Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 знаєш дена - на твоєму місці я б мовчала - чи цитаток натикати - як ти за кой-ким волочилася, а він тебе уйобком обзивав, чи як ти підтакувала Черчілю, коли він на нас з Юлею матюкався? ну і сама - не свята - матюки, як і гівно - квіточками (зірочками) не прикриєш - смердить. ото ж сиди, червонозада лицемірко - мож тебе ніхто і не згадає. Я не понимаю, как можно волочиться? Обычно за мною волочатся, даже ты..хоть и баба.
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 О!Ты, я вижу, помолодел, и усы стали длиннее...
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Я не понимаю, как можно волочиться? Обычно за мною волочатся, даже ты..хоть и баба. Волочилися. Тепер вже ти волочишся - причому - віртуально, тикаючи сексі авки. Та в принципі - мені пофік - просто не треба з себе святу видавати і критикувати інших за те, чим сама грішиш.
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 О! Ты, я вижу, помолодел, и усы стали длиннее... Віть, ти вірші любиш? Які Крабат навчився писати!!! У-ууу.... Він навіть одного разу мене музою назвав :rolleyes:
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Владимир,посколько Вы тут единственный трезвомыслящий человек, пошли с Вами строить неокоммуним. Прямо сейчас!
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Віть, ти вірші любиш? Які Крабат навчився писати!!! У-ууу.... Він навіть одного разу мене музою назвав :rolleyes: Мне очень жаль, что вы изменили с ним формат общения...Кстати, он еще живой?
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Волочилися. Тепер вже ти волочишся - причому - віртуально, тикаючи сексі авки. Та в принципі - мені пофік - просто не треба з себе святу видавати і критикувати інших за те, чим сама грішиш. :lol: :lol: Ори, так это же ты тыкаешь свои авки для секса, а я скромно - Софи Лорен... :lol: Да и зря ты прошедшее время используешь: на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываются, а на тебя и в 39 даже в виртуале - никто не хочет. :lol:
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываютсяа лошади?
Гість Odessit Live Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 а лошади?С тобой нормально разговаривают , ты шо хамишь ???
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 :lol: :lol: Ори, так это же ты тыкаешь свои авки для секса, а я скромно - Софи Лорен... :lol: Да и зря ты прошедшее время используешь: на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываются, а на тебя и в 39 даже в виртуале - никто не хочет. :lol: Дена, комп все стерпить - і твою брехню також. Так що, або доведи, або мовчи - сто разів вже писала.
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Мне очень жаль, что вы изменили с ним формат общения... Кстати, он еще живой? Нє, комп за нього вірші пише :lol: Значить не любиш поезію? Жаль!
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 С тобой нормально разговаривают , ты шо хамишь ???Хамлю?Да я ласково трепаю... Кого по ушам, кого по усам...
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Нє, комп за нього вірші пише :lol: Значить не любиш поезію? Жаль! Ну, выбачай: такый я вже выродок...
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Ну, выбачай: такый я вже выродок... Вибачаю - пішла спати. Добраніч.
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Вибачаю - пішла спати. Добраніч. Добранич. Не сумуй!
Гість Odessit Live Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Ну, выбачай: такый я вже выродок... Молодець сам зізнався, що виродок ! Це точно .
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Каральні війська СССР жорстоко розправлялися із мирними людьми, котрі матеріально і морально підтримували борців за волю, а також із членами родин воїнів УПА. Найжорстокіші катування зазнавали родичі воїнів української армії, котрі боролися в підпіллі із більшовизмом. В тому числі і родичі головного командного складу УПА. Так, вся родина Романа Шухевича, дружина і малолітні діти, були арештовані, піддані фізичним і моральним катуванням та утримувалися як заручники.
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Каральні війська СССР жорстоко розправлялися із мирними людьми, котрі матеріально і морально підтримували борців за волю, а також із членами родин воїнів УПА. Найжорстокіші катування зазнавали родичі воїнів української армії, котрі боролися в підпіллі із більшовизмом. В тому числі і родичі головного командного складу УПА. Так, вся родина Романа Шухевича, дружина і малолітні діти, були арештовані, піддані фізичним і моральним катуванням та утримувалися як заручники. ПОЗДРАВЛЯЮ ОДЕССИТА С КЛОНОМ!! ЗАСЛУГИ В БОРЬБЕ С НАЦИОНАЛИЗМОМ ОЦЕНЕНЫ !
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 ГІМН УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ слова і музика народні Зродились ми великої години З пожеж війни і з полум'я вогнів, Плекав нас біль по втраті України, Кормив нас гнет і гнів на ворогів. І ось ідемо в бою життєвому Тверді, міцні, незламні мов граніт, Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ. Не хочемо ні слави, ні заплати, Заплатою нам розкіш боротьби, Солодше нам в бою умирати Як жити в путах, мов німі раби. Доволі нам руїни і незгоди, Не мсіє брат на брата йти у бій, Під синьо-жовтим прапором свободи З'єднаєм ввесь великий нарід свій. Велику Правду для усіх єдину Наш гордий клич народові несе: Батьківщині будь вірний до загину, Нам Україна вище понад все! Веде нас в бій борців упавших, слава, Для нас закон найвищий та наказ - Соборна Українська Держава Вільна, міцна, від Тиси по Кавказ!
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 Молодець сам зізнався, що виродок ! Це точно .Так он же родом из свидомых...
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 ГІМНГ.Чупринка Слава Вкраїні, Любій Отчині Слава довіку однині. Єдність і згода, Право й свобода - Доля найкраща народа. Гніту владики Край наш великий Знати не буде вовіки. Люд роботящий, Всюди трудящий, Знатиме роки найкращі. Працю і зброю Ми за собою Маєм, щоб стати до бою. Єдність і згода, Право й свобода - Доля найкраща народа.
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Опубліковано 18 жовтня, 2013 За Україну!М.Вороний, Я.Ярославенко За Україну! З вогнем завзяття Рушаймо, браття, Всі вперед! Слушний час Кличе нас - Ну ж бо враз Сповнять святий наказ! За Україну, За її долю, За честь і волю, За народ! Ганебні пута Ми вже порвали І зруйнували Царський трон З-під ярем Із тюрем, Де був гніт, Ми йдем за вільний світ! За Україну, За її долю, За честь і волю, За народ!
Гість GiRaFо.chka Опубліковано 19 жовтня, 2013 Опубліковано 19 жовтня, 2013 +++++Деночка ! Прости ради Бога меня суку старую за все гадости что я про тебя писала . Я теперь за братство Славянских народов , русские и украинцы братья и сёстры на век ! Смерть Нацизму !
Гість Odessit Lіve Опубліковано 19 жовтня, 2013 Опубліковано 19 жовтня, 2013 Деночка ! Прости ради Бога меня суку старую за все гадости что я про тебя писала . Я теперь за братство Славянских народов , русские и украинцы братья и сёстры на век ! Смерть Нацизму !И ты меня тогда Жирафочка прости, кобеля без яиц, я их сожрал с голодухи. А жирафа не верующая вроде.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.