Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 знаєш дена - на твоєму місці я б мовчала - чи цитаток натикати - як ти за кой-ким волочилася, а він тебе уйобком обзивав, чи як ти підтакувала Черчілю, коли він на нас з Юлею матюкався? ну і сама - не свята - матюки, як і гівно - квіточками (зірочками) не прикриєш - смердить. ото ж сиди, червонозада лицемірко - мож тебе ніхто і не згадає. Я не понимаю, как можно волочиться? Обычно за мною волочатся, даже ты..хоть и баба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 О!Ты, я вижу, помолодел, и усы стали длиннее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Я не понимаю, как можно волочиться? Обычно за мною волочатся, даже ты..хоть и баба. Волочилися. Тепер вже ти волочишся - причому - віртуально, тикаючи сексі авки. Та в принципі - мені пофік - просто не треба з себе святу видавати і критикувати інших за те, чим сама грішиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 О! Ты, я вижу, помолодел, и усы стали длиннее... Віть, ти вірші любиш? Які Крабат навчився писати!!! У-ууу.... Він навіть одного разу мене музою назвав :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Владимир,посколько Вы тут единственный трезвомыслящий человек, пошли с Вами строить неокоммуним. Прямо сейчас! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Віть, ти вірші любиш? Які Крабат навчився писати!!! У-ууу.... Він навіть одного разу мене музою назвав :rolleyes: Мне очень жаль, что вы изменили с ним формат общения...Кстати, он еще живой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Волочилися. Тепер вже ти волочишся - причому - віртуально, тикаючи сексі авки. Та в принципі - мені пофік - просто не треба з себе святу видавати і критикувати інших за те, чим сама грішиш. :lol: :lol: Ори, так это же ты тыкаешь свои авки для секса, а я скромно - Софи Лорен... :lol: Да и зря ты прошедшее время используешь: на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываются, а на тебя и в 39 даже в виртуале - никто не хочет. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываютсяа лошади? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 а лошади?С тобой нормально разговаривают , ты шо хамишь ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 :lol: :lol: Ори, так это же ты тыкаешь свои авки для секса, а я скромно - Софи Лорен... :lol: Да и зря ты прошедшее время используешь: на меня еще дядьки и сейчас на улице оглядываются, а на тебя и в 39 даже в виртуале - никто не хочет. :lol: Дена, комп все стерпить - і твою брехню також. Так що, або доведи, або мовчи - сто разів вже писала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Мне очень жаль, что вы изменили с ним формат общения... Кстати, он еще живой? Нє, комп за нього вірші пише :lol: Значить не любиш поезію? Жаль! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 С тобой нормально разговаривают , ты шо хамишь ???Хамлю?Да я ласково трепаю... Кого по ушам, кого по усам... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Нє, комп за нього вірші пише :lol: Значить не любиш поезію? Жаль! Ну, выбачай: такый я вже выродок... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Ну, выбачай: такый я вже выродок... Вибачаю - пішла спати. Добраніч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Вибачаю - пішла спати. Добраніч. Добранич. Не сумуй! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Ну, выбачай: такый я вже выродок... Молодець сам зізнався, що виродок ! Це точно . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Каральні війська СССР жорстоко розправлялися із мирними людьми, котрі матеріально і морально підтримували борців за волю, а також із членами родин воїнів УПА. Найжорстокіші катування зазнавали родичі воїнів української армії, котрі боролися в підпіллі із більшовизмом. В тому числі і родичі головного командного складу УПА. Так, вся родина Романа Шухевича, дружина і малолітні діти, були арештовані, піддані фізичним і моральним катуванням та утримувалися як заручники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Каральні війська СССР жорстоко розправлялися із мирними людьми, котрі матеріально і морально підтримували борців за волю, а також із членами родин воїнів УПА. Найжорстокіші катування зазнавали родичі воїнів української армії, котрі боролися в підпіллі із більшовизмом. В тому числі і родичі головного командного складу УПА. Так, вся родина Романа Шухевича, дружина і малолітні діти, були арештовані, піддані фізичним і моральним катуванням та утримувалися як заручники. ПОЗДРАВЛЯЮ ОДЕССИТА С КЛОНОМ!! ЗАСЛУГИ В БОРЬБЕ С НАЦИОНАЛИЗМОМ ОЦЕНЕНЫ ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 ГІМН УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ слова і музика народні Зродились ми великої години З пожеж війни і з полум'я вогнів, Плекав нас біль по втраті України, Кормив нас гнет і гнів на ворогів. І ось ідемо в бою життєвому Тверді, міцні, незламні мов граніт, Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ. Не хочемо ні слави, ні заплати, Заплатою нам розкіш боротьби, Солодше нам в бою умирати Як жити в путах, мов німі раби. Доволі нам руїни і незгоди, Не мсіє брат на брата йти у бій, Під синьо-жовтим прапором свободи З'єднаєм ввесь великий нарід свій. Велику Правду для усіх єдину Наш гордий клич народові несе: Батьківщині будь вірний до загину, Нам Україна вище понад все! Веде нас в бій борців упавших, слава, Для нас закон найвищий та наказ - Соборна Українська Держава Вільна, міцна, від Тиси по Кавказ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 Молодець сам зізнався, що виродок ! Це точно .Так он же родом из свидомых... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 ГІМНГ.Чупринка Слава Вкраїні, Любій Отчині Слава довіку однині. Єдність і згода, Право й свобода - Доля найкраща народа. Гніту владики Край наш великий Знати не буде вовіки. Люд роботящий, Всюди трудящий, Знатиме роки найкращі. Працю і зброю Ми за собою Маєм, щоб стати до бою. Єдність і згода, Право й свобода - Доля найкраща народа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 18 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2013 За Україну!М.Вороний, Я.Ярославенко За Україну! З вогнем завзяття Рушаймо, браття, Всі вперед! Слушний час Кличе нас - Ну ж бо враз Сповнять святий наказ! За Україну, За її долю, За честь і волю, За народ! Ганебні пута Ми вже порвали І зруйнували Царський трон З-під ярем Із тюрем, Де був гніт, Ми йдем за вільний світ! За Україну, За її долю, За честь і волю, За народ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 +++++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість GiRaFо.chka Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 +++++Деночка ! Прости ради Бога меня суку старую за все гадости что я про тебя писала . Я теперь за братство Славянских народов , русские и украинцы братья и сёстры на век ! Смерть Нацизму ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Lіve Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Деночка ! Прости ради Бога меня суку старую за все гадости что я про тебя писала . Я теперь за братство Славянских народов , русские и украинцы братья и сёстры на век ! Смерть Нацизму !И ты меня тогда Жирафочка прости, кобеля без яиц, я их сожрал с голодухи. А жирафа не верующая вроде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.