нове життя. Я - за Леніна.

Посилання на коментар

Щойно показували трасу на Київ - затор на кілометри.

Что правду сказал. ну я не виноват. Ты Ори сама видишь, всё, что я говорю , сбывается.
Посилання на коментар

Що в тебе європейця спільного з азійцями - скажи?

Я не європеєць. Я - українець. А якщо я українець, то в мене єдині корні з росіянами. Як ти цього не рощзумієшь?

Посилання на коментар

я вот одного не пойму, кому на фиг все это надо? пиндосии,...не сейчас, России-тоже вряд ли, украинской оппозиции-просто смешно, складывается впечатление-что часть украинцев, особенно западных, сейчас действуют по принципу: ЧЕМ ХУЖЕ-ТЕМ ЛУЧШЕ, неужели непонятно что хуже станет ВСЕЙ Украине? странные люди, или на это и был тонкий расчет власти-спровоцировать беспорядки, а потом есть варианты, можно и соседей попросить-помочь навести "конституционный порядок", а можно просто тупо гайки закрутить, можно и раздел Украины по территориальным признакам провести, беспорядки - на руку только действующей власти, ну и конечно тем кто хочет половить рыбку в "мутной воде", да и мародерам ИМХО)))

ЗЫ: я имею ввиду - именно провокации и беспорядки.

Посилання на коментар

Люди высказывают опасения:

"В Харькове собирается руководство восточных промышленных областей Украины...

К ним может присоединиться Юг и Крым...

Тут много говорят и пишут о свержении власти...

Разрушающие власть не понимают, что при разрушении её чаще всего возникают осколки...

Одно дело - легитимная, признанная в мире власть, законно избранная народом...

И совсем другое дело - те, которые захватили власть, силой сместив законную, легитимную.. Они даже не задумались над тем, что очень реален вариант появления сепаратистских настроений, который запросто может быть реализован при отсутствии законной власти...

Тут много писали о том, что не надо выделять дотации и субвенции Донбассу.

Надо опасаться "сбычи своих мечт"...

При малейшей провокации со стороны националистов в отношении русского населения Москва получает законнейшее право ввода своих войск для защиты русских...

Неужели ты думаешь, что кто-то будет защищать власть Кличка - Тягнибока - Яценюка?

Могу выдать военный секрет российского генштаба - на границе с Украиной части российской..."

Посилання на коментар

Дена, чому б вам не рушити на захист смвола вашого бидлячого життя: копанок, епідемії туберкульозу, сніду, повишеної смертності немовлят і злочинності серед мешканців Сх регіонів - МЕЖИГР"Я.

Кажуть Беркут боїться не справитися з натовпом, який намилив лижі в тому напрямку.

Посилання на коментар

Дена, чому б вам не рушити на захист смвола вашого бидлячого життя: копанок, епідемії туберкульозу, сніду, повишеної смертності немовлят і злочинності серед мешканців Сх регіонів - МЕЖИГР"Я.

Кажуть Беркут боїться не справитися з натовпом, який намилив лижі в тому напрямку.

Львівщина оголосила максимальну мобілізацію людей до Києва

Щойно завершилося чергове засідання штабу Координаційної ради Львівської обласної ради. Одним з головних повідомлень, яке озвучив голова Львівської обласної ради та голова Координаційної ради Петро Колодій, область оголошує максимальну мобілізацію людей до Києва на підтримку Євромайдану. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Очільник Львівської обласної ради водночас наголосив, що Координаційна рада відтепер напряму підпорядковується Національному комітету спротиву, роботу якого організували лідери трьох політичних сил – ВО «Свобода», політичної партії Віталія Кличка «Удар» та ВО «Батьківщина».

«У Львівській області всі дії координуватимемо через Координаційну раду, яка своєю чергою узгоджуватиме всі питання з Національним комітетом спротиву», – сказав Петро Колодій.

Окрім того, студентський Координаційний штаб і студентська Координаційна рада на львівському Євромайдані вливається у структуру Координаційної ради Львівської обласної ради.

На засіданні штабу Координаційної ради було оголошено про масовий виїзд людей до Києва. «Оголошуємо максимальну мобілізацію людей для виїзду до Києва. До списку тих, хто бажає їхати до столиці, не будемо вносити дітей, жінок і тих громадян, яким не виповнилося 20 років», – сказав голова обласної ради.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, на засіданні штабу Координаційної ради було оголошено про створення при цій структурі окремих відділів: організаційного, охоронного, інформаційного, аналітичного та юридичного (правового). На сьогодні внесено певні корективи – два останніх з відділів об’єднано в один – аналітично-правовий.

Як повідомив керівник організаційного відділу – депутат Львівської обласної ради Андрій Корнат, цей відділ діє у цілодобовому режимі. «Ми організовуємо збір і відправлення людей до Києва. Напряму співпрацюємо зі штабами, створеними при кожній районній раді у Львівській області. До нас масово подають списки жителів різних населених пунктів області, які бажають виїжджати до Києва. Зокрема вчора ввечері ми організували відправлення з-під будівлі Львівської обласної ради до столиці майже тисячу наших громадян. Сьогодні список бажаючих виїхати стає все більшим», – сказав він.

Андрій Корнат також поінформував, що до структури організаційного відділу долучилися і підприємці, які забезпечують збір коштів та допомоги громадянам, що виїжджають на Євромайдан у Києві.

Наголосимо, що контактувати з представниками організаційного відділу, який дислокується у приміщенні Громадської приймальні Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 16), громадяни можуть за такими номерами телефонів: 096 812 56 26; 093 74 88 731; 066 54 05 194.

Посилання на коментар

Я не європеєць. Я - українець. А якщо я українець, то в мене єдині корні з росіянами. Як ти цього не рощзумієшь?

попереджаю - дурню буду удаляти!

Посилання на коментар

Пусть не кажуть: вони тупи.
Посилання на коментар

я вот одного не пойму, кому на фиг все это надо? пиндосии,...не сейчас, России-тоже вряд ли, украинской оппозиции-просто смешно, складывается впечатление-что часть украинцев, особенно западных, сейчас действуют по принципу: ЧЕМ ХУЖЕ-ТЕМ ЛУЧШЕ, неужели непонятно что хуже станет ВСЕЙ Украине? странные люди, или на это и был тонкий расчет власти-спровоцировать беспорядки, а потом есть варианты, можно и соседей попросить-помочь навести "конституционный порядок", а можно просто тупо гайки закрутить, можно и раздел Украины по территориальным признакам провести, беспорядки - на руку только действующей власти, ну и конечно тем кто хочет половить рыбку в "мутной воде", да и мародерам ИМХО)))

ЗЫ: я имею ввиду - именно провокации и беспорядки.

Как и каждый гражданин страны должен знать, что закон не дремлет.

Так и каждый ЗАЖРАВШИЙСЯ правитель - что рано или поздно его вынесут из власти ногами вперед.

Это истина, без которой нет справедливости.

Нет справедливости, нет желания жить по закону.

Власть должна бояться - это аксиома.

Не боится власть - боится народ.

А ситуация очень похожа на ту, если бы янеком руководил Путин - все дейстия аналогичны кремлевским - без учета: Украина - не Россия.

Посилання на коментар

Пусть не кажуть: вони тупи.

Зате ви гострі ... на язик - ось і йшли би виручати свої символи - чого валяєшся в нічнушці вже другу добу - і так ніхто не клює :lol:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...