За У проти М. Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 А що армію може зорганізувати тільки держава? А прості люди не можуть зорганізуватися для захисту своєї землі? Есть воинские знаки различия, нашивки, значки- значит воинское формирование, нет знаков розличия-значит терорист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Есть воинские знаки различия, нашивки, значки- значит воинское формирование, нет знаков розличия-значит терорист. Наклей себе лампасы на адибас и станешь генералом :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Будують Незалежну Україну і пам"ятники ставлять людям, які боролися за це. За що боролися названі особи у Франції і Норвегії - мені не відомо, але відомо, що ці держави існували, і мали незалежний статус. Вот в Галичине и будуйте: отцепитесь от украинского народа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Наклей себе лампасы на адибас и станешь генералом :lol:Точно! Тогда ЗаУм превратится в генерала и разгонит всю свою селедку! И не устают же чушь писать: не стыдно дураками выглядеть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Кто был в армии тот отгреб а это отребье судили суды гражданские по существу. тих засуджених "по сущєству" до і після війни - соловки не поміщали, а скільки в мерзлоті в болотах лежать. і досі судять "по сущєству" вже потомки тих енкаведистів і вертухаїв, бо нема вам спокою від дідів і батьків ваших. Тим бандерівцям вже все одно - а ви все воюєте, судите, вішаєте і вбиваєте - певно страшно так жити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Наклей себе лампасы на адибас и станешь генералом :lol: В военное время, нашей себя, можешь и хвостик заячий пришить. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Яку родіну? - та що їх знищила і розвіяла по світу, щоб з них не возродилася держава Україна? Тоді ти їх достойна наслідниця: живеш в одній державі, а мрієш опинитися васалом іншої. Зрадниця славних козаків, чиїми потомками є українці - люмпен ти безславний - тьху! але радує, що ви такі бездарні - руки з жопи, нічого створити не можете :lol: Нашу общую Родину. Ты тут сидишь и гадости на наших предков пишешь: кто ж тебя знищил-то? Кто развеял? Да, я достойная наследница своей Родины, мой край никогда не находился в стране Галичина и не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Вот в Галичине и будуйте: отцепитесь от украинского народа. А ти яке маєш відношення до українського народу? - ти люмпен - іван безродний - хочеш в СРСР - топай до правонаступниці і не заважай державу Україна будувати. А не можеш - там по старості чи по бідності - сиди, язик в жопі, можна і в "офтопі" і не висовуйся. червонозада Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 тих засуджених "по сущєству" до і після війни - соловки не поміщали, а скільки в мерзлоті в болотах лежать. і досі судять "по сущєству" вже потомки тих енкаведистів і вертухаїв, бо нема вам спокою від дідів і батьків ваших. Тим бандерівцям вже все одно - а ви все воюєте, судите, вішаєте і вбиваєте - певно страшно так жити. Ориша не перекручивай, нам спокойно и мы вам спойно жить не даём, даже в Америке , этих тварей которым уже за 90 находим и отправляем где им положено быть.Ну нельзя ведь быть такой бестолковой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 тих засуджених "по сущєству" до і після війни - соловки не поміщали, а скільки в мерзлоті в болотах лежать. і досі судять "по сущєству" вже потомки тих енкаведистів і вертухаїв, бо нема вам спокою від дідів і батьків ваших. Тим бандерівцям вже все одно - а ви все воюєте, судите, вішаєте і вбиваєте - певно страшно так жити. Вы это кто? Свободовцы у которых что не лозунг то экстремизм? Или старый пердун УПАрь ,который перед молодыми одураченными рогулями кричит что надо бороться с оружием в руках? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Нашу общую Родину. Ты тут сидишь и гадости на наших предков пишешь: кто ж тебя знищил-то? Кто развеял? Да, я достойная наследница своей Родины, мой край никогда не находился в стране Галичина и не будет. Зате мій край Галичина знаходиться в Україні - йди згризи свої лікті від злості на цей факт. А ще згадай, що Галичина тепер вже разом з Києвом - мож язик ковтнеш :lol: Або краще - забирай свою "родіну", яка тепер тільки у паперовому вигляді на старій мапі - і вали з України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Зате мій край Галичина знаходиться в Україні - йди згризи свої лікті від злості на цей факт. А ще згадай, що Галичина тепер вже разом з Києвом - мож язик ковтнеш :lol: Або краще - забирай свою "родіну", яка тепер тільки у паперовому вигляді на старій мапі - і вали з України. Твой край в украине,благодаря сталину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Вы это кто? Свободовцы у которых что не лозунг то экстремизм? Или старый пердун УПАрь ,который перед молодыми одураченными рогулями кричит что надо бороться с оружием в руках? Ми - українці. а ти - люмпен. ха-ха, а що потомок вертухая - не заперечує. Тепер я вже знаю - чим тебе Едуардович образив - він навіть при такій професії зміг залишитися патріотом України, а ви - вже третім коліном вбиваєте і судите тих, хто боровся за її незалежність - тому для вас Едуардович - зрадник. кров кличе, нє, джинка? - а ти інколи не розумієш, звідки ця ненависть до людей, яких ти навіть у вічі не бачив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Зате мій край Галичина знаходиться в Україні - йди згризи свої лікті від злості на цей факт. А ще згадай, що Галичина тепер вже разом з Києвом - мож язик ковтнеш :lol: Або краще - забирай свою "родіну", яка тепер тільки у паперовому вигляді на старій мапі - і вали з України. Ну то шо вы на Украине это ещё ничего не говорит, и тем более не даёт вам право говорить. Повторюсь 10% . это пшик, народ проголосует, и где вы будете, или Россия денонсирует пакт Молотова-Ребинтропаи как видишь от вас ничего не зависит, ну совершенно ничего Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Твой край в украине,благодаря сталину. Данилі Галицькому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Данилі Галицькому.Данила Галицкий к вам никакого отношения не имеет, он не украинец и никогда им не был, а вы на Украине благодаря Сталину, если бы не он. вы бы так были польским быдлом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Ми - українці. а ти - люмпен. ха-ха, а що потомок вертухая - не заперечує. Тепер я вже знаю - чим тебе Едуардович образив - він навіть при такій професії зміг залишитися патріотом України, а ви - вже третім коліном вбиваєте і судите тих, хто боровся за її незалежність - тому для вас Едуардович - зрадник. кров кличе, нє, джинка? - а ти інколи не розумієш, звідки ця ненависть до людей, яких ти навіть у вічі не бачив Вы поляки больше чем украинцы. И такие как ты, мне люмпену, унитаз моют и гладят рубашки :lol: А эдич ,он просто пустослов и флигель на башне.Такие как он при любом строи и власти -глашатаи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Ну то шо вы на Украине это ещё ничего не говорит, и тем более не даёт вам право говорить. Повторюсь 10% . это пшик, народ проголосует, и где вы будете, или Россия денонсирует пакт Молотова-Ребинтропа. Черчіль, 10% - це лише у Свободи. А Україну підтримують не тільки свободівців. Ти відстав від життя - це таких як дена - в Україні лише 10% . Я б могла тут навіть нічого не писати і так час грає на мою користь і повернення назад вже не буде ніколи. Диви, що сьогодні написала Інночка Бе, яра "антифашистка" і прихильниця Росії Саратовское УФМС оштрафовало "Океан Эльзы" Неужели бессильная ярость российской власти и желчное желание мстить каждому украинцу за европейский выбор сделает путинский режим таким же посмешищем, которым был режим позднего Брежнева? Очень хочу, чтобы эта истерия русских закончилась. Иначе поколение наших детей и внуков просто не захочет читать Достоевского, Толстого и Булгакова только потому, что они написаны на том же языке, на котором пишутся бредовые документы против "Океана Эльзы". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Черчіль, 10% - це лише у Свободи. А Україну підтримують не тільки свободівців. Ти відстав від життя - це таких як дена - в Україні лише 10% . Я б могла тут навіть нічого не писати і так час грає на мою користь і повернення назад вже не буде ніколи. Диви, що сьогодні написала Інночка Бе, яра "антифашистка" і прихильниця Росії Саратовское УФМС оштрафовало "Океан Эльзы" Неужели бессильная ярость российской власти и желчное желание мстить каждому украинцу за европейский выбор сделает путинский режим таким же посмешищем, которым был режим позднего Брежнева? Очень хочу, чтобы эта истерия русских закончилась. Иначе поколение наших детей и внуков просто не захочет читать Достоевского, Толстого и Булгакова только потому, что они написаны на том же языке, на котором пишутся бредовые документы против "Океана Эльзы". Есть понятие -закон! И артисты,хоть и всеми любимые,не исключение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 И такие как ты, мне люмпену, унитаз моют и гладят рубашки :lol: і памперси міняють і жопу миють - гроші не пахнуть, а робота всяка достойна поваги, особливо та, яка полегчує страждання немічних. Амінь, люмпен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 і памперси міняють і жопу миють - гроші не пахнуть, а робота всяка достойна поваги, особливо та, яка полегчує страждання немічних. Амінь, люмпен А для меня пахнут.Поэтому я не кому жопу и не мою :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 6 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2013 Черчіль, 10% - це лише у Свободи. А Україну підтримують не тільки свободівців. Ти відстав від життя - це таких як дена - в Україні лише 10% . Я б могла тут навіть нічого не писати і так час грає на мою користь і повернення назад вже не буде ніколи. Диви, що сьогодні написала Інночка Бе, яра "антифашистка" і прихильниця Росії Саратовское УФМС оштрафовало "Океан Эльзы" Неужели бессильная ярость российской власти и желчное желание мстить каждому украинцу за европейский выбор сделает путинский режим таким же посмешищем, которым был режим позднего Брежнева? Очень хочу, чтобы эта истерия русских закончилась. Иначе поколение наших детей и внуков просто не захочет читать Достоевского, Толстого и Булгакова только потому, что они написаны на том же языке, на котором пишутся бредовые документы против "Океана Эльзы". Ориша. за Украину. это не означает. что с вами. тебе правильно сказали выедь. хоть в центр и посмотри. на вас только ленивый не плюёт. а кто такие океан эльзы . дворовая группа воющая на мове. сравнила с Достоевским.. кому они нах нужны. а где они могли бы выступать без документов. может в Европе. их вообще бы туда не пустили. такие законы во всех европейских странах. только штрафы в сотни раз больше. так чего глотку рвёшь. хохлы пфуле взять и здесь хотели скрысятничать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2013 А для меня пахнут.Поэтому я не кому жопу и не мою :lol: тому ти і проведеш свої останні роки з обосраною жопою - бо твоїм родичам буде жаль заплатити за таку ницість як ти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 7 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2013 тому ти і проведеш свої останні роки з обосраною жопою - бо твоїм родичам буде жаль заплатити за таку ницість як тиА ты уже не в состоянии помыть себе старый целлюлитный зад? Или твои родные желают на тебя денег? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2013 Ориша. за Украину. это не означает. что с вами. тебе правильно сказали выедь. хоть в центр и посмотри. на вас только ленивый не плюёт. а кто такие океан эльзы . дворовая группа воющая на мове. сравнила с Достоевским.. кому они нах нужны. а где они могли бы выступать без документов. может в Европе. их вообще бы туда не пустили. такие законы во всех европейских странах. только штрафы в сотни раз больше. так чего глотку рвёшь. хохлы пфуле взять и здесь хотели скрысятничать Черчіль, ти коли пишеш більше одного речення - мені здається, що ти мариш. Це ти виїдь - подивися на світ, бо таке враження, що твоє життя зупинилося на рівні 90-х, коли ти звалив з Раші. А що стосується Океана Ельзи - від нього на вухах стояла вся Москва, я вже мовчу про провінційні Саратов чи Казань. І навела я слова не якогось там опозиціонера чи свободівця, а депутатки, яка вважається проросійським політиком. І коли б ти хоч трішки дбав про свою репутацію на форумі - не заводив би тієї ж пісні про мову, а задумався над фактом: від Росії відвертаються останні прихильники з еліти, а переконати проти Росії плебс - достатньо буде пів року. Події сприяють: вбиті українські моряки, кілометрові черги на кордоні, колючі дроти по селах, звільнені рошенівські робітники, зверхність Путіна по відношенню до Янека - і це далеко не повний список антиукраїнських випадів з боку РФ. З ким залишитеся - з казахами і узбеками? - повернення до джерел? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.