Перейти до змісту
Український політичний форум

ДОНБАСС

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

По-моєму - не потрібно свої фантазії видавати за реальність.

Так это ты написала сама. САМА!

Володя, не суди ЗУ по СУ. Ми не хочемо в Польщу і ніколи не хотіли.

Мине час і прихильники Союзу перестануть робити погоду на СУ - і тоді ні про яку федерацію ніхто більше не заїкнеться.

То есть вы - не хотите и не надо судить по ВУ. Вызодит, последние хотят? :o
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

А з чого ти вирішила, що віруючі люди - не самостійні?

Ти людина не віруюча, тому судитипро це не можеш. А священик збрехати не міг. Він багато різних історій розповідав, трагічних, веселих - і всі з надзвичайним оптимізмом - і я йому вірю.

Потому что верующие зависимы от служителей культа, от их мнения, наставлений. Вот что это такое: прощение грехов? Убил, пришел к священнику - тот грехи отпустил. Выходит, можно вновь согрешить? Ведь все равно грех отпустят. А вот Бог вряд ли грехи отпускает))).
Посилання на коментар

Так это ты написала сама. САМА!

То есть вы - не хотите и не надо судить по ВУ. Вызодит, последние хотят? :o

Я можу судити хоча б з того, що я тут читаю.

А з чого судиш ти - мені не відомо. Ти навіть не спромоглася прочитати комент, на який я відповіла.

Але якщо ти стверджуєш, що східняки не хочуть у союз з РФ - то мене це тішить.

Посилання на коментар

Потому что верующие зависимы от служителей культа, от их мнения, наставлений. Вот что это такое: прощение грехов? Убил, пришел к священнику - тот грехи отпустил. Выходит, можно вновь согрешить? Ведь все равно грех отпустят. А вот Бог вряд ли грехи отпускает))).

Тут я навіть коментувати не буду.

Твоє розуміння ролі Церкви в житті людини і віри - тягне на аналіз поверхні Марса дилетантом.

Посилання на коментар

Володя, не суди ЗУ по СУ. Ми не хочемо в Польщу і ніколи не хотіли.

Мине час і прихильники Союзу перестануть робити погоду на СУ - і тоді ні про яку федерацію ніхто більше не заїкнеться.

Я писал о принципе, что суть патриотизма сводится к тому, чьей столице платить налог.

Что конкретно о Польше, то не уверен что ЗУ не хочет, может просто сами себе признаться не хотят.

Иначе зачем так активно "воевать" против российского коммунизма (которого уже давно в помине нет) который ЗУ к Украине присоединил.

Другими словами активно напоминаются события именно тех времен, потому как всё остальное абсурдно, Сталин умер, НКВД нет, да и нынешняя власть России коммунизм так же недолюбливает.....Так зачем вновь и вновь вспоминать 30тые?

Посилання на коментар

Я писал о принципе, что суть патриотизма сводится к тому, чьей столице платить налог.

Что конкретно о Польше, то не уверен что ЗУ не хочет, может просто сами себе признаться не хотят.

За те я впевнена - НЕ ХОЧУТЬ!

Иначе зачем так активно "воевать" против российского коммунизма (которого уже давно в помине нет) который ЗУ к Украине присоединил.

Другими словами активно напоминаются события именно тех времен, потому как всё остальное абсурдно, Сталин умер, НКВД нет, да и нынешняя власть России коммунизм так же недолюбливает.....Так зачем вновь и вновь вспоминать 30тые?

А що, комунізм ділиться на "російський", "український" чи ще якийсь?

Воюють не з самим комунізмом - мало хто знає що це таке по суті.

Воюють з радянщиною, яку і називають комунізмом.

Хочу тобі нагадати, що частина України, яка була приєднана до СРСР - це і є Україна: від Сяну до Дону.

А що стосується історії - її забувати не можна, її треба знати і вивчати, але не ЖИТИ нею.

Ради цікавості - ознайомся, хто на форумі переважно піднімає цю тему? Не було б тих людей, я б воліла гоаворити тільки про сучасні події, а так, інколи вимушена, для рівноваги.

Глянь на верхній розділ - там суцільні 30-ті. І хто з тих, хто піднімає ці теми - з ЗУ? - НІКОГО!

Ото ж не треба з хворої на здорову - справі це не допоможе. Краще визнай, це ідеальна тема для запудрити мізки своєму електорату напередодні виборів президента, коли до народу йти нема з чим, а перемогти ще раз хочеться - ось і відволікають увагу.

Посилання на коментар

За те я впевнена - НЕ ХОЧУТЬ!

А що, комунізм ділиться на "російський", "український" чи ще якийсь?

Воюють не з самим комунізмом - мало хто знає що це таке по суті.

Воюють з радянщиною, яку і називають комунізмом.

Хочу тобі нагадати, що частина України, яка була приєднана до СРСР - це і є Україна: від Сяну до Дону.

А що стосується історії - її забувати не можна, її треба знати і вивчати, але не ЖИТИ нею.

Ради цікавості - ознайомся, хто на форумі переважно піднімає цю тему? Не було б тих людей, я б воліла гоаворити тільки про сучасні події, а так, інколи вимушена, для рівноваги.

Глянь на верхній розділ - там суцільні 30-ті. І хто з тих, хто піднімає ці теми - з ЗУ? - НІКОГО!

Ото ж не треба з хворої на здорову - справі це не допоможе. Краще визнай, це ідеальна тема для запудрити мізки своєму електорату напередодні виборів президента, коли до народу йти нема з чим, а перемогти ще раз хочеться - ось і відволікають увагу.

Рыбка . ты видать историю вообще не знаешь. "це і є Україна: від Сяну до Дону." ну скажи на милость ну откуда она взялась, если это окраина Руси, то тогда вы при чём здесь. Ты там просишь доказательст, но мне они не нужны, ты своими словами скажи, вы тут при чём.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...