Перейти до змісту
Український політичний форум

Кличко йде у президенти

Орiана

Кличко президент  

2 користувача проголосувало

1. 1. Ви за чи проти?

• За
      0
    • Проти
      2

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні сталася неординарна подія.

Чекали, що почнуть голосувати питання по Тимошенко, а проголосували поправку до Податкового кодексу, за якою Кличко не має права балотуватися у президенти.

18. Пункт 70.1 статті 70 доповнити новим абзацом такого змісту: "Фізична особа, яка є резидентом іноземної країни, тобто не проживає в Україні, може бути взята на облік за місцем реєстрації свого перебування (проживання) на території України"

"35. Підпункт 170.11.1 пункту 170.11 статті 170 доповнити реченням такого змісту: "У випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іноземної країни, вона вважається такою, що не проживає в Україні"

Автором двох цих поправок є депутат від "Батьківщини" Ігор Бриченко. При цьому він не голосував за цей законопроект в цілому

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

У відповідь на такий демарш, Кличко виступив з заявою

"У зв'язку з тими брудними махінаціями, які відбуваються в парламенті з текстами законів, до яких мають відношення провладні депутати, я хочу заявити, що цим мене не залякати і не зупинити.

І щоб покласти край всіляким спробам розправитись зі мною як з можливим кандидатом, я хочу заявити: Я балотуюсь в президенти

Все, що відбувається зі мною, робиться як з суперником Віктора Януковича. Сьогодні змінами до податкового кодексу влада намагається знищити своїх політичних конкурентів. Вони тихенько заховали в проект податкового кодексу поправку, яка абсолютно має політичний контекст і спрямована особисто проти мене як ймовірного кандидата в президенти.

Але це не є порушенням українського законодавства і мого українського громадянства. Я - громадянин України з моменту проголошення незалежності нашої держави і завжди ним буду

Посилання на коментар

ВІДЕО його заяви

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=39dcslsFpmg

Изображение

а зачем украине президент с отбитыми мозгами. бывший в банде вышибал.
Посилання на коментар

а зачем украине президент с отбитыми мозгами. бывший в банде вышибал.

про банду вишибал - прошу підтвердження.

Посилання на коментар

"Лидер партии "УДАР" Виталий Кличко заявил о намерении баллотироваться в президенты Украины.

Цитата:

"То, что происходит на сегодняшний день в парламенте с текстами законов, к которым имеют прямое отношение провластные депутаты, я хочу заявить, что этим меня не запугать и не остановить. Чтобы прекратить разнообразные домыслы и попытки расправиться со мной, как с возможным кандидатом, я хочу заявить: я баллотируюсь в президенты", - сказал Кличко на вечернем заседании Верховной Рады в четверг, 24 октября.

Хочу обратить внимание на мотивацию такого шага..не для того, чтобы что-то улучшить в стране (да оно, ему, жителю Германии и не надо), не для того, чтобы поднять социальную защищенность малоимущих и пенсионеров, не для того, чтобы начать, наконец, восстановление разрушенного за 22 года производства и практически умершего агропромышленного комплекса в стране, НЕТ, он идет НАЗЛО всем своим оппонентам..это было-бы очень смешно, если-бы не было так грустно..

Политолог Владимир Цыбулько считает, что возможное отстранение лидера УДАРа Виталия Кличко от президентской гонки наиболее выгодно главе фракции "Батьківщина" Арсению Яценюку.

По словам эксперта, борьба между оппозиционными лидерами выплеснулась на поверхность. "В принципе, эта поправка в Налоговый кодекс могла бы быть и не замеченной, если бы так остро не стоял вопрос единого кандидата в президенты от оппозиции. И поскольку вопрос о выходе во второй тур для Олега Тягнибока как узконишевого кандидата не стоит, то вся линия разлома в оппозиции лежит между УДАР и "Батьківщиной" - каких-то 2 % разницы в рейтингах - переводят всю борьбу в довольно нервозный формат", - отметил Цыбулько.

Он также не исключил, что "утонченная подножка" с Налоговым кодексом может в перспективе исключить Виталия Кличко из президентской гонки."

Посилання на коментар

про банду вишибал - прошу підтвердження.

Не поленись поднять соответсвующую тему на этом форуме о Кличко: там есть эти материалы.

А пока ссылка о его работе с "Рыбкой":

.http://censor.net.ua/resonance/188891/klichko_don_king_i_rybka_kadry_iz_arhiva_gubop_mvd_ukrainy

Посилання на коментар

Не поленись поднять соответсвующую тему на этом форуме о Кличко: там есть эти материалы.

А пока ссылка о его работе с "Рыбкой":

.http://censor.net.ua/resonance/188891/klichko_don_king_i_rybka_kadry_iz_arhiva_gubop_mvd_ukrainy

Ти відчуваєш різницю між знати, фоткатися, їсти в ресторані чи навіть товаришувати з кримінальним авторитетом і бути "в банде вышибалой"?

Якщо ні - не пхайся!

Посилання на коментар

Политолог Владимир Цыбулько считает, что возможное отстранение лидера УДАРа Виталия Кличко от президентской гонки наиболее выгодно главе фракции "Батьківщина" Арсению Яценюку.

Цибулько - нацик - чого ти його цитуєш?

Посилання на коментар

Ти відчуваєш різницю між знати, фоткатися, їсти в ресторані чи навіть товаришувати з кримінальним авторитетом і бути "в банде вышибалой"?

Якщо ні - не пхайся!

Ори, я тебе не училка, чтобы просвещать. О деятельности в данном направлении нашего кандидата в президенты известно стране и давно (много информации в инете, обсуждений на форумах). Первым тебе даже "англичанин" об этом написал: и там в курсе. Одна ты грудью кидаешься в защиту: зачем? Просто выглядишь полностью неинформированной особой, но с пустыми амбициями. Было и быльем поросло. Но...было-то!
Посилання на коментар

Цибулько - нацик - чого ти його цитуєш?

Не все же националисты - зомби)). Иногда и они понимают, что тягни - это не кандидат в президенты.
Посилання на коментар

Ори, я тебе не училка, чтобы просвещать. О деятельности в данном направлении нашего кандидата в президенты известно стране и давно (много информации в инете, обсуждений на форумах). Первым тебе даже "англичанин" об этом написал: и там в курсе. Одна ты грудью кидаешься в защиту: зачем? Просто выглядишь полностью неинформированной особой, но с пустыми амбициями. Было и быльем поросло. Но...было-то!

Що і треба було - довести доказів нема.

Отже, брехня!

Черчіль і ти - два форумних наклепники і брехунці.

Посилання на коментар

Історія вининкнення поправки проти Кличка, фото документів - Мустафа Найем

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/10/25/7000744/

Що цікаво, в особистих розмовах члени штабу "Батьківщини" кажуть, що з боку колишнього спортсмена це був фальстарт. Кличко відреагував, по-перше, визнавши, що ця поправка стосується саме його, а по-друге довівши відсутність політичної витримки.

З іншого боку, така реакція може бути продиктована ще й тим, що проблеми є і у самого Арсенія Яценюка. За інформацією джерел, Яценюк все більше і більше занепокоєний тим, що Юлія Тимошенко тягне з висуненням його як єдиного кандидата від "Батьківщини".

Наближені до Яценюка люди кажуть, що два тижні тому Яценюк висунув Тимошенко умову, що це питання має бути вирішено до кінця цього року. А через тиждень Сергій Власенко заявив, що Тимошенко не виключає своєї участі у виборах у 2015 році.

На цьому фоні ініціатива Віталія Кличка ставить Яценюка на другу сходинку. І провокація з небезпечними для лідера "УДАРу" поправками цілком може грати на руку і владі і його партнерам по опозиції.

Посилання на коментар

Що і треба було - довести доказів нема.

Отже, брехня!

Черчіль і ти - два форумних наклепники і брехунці.

от того. что ты будешь квакать ничего не изменится, как была ты пустое место так и есть.
Посилання на коментар

от того. что ты будешь квакать ничего не изменится, как была ты пустое место так и есть.

!!!

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...