Перейти до змісту
Український політичний форум

Ірина Фаріон: "Денаціоналізація та омосковлення освіти"

Гість Odessit Lіve

Рекомендовані повідомлення

Я не поэт но скажу стихами ,

пошёл к ибени матери

мелкими шагами .

вы не поэт, и это сразу видно,

поэту было б за такое стыдно...

я не поэт, за слог свой не в ответе:

идите сами на три буквы эти!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Других вариантов нет и быть не может , ибо исторические факты изменить никто не в силах.

По чему же никто не в силах изменить исторические факты ? Так называемая ВО Свобода регулярно это делает .
Посилання на коментар

вы не поэт, и это сразу видно,

поэту было б за такое стыдно...

я не поэт, за слог свой не в ответе:

идите сами на три буквы эти!

Вы шо считать не умеете ? Там куда я вас послал не три а 11 букв !
Посилання на коментар

Вы шо считать не умеете ? Там куда я вас послал не три а 11 букв !

Ну я вас послал более коротким прямым путем, чтобы не блудили и настромились по самае то.
Посилання на коментар

Ну я вас послал более коротким прямым путем, чтобы не блудили и настромились по самае то.

Я так и понял шо ты знаешь туда самый короткий путь , так как регулярно туда ходишь . Спасибо но мне туда не надо . Ты зачем жовто-блакитный прапор на аватар поставил ? Ты же неонацистский украинофоб???
Посилання на коментар

Я не буду згадувати постійні епітети до іменника «мова» — нехай вона буде солов'їною, калиновою чи ще якоюсь. Епітети тут не головне. Головне те, що нас намагаються позбавити мови. Не вірте, коли вам розкажуть, що мовне питання відволікає від економічних проблем, бо це неправда. Мовне питання — це питання життя і смерті народу. А як не стане народу, то на біса економіка? А саме мова є однією з визначальних ознак нації (не територія, а мова!). Тобто якщо живе мова, живе й нація, мова зникла — нація загубилася, розчинилася, перестала існувати.

Згадаймо історію. Куди поділися колись могутні скіфи? А печенігів і половців стереглися навіть сильні Руські князівства! І де вони, ці колись славетні народи? На них не кидали бомб, їх не палили в крематоріях, вони просто втратили свою мову, затим культуру й розчинилися в інших етносах. Невже українці хочуть приєднатися до цього списку?

Посилання на коментар

Я не буду згадувати постійні епітети до іменника «мова» — нехай вона буде солов'їною, калиновою чи ще якоюсь. Епітети тут не головне. Головне те, що нас намагаються позбавити мови. Не вірте, коли вам розкажуть, що мовне питання відволікає від економічних проблем, бо це неправда. Мовне питання — це питання життя і смерті народу. А як не стане народу, то на біса економіка? А саме мова є однією з визначальних ознак нації (не територія, а мова!). Тобто якщо живе мова, живе й нація, мова зникла — нація загубилася, розчинилася, перестала існувати.

Згадаймо історію. Куди поділися колись могутні скіфи? А печенігів і половців стереглися навіть сильні Руські князівства! І де вони, ці колись славетні народи? На них не кидали бомб, їх не палили в крематоріях, вони просто втратили свою мову, затим культуру й розчинилися в інших етносах. Невже українці хочуть приєднатися до цього списку?

Народ - це історична спільнота. Мова - другорядна, не обов"язкова риса. Безліч англомовних, іспаномовних, арабомовних і т.п. народів. В одного народу може бути і кілька мов або діалектів: німці, китайці, індійці та ін. А в Україні зараз на першому місці стоїть питання простого фізичного існування народу, бо йде шалене вимирання.
Посилання на коментар

Вот она - болезнь в стадии обострения.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...