Гість Odessit Live Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов ... lenta.newsper.net/ru/news?id=235232840&date=2013-10-15 7 ч. назад - 16:04 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов: "УПА стріляла, а не голосувала!". ВИДЕО (censor.net.ua). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Шизофреников нужно изолировать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Шизофреников нужно изолировать!При СССР за такие призывы пожизнено в дурдомах и сидели . Когда за базар то отвечать будут ??? Одна Фарион пока что ответила 20-ю тысячами гривень на русскоязычное образование . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов ... lenta.newsper.net/ru/news?id=235232840&date=2013-10-15 7 ч. назад - 16:04 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов: "УПА стріляла, а не голосувала!". ВИДЕО (censor.net.ua). А твоя дена - пропонує для себе гіляку - так і пише: нащо на Колиму, якщо легше повісити на гіляці. Так що - чекайте ВАШЕ за вами не забариться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 А твоя дена - пропонує для себе гіляку - так і пише: нащо на Колиму, якщо легше повісити на гіляці. Так що - чекайте ВАШЕ за вами не забариться. Обращайся к своей Ориане. А в отношении Дэн лгать не смей. О гиляках только националисты для инакомыслящих мечтают. Я это идиотское слово впервые от свидомитов и услышала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 При СССР за такие призывы пожизнено в дурдомах и сидели . Когда за базар то отвечать будут ??? Одна Фарион пока что ответила 20-ю тысячами гривень на русскоязычное образование . Твої заклики суперечать законам держави Україна - ти хочеш у психушку? Тоді чому ссиш? Дена підтвердить - це не страшно. Але ти все одно ссиш - бо ссикун по життю - тільки і вмієш що сидіти на форумі і строчити тупі теми - в той час, як герої твоїх тем - ходять по вулицях і нічого не бояться. А ти ссикун можеш вийти і сказати їм все, що ти про них думаєш? Фіга з два, ти навіть ссиш до мене у розділ зайти, бо ССИКУН! Памперс перевдінь, ссикуне!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Обращайся к своей Ориане. А в отношении Дэн лгать не смей. О гиляках только националисты для инакомыслящих мечтают. Я это идиотское слово впервые от свидомитов и услышала. А, і то правда - у тебе ж склероз, звідки тобі пам"ятати, що ти пишеш зі всіх своїх багаточисельних ніків по різноманічних форумах і чатах. Але гіляка тебе не мене - ТВОЄ буде ТОБІ по любому - чекай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 А, і то правда - у тебе ж склероз, звідки тобі пам"ятати, що ти пишеш зі всіх своїх багаточисельних ніків по різноманічних форумах і чатах. Але гіляка тебе не мене - ТВОЄ буде ТОБІ по любому - чекай! Так бы и сказала: тебя клонофобия вновь придавила. Мне не нужны клоны: вы от меня одной шарахаетесь, вполне справляюсь)). Ты это не раз сама доказала. :lol: Ориана занимается пропагандой насилия! Угрожает пользователям! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Твої заклики суперечать законам держави Україна - ти хочеш у психушку? Тоді чому ссиш? Дена підтвердить - це не страшно. Але ти все одно ссиш - бо ссикун по життю - тільки і вмієш що сидіти на форумі і строчити тупі теми - в той час, як герої твоїх тем - ходять по вулицях і нічого не бояться. А ти ссикун можеш вийти і сказати їм все, що ти про них думаєш? Фіга з два, ти навіть ссиш до мене у розділ зайти, бо ССИКУН! Памперс перевдінь, ссикуне!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов ... lenta.newsper.net/ru/news?id=235232840&date=2013-10-15 7 ч. назад - 16:04 "Свободовец" Михальчишин призывает убивать антифашистов: "УПА стріляла, а не голосувала!". ВИДЕО (censor.net.ua). Хворий ты на голову. Увидел замануху и давай ей размахивать не разобравшись в вопросе. "УПА стріляла, а не голосувала!"кричат не свободовцы,а чуваки из компашки автономных националистов.Есть и такие деятели.Прочитай про них в Вике.А "антифашисты"на сегодня это уже имя нарицательное,типа"титушки".У"антифашистов"больше от младобандитов на службе у власти,чем от организации с какими то политическими взглядами.Предали и продали те"антифашисты"принципы своих дедов и отцов. Хотя, именно в этом случае ,считаю,что Михальчишин сказанул сгоряча,не по адресу.Не "антифа"это были.Там свои расклады. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Хворий ты на голову. Увидел замануху и давай ей размахивать не разобравшись в вопросе. "УПА стріляла, а не голосувала!"кричат не свободовцы,а чуваки из компашки автономных националистов.Есть и такие деятели.Прочитай про них в Вике. А "антифашисты"на сегодня это уже имя нарицательное,типа"титушки".У"антифашистов"больше от младобандитов на службе у власти,чем от организации с какими то политическими взглядами.Предали и продали те"антифашисты"принципы своих дедов и отцов. Хотя, именно в этом случае ,считаю,что Михальчишин сказанул сгоряча,не по адресу.Не "антифа"это были.Там свои расклады. ПНХ !!! Нацистская Свиноматка !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Хворий ты на голову. Увидел замануху и давай ей размахивать не разобравшись в вопросе. "УПА стріляла, а не голосувала!"кричат не свободовцы,а чуваки из компашки автономных националистов.Есть и такие деятели.Прочитай про них в Вике. А "антифашисты"на сегодня это уже имя нарицательное,типа"титушки".У"антифашистов"больше от младобандитов на службе у власти,чем от организации с какими то политическими взглядами.Предали и продали те"антифашисты"принципы своих дедов и отцов. Хотя, именно в этом случае ,считаю,что Михальчишин сказанул сгоряча,не по адресу.Не "антифа"это были.Там свои расклады. Принципы отцов предали люди , подобные Эдуардычу. Отцы их воевали за Родину против гитлеризма, а он славит приспешников Гитлера, которых тот, правда, пнул ногой, как собачку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Ліля, закоренілих совків на свіже повітря вже не виманиш - у них стільки проблем, що кричати: НАЦИКИ - єдина їх втіха. То давай будемо милостивими - тим більше - дена вже напудила в кальсони - від страху повернення бумеранга - а запустила вона сьогодні в образі твоєї тезки - не більше-не менше - гіляку. ото ж гілякою її, щоб знала, що людям бажати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Ліля, закоренілих совків на свіже повітря вже не виманиш - у них стільки проблем, що кричати: НАЦИКИ - єдина їх втіха. То давай будемо милостивими - тим більше - дена вже напудила в кальсони - від страху повернення бумеранга - а запустила вона сьогодні в образі твоєї тезки - не більше-не менше - гіляку. ото ж гілякою її, щоб знала, що людям бажати. Мила ! Як вчора погуляла на святі ? Весело було ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Мила ! Як вчора погуляла на святі ? Весело було ?До сих пор у нее не выветрилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2013 Ліля, закоренілих совків на свіже повітря вже не виманиш - у них стільки проблем, що кричати: НАЦИКИ - єдина їх втіха. То давай будемо милостивими - тим більше - дена вже напудила в кальсони - від страху повернення бумеранга - а запустила вона сьогодні в образі твоєї тезки - не більше-не менше - гіляку. ото ж гілякою її, щоб знала, що людям бажати. Плакатная невдаха! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Вот мы и дожили до того момента когда такие как Михальчишин , Ветеранов ВОВ стали называть врагами Украины , тех кто против нацизма призывают убивать , любой антифашистский лозунг типа ( Долой Фашизм ) стал считаться украинофобским ! Хорошая логика , оскорбление фашизма значит оскорбление Украины . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать». Ма́ртин Нимё́ллер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать».так правильно, кому ты нужен, пенек усатый? И че они за тобой первым не пришли... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать». Ма́ртин Нимё́ллер Ранее слышала, и мне очень нравится это высказывание. Коротко и очень точно отражена вся суть вопроса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Ранее слышала, и мне очень нравится это высказывание. и шо нравится? Шо за комуняками первыми пришли? Респект, бзденидзе! Начинаешь исправляццо помалёху Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 так правильно, кому ты нужен, пенек усатый? И че они за тобой первым не пришли... Кому ти потрібна зі своєю маленькою попкою ? Я б тебе задарма ебати не став . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Кому ти потрібна зі своєю маленькою попкою ? Я б тебе задарма ебати не став . Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. задарма? Стал бы! Ты же не еврей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Кому ти потрібна зі своєю маленькою попкою ? Я б тебе задарма ебати не став . Це не по суті. Попка в Юлі досить непогана - чого на це грішити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Це не по суті. Попка в Юлі досить непогана - чого на це грішити?Та ти подивись на фото ! У неї попки взагалі немає , У мене головка більше ніж Юліна попка . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 дэнчик, покажи быстро товарищу мою попку.. А то мне искать долго по архивам, а у тебя все мои фотки подшиты.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Це не по суті. Попка в Юлі досить непогана - чого на це грішити?Не погана - не значит хорошая. Даже если только тебе и нравится эта попка, то уж ее головка никому не может понравиться, а на форуме, как по мне, голова важнее.П.С. А попка у нее все-таки меньше плечиков. Как она любит говорить: точно, транс)) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 дэнчик, покажи быстро товарищу мою попку.. А то мне искать долго по архивам, а у тебя все мои фотки подшиты.. Новую сделай, без шуток. Там она у тебя плосковата и талии нет. На иных талия получше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 бляха муха, я сейчас читаю харьковский форум. Ужас до чего интересно люди пишут! Не то что у нас попки обсуждают! Одесит! Етить твою налево, щас пороюсь в августовских морских фотках и в профиль специально для тебя повешу! Отчитаешься об ознакомлении. Тьфу, сексманьяки какие то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 и шо нравится? Шо за комуняками первыми пришли? Респект, бзденидзе! Начинаешь исправляццо помалёхуЗа коммунистами пришли первыми так как нацисты их боялись и до сих пор боятся ! Коммунист для нациста это Ночной кошмар ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.