Гість roma Опубліковано 26 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2004 Мій особистий погляд на політичну ситуацію в Україні. 1. Про владу. Ні Янукович, ні Ющенко не мали, не мають і за жодних обставин не будуть мати реальної влади в Україні. Реальними претендентами на владу є два угрупування, найвідомішими представниками яких є, з одного боку, Хрещений батько Шахтаря Ахмєтов, з іншого - Шоколадний король України Порошенко і „просто хороший человєк” Юля . Гріхи якої чомусь дуже швидко забулися. 2. Про фінанси і адмінресурс. Щодо фінансів, то явним переможцем є сторона Януковича з Ахмєтовими, Медведчуками, Суркісами, Тігіпками. Щодо адмінресурсу... Львівська проти Луганської, І-Ф проти Донецької... Козирним тузом „опозиції” є Сан Санич. Такому адмінресурсу можна тільки позаздрити!!! 3. Про народну підтримку. Ми бачимо по телевізору (все-таки більшість українців і всі іноземці слідкують за „помаранчовою революцією” по ящику) помаранчовий майдан, на якому відсотків 50, якщо не більше представників Західної України (яким зараз удома просто нічого робити, бо зимою вони живуть на 80% на гроші бюджету). Чомусь нікому і в голову не приходить, що електорат Януковича в цей час працює в шахтах і на заводах, і заробляє якусь копійку до цього бюджету. До речі, наших співвітчизників зі Сходу України чомусь не пускають до Києва. Прикольні журналісти „незаангажованого” 5 каналу запитують у них: „Чому ви сюди приїхали”? Чому ви не задавали цого питання „вуйкам з полонини”? 4. Про західну підтримку. По закінченні виборів всі західні і східні спостерігачі в один голос говорили про порушення в ході виборів як про такі, що „не можуть реально вплинути на результати голосування”. Що ж змінилося? Американці вирішили, що вибори у нас недемократичні і не прозорі. Це ті американці, які не допустили під час виборів у свою країну ЖОДНОГО міжнародного спостерігача. Це ті американці, президентом яких є людина, яка набрала МЕНШІСТЬ голосів на виборах два строки поспіль. Як кажуть у Одесі „Ві будете нас учіть?” 5. Про полттехнології. Представники Януковича лохонулися мінімум двічі: кандидат – зек, дешеві (тут вони просто пожлобилися) або ж нездарні політтехнологи, чого вартий хоча б синій колір – жах (навіть я зробив би краще). Цей пункт на 101% (вийшло як натяк на явку на деяких дільницях) виграв штаб Ющенка: помаранчовий колір – супер!!! Антивладні заклики до народу – 100% результат у будь-якій країні за будь-якої влади. Коротенькі гасла, які легко запам”ятовуються, типу „ми разом і нас не зламати”, „Польща з нами”, „Ющенко! Ющенко!”... Мені вони чомусь нагадують „Хайль Гітлер”, „Віва Куба”, „Аллах Акбар”, „Великая Россия” тощо. Цей монолог Юлькі на майдані, не хочу її ображати, але (спіймав себе на брехні, хочу!) нагадав мені стару казку про хлопчика з сопілочкою і військо щурів, що йшли за ним у море, пригадуєте? 6. Про економіку і економістів. Я сам є економістом за фахом і міг би говорити проце не одну годину, але я обмежуся деякими загальновідомими фактами, тільки доповненими авторськими ремарками. ФАКТ1: За Януковича круто зріс ВВП (щось там за деякими оцінками на 16%), але як бути з інфляцією? В яких цінах вимірявся цей показник ВВП? ФАКТ2: Янукович підвицив пенсії, але наскільки реально зросла купівельна спроможність пенсіонерів? ФАКТ 3: За Ющенка відбулося РЕАЛЬНЕ зростання макроекономічних показників, але чи його це заслуга, чи Пустовойтенка, чи ще когось?-кожен тягне ковдру на себе. ФАКТ4: Я ні на що не натякаю, але Юля, куди ти парила крадений москальський газ?! 7. Про політиків і про розчарування. (Цей розділ дуже суб”єктивний, але я не міг його не написати). Коли від людини (або політика) не чекаєш нічого доброго, то не так болить те, що він робить. Всі рекорди мого розчарування побив політик, якого я вважав єдиним ЧЕСНИМ ПОЛІТИКОМ в Україні (правда незвично звучить?). Пане Морозе, як Ви критикували Ющенка перед виборами? Ацей Ваш навіть трохи злий випад про отруєння, ну про сало з картоплею... Абыдна. 8. Про кримінал. Ви думаєте, що цей розділ про Януковича? „Как гаварят у нас в Адессе, вы ашибаетесь”. Всім відомо, що Янукович (в даному розділі просто Хам) „збивав шапки”, займався рекетом, був гвалтівником, потім сидів ну, по типу „Украл, выпил – в тюрьму”. Всі про це говорять, і, як я вже згадував, це один з найбільших прорахунків чинної влади. До речі, рекетом займався також нинішній Національний Герой В. Кличко (не подумайте, що я його не поважаю, я його фанат, але факти річ вперта!). Також всім відомо, але про це чогось мовчить як „опозиція” (що я розумію), так і влада (чого я не розумію) – це кримінальне минуле і кримінальне теперішнє „шановної” пані Юлії. Про це спробую пояснити як економіст і трошки юрист: вона заявляє, що не чинила протиправних дій. Я з цим абсолютно згодний! По закону протиправними діями вважаються лише ті, що визнані законом як протиправні (юристи люблять писати заплутані закони). На той час дії Тимошенко по привласненню державних коштів не вважалися протизаконними (і вівці цілі і вовки ситі). Але й це ще не все. Наскільки мені відомо, Юлю ще й досі розшукує інтерпол. Як про це забули, я взагалі не розумію! Таким чином проти Тимошенкових багатомільйонних справ кримінальні справи Януковича виглядають якось по-дитячому. 9. Про міжнародні відносини. Хоча Росія в особі пана Путіна керується власними інтересами, хочу сказати спасибі за добре слово перед Европою. А всій Західній Европі і, особливо, Америці – FUCK OFF!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.