Гість banderlog Опубліковано 21 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2013 Іде давнім давно війна, Холодна і гаряча, Де фронт пройшов ніхто не зна, Бо то війна свиняча. Бажання воїнів одне - Пробитись до корита, Тоді життя у них піде, Утроба буде сита. У свинок також є майдан, Бо бунт - то діло праве! Підхід там до корита дан, Пожерти можна в славу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 21 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2013 А в нашому мавпятнику знов сперечання. Про майдан не дуже. "Бунт - діло праве!" - як казав Мао Цзедун. Отож ми про Мао. 26 грудня йому виповнюється 120 років. Всесвітнє свято! - Мавпи, треба готуватися! - сказав китайський лапундер. - Будемо вчити "Мао Цзедун сисян" - ідеї Мао Цзедуна. Я з собою і червону книжечку прихватив - цитатник. - Ні! - каже гіббон. - Я, по-перше, до свідомого українства схиляюсь. А по-друге 1 січня день народження Степана Бандери. Треба вчити декалог українського націоналіста. - А я тобі зараз рило наб"ю! - каже лапундер. - А я тобі! Коротше, обмінялись аргументами. Але потім вирішили Мао вчити. Бо першого січня все рівно відвідувачі п"янючи десь будуть і жодного банана з них не виб"єш. І угораздило ж провідника нації народитися в такий день! Ото тепер кожен день сидимо і вчимо. Комісія учора в мавпятник зазирнула. - А чим, - питає, - ваші мавпи займаються? Де в них плакати про Юлю-маму? - Юля-мама в них зараз не актуально - відповідає директор. - Ідеї Мао вчать. І тут ми хором: - "Ворог наступає - я відходжу. Ворог відпочиває - я оточую. Ворог втомився - я нападаю. Ворог біжить - я переслідую". - О-о!- каже комісія, - На п"ять бананів! Ми до вас усі ліві делегації будемо тепер запрошувати. Але ви і Бандеру не забувайте. Відносно банана це без різниці, від лівих чи від правих - банан він і є банан! На тім і порішили. Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 22 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2013 Державність здобувалася в боях. Якби не втратити це благо знову – ми вибираєм європейський шлях. Свідомо. Свій. І це – першооснова. Раби й владики будуть повсякчас. Чи варто нас пустелею водити? Дорогу треба дати – сіячам. І не потрібно межі городити. Аби сягнуть завітної мети, потрібно йти упевнено, невпинно. Та досі – більше – дикий прагматизм, – минають винних, топчуть – безневинних. Пріоритети визначені? Ні. У матері доволі різні діти. Немає злагоди поміж чинів, – єднання політичної еліти. Його й не буде, мабуть. Завжди так: нові ідеї – чимось кращі й гірші. Та хоче кожний – ситий і жебрак, щоб мудрою була провладна більшість. Могутня, дружна, праведна сім’я… О, скільки дум і помислів роїться! Щоб європейцем стати, прагну я в родині бути справжнім українцем. Нащадки щоб щасливими були, у рідній стороні запанували, радів Шевченко, не ревли воли, – щоб у світах нас знали й шанували Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 23 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2013 Могутня, дружна, праведна сім’я… О, скільки дум і помислів роїться! Щоб європейцем стати, прагну я в родині бути справжнім українцем. Нащадки щоб щасливими були, у рідній стороні запанували, радів Шевченко, не ревли воли, – щоб у світах нас знали й шанували "Если нужно насрать - насрите, если хочется пердеть - пердите! После этого вам станет лучше" (Мао Цзедун). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2013 "Если нужно насрать - насрите, если хочется пердеть - пердите! После этого вам станет лучше" (Мао Цзедун) Бандерложский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 23 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2013 Державність здобувалася в боях. Якби не втратити це благо знову – ми вибираєм європейський шлях. Свідомо. Свій. І це – першооснова. Яйцо, получив соответствующее количество тепла, превращается в цыпленка, но тепло не может превратить камень в цыпленка, потому что основа у них различна (Мао Цзедун). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2013 ДОСИТЬ Майте честь, звільніть дорогу Лицарям свободи. Не розбити вам облогу, Не дістати згоди. Майте честь, підіть, як люди, Не сидіть на тронах Не відмити вам облуди, Крові на пагонах. Не спасуть кийки, рушниці. Всіх не переб'єте. Досить харкати в криницю, Із якої п'єте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 23 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2013 ДОСИТЬ Майте честь, звільніть дорогу Лицарям свободи. Не розбити вам облогу, Не дістати згоди. Майте честь, підіть, як люди, Не сидіть на тронах Не відмити вам облуди, Крові на пагонах. Не спасуть кийки, рушниці. Всіх не переб'єте. Досить харкати в криницю, Із якої п'єте. Сами сочинили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 Станьте грудьми за УКРАЇНУ! ЗА НАШУ МОВУ СОЛОВ'ЇНУ ! Не зраджуйте вже УКРАЇНІ! РІДНІЙ МОВІ Й БАТЬКІВЩИНІ ! Хочемо, щоб краще жили діти, Щоб милостиню нам не просити. Ця влада нас усіх уже дістала, Всіх українців просто "задовбала". З неї сміються завжди люди, Весь світ сміється, всі і всюди. З цих "кровосісів " голубих, Вже краще буде нам без них. Ганьблять всіх нас, усю країну, Та бідну НЕНЬКУ - УКРАЇНУ!!! Єднайтесь - схід і захід разом, Щоб побороти цю "заразу"!!! Що хоче всіма людьми керувати Та українців рідних грабувати! Всі беріть в руки прапор УКРАЇНИ, Від студентів, й малої дитини Йдіть захищати свою УКРАЇНУ! Нашу славну БАТЬКІВЩИНУ! Щоб беркут студентів не бив. Щоб дружньо схід і захід жив. Захищайте нашу рідну мову! Наше українське щире слово! Скажіть гордо всім, й родині: " СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 25 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2013 Станьте грудьми за УКРАЇНУ! ЗА НАШУ МОВУ СОЛОВ'ЇНУ ! Не зраджуйте вже УКРАЇНІ! РІДНІЙ МОВІ Й БАТЬКІВЩИНІ ! Хочемо, щоб краще жили діти, Щоб милостиню нам не просити. Ця влада нас усіх уже дістала, Всіх українців просто "задовбала". З неї сміються завжди люди, Весь світ сміється, всі і всюди. З цих "кровосісів " голубих, Вже краще буде нам без них. Ганьблять всіх нас, усю країну, Та бідну НЕНЬКУ - УКРАЇНУ!!! Єднайтесь - схід і захід разом, Щоб побороти цю "заразу"!!! Що хоче всіма людьми керувати Та українців рідних грабувати! Всі беріть в руки прапор УКРАЇНИ, Від студентів, й малої дитини Йдіть захищати свою УКРАЇНУ! Нашу славну БАТЬКІВЩИНУ! Щоб беркут студентів не бив. Щоб дружньо схід і захід жив. Захищайте нашу рідну мову! Наше українське щире слово! Скажіть гордо всім, й родині: " СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ !!! ога независимой от своего народа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Скільки ще треба спалених автівок, Людей побитих підло у дворах, Яким виносить влада наглий вирок, Надіючись в людей вселити страх...? Скільки ще треба людям на Майдані Жити в наметах, спати на підлозі, Три светри одягать на себе драні, Через простуду витирати сльози...? Коли ж Європа скаже віске слово? Та, врешті решт, все ж візьметься до дій, Бо їхнє слово – владі що полова, А сам народ для влади тут – чужий! Коли вже в Україну вернуть гроші, Нахабно вкрадені і складені в «офшорах» Тими, хто дуже часто творить прощі В монастирі Афону, десь там, в горах... Коли вже церква буде із народом, А не із тим, хто так терза країну, Та все лякає путінським підходом, Патякаючи щось про пуповину! Європо, знай: нам треба твоя дія, А не слова з трибун чи співчуття, Бо ззаду підкрадається Росія, Й імперські зуби злобно вишкіря Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 Сами сочинили?ЗаУМ берет виршики из такого непрофессионального сайта, как "Клуб поезії". На этом сайте никаких отборочных барьеров нет, там публикуются в основном графоманы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ярослав Стебко Опубліковано 27 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 грудня, 2013 ЗаУМ берет виршики из такого непрофессионального сайта, как "Клуб поезії". На этом сайте никаких отборочных барьеров нет, там публикуются в основном графоманы.Понятно. Не понятно на черта он их постит, всё равно никто не читает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2013 Понятно. Не понятно на черта он их постит, всё равно никто не читает.ну сцуко хочет выпятится. что бы его заметили. ну заметили. что он полный идиот. что он ещё хочет не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Станьте грудьми за УКРАЇНУ! ЗА НАШУ МОВУ СОЛОВ'ЇНУ ! Не зраджуйте вже УКРАЇНІ! РІДНІЙ МОВІ Й БАТЬКІВЩИНІ ! Йдіть захищати свою УКРАЇНУ! Нашу славну БАТЬКІВЩИНУ! Щоб беркут студентів не бив. Щоб дружньо схід і захід жив. Захищайте нашу рідну мову! Наше українське щире слово! Скажіть гордо всім, й родині: " СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ !!! Здрасьте! Автор из непуганых идиотов что ли? Да навязывание этой мовы всем и всюду как раз и раскалывает страну и людей. А что с этой "нэзалэжностью" носиться как дурак с писаной торбой? Уже четверть века "нэзалэжни". Смогли только и того, что разворовать и угробить все до чего руки дотянулись. Давно пора думать, а нужно ли вообще было создавать на этой территории "нэзалэжну дэржаву"? Есть ли у народа государственный инстинкт, способность жить в самостоятельном государстве? Если таковые отсутствуют, чего дальше народ мучить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Здрасьте! Автор из непуганых идиотов что ли? Да навязывание этой мовы всем и всюду как раз и раскалывает страну и людей. А что с этой "нэзалэжностью" носиться как дурак с писаной торбой? Уже четверть века "нэзалэжни". Смогли только и того, что разворовать и угробить все до чего руки дотянулись. Давно пора думать, а нужно ли вообще было создавать на этой территории "нэзалэжну дэржаву"? Есть ли у народа государственный инстинкт, способность жить в самостоятельном государстве? Если таковые отсутствуют, чего дальше народ мучить?вот именно. нет у украинцев государственно образующего опыта. всю свою историю они жили под паном. пора прекращать неудавшийся проект. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Вставай, Україно, настала пора Від болі звільнитись й кайдан, Де плещуться хвилі облуди і зла, Постав доленосний Майдан. Нас кличе Європа і вітром живим Вдаряє в твої береги. Гарячі серця не здоланні ніким, Встояти тобі до снаги. І хай синьо-жовтий об’єднує стяг Дітей твоїх – захід і схід. Великих тобі, Україно, звитяг На многая-многая літ. Знову курви брешуть, Тільки нас не нудить, Ось приїде Ештон, Ештон нас розсудить. Дике в нас минуле, Темні та неситі, Ось приїде Нуланд, Нуланд нас просвітить. Правди ж взяти ніде, І белькочуть жаби. Нам учитель – підор Та ті евробаби. Проковтнем поради Та підем до ями, Із піснями, стадом, Знову холуями. Перші на планеті (Не журися, Хмелю) Прибирач в клозеті, М’ясо для борделю. Хрест і Володимир – Геть усе забудем, Нам не треба віри, Нам святі – іуди. Що смерділи в схроні Та стріляли в спину, Та стріляли в скроню Жінці та дитині. Гоголь, Русь, Полтава, Замість світла – злоба, Замість «Богу слава» – Чорне царство жлоба. Русский мир – нам ворог, Принесе нещастя, Будем жити скоро В Європедерастії. Голод у тридцятих… Нині – нове горе, Україну-мати Косить жлобомором. Ян Таксюр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Знову курви брешуть, Тільки нас не нудить, Ось приїде Ештон, Ештон нас розсудить. Дике в нас минуле, Темні та неситі, Ось приїде Нуланд, Нуланд нас просвітить. Правди ж взяти ніде, І белькочуть жаби. Нам учитель – підор Та ті евробаби. Проковтнем поради Та підем до ями, Із піснями, стадом, Знову холуями. Перші на планеті (Не журися, Хмелю) Прибирач в клозеті, М’ясо для борделю. Хрест і Володимир – Геть усе забудем, Нам не треба віри, Нам святі – іуди. Що смерділи в схроні Та стріляли в спину, Та стріляли в скроню Жінці та дитині. Гоголь, Русь, Полтава, Замість світла – злоба, Замість «Богу слава» – Чорне царство жлоба. Русский мир – нам ворог, Принесе нещастя, Будем жити скоро В Європедерастії. Голод у тридцятих… Нині – нове горе, Україну-мати Косить жлобомором. Ян Таксюр Вот это стихи , сущая правда. А то только скулят. ще не сдохли, но осталось чуть. чуть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 НОВОРІЧНІ ПОБАЖАННЯ Я з Новим роком всіх вітаю, З роком Майдану і Коня. Терпіння й витримки бажаю На цілий рік і на щодня. Хоч в нас своїх коней хватає, Тільки вправляйся їх лови. Цього купили нам в Китаї, Ним править кучер із Москви. Цей коник, братці, електронний, Він управляється пультом. В Китаї вже таких мільйони, Кормить не треба їх вівсом. Своїх коней вже можна звести Ковбас хороших наробить. За те, що цей нас буде везти, Нам треба кучера кормить. За всі ці «прогресивні « зміни, Що стільки в борг зуміли взять, Звання Героїв України Просять правителі їм дать. Народ правителі дістали, Так далі неможливо жить. І люди проти них повстали, Вкраїна гнівом вся кипить. Сідлайте коней українці, Поки вони у нас ще є. За правду, волю і за гідність Народ Вкраїни повстає ! Вставайте любі українці,Бо нас "тричлен" усіх зове, Нам обіцяють поодинці Віддати кожному своє. Сідлайте коней, щоб збагнули Куди нам їхати і де Нас у Європу манить Нуланд І бабця Ештон нас веде. Не дістає їм горшкомиїв, Клозети теж у них брудні. Ми українці, все ми вмієм, Хоч і холуй, а на коні! В Європі галичанська мрія, Народ бажанням цим кипить. Встає майдан, палає гнівом, І стяг Бандери майорить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 Коли нас зрадили сто раз То ми сказали: «Годі, досить!» Вам мерседеси і унітаз із золота. А ми вже майже босі. Ми разом вийшли на Майдан І без надії сподівались Що все мине без люті й ран Але не так все відбувалось В ночі напали беркута І нас скубли, кидали, били Дітей, синів по животах По головах, ногах щосили Вважав четвертий наш «гарант» Що ми здригнемось, розійдемся Що досить нам залізних грат Щоб захололо наше серце Та так не буде. Нас – мільйон Ми знову стали на Майдані Бо ми тут влада і закон, А не та банда на дивані Вони ж зібрались вчотирьох Чотири ніби то «гаранти» І промовляли: «Ах і ох, Що ж нам робити з цим Майданом?» Ха, ха! Шановні, годі, брек! Бо кожен з вас сто раз нас зрадив Ми зараз оголосим чек А кожен з вас нехай заплатить Два Леоніди й два Вітки Нас продавали по шматочку І крали все у власні лантухи Народ вважали ви за квочку Але розплати час настав І пролунає над ланами: «Народ вирішує, Майдан Що нам тепер робити з вами!» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 2 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2014 День 105-річчя Степана Бандери у нашому мавпятнику славно відсвяткували. Хоч факелів в нас нема, провели бананову ходу з червоно-чорними стрічками. Кожна мавпа вправно промарширувала. Гіббон промову двинув, що ми, українські свідомі мавпи, повинні брати зразок з Провідника. Хоч він більше полюбляв помаранчі і навіть загинув з ними, але і до бананів теж був схильний. Прославимо його! В той славетний Мавпи Рік Свято мало рацію: Народився провідник Українській нації! У колисці немовля Ще лежить тихесенько... Українськая земля Дочекалась месника! Ми пошану віддамо, Все суспільство мавпяче, По банану з*їдимо У цей день зі вдячністю. Будем дуже шанувать Ми Бандеру лицаря! А хто нам бананів дасть, Дякуєм за звичаєм! Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 Коли нас зрадили сто раз То ми сказали: «Годі, досить!» Вам мерседеси і унітаз із золота. А ми вже майже босі. Ми разом вийшли на Майдан І без надії сподівались Що все мине без люті й ран Але не так все відбувалось Коли нам не дали банан,То ми сказали:"Годі, досить!" Вам підігнав рахунок банк, А мавпи з голой жопой й босі. Палає гнівом зоопарк За те, що розікрали їжу. Ось наша влада! То ще б пак, Лише повсюди морди хижі! Тваринництво іде на страйк А мавпи стали на майдані І голосять, щоб чув усяк Про справедливість і банани! Відвідувач, нас не здригне, Ніщо. І мавпи мають право, Воно законне і міцне, В тім справедливість нашой справи! Ми теж, як мужні рагулі, Що приклад подають тваринам. Ми теж з Бандерой на чолі, Рагуль і мавпа - ми єдині! Ми теж вирішуєм буття! До влади мавпи в зоопарку! Дирекцію до каяття, А Чивокуня геть на свалку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 Коли нам не дали банан, То ми сказали:"Годі, досить!" Вам підігнав рахунок банк, А мавпи з голой жопой й босі. Палає гнівом зоопарк За те, що розікрали їжу. Ось наша влада! То ще б пак, Лише повсюди морди хижі! Тваринництво іде на страйк А мавпи стали на майдані І голосять, щоб чув усяк Про справедливість і банани! Відвідувач, нас не здригне, Ніщо. І мавпи мають право, Воно законне і міцне, В тім справедливість нашой справи! Ми теж, як мужні рагулі, Що приклад подають тваринам. Ми теж з Бандерой на чолі, Рагуль і мавпа - ми єдині! Ми теж вирішуєм буття! До влади мавпи в зоопарку! Дирекцію до каяття, А Чивокуня геть на свалку! правильно, кто этих дураков мог зрадыты, сами предатели, клейма ставить негде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 Ми тебе зустріли, Ти банана їла, Мавпочка коханая моя. Серця колихання, Я ж творив майдана, Так рішила мавпяча сім*я. То кохання лишнє, На майдан ми вийшли За свободу мавпячу стоять. Зоопарк за нами Як надійна брама, Мавпам не пристойно відступать. Прапори Бандери В кожному вольєрі Зоопарк у захваті гуде: Геть адміністрацію, Мавпи майже нація, Віримо, свободи час прийде! Мавпочка, з тобою, Щоб я не накоїв, Буде моє серце назавжди. Хоч замкнуть в клітині, Тільки знай віднині Не хочу без тебе нікуди! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 Ми тебе зустріли, Ти банана їла, Мавпочка коханая моя. Серця колихання, Я ж творив майдана, Так рішила мавпяча сім*я. То кохання лишнє, На майдан ми вийшли За свободу мавпячу стоять. Зоопарк за нами Як надійна брама, Мавпам не пристойно відступать. Прапори Бандери В кожному вольєрі Зоопарк у захваті гуде: Геть адміністрацію, Мавпи майже нація, Віримо, свободи час прийде! Мавпочка, з тобою, Щоб я не накоїв, Буде моє серце назавжди. Хоч замкнуть в клітині, Тільки знай віднині Не хочу без тебе нікуди! вот так вот. мавпочко моя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 вот так вот. мавпочко моя.Кстати, эта, сделанная за 5 минут для развлечения фарсово-ироническая штучка, приличнее той галиматьи, что ЗаУМ ставит. Подумалось, а ведь это показатель, что ни один хороший литератор (и из моих знакомых, и вообще) не повелся на "майданутость". Одни графоманы, "виршы" которых ЗаУМ выдирает со специфических сайтов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 8 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2014 Так, вірш підкаже українцям: Ця влада - порваний гандон! Стать президентом треба жинці, Ми за Ірину Фаріон! ІРИНУ ФАРІОН У ПРЕЗИДЕНТИ! Ідуть роки, шумлять віки, Їх навіть спрінтер не здогнав би. Не молодієм, навпаки, Мудрішають з роками мавпи. Хоч серце рветься на майдан У кожній мавпи й мавпенятка. Але коли в руці банан Не пострібнеш до нього хватко! У зоопарку заборон Багато, тільки все єдине Ми бачим тільки Фаріон У Президентах України! Гуртуймось, мавпи, прийде час, Ірину пані ми побачим Як Президента! То для нас ЗдійснЕння буде мрій мавпячих! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 8 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2014 Хороший вопрос кто возглавит. Решение варится в этом котле. Тут главное доварить и не переварить. Евромайдан все-же несколько иная организация,- это общественная организация гражданского общества, а не предвыборный штаб оппозиции выдвинувший единого кандидата. На этот случай есть договоренность,- каждый лидер идет на выборы самостоятельно, а во втором туре все усилия на набравшего большее колличество голосов. Возможно это справедливо. Новые-старые лидеры кои не выставляют себя в качестве кандидатов в президенты, это прежде всего Луценко и его 3 республика и он весьмя недурственно ведет пропаганду в восточных областях Украины расшатывая электоральное поле регионалов и их преспешников. Порошенко, - так-же себя показал и возможно он неимеющий своей мощьной партии так-же войдет в число претендентов на пост президента. Задача Майдана,- это подписание евроинтеграции,- либо вынудить это сделать Януковича, либо сделать это без его участия. Отставка же самого Януковича задача очень важная, но все-же ассоциация имеет преоритет и оставляет возможность переговорного процесса народ-власть. У нашому зоопарку всі мавпи одноголосно за Ірину Фаріон! Ото Президент буде! Лялечка! ІРИНУ ФАРІОН У ПРЕЗИДЕНТИ! Ідуть роки, шумлять віки, Їх навіть спрінтер не здогнав би. Не молодієм, навпаки, Мудрішають з роками мавпи. Хоч серце рветься на майдан У кожній мавпи й мавпенятка. Але коли в руці банан Не пострібнеш до нього хватко! У зоопарку заборон Багато, тільки все єдине Ми бачим тільки Фаріон У Президентах України! Гуртуймось, мавпи, прийде час, Ірину пані ми побачим Як Президента! То для нас ЗдійснЕння буде мрій мавпячих! Ірину Фаріон у Президенти!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 9 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2014 ДО УКРАЇНЦІВ evgen :: ДО УКРАЇНЦІВ Від кримських гір і до Волині Від шахт Донбасу й до Карпат, У рідній , любій Батьківщині І тут мій брат і там мій брат. Спіткала нас лиха година У замордований цей час Нам вже не МАТИ – Україна мачуха, вона, для нас. Ви з західної України. Я із полтавщини і теж, Як ВИ - люблю свою країну Беззастережно і без меж. У нас одна із вами мова, Прадавні корені одні, Єднає українське слово. Обряди, звичаї, пісні. В нас думи й погляди єдині, І йти нам разом до мети. Скажу я -Слава Україні, Героям слава - скажеш ти. Нам манна не впаде із неба, Усім я хочу нагадать. Щоб краще жити ,мабуть, треба. Боротись - а не плазувать. У зоопарку ми єдиніІ всі ми дружняя сім"я. Бо живемо всі в Україні: І слон, і мавпа, і змія. Є хижаки і травоядні, Є крокодили і птахи, Одні пасуть за звичкой задніх, А той забрався наверхи. Але усі-усі тварини, Ми разом - це тваринний світ! Чекаєм сніданок в годину Єдину для усіх - в обід. Усі ми славимо Бандеру, І привітаємо майдан А в нашім мавпячим вольєрі Найвища радість - це банан! Але чомусь усі тварини, Такий дирекції наказ, По різним розвели клітинам. Де єдність, я питаю вас? Банани не впадуть із неба, Усім хочу я нагадать, Щоб їх дістати, мабуть, треба Боротись, а не плазувать! Слава бананам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2014 Майор, на форумі обговорюють політику, а не юзерів Хочеш обговорювати відвідувачів - йди на сайти знайомств! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.