Перейти до змісту
Український політичний форум

НА НАШ, МАВПЯЧИЙ РОЗУМ.

Гість бандерлог

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 280
  • Створена
  • Остання відповідь

А, что и у мавп , москали , таво, голодомор устроили :blink:

Блин, как этому засранцу удается смываться, аки дерьмо с соховских унитазов?
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Прийде час! І мавпячий голодомор клятим москалям пригадаємо!

но ведь они не могли у вас отобрать бананы. они вам их только давали
Посилання на коментар

Гість бандерлог

но ведь они не могли у вас отобрать бананы. они вам их только давали

В нас свідомий гіббон вже до лекції готується. Як москалі джунглі обдирали від бананів. І як від цього страждали бідні мавпи. А маленькі мавпенята всі очі виплакували. Чи ти не знаєш, що в усьому злі на землі винуваті москалі? Якщо ні, то недостатньо свідомий!
Посилання на коментар

В нас свідомий гіббон вже до лекції готується. Як москалі джунглі обдирали від бананів. І як від цього страждали бідні мавпи. А маленькі мавпенята всі очі виплакували. Чи ти не знаєш, що в усьому злі на землі винуваті москалі? Якщо ні, то недостатньо свідомий!

У маскалей есть свои мавпы, пусть им голодоморы устраивают, и нехер маскалям по всему свету джунгли обдирати, пора и по пальцам дать. :lol:
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Завтра 14 жовтня! Свято народження УПА. Планувалили наші мавпи по зоопарку строєм з факелаими пройтись. Серед слонів, лисиць та носорогів. Але директор не дозволя. Питає:

- Навіщо це вам?

Ми як змогли йому пояснили. Що в кожної мавпи живе мета і ціль - бути якмога блище до людей. А саме до їх найкращих представників - свідомого українства.

Все одно забороня:

- Свідомість, свідомістю, а шо минулого року було? Обірвали хвоста жирафам, на зебр верхи позаскочували - бач, кінні мавпи! А хто удавів дражнив? І по сумках відвідувачів по банани лазив?

Тому на ці дні спланували ми у мавпятнику статую Бандери поставити. Тільки нам ніхто ні гипсу, ні глини не дав. Вирішили живу статую поставити. А на роль Бандери висунули одного гамадрила і орангутанга. Хай по черзі виконують. Перший гамадрил був. Встав на п"єдестал, лапу простягнув - путь України у майбутнє вказує, до Європи. А ми навкруги ходимо, "Слава героям!" проголошуємо. Але, дивимося , щось не те. Прийшов директор зоопарку, ходив, ходив навкруги і каже: " Навантаження глибинного змісту нема, відвідувачі байдужі! І якийсь ваш "бандера" похмурий. Де радість в очах? Так до європейського щастя не звуть." А потім дає у лапу гамадрилу банан. Той і звеселішав. Стоїть, лапою крутить, перед нами вихваляється, вигукує: "Вперед у Європу! Там наше майбутнє! Там бананове щастя!" Тут і відвідувачі блище до мавпятника підтягнулись. А ми як гаркнемо:"Бандера прийде, бананів принесе!" Ой, що було! Всі зааплодували, почали банани кидати. Мені аж три дісталося! А гамадрилу, як виконувачу головної ролі, п"ять.

Тепер з Бандерою-орангутангом репетуємо. І інші хочуть. А один павіан в Шухевичі набивається: стоїть, лапу над очима тримає, удаль дивиться - стратегію визволення України розробляє.

Слава бананам!

Посилання на коментар

самый большой праздник в году не считая начала года.

Слышь Рогоносец ! Хочешь скажу на какой половине жопы у твоей жены родинка ?
Посилання на коментар

Слышь Рогоносец ! Хочешь скажу на какой половине жопы у твоей жены родинка ?

та ты шо.. - так ты еще и под унитазами подглядывать умеешь?... - маладец, живчик.
Посилання на коментар

та ты шо.. - так ты еще и под унитазами подглядывать умеешь?... - маладец, живчик.

Ты тормоз ! Шо долго доходит ? Про родинку на жопе твоей жены знаю так как регулярно имею её в позе с зади ! Дошло Идиото ?
Посилання на коментар

Ты тормоз ! Шо долго доходит ? Про родинку на жопе твоей жены знаю так как регулярно имею её в позе с зади ! Дошло Идиото ?

а-а-а-а-а.... шо-то я торможу... - как же я раньше?... - это же ты про ту шо имеешь в виду... а я думаю про шо? - ведь твоя-то сказала шо у тебя не стоИт... и что тебе не стОит... - но она же не знала, что у тебя в виду, и шо ты там вытворяешь...

- теперь дошло.

Посилання на коментар

а-а-а-а-а.... шо-то я торможу... - как же я раньше?... - это же ты про ту шо имеешь в виду... а я думаю про шо? - ведь твоя-то сказала шо у тебя не стоИт... и что тебе не стОит... - но она же не знала, что у тебя в виду, и шо ты там вытворяешь...

- теперь дошло.

Повернись к мине задом сними штаны и нагнись , тогда ты узнаешь стоит у миня или нет , задним проходом прочувствуешь .
Посилання на коментар

Повернись к мине задом сними штаны и нагнись , тогда ты узнаешь стоит у миня или нет , задним проходом прочувствуешь .

живчик, я же не возражаю... - она ведь только женщина, когда утверждала, что у тебя не стоит... - ну что она может понимать в настоящих джигитах?.......
Посилання на коментар

живчик, я же не возражаю... - она ведь только женщина, когда утверждала, что у тебя не стоит... - ну что она может понимать в настоящих джигитах?.......

Короче Рогоносец ! Ты мине надоел , давай до завтра . Жене привет .
Посилання на коментар

Иран снова отправляет обезьяну в космос

Submitted by Ольга Пресс on Sun, 2013-10-13 10:45

В мире

Иран заявил, что пошлет вторую обезьяну в космос, через восемь месяцев после того, как отправили ​​первого примата-космонавта в стратосферу.

"Иран планирует отправить и другие виды в космос на последующих стадиях проекта. Отправка в космос обезьяны - прелюдия к отправке людей", - сказал заместитель главы иранского космического агентства Хамид Фазели.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Иран снова отправляет обезьяну в космос

Submitted by Ольга Пресс on Sun, 2013-10-13 10:45

В мире

Иран заявил, что пошлет вторую обезьяну в космос, через восемь месяцев после того, как отправили ​​первого примата-космонавта в стратосферу.

"Иран планирует отправить и другие виды в космос на последующих стадиях проекта. Отправка в космос обезьяны - прелюдия к отправке людей", - сказал заместитель главы иранского космического агентства Хамид Фазели.

В нашому зоопарку теж одна шимпанза мріє в космос полетіти. Їй колись Тимошенко ще обіцяла. Тепер з плакатом стоїть "Юля - наша мама!" і мріє. Банани їй теж перепадають. Хоч і мало.
Посилання на коментар

В нашому зоопарку теж одна шимпанза мріє в космос полетіти. Їй колись Тимошенко ще обіцяла. Тепер з плакатом стоїть "Юля - наша мама!" і мріє. Банани їй теж перепадають. Хоч і мало.

может ей взять плакат. тягнисрак -наш папо.
Посилання на коментар

Так ты активный мужеложец?Боже ,с кем общаться приходится!Смотри,статья существует с 1926года.Тебе ндравится тюремная лирика?Знаю,нравится,и ещё у таких ублюдков как ты капает слюна то гимнА СССР.

Или ты ,затейник, всё более носом и языком даёшь клиенту почувствовать глубокое проникновение?

Ты эта...как непреодолимое желание приключится-обращайся.Только учти никаких "Бленд-а -медов",я предпочитаю когда от языкатого соискателя" карего глаза "пахнет по вашему,по советски.Хай будет болгарский"Помарин".Не вздумай шельмовать-проверю предрабочее дыхание.И никакого одеколона внутрь перед утехой само-собой.

И как же таких убогих, ненька мати моя,на свет выпускает?Почему ты,поц, в пуповине не запутался?

Как то так.Спокойной всем ночи.

Посилання на коментар

Так ты активный мужеложец?Боже ,с кем общаться приходится!Смотри,статья существует с 1926года.Тебе ндравится тюремная лирика?Знаю,нравится,и ещё у таких ублюдков как ты капает слюна то гимнА СССР.

Или ты ,затейник, всё более носом и языком даёшь клиенту почувствовать глубокое проникновение?

Ты эта...как непреодолимое желание приключится-обращайся.Только учти никаких "Бленд-а -медов",я предпочитаю когда от языкатого соискателя" карего глаза "пахнет по вашему,по советски.Хай будет болгарский"Помарин".Не вздумай шельмовать-проверю предрабочее дыхание.И никакого одеколона внутрь перед утехой само-собой.

И как же таких убогих, ненька мати моя,на свет выпускает?Почему ты,поц, в пуповине не запутался?

ну то . что ты пасивный мог бы и не говорить. остальное иииииз собственного опыта
Посилання на коментар

Пускай тебя бешеный кобель ебёт ! Я столько не выпью .
Посилання на коментар

Гість бандерлог

А в нас свято 14 жовтня - день УПА триває! Зрання, за звичаєм, жидів шукали.

Одну шимпанзу на жидівство вичислили. Ото стерво! Ходила, ніс задирала, казала, мене сам Тягнибок бананами пригощав!

Хвасталася, що обіцяли їй свободівці дуже відповідальну роль - при наступнім бойкоті Ради візьмуть її з собою і хай вона там по трибунам постриба. Чекали ми , чекали, а потім один гамадрил з цирку сказав, що бреше шимпанза. І взагалі вона жидівка, брехлива і неталановита. Тому її і зцирку виженули.

Ось як буває! Жидівську кров і під видом шимпанзи не скриєш!

Хоч мавпам вершниками на зебрах, як у Львові, дирекція їздити заборонила, але ми свято бандери скоїли. Стоять орангутанг з гамадрилом, з себе Бандеру з Шухевичем зображують. Та так схоже! Усі відвідувачі аплодують.

А орангутанг з гамадрилом вдалечінь на європейський шлях України бананами указують.

Всі попереджені - квітів нам не треба як шанування. Шануєш Бандеру - клади банан! А мавпенята до "Клятви юного мавпобандерівця" готуються. Назбираємо бананів побільше - приймуть. Бо який бандерівець без банана? А одна горіла з бананів шмайсери виготовляє. Майже як справжні!

Слава УПА! Слава бананам!

Посилання на коментар

Значить так, мавпо, пости, які розділяють українців - буду удаляти.

Тому гидь тут у себе в мавп"ятнику і не потикайся з цим до нормальних людей.

Посилання на коментар

Значить так, мавпо, пости, які розділяють українців - буду удаляти.

Тому гидь тут у себе в мавп"ятнику і не потикайся з цим до нормальних людей.

а их никто и не разделяет. вас убрать и сразу всё устаканится. ну какиевы украинцы. фашистское племя.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Сьогодні приймали клятву юні мавпобандерівці. Стояли урочистим строєм. Кожний тримав як зброю по два банани.

Гіббон, як самий свідомий, одягнений у вишиванку, зачитав слова клятви

-Вступаючи до лав юних мавпобандерівців, клянемося!

Брати приклад з життя і діяльності Степана Бандери!

Боротися за українську свідомість! Свідомість - це коли є банан. Українець без банана – українець без свідомості.

Москалів на ножи! Якщо в них нема бананів.

Бути вірними мавпячому суспільству і ніколи його не зраджувати. А якщо доведеться, то тільки за оговорену купу бананів.

- Клянемося!!! - відповіли мавпенята.

І залунав мавпячий гімн "Ще не вмер наш Мавпостан". А над усіма поплив прапор з парсуною Бандери. Бандера - то дуже близько до мавп. Бо, як казав старий мудрий орангутанг, слово "бандера" означає "банан дери" скорочено. Тому так теплішає від звуків цього ім"я на серці кожної мавпи.

Слава бананам!

Посилання на коментар

Лилечка, не отвечай, это клоун местный. На нього зважають самі ті що від нудьги бідують

А сегодня Лилечка - это Тиверець, Паулю или...? Чье дежурство? :blink:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...