Гість Семен Опубліковано 25 липня, 2006 Поділитися Опубліковано 25 липня, 2006 Кто знает где его найти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 13 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2007 А чо за Вася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 777 Опубліковано 13 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2007 Антихохол, ты знаешь кто такой йолоп? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 13 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2007 Я уже тебе в другой теме ответил, зануда. Отстань - пратиииивный! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість 777 Опубліковано 13 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2007 Уже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 13 квітня, 2007 Поділитися Опубліковано 13 квітня, 2007 Куда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 8 липня, 2007 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2007 Вася в плену у пиндосов, будем отбивать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 17 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2007 Я уже соскучался по бабе 777....ты знаешь apoed! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 17 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2007 Так езжай к ней в гости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Нах она мне нужна, кроме как занудства, и приверженности к шпротам, данная баба не показала на форуме никак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Приверженность к шпротам это не показатель для бабы, надо бы хотябы ее фото глянуть, а потом уже рассуждать нужна - ненужна.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Приверженность к тупизне, и необьективным, причем бездоказательным наездам данной бабы - есть диагноз. А таких людей сразу - в отстойник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Все-равно фото не помешало бы.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Зачем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Думаю тебе ради интереса интересно посмотреть как она выглядет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 В принципе да, но не особо актуально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Так попроси у нее фото. Надо же знать лицо того к кому будешь следующим летом в гости ехать. ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 22 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2007 Я не люблю баб-дебилов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 23 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2007 Понятно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Непонятно одно APOED, каких баб любишь ты? Или может ты 15-ти летний покоритель ПЕПСИ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Я 25 летний покоритель чугуна и стали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Понятно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 29 серпня, 2007 Поділитися Опубліковано 29 серпня, 2007 Согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 1 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2007 Понятно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 9 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2007 Ответ не в тему. Я там написал согласен т.к мой ответ после которого ты написал понятно был коротким и ясным т.е понятным. Ты написал понятно я написал согласен т.к согласился что там действительно все понятно. Думаю ты мысль уловил. Кстати после этого моего сообщения ты можешь написать согласен. Такой ответ здесь полностью подойдет, если ты действительно согласен с тем что я написал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 10 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2007 Я написал ПОНЯТНО потому-что понятно. Ведь это так просто APOED..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 15 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2007 Все-равно тот ответ был не в тему и является флудом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 19 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2007 Твои ответы, и особенно подстрекательство на открытие темы о космосе на политическом форуме давно являются офтопиком, однако модератор снисходительно тебя не удаляет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість APOED Опубліковано 20 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2007 Я не офтопил в отличии от тебя. Могу сказать где ты офтопил, например еще до появления разговоров о космосе, ты в теме под названием политическая жизнь украины создавал темы про эстонцев, что является офтопом, есть и другие примеры. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість AntiHohol Опубліковано 20 вересня, 2007 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2007 Если у тебя возникает вопрос относительно корректности писем, иди обращайся к модераторы. Иначе ты флудер и идешь тихонечко нах. Что касается этих отморозков эстонцев, то подтема форума называлась "Политическая жизнь стран мира и т.д....", а как раз обсуждение отночений с этими недочеловеками и относится к политике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.