Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Людям твого типу - краще в такій ситуації мовчати.

Якщо ти кажеш, що ти тримаєш нейтралітет - тримай його, а якщо ти критикуєш опозицію - ти за владу.

Я не чула, щоб Тягнибок закликав на штурм - ти чув?

Повторюсь Тягнибок трус, кричать революция и затем мирные акции - абсурд

Революция не может быть мирной, на то она и революция.

А про молчать я тебе уже писал, не надо боятся услышать другое мнение- это тоже трусость.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Нє, ну це ж треба бути таким "визунчиком" - замутити дві революції за такий короткий проміжок часу

:lol: :lol: :lol:

а мне нравится. бандерню отметелят и отделят наконец то их.
Посилання на коментар

Менти кажуть що у провокаціях брали участь

братчики Корчинського

і свободівці на чолі з Мірошниченком.

Корчинського бачила на відео.

Про Мірошниченка - не відомо, принаймні жодного кадра, де б він був зафіксований - не бачила.

Посилання на коментар

Менти кажуть що у провокаціях брали участь

братчики Корчинського

і свободівці на чолі з Мірошниченком.

Корчинського бачила на відео.

Про Мірошниченка - не відомо, принаймні жодного кадра, де б він був зафіксований - не бачила.

А ты. что сомневаешься, вы всегда во всей своей истории пытались сделать чужими руками, результат известен заранее, так , что Ори , скоро тебе придётся визу открывать , что бы к жирафе приехать, если откроют конечно., твоя мечта сбывается, вы скоро будете совершенно свободными
Посилання на коментар

Повторюсь Тягнибок трус, кричать революция и затем мирные акции - абсурд

Революция не может быть мирной, на то она и революция.

А про молчать я тебе уже писал, не надо боятся услышать другое мнение- это тоже трусость.

Та нема в тебе ніякої ІНШОЇ думки, бо ти не був, не бачив і що найгірше - не хочеш ЗНАТИ.

Ти чужий на нашому святі Свободи - твоє серце закрите для позитиву.

А бризкати слиною на це, не побоюся цього слова - святе дійство - я з самого початку попередила - НЕ ДАМ.

Так що вибачай, але я ближчим людям цього б не дозволила - не те що тобі.

Посилання на коментар

"В пять часов вечера по Московскому времени началось совместное совещание чиновников Кабмина и Администрации президента, - об этом сообщает РБК-Украина. Обсуждается вариант введения или во всей Украине, или только в Киеве чрезвычайного положения в связи с попытками "силового захвата власти" с понедельника, 2 декабря.

Один из лидеров украинской оппозиции Юрий Луценко призвал собравшихся в центре Киева 2 декабря полностью заблокировать город, называя происходящее революцией и похоронами Украинской ССР."

.http://kontury.info/news/revoljucija...013-12-01-1407

Посилання на коментар

До речі, що це РЕВОЛЮЦІЯ - казав і Луценко - це я також чула.

Революція - це зміни і не обов"язково насильні

Опозиціонери мають дуже амбітні плани.

А як буде - не відомо.

Посилання на коментар

Всеукраїнське мирне віче та Провокатори влади на марші.

ОНЛАЙН

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/1/7003664/

Мирная демонстрция на тракторе захватила КГА. "Мирные" мероприятия продолжаются.
Посилання на коментар

"В пять часов вечера по Московскому времени началось совместное совещание чиновников Кабмина и Администрации президента, - об этом сообщает РБК-Украина. Обсуждается вариант введения или во всей Украине, или только в Киеве чрезвычайного положения в связи с попытками "силового захвата власти" с понедельника, 2 декабря.

Один из лидеров украинской оппозиции Юрий Луценко призвал собравшихся в центре Киева 2 декабря полностью заблокировать город, называя происходящее революцией и похоронами Украинской ССР."

.http://kontury.info/news/revoljucija...013-12-01-1407

Ну ось - для чого потрібні були провокатори і штурми державних будівель.

Тільки будівлі - не влада.

А повалювати владу незаконними методами - ніхто не закликає

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2Clt2ZffLOA

Посилання на коментар

Мирная демонстрция на тракторе захватила КГА. "Мирные" мероприятия продолжаются.

На тракторі - улюблений провокатор пуцькіна - Корчинський.

Посилання на коментар

01.12.2013 20:04 _ Леся Оробець:

Леся Оробець

Увага всім! Є підтверджена інфа, що риги збирають облради Півдня і Сходу. Проект рішення-звернення до Януковича, щоб той ввів надзвичайний стан.

Янукович взяв курс на розділ країни.

Посилання на коментар

Та нема в тебе ніякої ІНШОЇ думки, бо ти не був, не бачив і що найгірше - не хочеш ЗНАТИ.

А бризкати слиною на це, не побоюся цього слова - святе дійство - я з самого початку попередила - НЕ ДАМ.

Когда вас в цинках повезут, вот тогда и заговоришь о своём святе, ибо сейчас введут чрезвычайное положение, а потом вас будут как куропаток. Сирия , Югославия, Египет вам видимо не о чём не говорит. Только вам никто не поможет. некому.
Посилання на коментар

А ты. что сомневаешься, вы всегда во всей своей истории пытались сделать чужими руками, результат известен заранее, так , что Ори , скоро тебе придётся визу открывать , что бы к жирафе приехать, если откроют конечно., твоя мечта сбывается, вы скоро будете совершенно свободными

Черчіль, не набридло ляпати язиком?

Посилання на коментар

Леся Оробець

Увага всім! Є підтверджена інфа, що риги збирають облради Півдня і Сходу. Проект рішення-звернення до Януковича, щоб той ввів надзвичайний стан.

Браво, всё Ори пару дней и ты уже здесь не будешь.
Посилання на коментар

:rolleyes:

Ваш праздник свободы, это желание подписать соглашение с ЕС которое не выгодно ни Украине, ни Львову.

Вот и подумай, кто брюзжит слюной Я, говорящий фактами, или ТОЛПА толком не понимающих что требуют.

А вот по поводу ДАШЬ- НЕ ДАШЬ....сначала бы спросила, а Я ХОЧУ ;)

Посилання на коментар

Юрій Луценко

Україна усвідомила сама себе!

Виступ на Народному Віче 1 грудня на Майдані Незалежності.

Перш за все, я хочу низько вклонитися всім, хто сьогодні вийшов у центр української столиці відстоювати нашу свободу. Дякую вам усім і низький вам уклін.

Насправді сьогодні тут відбувається те, що ми з вами не доробили у 1991-му та 204-му роках.Сьогодні тут конає Українська Радянська Соціалістична Республіка.

Це – її похорон.

Сьогодні закінчується ера пострадянського "совка". Того радянського барака, який ледь перефарбували у жовто-блакитний колір і який намагалися видати за справді Незалежну Україну. Але не про таку Україну мріяли ті мільйони людей, які голосували за неї 1 грудня 1991 року.

Упевнений, що сьогодні ми маємо новий етап!

Що він означає?

Він означає, що Україна усвідомила сама себе.

Зараз я хочу звернутися не тільки до тих, хто стоїть на цьому колосальному Майдані. Хочу звернутися до тих, хто ще вдома.

І в першу чергу, хочу звернутися до наших братів зі Східної України.

Братья! Режим Януковича грабит вас раньше, чем все остальных. 80% украинского народа – против этой банды. Вместе мы должны быть одним украинским народом.

Разом ми зможемо прогнати цю банду скрізь: від Харкова до Ужгорода, від Сум – до Вінниці, всі разом, стиснувши руку в кулак, давайте їм скажемо – банду, геть!

Хочу, щоби всі українці зрозуміли: ми зараз змінюємо не президента, ми змінюємо систему влади в Україні.

Сюди вийшли люди, котрі хочуть чесного суду, нормальної міліції, що захищає людей, нормальної економіки, яку не грабує той, хто при владі. Люди, котрі хочуть найняти собі на службу нормальних чиновників, а не збирачів хабарів.

Знаю, що сюди вийшли люди, які мріють про європейську освіту, а не про сьогоднішню фабрику фальшивих дипломів. Люди, які хочуть достойної зарплати і пенсії за нормальну працю. Ті, котрі, зрештою, хочуть, щоб людина, котра працює руками і головою, жила краще за негідників, які грабують країну.

Ми міняємо не Януковича, ми змінюємо країну.

Україно – вставай і ставай українською європейською державою.

Друзі!

Я прожив і пройшов усі ці площі кожної ночі серед людей. Кожен з них запитував: який наш план?

Я прошу почути його. Наш план зрозумілий.

Це вже не мітинг, це вже не акція.

Це – революція!

Але ця наша революція буде переможною лише тоді, коли вона буде мирною.

Сьогодні тут починається страйк, який має заблокувати весь урядовий квартал. Ті місця, де знаходяться Кабінет міністрів, Адміністрація президента, Верховна Рада. Ми маємо бути тут.

Звертаюся до студентства. Знаю, що ви відстояли тут вже тиждень. Але завтра вам немає чому вчитися в інститутах. Вся наука сьогодні ту – на вулицях. Тут вашу майбутнє. Всі півмільйона київських студентів завтра тут: на Грушевського та Інститутській. Боріться за своє майбутнє.

Я звертаюся до київських підприємців. Якщо ви хочете, щоб з вас припинили знімати три шкури, виходьте завтра на вулиці. Тут ваше майбутнє без хабарів.

Я звертаюся до автомобілістів. Сьогодні вночі й завтра зранку приїздіть у цей квартал і зупиняйте тут автомобілі. Центр столиці належить народові, а не кровосісям.

Звертаюся до афганців і чорнобильців: приходьте сюди, в урядовий квартал і ні кроку назад.

Життя позаду більше немає. У нас все – попереду.

Друзі, запам'ятайте: досвід 2004 року вчить нас, як треба перемагати. П'ять днів блокади – і більшість Верховної Ради буде нашою. І вона відправить цей уряд у відставку.

Давайте зараз звернемося до тих, хто зараз перебуває у проянуковицькій більшості: переходьте на бік народу. Нам потрібна нова більшість у Верховній Раді.

Сьогодні тут перед вами три лідери парламентської опозиції. Формально – вони в меншості. Але разом з вами вони мають право диктувати ваші вимоги нашому українському парламенту.

Наші вимоги:

- відставка злочинного уряду Азарова разом з усіма міністрами. Захарченка – під суд.

- наступна вимога – дострокові вибори президента.

Це має відбутися наступного тижня. П'ять днів страйку у Києві, і буде результат. Будьте тут. З цього майдану – ні кроку назад. Наше майбутнє – попереду.

В єдності – сила. На Майдані, всі, як один, стоїмо весь цей тиждень повної блокади і країна буде нашою.

Мені однаково, куди завтра втече Янукович: у Росію, чи в Китай, але тут влада йому вже не належить.

Ми не дамо продати країну.

Ми її відвоювали. Вона – наша з вами, друзі.

Слава Україні!

Посилання на коментар

:rolleyes:

Ваш праздник свободы, это желание подписать соглашение с ЕС которое не выгодно ни Украине, ни Львову.

Вот и подумай, кто брюзжит слюной Я, говорящий фактами, или ТОЛПА толком не понимающих что требуют.

А вот по поводу ДАШЬ- НЕ ДАШЬ....сначала бы спросила, а Я ХОЧУ ;)

а Я ЗНАЮ

Посилання на коментар

Леся Оробець

:lol: :lol: :lol: :lol:

И чья бы корова мычала, КТО ПЕРВЫЙ СОБРАЛ ОБЛРАДЫ НЕ ЛЬВОВ ЛИ?

Посилання на коментар

Юрій Луценко

Україна усвідомила сама себе!

Виступ на Народному Віче 1 грудня на Майдані Незалежності.

Ми її відвоювали. Вона – наша з вами, друзі.

Слава Україні!

Да ни хрена вы ещё и не сделали, так горланите на площади, потом , как Саак буде галстуки жевать.. Так, что раздел в действии.
Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol: :lol:

И чья бы корова мычала, КТО ПЕРВЫЙ СОБРАЛ ОБЛРАДЫ НЕ ЛЬВОВ ЛИ?

Львів - за єдину Україну і проти олігархічної влади.

За це і стоять на Майдані.

За це ЄС

А Росія? А Росія - ПРОТИ,

Посилання на коментар

За це ЄС

Ещё бы за единую, у самих то и пожрать нет, но не выйдет, с фашизмом, как раз здесь тоже покончат. Сами буде себя комить , сами. Никто не пожелает с вами в связке идти не пыжтесь. Ибо знают, что потом вы предадите и будете своих же и расстреливать.
Посилання на коментар

Ещё бы за единую, у самих то и пожрать нет, но не выйдет, с фашизмом, как раз здесь тоже покончат. Сами буде себя комить , сами. Никто не пожелает с вами в связке идти не пыжтесь. Ибо знают, что потом вы предадите и будете своих же и расстреливать.

Ти пропонуєш дену заблокувати?

я - ЗА!

post-29426-1385924311_thumb.jpg

Посилання на коментар

За це ЄС

Так где лозунги МЫ ПРОТИВ ОЛИГАРХОВ?

бАНДУ ГЕТЬ!!! уже было, только звучало Кучьму Геть!!! и что????

Тот же Фирташ (владелец Интера) тот же Левочкин, тот же Арбузов (евроактивист) -- ВСЕ ТЕ ЖЕ ЛЮДИ

Майдан - пушечное мясо в разборках олигархов. К которым добавятся олигархи Европы, забрасывая Украину СВОИМИ товарами.

Может напомнить БЕЗВИЗОВОГО РЕЖИМА И ЧЛЕНСТВА В ЕС в АССОЦИАЦИИ НЕТ

ТАК ЗА ЧТО СТОИТ МАЙДАН??????

Посилання на коментар

Черчиль, Ты оказался прав. ! Извини не поверил я тебе до конца.Думал народ там идейный собирается на митинги. Тариф для студентов и пенсиона 15 гривен в час.Разбиваются на пятёрки,шестой казначей,который и контролирует отработку часов. Некоторые линяют к концу мероприятия и пенсион остаётся с носом. Набор рекрутов проходит через инет. Рекрут звонит, заявляет о желании "поработать" ему присылат СМСку,где,что, когда.Смотрел сейчас съёмки скрытой камерой на Майдане на канале 24.

А зачем мне врать, я человек не заинтересованный

Міліція: штурм АП та захоплення будівлі КМДА організували представники «Братства» та «Свободи»

Зокрема, повідомляє МВС, «неправомірні дії біля Кабінету міністрів України були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук. До правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського. Крім того, затримані повідомили, що безлад біля будівлі Київської міської державної адміністрації супроводжувався представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на прізвище Мірошниченко».

Вот откуда и ноги растут.

Посилання на коментар

А зачем мне врать, я человек не заинтересованный

Міліція: штурм АП та захоплення будівлі КМДА організували представники «Братства» та «Свободи»

Зокрема, повідомляє МВС, «неправомірні дії біля Кабінету міністрів України були організовані за активної участі близько 100 громадян, дії яких координував громадянин на ім’я Андрій Фещук. До правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського. Крім того, затримані повідомили, що безлад біля будівлі Київської міської державної адміністрації супроводжувався представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода» на прізвище Мірошниченко».

Вот откуда и ноги растут.

дурак ти черчіль - нащо свободівцям гроші? :lol:

а про Корчинського я вже писала - провокатор путіна.

щодо Мірошніченка доказів нема - поки що.

Корчинського видно на відео.

Посилання на коментар

Так где лозунги МЫ ПРОТИВ ОЛИГАРХОВ?

бАНДУ ГЕТЬ!!! уже было, только звучало Кучьму Геть!!! и что????

Тот же Фирташ (владелец Интера) тот же Левочкин, тот же Арбузов (евроактивист) -- ВСЕ ТЕ ЖЕ ЛЮДИ

Майдан - пушечное мясо в разборках олигархов. К которым добавятся олигархи Европы, забрасывая Украину СВОИМИ товарами.

Может напомнить БЕЗВИЗОВОГО РЕЖИМА И ЧЛЕНСТВА В ЕС в АССОЦИАЦИИ НЕТ

ТАК ЗА ЧТО СТОИТ МАЙДАН??????

Да за бабло, которое им пиндосы дают
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...