Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 По центру бродят УЖРАТЫЕ в хлам шахтёры, бьют бутылки. Лично меня это радует. Пусть страна увидет лик донецкого быдла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 открою вам "страшную тайну"- я сам на четверть украинец, родня живет и в Одессе, и в Ивано-Франковске, так что "украинский язык" - мне не чужой, худо-бедно понимаю, но вот общаться на нем - не хочу, я не заставляю с собой общаться , а уж на каком языке мне общаться - я сам выбираю))Ну с тобой всё ясно ты с большой прожыдью пархатой. На четверть украинец )))В яблочко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Украинский город решил вступить в Евросоюз))))))))))))))))))))) lekso79 24 ноября, 1:21 Украинский город Рава-Русская, граничащий с Польшей, обратился к властям Евросоюза с просьбой подписать с ним соглашение об ассоциации. Об этом сообщает Gazeta.ua. Мэр города Ирина Верещук объяснила свои действия положением Европейской хартии о самоуправлении, которое разрешает такое обращение. Верещук подчеркнула, что горожане «не согласны, не поддерживают, не признают и не будут подчиняться антиукраинскому решению правительства», которое прекратило подготовку к ассоциации. "Мільйони українських громадян, які все ще вірили та сподівалися на світле майбутнє для себе та своєї країни, тепер не бачать навіть променя надії. Міські, сільські та селищні громади по всій території України сьогодні намагаються показати, що Україна – це Європа, її місце у цивілізованому світі, а не у імперському рабстві. Рава-Руська, як місто, що розташоване за 2 кілометри від Європейського Союзу, ментально, духовно, культурно, історично є Європою, - заявляє міський голова 5-тисячного міста. - Громаді нашого міста як нікому іншому відомо, що таке Європа, які вона дає можливості та перспективи. І тому ми не погоджуємося, не підтримуємо, не визнаємо і не підкоряємося антиукраїнському рішенню уряду. Натомість просимо вас дослухатися не до політиків та урядовців, більшість з яких сьогодні проводять відверті антиукраїнські дії, а до простих громадян, які говорять "так" Європі, "так" угоді про асоціацію." Відповідно до Європейської Хартії місцевого самоврядування, мер звернулася до Ради Європи, до урядів європейськихдержав і попросила вважати офіційну позицію уряду України щодо призупинення євроінтеграції такою, що не відповідає і не відстоює інтереси територіальних громад. "Враховуючи це, просимо вас укласти угоду про асоціацію між Європейським Союзом та територіальною громадою міста Рава-Руська", - заявила Ірина Верещук. Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_mer-ravi-ruskoji-prosit-evroparlament-prijnyati-v-es-svoe-misto/527626">Gazeta.ua</a> Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Слушай ты " сибиряк" хватит ныть как баба. Задрал уже А ты само то хоть женщина? Не женский это абсолютно лексикон, ставить себя саму в униженное положение. Недавно была в Сибири -> эти идиоты сибиряки почти все считают, что Сибирь должна стать отдельным государством.))) Дурацкая и психопатическая идея, тупой сепаратизм... Видите ли у них нет другого выбора, как стать Сибирским государством Они все якобы садят на недрах и со злобой поглядывая на управленческую Москву. На любом предприятии все знают, устроиться на работу? документы через Москву! Зарплата? Москва решит..... Но твой то именно пост указывает на то, что ты и понятие не имеешь что такое Сибирь, и кто и как там живет. Вот и начни с того, где и у кого ты была. Иначе: Впрочем чё это я о Сибире, на хуй она нужна... особенно на этом форумеЭто лишь твои домыслы, так как ты не думаю что настолько богатый пользователь с женским ником, чтобы запросто так тратить деньги и время, чтобы порассуждать на этом самом форуме почему то русскими буковками о том, где тебе неприятно находиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Говорят Киев собрал 150 тыс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 девочка я смотрю ты со Львова, так иди поляков обслуживай, они тебе быстро покажут кто в доме хозяин, и не надо мне - "тыкать", а то смахивате - на быдло))))) не закриєш свого писка - сам підеш обслуговувати - кого тобі скажуть Пнял, лайно собаче!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Ти не правий - в молодих апріорі багато радості в очах - якщо ні, то це вже не молоді. А щодо Майдану - якщо їх вигнали не за СВОЄ - то яка там радість. Тут щоб відбути, взяти бабки і звалити додому. Так що про "циганву" - ти щось не в тему, бо тоді треба визнати, що похмурий з вигляду шахтар - це еталон українця - а це не так. Ориша, те кто надеются просто поехать в европу и там хорошо заработать, напоминают румынских цыган, которых гнали с Франции.Те кто работают здесь, понимают как важно, что бы не закрылись заводы и предприятия. Европейские нормы могут быть только лет через десять, а как эти десять лет прожить без работы??? Кто как не ЗУ должны знать, что хлеб имеет первостепенное значение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 По центру бродят УЖРАТЫЕ в хлам шахтёры, бьют бутылки. Лично меня это радует. Пусть страна увидет лик донецкого быдла. Ви не розслабляйтеся - в неті писали, що завезли багато "тітушок" - не факт, що вони з Донецька і що шахтарі. Вже темніє - можуть бути провокації. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 По центру бродят УЖРАТЫЕ в хлам шахтёры, бьют бутылки. Лично меня это радует. Пусть страна увидет лик донецкого быдла. и с другой стороны киевского. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Ориша, те кто надеются просто поехать в европу и там хорошо заработать, напоминают румынских цыган, которых гнали с Франции. Те кто работают здесь, понимают как важно, что бы не закрылись заводы и предприятия. Европейские нормы могут быть только лет через десять, а как эти десять лет прожить без работы??? Кто как не ЗУ должны знать, что хлеб имеет первостепенное значение. Європа хотіла, щоб ми змінилися. Росія брала нас такими, якими ми є. Ці два факти - є визначальними у виборі між двома напрямками. Я десь читала, що поляки, зі вступом в ЕС, вдвічі збільшили товарообіг з Росією. Так що ЄС - тут ні до чого - тут геополітика. А в геополітиці нема категорії "хліб" Хліб у нас є, в Україні люди з голоду не помирають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Вимагають, але не РІВЕНЬ, а ЯКІСТЬ - тут є різниця. Бо рівень - коли запрацює економіка. А якість - можлива навіть принизьких зврплатах. А потім одне потягне інше, і піде до покращення рівня життя. Европейские ценности, не многим отличаются от марсианских, такое же абстрактное понятие.....их пообещать не жалко.но когда этот народ начнёт требовать что то более конкретное, типа ВЫЖИВЕТЕ НА 1000 ГРИВЕН ТРЕБУЕМ ДОСТОЙНЫХ ЗАРПЛАТ!!!! Конечно это не так много как европейские ценности, но народ бы хоть не выглядел тупым электоратом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Киев. Цетр. Гастрономы окупировали шахтёры. Такой себе люмпен, таких рож я давно не видела, разве, что в Сибири на вокзале. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Європа хотіла, щоб ми змінилися. Росія брала нас такими, якими ми є. Ці два факти - є визначальними у виборі між двома напрямками. Я десь читала, що поляки, зі вступом в ЕС, вдвічі збільшили товарообіг з Росією. Так що ЄС - тут ні до чого - тут геополітика. А в геополітиці нема категорії "хліб" Хліб у нас є, в Україні люди з голоду не помирають. Значит даже ваша история вас не научила, что всё сводится к достатку. Хлеб я конечно упомянул как образное значение, но когда Азаров заявил что ЕС предложили Украине один миллиард евро на семь лет. НИКТО из европейских политиков не опроверг его слова.....Значит мы им преимущество над Россией, свой рынок а они нам сумму равную той, что мы платим каждый месяц России за газ? И что завтра, будут есть пенсионеры на ЗУ, когда из за спада экономики нечем будет платить пенсии???? Европейские Ценности?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 и с другой стороны киевского. :rolleyes:Чем тебя не устраивает вторая сторона ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Киев. Цетр. Гастрономы окупировали шахтёры. Такой себе люмпен, таких рож я давно не видела, разве, что в Сибири на вокзале. Одна тоже рассказывала, что кого не увидит у всех рожи косые, оказалось то их перекашивало, когда они её видели. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 А ты само то хоть женщина? Не женский это абсолютно лексикон, ставить себя саму в униженное положение. Но твой то именно пост указывает на то, что ты и понятие не имеешь что такое Сибирь, и кто и как там живет. Вот и начни с того, где и у кого ты была. Иначе: Это лишь твои домыслы, так как ты не думаю что настолько богатый пользователь с женским ником, чтобы запросто так тратить деньги и время, чтобы порассуждать на этом самом форуме почему то русскими буковками о том, где тебе неприятно находиться. Слушай . Я родилась в Рашке и достаточно там пржила, чтобы рассуждатьА вот по твом постам легко сделать выводы кто живёт в Сибири. Чехова лучше читай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ioann196 Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 во как "бандерлоги" обижаются, даже сообщения трут, смешно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ioann196 Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Слушай ты...дефективный. Я родилась в Рашке и достаточно там пржила, чтобы рассуждать не придумывай, ты родилось по ошибке во....Львове, а в России "на вокзале в Сибири" просто денег зарабатывало)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість alex zender Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Так и нет ответа... Скока платят патриотам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Чем тебя не устраивает вторая сторона ????Тем что вы мало понимаете, зачем вообще туда приперлись, кто вас приглашал в Европу? договорились лишь забросать Украину европейской продукцией.....Так что вы как папуасы от этого ликуете??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Значит даже ваша история вас не научила, что всё сводится к достатку. Хлеб я конечно упомянул как образное значение, но когда Азаров заявил что ЕС предложили Украине один миллиард евро на семь лет. НИКТО из европейских политиков не опроверг его слова.....Значит мы им преимущество над Россией, свой рынок а они нам сумму равную той, что мы платим каждый месяц России за газ? И что завтра, будут есть пенсионеры на ЗУ, когда из за спада экономики нечем будет платить пенсии???? Европейские Ценности?????? На словах Азарова будувати висновки - собі дорожче. Тому спростовувати навіть не буду. А що стосується нашої історії - то вона з обох боків була агресивною. Тільки одна сторона мінялася - набирала цивілізованих обрисів, а друга залишилася на старому рівні. Люди з низькою самооцінкою і з комплексами - завжди будуть почувати себе ніяково у дорогому магазині - та вони навіть не будуть заходити туди, хоча, коли б зайшли, то б здивувалися: ціни на товари там не вищі від тих, які є на ринку, зате якість товарів краща і обслуговування приємніше. Може ти не знаєш - у Львові зустріти хамовитого продавця - така ж рідкість, як зустріти привітного в СРСР. Чи так само у твоєму місті? бо мої знайомі з Росії - були приємно вражені цим фактом, кажуть, що в них хамлять навіть у великих супермаркетах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 вторая картинка на сайте. онлайн в Киеве.. ставьте , включайте и хотя бы слушайте что происходит -http://korrespondent.net/ukraine/politics/3263052-v-sety-ydet-onlain-transliatsyia-sobytyi-na-maidane Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Так и нет ответа... Скока платят патриотам?Неужели не понятно Киев поднялся. Какие деньги...?Платят донецким. От 30- 50 гр нам студенты ихние признались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 На словах Азарова будувати висновки - собі дорожче. Тому спростовувати навіть не буду. А що стосується нашої історії - то вона з обох боків була агресивною. Тільки одна сторона мінялася - набирала цивілізованих обрисів, а друга залишилася на старому рівні. Люди з низькою самооцінкою і з комплексами - завжди будуть почувати себе ніяково у дорогому магазині - та вони навіть не будуть заходити туди, хоча, коли б зайшли, то б здивувалися: ціни на товари там не вищі від тих, які є на ринку, зате якість товарів краща і обслуговування приємніше. Може ти не знаєш - у Львові зустріти хамовитого продавця - така ж рідкість, як зустріти привітного в СРСР. Чи так само у твоєму місті? бо мої знайомі з Росії - були приємно вражені цим фактом, кажуть, що в них хамлять навіть у великих супермаркетах. Я написал тебе о другом, как Украина протянет десять лет модернизации, потеряв 25 процентов своих доходов и от Европы получив АЖ 1 миллиард евро???чем платить зарплаты и пенсии???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 во как "бандерлоги" обижаются, даже сообщения трут, смешно Ще раз і КУЛЬТУРНО. Тут нема "бандерлогів". Тут є українці і гості України. Веди себе пристойно - ніхто тебе терти не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 листопада, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 не придумывай, ты родилось по ошибке во....Львове, а в России "на вокзале в Сибири" просто денег зарабатывало))))))Это исходя из твоей анальной логики. Тупой сибирский валенок.Гы ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Я написал тебе о другом, как Украина протянет десять лет модернизации, потеряв 25 процентов своих доходов и от Европы получив АЖ 1 миллиард евро??? чем платить зарплаты и пенсии???? Так я ж тобі відповіла: не вірю я Азарову, бо вони всі 1.5 року, як готують цю Угоду про асоціаці, отримують дешеві кредити від ЕС - але про це мовчать. Досі мовчали і європейці - а тепер невідомо як. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 вторая картинка на сайте. онлайн в Киеве.. ставьте , включайте и хотя бы слушайте что происходит -http://korrespondent.net/ukraine/politics/3263052-v-sety-ydet-onlain-transliatsyia-sobytyi-na-maidane Я пишу і паралельно слухаю тут http://www.pravda.com.ua/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ioann196 Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Ще раз і КУЛЬТУРНО. Тут нема "бандерлогів". Тут є українці і гості України. Веди себе пристойно - ніхто тебе терти не буде. как бы помягче выразиться... ну тогда ТЫ тоже веди себя .... пристойно, ок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2013 Так я ж тобі відповіла: не вірю я Азарову, бо вони всі 1.5 року, як готують цю Угоду про асоціаці, отримують дешеві кредити від ЕС - але про це мовчать. Досі мовчали і європейці - а тепер невідомо як. Ориша, он сделал заявление которое если бы было ложью, уже на следующий день опроверглось бы.Так что в данном случае, скорее лжёт другая сторона, внушая Украине что он чего то выиграет от того, что МЫ НАЛОГ (пошлину) СНИМЕМ, А они НЕТ....... Ну вот сама подумай, ГДЕ ВЫГОДА???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.