Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандеровские СЛИВЫ.

Рекомендовані повідомлення

А що армію може зорганізувати тільки держава? А прості люди не можуть зорганізуватися для захисту своєї землі?

Есть воинские знаки различия, нашивки, значки- значит воинское формирование, нет знаков розличия-значит терорист.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 114
  • Створена
  • Остання відповідь

Есть воинские знаки различия, нашивки, значки- значит воинское формирование, нет знаков розличия-значит терорист.

Наклей себе лампасы на адибас и станешь генералом :lol:

Посилання на коментар

Будують Незалежну Україну і пам"ятники ставлять людям, які боролися за це.

За що боролися названі особи у Франції і Норвегії - мені не відомо, але відомо, що ці держави існували, і мали незалежний статус.

Вот в Галичине и будуйте: отцепитесь от украинского народа.
Посилання на коментар

Точно! Тогда ЗаУм превратится в генерала и разгонит всю свою селедку! И не устают же чушь писать: не стыдно дураками выглядеть.
Посилання на коментар

Кто был в армии тот отгреб а это отребье судили суды гражданские по существу.

тих засуджених "по сущєству" до і після війни - соловки не поміщали, а скільки в мерзлоті в болотах лежать.

і досі судять "по сущєству" вже потомки тих енкаведистів і вертухаїв, бо нема вам спокою від дідів і батьків ваших.

Тим бандерівцям вже все одно - а ви все воюєте, судите, вішаєте і вбиваєте - певно страшно так жити.

Посилання на коментар

В военное время, нашей себя, можешь и хвостик заячий пришить. :lol:
Посилання на коментар

Яку родіну? - та що їх знищила і розвіяла по світу, щоб з них не возродилася держава Україна?

Тоді ти їх достойна наслідниця: живеш в одній державі, а мрієш опинитися васалом іншої.

Зрадниця славних козаків, чиїми потомками є українці - люмпен ти безславний - тьху!

але радує, що ви такі бездарні - руки з жопи, нічого створити не можете :lol:

Нашу общую Родину. Ты тут сидишь и гадости на наших предков пишешь: кто ж тебя знищил-то? Кто развеял? Да, я достойная наследница своей Родины, мой край никогда не находился в стране Галичина и не будет.
Посилання на коментар

Вот в Галичине и будуйте: отцепитесь от украинского народа.

А ти яке маєш відношення до українського народу? - ти люмпен - іван безродний - хочеш в СРСР - топай до правонаступниці і не заважай державу Україна будувати.

А не можеш - там по старості чи по бідності - сиди, язик в жопі, можна і в "офтопі" і не висовуйся. червонозада

Посилання на коментар

тих засуджених "по сущєству" до і після війни - соловки не поміщали, а скільки в мерзлоті в болотах лежать.

і досі судять "по сущєству" вже потомки тих енкаведистів і вертухаїв, бо нема вам спокою від дідів і батьків ваших.

Тим бандерівцям вже все одно - а ви все воюєте, судите, вішаєте і вбиваєте - певно страшно так жити.

Ориша не перекручивай, нам спокойно и мы вам спойно жить не даём, даже в Америке , этих тварей которым уже за 90 находим и отправляем где им положено быть.

Ну нельзя ведь быть такой бестолковой.

Посилання на коментар

Вы это кто? Свободовцы у которых что не лозунг то экстремизм? Или старый пердун УПАрь ,который перед молодыми одураченными рогулями кричит что надо бороться с оружием в руках?
Посилання на коментар

Нашу общую Родину. Ты тут сидишь и гадости на наших предков пишешь: кто ж тебя знищил-то? Кто развеял? Да, я достойная наследница своей Родины, мой край никогда не находился в стране Галичина и не будет.

Зате мій край Галичина знаходиться в Україні - йди згризи свої лікті від злості на цей факт.

А ще згадай, що Галичина тепер вже разом з Києвом - мож язик ковтнеш :lol:

Або краще - забирай свою "родіну", яка тепер тільки у паперовому вигляді на старій мапі - і вали з України.

Посилання на коментар

Зате мій край Галичина знаходиться в Україні - йди згризи свої лікті від злості на цей факт.

Або краще - забирай свою "родіну", яка тепер тільки у паперовому вигляді на старій мапі - і вали з України.

Твой край в украине,благодаря сталину.

Посилання на коментар

Вы это кто? Свободовцы у которых что не лозунг то экстремизм? Или старый пердун УПАрь ,который перед молодыми одураченными рогулями кричит что надо бороться с оружием в руках?

Ми - українці.

а ти - люмпен.

ха-ха, а що потомок вертухая - не заперечує.

Тепер я вже знаю - чим тебе Едуардович образив - він навіть при такій професії зміг залишитися патріотом України, а ви - вже третім коліном вбиваєте і судите тих, хто боровся за її незалежність - тому для вас Едуардович - зрадник.

кров кличе, нє, джинка? - а ти інколи не розумієш, звідки ця ненависть до людей, яких ти навіть у вічі не бачив

Посилання на коментар

Ну то шо вы на Украине это ещё ничего не говорит, и тем более не даёт вам право говорить. Повторюсь 10% . это пшик, народ проголосует, и где вы будете, или Россия денонсирует пакт Молотова-Ребинтропаи как видишь от вас ничего не зависит, ну совершенно ничего
Посилання на коментар

Данилі Галицькому.

Данила Галицкий к вам никакого отношения не имеет, он не украинец и никогда им не был, а вы на Украине благодаря Сталину, если бы не он. вы бы так были польским быдлом.
Посилання на коментар

Ми - українці.

а ти - люмпен.

ха-ха, а що потомок вертухая - не заперечує.

Тепер я вже знаю - чим тебе Едуардович образив - він навіть при такій професії зміг залишитися патріотом України, а ви - вже третім коліном вбиваєте і судите тих, хто боровся за її незалежність - тому для вас Едуардович - зрадник.

кров кличе, нє, джинка? - а ти інколи не розумієш, звідки ця ненависть до людей, яких ти навіть у вічі не бачив

Вы поляки больше чем украинцы. И такие как ты, мне люмпену, унитаз моют и гладят рубашки :lol:

А эдич ,он просто пустослов и флигель на башне.Такие как он при любом строи и власти -глашатаи.

Посилання на коментар

Ну то шо вы на Украине это ещё ничего не говорит, и тем более не даёт вам право говорить. Повторюсь 10% . это пшик, народ проголосует, и где вы будете, или Россия денонсирует пакт Молотова-Ребинтропа.

Черчіль, 10% - це лише у Свободи.

А Україну підтримують не тільки свободівців.

Ти відстав від життя - це таких як дена - в Україні лише 10% .

Я б могла тут навіть нічого не писати і так час грає на мою користь і повернення назад вже не буде ніколи.

Диви, що сьогодні написала Інночка Бе, яра "антифашистка" і прихильниця Росії

Саратовское УФМС оштрафовало "Океан Эльзы"

Неужели бессильная ярость российской власти и желчное желание мстить каждому украинцу за европейский выбор сделает путинский режим таким же посмешищем, которым был режим позднего Брежнева?

Очень хочу, чтобы эта истерия русских закончилась. Иначе поколение наших детей и внуков просто не захочет читать Достоевского, Толстого и Булгакова только потому, что они написаны на том же языке, на котором пишутся бредовые документы против "Океана Эльзы".

Посилання на коментар

Я б могла тут навіть нічого не писати і так час грає на мою користь і повернення назад вже не буде ніколи.

Неужели бессильная ярость российской власти и желчное желание мстить каждому украинцу за европейский выбор сделает путинский режим таким же посмешищем, которым был режим позднего Брежнева?

Очень хочу, чтобы эта истерия русских закончилась. Иначе поколение наших детей и внуков просто не захочет читать Достоевского, Толстого и Булгакова только потому, что они написаны на том же языке, на котором пишутся бредовые документы против "Океана Эльзы".

Есть понятие -закон! И артисты,хоть и всеми любимые,не исключение.
Посилання на коментар

И такие как ты, мне люмпену, унитаз моют и гладят рубашки :lol:

і памперси міняють і жопу миють - гроші не пахнуть, а робота всяка достойна поваги, особливо та, яка полегчує страждання немічних.

Амінь, люмпен

Посилання на коментар

і памперси міняють і жопу миють - гроші не пахнуть, а робота всяка достойна поваги, особливо та, яка полегчує страждання немічних.

Амінь, люмпен

А для меня пахнут.Поэтому я не кому жопу и не мою :lol:

Посилання на коментар

Ориша. за Украину. это не означает. что с вами. тебе правильно сказали выедь. хоть в центр и посмотри. на вас только ленивый не плюёт.

а кто такие океан эльзы . дворовая группа воющая на мове. сравнила с Достоевским.. кому они нах нужны.

а где они могли бы выступать без документов. может в Европе. их вообще бы туда не пустили. такие законы во всех европейских странах. только штрафы в сотни раз больше. так чего глотку рвёшь. хохлы пфуле взять и здесь хотели скрысятничать

Посилання на коментар

А для меня пахнут.Поэтому я не кому жопу и не мою :lol:

тому ти і проведеш свої останні роки з обосраною жопою - бо твоїм родичам буде жаль заплатити за таку ницість як ти

Посилання на коментар

тому ти і проведеш свої останні роки з обосраною жопою - бо твоїм родичам буде жаль заплатити за таку ницість як ти

А ты уже не в состоянии помыть себе старый целлюлитный зад? Или твои родные желают на тебя денег?
Посилання на коментар

Ориша. за Украину. это не означает. что с вами. тебе правильно сказали выедь. хоть в центр и посмотри. на вас только ленивый не плюёт.

а кто такие океан эльзы . дворовая группа воющая на мове. сравнила с Достоевским.. кому они нах нужны.

а где они могли бы выступать без документов. может в Европе. их вообще бы туда не пустили. такие законы во всех европейских странах. только штрафы в сотни раз больше. так чего глотку рвёшь. хохлы пфуле взять и здесь хотели скрысятничать

Черчіль, ти коли пишеш більше одного речення - мені здається, що ти мариш.

Це ти виїдь - подивися на світ, бо таке враження, що твоє життя зупинилося на рівні 90-х, коли ти звалив з Раші.

А що стосується Океана Ельзи - від нього на вухах стояла вся Москва, я вже мовчу про провінційні Саратов чи Казань.

І навела я слова не якогось там опозиціонера чи свободівця, а депутатки, яка вважається проросійським політиком.

І коли б ти хоч трішки дбав про свою репутацію на форумі - не заводив би тієї ж пісні про мову, а задумався над фактом: від Росії відвертаються останні прихильники з еліти, а переконати проти Росії плебс - достатньо буде пів року.

Події сприяють: вбиті українські моряки, кілометрові черги на кордоні, колючі дроти по селах, звільнені рошенівські робітники, зверхність Путіна по відношенню до Янека - і це далеко не повний список антиукраїнських випадів з боку РФ.

З ким залишитеся - з казахами і узбеками? - повернення до джерел? Ото ж бо...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...