Гість бандерлог Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 А в нашому мавпятнику слух пройшов - їде до нас делегація з Європейської ассоціації зоопарків і аквариумів. Наш зоопарк до неї давно проситься. Усі бігають, в клітинах порядок наводять, підфарбовують, тварин миють, причіски покрасивше роблять... А ми, мавпи до зустрічі плаката малюємо. Намалювали. Директор заходить з секретаркою, дивиться. Хай знає кожний делегат - В Європу нас веде тропа! Є гасло в мавп і мавпенят: "Европа - жопа і УПА!" - Ні, - каже директор. - Ви цю "жопу" краще уберіть! - Чого? - Ну, якось дуже по-мавпячому... Хоча? Точно! Це, скажемо, наші мавпи так за права сексменшин виступають! В Європі це привітається. - А якщо не подобається?- питає секретарка. - А ти перед ними афедроном покрути! Кому така не сподобається? Ось і мавпи тільки про неї думають. І, скажімо, так легше буде перейти до неофіційної частини. - А якщо і так не вийде? - Ну, тоді, скажемо: "Чого ви хочете, леді і джентльмени? Мавпи! По-мавпячому і виступають, що з них візьмеш? - А УПА нащо? Тут вже ми, мавпи, не стерпіли, галас підняли: - Коли свободівці до нас завітають, за УПА банани дають! Учора один завітав - аж три штуки! За кожну букву! Ми і про Бандеру вміємо... - Про Бандеру не треба! - каже директор. - Європейці не зрозуміють. Залиште його для свідомої публики. Гм-м... Для економії расходів на їжу для тварин. А європейцям ми скажемо, що УПА - це Українська Паркова Ассоціація! Ось так! На тому і вирішили. Ждемо. Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2013 А в нашому мавпятнику слух пройшов - їде до нас делегація з Європейської ассоціації зоопарків і аквариумів. Наш зоопарк до неї давно проситься. Усі бігають, в клітинах порядок наводять, підфарбовують, тварин миють, причіски покрасивше роблять... А ми, мавпи до зустрічі плаката малюємо. Намалювали. Директор заходить з секретаркою, дивиться. Хай знає кожний делегат - В Європу нас веде тропа! Є гасло в мавп і мавпенят: "Европа - жопа і УПА!" - Ні, - каже директор. - Ви цю "жопу" краще уберіть! - Чого? - Ну, якось дуже по-мавпячому... Хоча? Точно! Це, скажемо, наші мавпи так за права сексменшин виступають! В Європі це привітається. - А якщо не подобається?- питає секретарка. - А ти перед ними афедроном покрути! Кому така не сподобається? Ось і мавпи тільки про неї думають. І, скажімо, так легше буде перейти до неофіційної частини. - А якщо і так не вийде? - Ну, тоді, скажемо: "Чого ви хочете, леді і джентльмени? Мавпи! По-мавпячому і виступають, що з них візьмеш? - А УПА нащо? Тут вже ми, мавпи, не стерпіли, галас підняли: - Коли свободівці до нас завітають, за УПА банани дають! Учора один завітав - аж три штуки! За кожну букву! Ми і про Бандеру вміємо... - Про Бандеру не треба! - каже директор. - Європейці не зрозуміють. Залиште його для свідомої публики. Гм-м... Для економії расходів на їжу для тварин. А європейцям ми скажемо, що УПА - це Українська Паркова Ассоціація! Ось так! На тому і вирішили. Ждемо. Слава бананам! Вот именно, что не герой , так стыдно кому про него и сказать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 В усіх мавпячих пород свої легенди є. Ось шимпанзи кажуть, що були вони колись гірськими мавпами. Дуже цнотливими і чемними. Заслужили подяку від Творця. Одного разу зібрав він їх і каже: - Ото, любі друзі, задумав я новий віток еволюції і прогресу. Обираю достойних. - А банани там будуть? - спитали шимпанзи. - Будуть! - наобіцяв Творець. - І банани і апельсини. Якщо лінитися не будемо. -Тоді ми йдемо - сказали мавпи. І пішли тяжкою дорогою еволюції. Йдуть, йдуть, минають віки і тисячоліття, а еволюції з бананами і апельсинами все нема. - Стоп! - каже Творець. - Щось не те ми робимо, конкретики нема. Давайте ділитися. Ім"я міняти будемо. Хто ще до еволюції хоче - ставай сюди! Будете віднині не шимпанзе, а шимпанідзе! Підійшло до Творця кілька мавп, а інші кажуть: - Не хочемо в шимпанідзе! Ось якби шимпанчук або шимпаненко - інше діло! А так заморились ми до еволюції іти, нам і тут добре! Але Творець не згодився. - Шимпанчук - це вище досягнення! Я до цього ще не допер - там без космічної свідомості діла не замутиш! Може в майбутньому... - і пішов з кількома обраними шимпанідзами. Пізніше з них витворились грузини. І тепер, коли вони відвідують зоопарк, першим ділом ідуть до клітин шимпанзе. Дивляться один одному в очі довго-довго. - Ну, що, кацо, предок, - кажуть грузини, - Іти нам в ЄС чи ні? Не знають відповіді шимпанзи. Хоч скільки бананів їм не давай. А мудрих шимпанчуків серед них і досі нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Пускай! А у тебя член короткий Тю! В нашому мавпятнику і не підозрювали, що на політфорумах члени міряють. Хоча, який тут вибір? Ось у нас в зоопарку повний асортимент! І маленькі, як у кроликів, і великі, як в ішаків. І до нас у мавпятник жіночі делегації заглядають. Цим питанням дуже цікавляться! А учора так було. Стоїть орангутанг, з себе Степана Бандеру зображує. На чолі думка глибока про українську долю, про майбутній шлях до Європи, лапа догори простягнута, вперед зове. А ми навкруги ходимо, проголошуємо:"Бандера прийде, бананів принесе!" Дивились жінки, дивились, а потім одна каже - "Бандера" в вас добрий! Але бананів просто так не отрима. Ось якщо той "бандер", що в нього між ніг висить, буде довше банана, тільки тоді! А ми вже плаката приготували про шлях до Європи. І що? Цим клятим бабам орангутанговий член важніше європейського шляху виявився! Почали заміряти. А ці підлі баби навмисно десь такі длинючі банани дістали! Орангутанг ще так-сяк, а макакам і не підходь! А вже іжачкам чи зайчикам... Цикаво, а по чому справжнього Бандеру заміряли? Росточку він був невеликого. Може його "бандер" серед інших вирізнявся. А може і не по бананам, а по моркві чи огірку... А то, кажуть, німці любили по пляшці шнапсу всі заміри робити. Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 В усіх мавпячих пород свої легенди є. Ось шимпанзи кажуть, що були вони колись гірськими мавпами. Дуже цнотливими і чемними. Заслужили подяку від Творця. Одного разу зібрав він їх і каже: - Ото, любі друзі, задумав я новий віток еволюції і прогресу. Обираю достойних. - А банани там будуть? - спитали шимпанзи. - Будуть! - наобіцяв Творець. - І банани і апельсини. Якщо лінитися не будемо. -Тоді ми йдемо - сказали мавпи. І пішли тяжкою дорогою еволюції. Йдуть, йдуть, минають віки і тисячоліття, а еволюції з бананами і апельсинами все нема. - Стоп! - каже Творець. - Щось не те ми робимо, конкретики нема. Давайте ділитися. Ім"я міняти будемо. Хто ще до еволюції хоче - ставай сюди! Будете віднині не шимпанзе, а шимпанідзе! Підійшло до Творця кілька мавп, а інші кажуть: - Не хочемо в шимпанідзе! Ось якби шимпанчук або шимпаненко - інше діло! А так заморились ми до еволюції іти, нам і тут добре! Але Творець не згодився. - Шимпанчук - це вище досягнення! Я до цього ще не допер - там без космічної свідомості діла не замутиш! Може в майбутньому... - і пішов з кількома обраними шимпанідзами. Пізніше з них витворились грузини. І тепер, коли вони відвідують зоопарк, першим ділом ідуть до клітин шимпанзе. Дивляться один одному в очі довго-довго. - Ну, що, кацо, предок, - кажуть грузини, - Іти нам в ЄС чи ні? Не знають відповіді шимпанзи. Хоч скільки бананів їм не давай. А мудрих шимпанчуків серед них і досі нема. жжёшь не по децки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Тю! В нашому мавпятнику і не підозрювали, що на політфорумах члени міряють. Хоча, який тут вибір? Ось у нас в зоопарку повний асортимент! І маленькі, як у кроликів, і великі, як в ішаків. І до нас у мавпятник жіночі делегації заглядають. Цим питанням дуже цікавляться! А учора так було. Стоїть орангутанг, з себе Степана Бандеру зображує. На чолі думка глибока про українську долю, про майбутній шлях до Європи, лапа догори простягнута, вперед зове. А ми навкруги ходимо, проголошуємо:"Бандера прийде, бананів принесе!" Дивились жінки, дивились, а потім одна каже - "Бандера" в вас добрий! Але бананів просто так не отрима. Ось якщо той "бандер", що в нього між ніг висить, буде довше банана, тільки тоді! А ми вже плаката приготували про шлях до Європи. І що? Цим клятим бабам орангутанговий член важніше європейського шляху виявився! Почали заміряти. А ці підлі баби навмисно десь такі длинючі банани дістали! Орангутанг ще так-сяк, а макакам і не підходь! А вже іжачкам чи зайчикам... Цикаво, а по чому справжнього Бандеру заміряли? Росточку він був невеликого. Може його "бандер" серед інших вирізнявся. А може і не по бананам, а по моркві чи огірку... А то, кажуть, німці любили по пляшці шнапсу всі заміри робити. Слава бананам! так ей нужен. что бы через горло до бронхов доставал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 так ей нужен. что бы через горло до бронхов доставал.Может, тогда заткнется? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2013 Может, тогда заткнется? :oможет. может Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 МРІЇ ГІББОНА. Ось і у нас в мавпятнику один гіббон так мріє еволюціонувати в українця! Вже і сало їсти навчивсь. І портрет Бандери в нього є, і Шевченка. Діло за малим – українську свідомість десь дістати. Минають дні, а еволюція стоїть на місці. Ми гіббону кажемо: - Може тобі краще в китайця, або пігмея еволюціонувати? Воно якось зручніше. - Ні! – каже гіббон. – я твердо вирішив – тільки в українця! А в гіббонів, коли є мрія, вони не зупиняються. Давиться салом, а їсть! А третього дні якійсь свідомий йому вишиванку приніс. От радісті було! Гіббон у вишиванці і так пройде! І так покрасується! Усі мавпи пригають! Вишиванка мало того, шо йому йде і сидить на ньому гарно. Вишиванка - то як гасло "Назад до природи!" Саме для гіббонів. Нам один ерудований орангутанг про це так повідав: Одяг - це символ. Коли Петро І обряжав своїх вельмож у камзоли, то тим підкреслював шлях до європейського знання і технологій. Аналогічно так робили японці в "революцію Мейдзі" (середина ХІХв.). Коли комісари обряжались в шкіряні куртки, тодішню уніформу автомобілістів і авіаторів, самих передових технічних військ, цей вибір казав:"Ми техніки, індустріали, ми спрямовані у майбутнє!" Коли Сталін повернув погони в армії, він казав світу, що його Червона Імперія не тільки не гірше царської, а в дещому і її наслідник. А одяг свідомих у вишиванки позначає:" Ми зав"язали з клятою індустрією і йдемо назад, до природи - на ХУТОР". Апофеоз хуторянства! Так куди ж ітти гіббону? Як казали в старій Галичині "Свій до свого по своє". І вперед в українці! За малим залишилось, за нац. свідомістю. А її без космічного розуму ніде не візьмеш. Ото і сидимо, чекаємо. Ніхто вільного космічного розуму не зустрічав? Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Знову Бандера і знову насмішка з українців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Знову Бандера і знову насмішка з українців.В мене більш іронія. Почитай документи "Просвіти", шкільні підручники та хоч і твої пости - більшої насмішки з українців важко знайти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2013 Ось і у нас в мавпятнику один гіббон так мріє еволюціонувати в українця! Вже і сало їсти навчивсь. І портрет Бандери в нього є, і Шевченка. Діло за малим – українську свідомість десь дістати. ЯК СТАЮТЬ СВІДОМИМИ.Вдягнув гіббон зрання вишиванку. Крутиться. І так повернеться, і так пройде. Мавпочки біля нього зібрались, зиркають, язиками цьокають. А тут і відвідувачі підійшли. - Слава Україні ! – рявкає гіббон. - Бананам слава! - мавпочки назустріч кричать. Усім весело. Купка бананів, що відвідувачі кладуть, зростає. А коли він шмат сала у рота взяв та зубами хрясь! – оплески по всьому мавпятнику. Гіббон їх приймає, раскланюється... Приємно бути українцем! Але с кожною годиною, дивимось, гіббон все сумнішає та сумнішає. А потім каже: - Ні! Щось не те. Не по собі якось. Дивляться не як на українця, а як на мавпу в вишиванці. Прискорбно. І як цю кляту свідомість розбудити? Точно. Яке українство без свідомості? І яка свідомість без космічного розуму? А тут і він на спогад. Пролітав собі біля нашої планети, втомився, мабуть, і в наш зоопарк перепочити спустився. - Так, - каже. – В чому проблеми в мавпячої спільноти? Ми йому, як змогли, розтлумачили. - Добре, - каже космічний розум. – Вирішу я вашу проблему, мені це запросто! Але хай і гіббон мені сам допоможе. Шановний, як по-твоєму, у чому головна риса свідомості? - В любві до України, до українців... - Ні! Це само собой. Але не головне. А ну, гамадрил, вліпи йому стусана за невірну відповідь! - Бац!!! - Ой-ой! – заскиглив гіббон. - Боляче? А хто винен? Відповідай! - Ну, дурість моя, - каже гіббон - Відповідь не приймається. - Гамадрил, зараза! Така лапа тяжка! Ото погодь, поквітаємось! Але і ця відповідь здалася невірною. І почав гіббон скаржиться на свою самовпевненість, долю, на клітину вузеньку, що від гамадрила не втечеш, на дирекцію зоопарку, що такі клітини ставить, на сам зоопарк, на місто і його голову, на слонів і носорогів з-за яких бідним мавпам і погуляти ніде. - Не те, не те... – повторює космічний розум. - Думай гіббон, думай, якщо хочеш свідомість мати. А то я далі полечу. А гіббон і далі щось лопоче... Морда розчарована, видно, вірної відповіді ніяк не відшукає... І тут раптом його осенило! Очі блищать, рота до вух розтягнув! - Росія винна, Россія! – викрикнув гіббон. – І ще москалі! Ось який я молодець, здогадався! - Все! – каже космічний розум. – Дозрів! Вловив основну суть! Поздоровляю з обретінням свідомості! Далі все само як по нотам розбудується. Мені тут, майже і робити вже нічого... Прощавайте, далі полечу! З того часу, як став гіббон свідомим, все в нього змінтлось і пішло як по маслу. Сторожа запиячили? То Россія на таможні фортелі вибрикує, як з таких новин не зап’єш!? Пайку дирекція недодала – то кляті москалі ціну на газ взвинтили, економити вимушують! А коли в нас макаки пересварились – то теж ясно, без москальської руки тут діло не обійшлось! Ось коли вступить Україна в ЄС, відразу Брюссель порядок наведе! А щоб драгоцінну свідомість не загубити, поставив собі у клітину гіббон картинку з Кремлем. Як тільки прокинеться – зараз же починає на неї ричати, плюється, кулаками погрожує клятим москалям! До гіббона почали і гості з «Свободи» приходити за консультацією.Завжди з бананами! Все він їм розтлумаче, по полицям розкладе. Задоволені, на гіббона поважно дивляться, дякують за поради. А нещодавно гіббон і сам заяву до вступу в «Свободу» подав. Каже, обов’язково на слідуючих виборах буде балотуватись. Отак і живемо. Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Знову Бандера і знову насмішка з українців. Ты не права, Ориша. Всё та же у тебя ошибка из раза в раз - Бандерлог не над украинцами смеётся, а над вами, свидомыми. Это большая разница. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Ты не права, Ориша. Всё та же у тебя ошибка из раза в раз - Бандерлог не над украинцами смеётся, а над вами, свидомыми. Это большая разница. Та ну? Тоді чому мене звинуватили в шовінізмі, коли я написала про москалів - адже я сміялася не над росіянами, а над кремлядськими посіпаками? Ото ж бо... І ще, мені пофік, я на різні теми пишу, а твій бандерлог жопу пуцькіну до дзеркала вилизав, дивиться у нього, бачить бридку пику - і гавкає на відображення, бо не може повірити, що це він. Ось де проблема - скажеш це смішно? Сміятися з чужої біди? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Та ну? Тоді чому мене звинуватили в шовінізмі, коли я написала про москалів - адже я сміялася не над росіянами, а над кремлядськими посіпаками? Ото ж бо... І ще, мені пофік, я на різні теми пишу, а твій бандерлог жопу пуцькіну до дзеркала вилизав, дивиться у нього, бачить бридку пику - і гавкає на відображення, бо не може повірити, що це він. Ось де проблема - скажеш це смішно? Сміятися з чужої біди? Та ти шо! "На різні теми" вона пише! Бреше баба і не скривиться. Тема в тебе завжди одна - брехати і лаятися на Росію, москалів, як варіант комуністів. Свідома бо! Плюс западенка. Чим ти від того гіббона відрізняєшся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Та ти шо! "На різні теми" вона пише! Бреше баба і не скривиться. Тема в тебе завжди одна - брехати і лаятися на Росію, москалів, як варіант комуністів. Свідома бо! Плюс западенка. Чим ти від того гіббона відрізняєшся? затарахкотіла тарахтілка заржавіла. нове щось скажи, або хоча б раз мене спіймай на брехні - для різномаїття. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 затарахкотіла тарахтілка заржавіла. нове щось скажи, або хоча б раз мене спіймай на брехні - для різномаїття. Ось і тут сбрехала. Скількі разів тебе на брехні ловили і не тільки я. Вже набридло. Всі і так знають про твою брехливість. То тільки новачків дивує, що так брехлива баба є. Відчепись! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Ось і тут сбрехала. Скількі разів тебе на брехні ловили і не тільки я. Вже набридло. Всі і так знають про твою брехливість. Відчепись! Проснісь - і пой, а не бреши, брехун брехливий! Ні разу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Як реклама Як на рахунок відчути дух сталіна на власній шкурі - А, сталіністи? Ласкаво запрошую у розділ "Политическая жизнь Украины". Дам відчути незабутні моменти терору, розстрілів і беззаконня. Гостроту відчуттів - ГАРАНТУЮ Обхизаним буде запропонована БАНЯ Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Як реклама Як на рахунок відчути дух сталіна на власній шкурі - А, сталіністи? Ласкаво запрошую у розділ "Политическая жизнь Украины". Дам відчути незабутні моменти терору, розстрілів і беззаконня. Гостроту відчуттів - ГАРАНТУЮ Обхизаним буде запропонована БАНЯ Оріана А зачем нам Сталин-то из прошлого века?? Мы бы лучше о Путине или Тягнибоке, в крайнем случае, послушали. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 ЯК СТАЮТЬ СВІДОМИМИ. Вдягнув гіббон зрання вишиванку. Крутиться. І так повернеться, і так пройде. Мавпочки біля нього зібрались, зиркають, язиками цьокають. А тут і відвідувачі підійшли. - Слава Україні ! – рявкає гіббон. - Бананам слава! - мавпочки назустріч кричать. Усім весело. Купка бананів, що відвідувачі кладуть, зростає. А коли він шмат сала у рота взяв та зубами хрясь! – оплески по всьому мавпятнику. Гіббон їх приймає, раскланюється... Приємно бути українцем! Але с кожною годиною, дивимось, гіббон все сумнішає та сумнішає. А потім каже: - Ні! Щось не те. Не по собі якось. Дивляться не як на українця, а як на мавпу в вишиванці. Прискорбно. І як цю кляту свідомість розбудити? Точно. Яке українство без свідомості? І яка свідомість без космічного розуму? А тут і він на спогад. Пролітав собі біля нашої планети, втомився, мабуть, і в наш зоопарк перепочити спустився. - Так, - каже. – В чому проблеми в мавпячої спільноти? Ми йому, як змогли, розтлумачили. - Добре, - каже космічний розум. – Вирішу я вашу проблему, мені це запросто! Але хай і гіббон мені сам допоможе. Шановний, як по-твоєму, у чому головна риса свідомості? - В любві до України, до українців... - Ні! Це само собой. Але не головне. А ну, гамадрил, вліпи йому стусана за невірну відповідь! - Бац!!! - Ой-ой! – заскиглив гіббон. - Боляче? А хто винен? Відповідай! - Ну, дурість моя, - каже гіббон - Відповідь не приймається. - Гамадрил, зараза! Така лапа тяжка! Ото погодь, поквітаємось! Але і ця відповідь здалася невірною. І почав гіббон скаржиться на свою самовпевненість, долю, на клітину вузеньку, що від гамадрила не втечеш, на дирекцію зоопарку, що такі клітини ставить, на сам зоопарк, на місто і його голову, на слонів і носорогів з-за яких бідним мавпам і погуляти ніде. - Не те, не те... – повторює космічний розум. - Думай гіббон, думай, якщо хочеш свідомість мати. А то я далі полечу. А гіббон і далі щось лопоче... Морда розчарована, видно, вірної відповіді ніяк не відшукає... І тут раптом його осенило! Очі блищать, рота до вух розтягнув! - Росія винна, Россія! – викрикнув гіббон. – І ще москалі! Ось який я молодець, здогадався! - Все! – каже космічний розум. – Дозрів! Вловив основну суть! Поздоровляю з обретінням свідомості! Далі все само як по нотам розбудується. Мені тут, майже і робити вже нічого... Прощавайте, далі полечу! З того часу, як став гіббон свідомим, все в нього змінтлось і пішло як по маслу. Сторожа запиячили? То Россія на таможні фортелі вибрикує, як з таких новин не зап’єш!? Пайку дирекція недодала – то кляті москалі ціну на газ взвинтили, економити вимушують! А коли в нас макаки пересварились – то теж ясно, без москальської руки тут діло не обійшлось! Ось коли вступить Україна в ЄС, відразу Брюссель порядок наведе! А щоб драгоцінну свідомість не загубити, поставив собі у клітину гіббон картинку з Кремлем. Як тільки прокинеться – зараз же починає на неї ричати, плюється, кулаками погрожує клятим москалям! До гіббона почали і гості з «Свободи» приходити за консультацією.Завжди з бананами! Все він їм розтлумаче, по полицям розкладе. Задоволені, на гіббона поважно дивляться, дякують за поради. А нещодавно гіббон і сам заяву до вступу в «Свободу» подав. Каже, обов’язково на слідуючих виборах буде балотуватись. Отак і живемо. Слава бананам! Йой! Як цікаво стало у нашому мавпятнику! Гіббон, отримавши свідомість, зовсім носа задрав! Зрання одягає вишиванку і круть-верть! Поряд з ним дві гіббончихи в долоні плескають і в унісон заводять:- Вишиванка до лиця – Люблю гіббона молодця! А гіббон вже новою метою окриляється: - Треба схрона викопувати! Бо який свідомий без схрона?! Життя триває. Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 и это мужик? бегом второй тайм болеть придур голова от крика болит Ната - молись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 и это мужик? бегом второй тайм болеть придур голова от крика болит Ната - молись Я не дивлюся і цього достатньо ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 У Р А П О Б Е Д А Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Йой! Як цікаво стало у нашому мавпятнику! Гіббон, отримавши свідомість, зовсім носа задрав! Зрання одягає вишиванку і круть-верть! Поряд з ним дві гіббончихи в долоні плескають і в унісон заводять: - Вишиванка до лиця – Люблю гіббона молодця! А гіббон вже новою метою окриляється: - Треба схрона викопувати! Бо який свідомий без схрона?! Життя триває. Слава бананам! Хоча не у всіх діла йдуть. З Львівського зоопарку мавпи скаржаться. Приходять "свободівці" і починають серед мавп жидів шукати. Ось до їхнього орангутанга пристали. Кажуть, що він жид, тільки приховується. А по-справжньому його звуть Абрам Гутанг. Ось як! І бананів від них не діждешся. Тільки, якщо ім"я Бандери три рази прокричиш і на жидів з москалями полаєшся. А їхні папуги взагалі тільки про Бандеру балакають - іншому не вчили:"Бандер-ра гер-рой! Бандер-ра гер-рой!" Хоч львівський орангутанг, якого тамошні свободівці "жидом Абрамом Гутангом" охрестили, зараз у клітині плакат повісив. Ну, точнісінько Славкині слова! "Ми - не жиди! Ми - українці! Нащадки та спадкоємці великих цивілізацій. Вища культурна раса в оточенні варварів та приматів!" Питали ми його - бананів багато перепадає? А він: -Та які там банани! Морду бережу! Бо ті свободівці постійно погрожували мені "жидівську морду" начистити. - А зараз як, спокійно? - Та куди там! Кажуть:"Що, мавпячий жид, сховатися схотів?!" Може мені вишиванку натягнути? Буду до дирекції звертатись. - Тобі не позаздриш! - І не тільки мені! Ось до горилли теж чепляються. Кажуть:"Москаль Гаврила! Українця б звали Гаврило!" Ось і таке буває у мавпячому житті! Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2013 Хоча не у всіх діла йдуть. З Львівського зоопарку мавпи скаржаться. Приходять "свободівці" і починають серед мавп жидів шукати. Ось до їхнього орангутанга пристали. Кажуть, що він жид, тільки приховується. А по-справжньому його звуть Абрам Гутанг. Ось як! І бананів від них не діждешся. Тільки, якщо ім"я Бандери три рази прокричиш і на жидів з москалями полаєшся. А їхні папуги взагалі тільки про Бандеру балакають - іншому не вчили:"Бандер-ра гер-рой! Бандер-ра гер-рой!" Хоч львівський орангутанг, якого тамошні свободівці "жидом Абрамом Гутангом" охрестили, зараз у клітині плакат повісив. Ну, точнісінько Славкині слова! "Ми - не жиди! Ми - українці! Нащадки та спадкоємці великих цивілізацій. Вища культурна раса в оточенні варварів та приматів!" Питали ми його - бананів багато перепадає? А він: -Та які там банани! Морду бережу! Бо ті свободівці постійно погрожували мені "жидівську морду" начистити. - А зараз як, спокійно? - Та куди там! Кажуть:"Що, мавпячий жид, сховатися схотів?!" Може мені вишиванку натягнути? Буду до дирекції звертатись. - Тобі не позаздриш! - І не тільки мені! Ось до горилли теж чепляються. Кажуть:"Москаль Гаврила! Українця б звали Гаврило!" Ось і таке буває у мавпячому житті! Слава бананам! Да. не в том мавпятнику родились. но мавпятник не выбирают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Йой! Як цікаво стало у нашому мавпятнику! Гіббон, отримавши свідомість, зовсім носа задрав! Зрання одягає вишиванку і круть-верть! Поряд з ним дві гіббончихи в долоні плескають і в унісон заводять: - Вишиванка до лиця – Люблю гіббона молодця! А гіббон вже новою метою окриляється: - Треба схрона викопувати! Бо який свідомий без схрона?! Життя триває. Слава бананам! Як став наш гіббон володарем свідомісті і вишиванки, то часто в мавпятнику збори збирає. Просвіщає мавп. Відносно свідомих українців і бананового оточення. Як записано в документах "Просвіти" - "українець - це вище космічне явище". Ото і треба б було розшифрувати. Бо неодмінно в кожному українцеві приховані виші космічні знання і сила вищого розуму. Треба це тільки розкодувати. Ми так в мавпятнику під керівництвом гіббона між собою поспілкувались і вирішили.А інакше... Дивимось, дивимось на тіх, хто до нас в зоопарк завертає - не українці з розвинутою свідомістю, а якісь жлоби, яким лишнього банану для мавпи шкода! Ось коли їхня космічна суть розкриється, може тоді... Бананів буде - завались! Лише свободівці так-сяк до свідомісті прихильні. А в нашому зоопарку їх кожна мавпа розпізнає. Хто підойде до клітини і почне "зіговати" - той і свободівець. А ще вони просять, щоб і їм у відповідь "зіговали". Інакше банана від них не діждешся. А то ще портрета Бандери принесуть і до мавпи притулять і ну фоткатись! Дружніми рядами, люди і мавпи! Ну і ми відповідно - червоно-чорного прапора маємо, голосити "Бандера прийде - бананів принесе!" вміємо. А "Слава бананам!" навіть самі маленькі мавпенята знають і хором пищать. Зараз до свята 14 жовтня виставу готуємо - "Клятва юного бандерівця". Розраховуємо на банановий прибуток. Слава Бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Як став наш гіббон володарем свідомісті і вишиванки, то часто в мавпятнику збори збирає. Просвіщає мавп.Одного тебе неосвіченого залишив. Хіба що ти - його секспара, то він і не чіпає вбогу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Як став наш гіббон володарем свідомісті і вишиванки, то часто в мавпятнику збори збирає. Просвіщає мавп. Відносно свідомих українців і бананового оточення. Як записано в документах "Просвіти" - "українець - це вище космічне явище". Ото і треба б було розшифрувати. Бо неодмінно в кожному українцеві приховані виші космічні знання і сила вищого розуму. Треба це тільки розкодувати. Ми так в мавпятнику під керівництвом гіббона між собою поспілкувались і вирішили. А інакше... Дивимось, дивимось на тіх, хто до нас в зоопарк завертає - не українці з розвинутою свідомістю, а якісь жлоби, яким лишнього банану для мавпи шкода! Ось коли їхня космічна суть розкриється, може тоді... Бананів буде - завались! Лише свободівці так-сяк до свідомісті прихильні. А в нашому зоопарку їх кожна мавпа розпізнає. Хто підойде до клітини і почне "зіговати" - той і свободівець. А ще вони просять, щоб і їм у відповідь "зіговали". Інакше банана від них не діждешся. А то ще портрета Бандери принесуть і до мавпи притулять і ну фоткатись! Дружніми рядами, люди і мавпи! Ну і ми відповідно - червоно-чорного прапора маємо, голосити "Бандера прийде - бананів принесе!" вміємо. А "Слава бананам!" навіть самі маленькі мавпенята знають і хором пищать. Зараз до свята 14 жовтня виставу готуємо - "Клятва юного бандерівця". Розраховуємо на банановий прибуток. Слава Бананам! Ось- ось прийде 14 жовтня! Наближається свято!І нас, мавп, теж подібні діла торкаються. Ми на під"йомі. На зразок "Свободи". Все більше набирає силу "Вільний рух горилл і гамадрілів". Був я на їхньому мітингу, набрався свідомих емоцій від промов. – Нас, приматів, – каже головний гамадрил, – все життя пригнічували північні сусіди. Прилітали в Африку з Саратова і Воронежу і гнітили! «Евгения Онегина» читати примушували. Лапу давати вчили. Вимагали морду підстригати. А коли два наші героїчні гамадрили підніли повстання і вкусили іноземного фельшера, який з о-отаким шприцем збирався якісь прививки робити - таке вони вигадали катування для вільних мавп!, то їх у самий далекий зоопарк відправили. А тепер не хочуть їм пам"ятник ставити з написом: "Гамадрилам-героям слава!" А одна горилла, як представник нашого зоопарку, каже: - І ще відвідувачі з москальщини знущаються - вимагають на москальській мові банани випрошувати. Вони, бач, горилячої не розуміють! В нас зараз саме актуальне гасло - "Мова і банани!". Лапа не здригнеться! Ми, бандерлоги, як самі розумні і мавпячо-свідомі не можемо зістатися в стороні. Підготували багатотомну "Історію пригнічення мавп і наші вимоги". Плани розбудови Вільного Демократичного Мавпостану. Навіть, по плану, самостійно в Європейську ассоціацію зоопарків і аквариумів ассоціюємось. Ось так! Примати прийдуть, порядок наведуть! Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2013 Ось- ось прийде 14 жовтня! Наближається свято! І нас, мавп, теж подібні діла торкаються. Ми на під"йомі. На зразок "Свободи". Все більше набирає силу "Вільний рух горилл і гамадрілів". Був я на їхньому мітингу, набрався свідомих емоцій від промов. – Нас, приматів, – каже головний гамадрил, – все життя пригнічували північні сусіди. Прилітали в Африку з Саратова і Воронежу і гнітили! «Евгения Онегина» читати примушували. Лапу давати вчили. Вимагали морду підстригати. А коли два наші героїчні гамадрили підніли повстання і вкусили іноземного фельшера, який з о-отаким шприцем збирався якісь прививки робити - таке вони вигадали катування для вільних мавп!, то їх у самий далекий зоопарк відправили. А тепер не хочуть їм пам"ятник ставити з написом: "Гамадрилам-героям слава!" А одна горилла, як представник нашого зоопарку, каже: - І ще відвідувачі з москальщини знущаються - вимагають на москальській мові банани випрошувати. Вони, бач, горилячої не розуміють! В нас зараз саме актуальне гасло - "Мова і банани!". Лапа не здригнеться! Ми, бандерлоги, як самі розумні і мавпячо-свідомі не можемо зістатися в стороні. Підготували багатотомну "Історію пригнічення мавп і наші вимоги". Плани розбудови Вільного Демократичного Мавпостану. Навіть, по плану, самостійно в Європейську ассоціацію зоопарків і аквариумів ассоціюємось. Ось так! Примати прийдуть, порядок наведуть! Слава бананам! а, что там про мавпоголодомор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.