Гість За правду Опубліковано 26 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2004 Бог неспроста пометил Ю. Он брехун какого еще поискать нужно. Люди кому вы верите. Опомнитесь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Опубліковано 26 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2004 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Влад Хмельницкий Опубліковано 28 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2004 Верят ему зомби. Возможно - уже потерянные люди. Как вампиры из знаменитого "Интревью с вампиром". Мутант войдет в историю как самый выдающийся обманщик Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Dir Опубліковано 28 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2004 што за народ?! сначала травите людей в театре "неизвестным газом" - и плечами пожимаете - фиг его знает. что это было а сейчас придуриваетесь, что ющенко не диоксином слегка опылили или не знаешь про диоксин?? я тут сегодня уже писал, но тебе, тупому, повторю: ". Это диоксин. Точно так же, а точнее - гораздо хуже - выглядели американские солдаты во вьетнаме, попавшие под распыление с самолетов "эйджент оранджа" - дефолианта, содержащего диоксин дефолиант - для того, чтобы деревья в джунглях лишились листвы - и вьетконг был виден с воздуха (распылено было ок. 40 тыс. тонн) в штатах ок. 20 тыс пострадавших ветеранов получают компенсацию во вьетнаме пострадавших ок. 600 тыс. симптоматика и внешнее действие - 1:1 как у ющенко по его делу западные токсикологи сейчас говорят именно о применении диоксина " а ржут над людским горем - моральные уроды у христиан так не принято понял, урод?? засунь свой плакатик себе сам знаешь куда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Жека Опубліковано 28 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2004 Классный плакатик Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Phoenix Опубліковано 28 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2004 Я жодно разу не чув обгрунтованих скарг в бік Ющенка, а ось думка про те, що ті люди котрих ми сьогодні вважаємо небезпечними для суспільства завтра опиняться біля керма держави мене лякає. ТАКОГО НЕ МОЖНА РОБИТИ! Я не хочу бути Росією, та як бі ж Росією... ніхто вже не памятає 1640-ві роки... =((( УКРАЇНО, БОРИСЯ! БОРИСЯ ЯК МИ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.