Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Опубліковано 19 жовтня, 2013 Блін, знайшли місце де про їжу говорити.
Гість GiRaFо.chka Опубліковано 19 жовтня, 2013 Опубліковано 19 жовтня, 2013 Блін, знайшли місце де про їжу говорити.Це не я почала .
Гість Karl Kory Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 Це не я почав ! Мила .мартышкин?
Гість владимир пашнин Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 это мнение тупой быдлоты. на самом деле те, кто понимает ситуацию, до сих пор делают все, чтобы ее нейтрализовать. - это тебе ни о чем не говорит? - например, о том, что ты - тупая быдлота,и до твоей башки никак не дойдет простой вопрос - а как жеж так? - а почему ее до сих пор ссут? - да потому. что тебе, тупому уроду, вешают одно. а н а самом деле происходит совсем другое. которого тебе, уебищу, знать не положено. Элементарно, Карлуша! Поскольку ее морда раскрученная и бабки есть, то она до сих пор является потенциальным конкурентом. Хотя я не думаю, что Янык ее так уж ссыт. Просто он не может вот так взять и выпустить Юлю, для него это будет потерей лица.
Гість Karl Kory Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 Элементарно, Карлуша! Поскольку ее морда раскрученная и бабки есть, то она до сих пор является потенциальным конкурентом. Хотя я не думаю, что Янык ее так уж ссыт. Просто он не может вот так взять и выпустить Юлю, для него это будет потерей лица.владик, не пытайся умничать - не твое.раскрученных морд здесь - плюнуть некуда - но зэк почему-то ссыт только Юльку. а потерей морды у него будет - все-таки отпустить Тимошенко, когда все знают, что его заставили.
Гість GiRaFо.chka Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 владик, не пытайся умничать - не твое. раскрученных морд здесь - плюнуть некуда - но зэк почему-то ссыт только Юльку. а потерей морды у него будет - все-таки отпустить Тимошенко, когда все знают, что его заставили. Тебе что то не нравится гавно ты кошачье ? Заберай свою Срюлю и вали ! Тут Украина !
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 корюшкин! Не отвечай пжалиста сралинисту. Это просьба моя такая к тебю. Ла?
Гість Karl Kory Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 корюшкин! Не отвечай пжалиста сралинисту. Это просьба моя такая к тебю. Ла?ла
GiRaFo.chka Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 Глу ------------------------------------- У меня дикая аллергия на тупость. Я сразу вся покрываюсь сарказмом. ты спутал сарказм с псориазом.
Гість GiRaFо.chka Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 корюшкин! Не отвечай пжалиста сралинисту. Это просьба моя такая к тебю. Ла?Сралинист это ты мудила недоделанное , афишируешь тут фота Сталина . Я Юля Жерафа Интернационалистка ! А ты что за недорозумение ???
Churchill Опубліковано 20 жовтня, 2013 Опубліковано 20 жовтня, 2013 чё?сак поцепи и три раза ку эта ветка пацаковская.
Гість Odessit Lіve Опубліковано 1 листопада, 2013 Опубліковано 1 листопада, 2013 С ду свя и са дуКак на поле Куликовом собиралась рать,Как посмотришь - так хреново, в рот их всех ебать! Там татары и монголы, долбаный народ, Охренели, видно, с горя, узкоглазый сброд. Их дырявые кольчуги видно сквозь туман... Едут русские пьянчуги звиздить басурман. Пересвет от русских вышел, вышел в жопу пьян, Челубей, звизда косая, шел от басурман. Пересвет, силач известный, честь России спас: Толстым хреном Челубею выбил правый глаз; Челубей его за яйца мигом ухватил, Подержал в руке немного, взял - и раздавил. Тут на поле появился князь наш молодой, Полк смоленских гомосеков вел он за собой, Хрен имел пятиметровый этот атаман, Стали лопаться от боли жопы басурман. Тут татары побежали пестрою толпой, Кто успели - подхватили триппер-геморрой... Все татары и монголы помнят страшный век И детей своих пугают словом "гомосек"
Дэна Опубліковано 6 листопада, 2013 Опубліковано 6 листопада, 2013 Вот пожалуйста: психиатрическая больничка "Бандерштадт лембергленд" на прогулке.
Гість бандерлог Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 Вот пожалуйста: психиатрическая больничка "Бандерштадт лембергленд" на прогулке. добра парочка.Типові расові галичане.
Орiана Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 Гарна парочка - гриць і варварочка - дена і бандерлог. Скрізь ходять разом, один одного підтримують, плюсики ставлять, на одних і тих же парою гавкають. Дена і макака. Дена - мака.
Гість бандерлог Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 Гарна парочка - гриць і варварочка - дена і бандерлог. Скрізь ходять разом, один одного підтримують, плюсики ставлять, на одних і тих же парою гавкають. Дена і макака. Дена - мака. Тільки себе любиш, Орися. То і в нашому мавпятнику відомо. Ось нещодавно у нас в мавпятнику з"явились два смерекових хохлопітека. Сиділи, сиділи, а потім кажуть - давайте мавпятник ділити на дві частини - східну і західну. Поділили. Сидимо далі. А потім ці смерекові кажуть, що вони з західної частини мавпячого суспільства самі свідомі і тому всі мавпи повинні їх слухатись і виконувати їхні розпорядження. І на їхній хохлосмерековій мові спілкуватися. І до бананового прибутку іншого підхода треба. Досі ми чесно ділилися з ними бананами. Ні, кажуть, з усіх бананів, що ми, мавпи, під Юлю-маму та під Бандеру-папу назбираємо, їм повинні левову частку віддавати. Бо, бач, вони західні - вища мавпяча раса.А в нас гіббон досі самим свідомим вважався. Він і вишиванку носить, і "слава бананам" краще всіх вигукує. Дививсь- дививсь на смерекових та як візьме одного за хвоста, на лапу намотав і давай смерековим крутити. Смерековий літає і аж верещить від жаху! Інші мавпи теж зойк підняли. Кажуть, що смерекові валюти коштують. Ото гіббон як хвоста одірве, хто що за безхвостого смерекового дасть? - А мені пох! - каже гіббон. - Я до них банановим постачальником не наймався! - Ми теж! - проголосили інші мавпи. Коротше, підпортили разом валютну цінність смерекових. Здавалося, люба б мавпа урок зрозуміла. Тільки не смерекові. Кожен день знову про свою західняцьку вищисть розмову починають. Хоч від того діями інших мавп їх валютна цінність понижується. Дивилась дирекція, дивилась, а потім кудись цих смерекових з нашого мавпятника діла. Хай краще де-небудь побудуть, а то зовсім в валютну безцінь перетворяться.
Гість бандерлог Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 ГІМН УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ слова і музика народні Ми зродились із крові народу Колисала нас грізно тюрма Гартували бої за свободу І ненависть до ганьби ярма Смерть, смерть Смерть катам Смерть московсько-жидівській комуні В бій важкий ОУН нас веде Нам братів на очах мордували І знущались над нами кати Ми повстанем ударом навали Та не встане вже ворог лихий Смерть, смерть Смерть катам Смерть московсько-жидівській комуні В бій важкий ОУН нас веде Ми всі вірні сини України Грізні месники наших братів Ми чекаємо тільки хвилини Ждем наказу громить ворогів Смерть, смерть Смерть катам Смерть московсько-жидівській комуні В бій важкий ОУН нас веде А що вони мали скласти? Що Геббельс рекомендував, що було в німецьких листівках написане, те й обробили. І про "жидо-комуняцьку владу" (слово росіяне ставити заборонялось), і ніякої "самостійності" (німці на це косо дивились). А інакше... Своє місце знали.
Дэна Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 Гарна парочка - гриць і варварочка - дена і бандерлог. Скрізь ходять разом, один одного підтримують, плюсики ставлять, на одних і тих же парою гавкають. Дена і макака. Дена - мака. Не тебя же с твоим гадким бредом поддерживать!
Гість бандерлог Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Блін, знайшли місце де про їжу говорити.На свято 7.11, мабуть, переїла?
Дэна Опубліковано 10 листопада, 2013 Опубліковано 10 листопада, 2013 Гарна парочка - гриць і варварочка - дена і бандерлог. Скрізь ходять разом, один одного підтримують, плюсики ставлять, на одних і тих же парою гавкають. Дена і макака. Дена - мака.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.