Гість laktomas Опубліковано 11 серпня, 2006 Поділитися Опубліковано 11 серпня, 2006 Народный депутат от партии регионов заявил, что видел, как главная украинская оппозиционерка употребляет кокаин. "Я сам наблюдал на одном митинге в 2002 году. Я стоял возле сцены, курил. Юлия спустилась тоже и, не скрываясь, стала втягивать с руки дозу белого порошка", заявил Чорновил в интервью газете "Комсомольская правда в Украине". Чорновил не уточняет, что именно он курил, когда видел якобы нюхающую кокаин Тимошенко. Продолжение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Разиня Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Горят на работе прямо ??k??i Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Аффтар пейши ишшо!!!! ЗАЧОТ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Только он потом заявил что его слова не правильно поняли. И что тимошенко тогда всего лишь выпила таблетку. Наверно действие курева просто закончилось.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Незнаю как там про курево, а я смеялся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Вообщето это старая новость, я ее еще очень давно слышал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Думаешь баян? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Разиня Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Таблетку носом?;) Да... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 27 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2007 Конечно баян. Только придурки могут поверить что тимошенко употребляет наркотики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Разиня Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Что еще пообещает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Ниче особенного она и не обещает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 11 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 11 вересня, 2007 Таблетку носом?;) Да... Скорее всего задницей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.