Перейти до змісту
Український політичний форум

Убийцы должны знать, что они убийцы!

Гість viktoria_shilova

Рекомендовані повідомлення

Сегодня до закрытия КМДА я успела подать официальное сообщение о том, что я как кандидат в народные депутаты по избирательному 223-му округу провожу митинг против медреформы-убийцы.

Минздрав никак не реагирует на то, что в городе Киеве, Днепропетровской, Донецкой, Винницкой областях тотально вымирает население. Причина – человеконенавистническая геноцидная так называемая медреформа.

Поэтому в 12.00 в понедельник 28 октября я приведу людей под стены Минздрава защищать своих детей, себя и свой народ.

Присоединяйтесь!

«Я звільню Київ від Партії регіонів!»

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Минздрав никак не реагирует на то, что в городе Киеве, Днепропетровской, Донецкой, Винницкой областях тотально вымирает население.

Як має реагувати Мінохоронздоров'я?

Заборонити продаж презервативів?

Посилання на коментар

Як має реагувати Мінохоронздоров'я?

Заборонити продаж презервативів?

как ты не понимаешь? - ай-яй-яй-яй-яй......

1. Запретить продажу презервативов.

2. запретить аборты и мини аборты.

3. внедрить во всех городах... ну.. и селах - центры искусственного оплодотворения.

и каждый месяц в принудительном порядке всех женщин обследовать... в них.... а сперму можно покупать в китайцев.. - по дешевке...

Посилання на коментар

как ты не понимаешь? - ай-яй-яй-яй-яй......

1. Запретить продажу презервативов.

2. запретить аборты и мини аборты.

3. внедрить во всех городах... ну.. и селах - центры искусственного оплодотворения.

и каждый месяц в принудительном порядке всех женщин обследовать... в них.... а сперму можно покупать в китайцев.. - по дешевке...

Ага.

А хто не згоден - того віником... :D

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Кандидатка в депутати від Радикальної партії Ляшка по 223 округу Вікторія Шилова обманює киян, розповідаючи, що вона киянка та виступає проти Партії регіонів.

Про це свідчить відео, записане під час однієї з зустрічей Шилової з потенційними виборцями, записане 6 листопада.

"Жителі звернулися до активістів з інформацією, що дана кандидат обманює їх розповідаючи, що вона киянка, журналістка, опозиціонерка, яка завжди боролася з "донецькими"", - розповідає автор відео.

"Однак коли до пані Шилової були поставлені дані запитання вона удалася до образ. Вона назвала мене "дебілом", "провокатором" і "божевільним". Врешті-решт не бажаючи відповідати на запитання пані Шилова перейшла до несмішних трюків. Вона почала обзивати мене людиною яка ненавидить жінок та дітей", - додав автор.

ВІДЕО http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/8/7001671/

Посилання на коментар

Досьє на Вікторію Шилову

Як відомо Шилова є депутатом Дніпропетровської облради. У березні 2012 році вона були звільнена з посади голови облради і виключена з Партії регіонів.

Причиною стало розслідування Контрольної комісії, за результатами якої виявилося, що Шилова використовували адміністративний тиск в особистих цілях і також розпалювала міжнаціональну ворожнечу.

Так зазначалося, що вона використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери, вимагаючи від керівників новомосковського району збирати на зустрічі з не є у робочий час лікарів, комунальників, викладачів.

У 2006 році вона також була виключена зі спілки журналістів за порушення етичних норм журналістики.

У 2006 році вона була кандидатом в депутати від Блоку Павла Лазаренка, була 5 номером списку.

Вона народилася у Дніпропетровську, закінчила там університет, хоча кілька разів змінювала факультети.

Крім того, вона отримала другу вищу освіту в інституті Культури у Києві, де навчалася з 1999 по 2004 рік.

Посилання на коментар

Сегодня до закрытия КМДА я успела подать официальное сообщение о том, что я как кандидат в народные депутаты по избирательному 223-му округу провожу митинг против медреформы-убийцы.

Минздрав никак не реагирует на то, что в городе Киеве, Днепропетровской, Донецкой, Винницкой областях тотально вымирает население. Причина – человеконенавистническая геноцидная так называемая медреформа.

Поэтому в 12.00 в понедельник 28 октября я приведу людей под стены Минздрава защищать своих детей, себя и свой народ.

Присоединяйтесь!

Да шо такое творится у нас в Украине ??? Клоунада ! Ещё одна Юлия Тимошенко о народе думать начала !!! Нам той Юли хватило по горло ! Господи Спаси Украину ! Аминь .
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...