Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 Продовжується цирк з демонстрацією фільму про Межигір"я Киянам так і не дали додивитися "Відкритий доступ" та евакуювали До будівлі у Києві, де із затримкою на годину показували альманах "Відкритий доступ", приїхала вибухотехнічна лабораторія. Як повідомив кореспонденту "Української правди" один з міліціонерів, на телефон 102 надійшов дзвінок про замінування. Правоохоронці заявили, що змушені зупинити показ фільму для проведення перевірки. Глядачі змогли подивитися лише 4 новели з 5 - організатори зайшли до зали: повідомили про замінування і попросили присутніх залишити приміщення. Як відомо, перед початком показу альманаху, який був запланований на 19.00 в "Кінопанорамі", до зали організовано завели близько 30 осіб, ззовні схожих на безпритульних. Вони були нетверезі, курили та кричали в приміщенні. Кожен з них мав на собі роздрукований на звичайному принтері бейдж з написом "Преса". Коли прибули міліціонери, щоб вивести цих людей із зали, хтось кинув димові шашки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 Як відомо, раніше повідомлялося, що на показі альманаху "Відкритий доступ" у Севастополі відключили світло. Також під двері приміщення, в якому відбувався показ альманаху у Сімферополі, кинули димову шашку. Глядачів евакуювали. Також показ альманаху 19 червня намагалися двічі зірвати у Миколаєві. Подібна ситуація з показом "Відкритого доступу" відбувалася в Одесі та Донецьку. У Черкасах в будівлі, де показували альманах, шукали вибухівку. "Відкритий доступ" складається з 5 новел: "Межигір'я", "Афганець, "Школа", "Дім з химерами", "У кутку". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 А ще режисера цього фільму, яка прямувала на кінофестиваль, затримували на кордоні під приводом вивозу з країни інформації, яка містить у собі державну таємницю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 Як на мене - вже навіть не смішно - а просто дебільно. На таку рекламу, яку зробила влада, автор фільму ніколи б не спромігся. Навіть цілком байдужі до політики люди, прочитавши новину про заборону фільму, обов"язково захочуть його подивитися - він є у вільному доступі в інтернеті. Скажете, не всі мають інтернет - а що Всі люди ходять в кіно? - так масово як колись? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 Креативщики, блін... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 То чому Янукович не подасть на журналістку в суд за наклеп? І хто робить такі тупі спроби завадити показу фільму про Межигір я - у когось є якісь припущення? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 вересня, 2013 Межигір'я та Бомж-ТБ Я в захваті! Уповноважені "люді в разном" роблять фільму "Відкритий доступ" неймовірно крутий піар. Як про це й говорив Сергій Лещенко, нерв тягнеться через фільм "Межигір'я", який відкриває документальний кіноальманах "Відкритий доступ". Розкажу про те, що бачила я" Репортаж від очевидиці цих подій, журналістки І. Славінської (фото, відео) http://blogs.pravda.com.ua/authors/slavinska/5245ecd0587fb/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 29 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2013 То чому Янукович не подасть на журналістку в суд за наклеп? І хто робить такі тупі спроби завадити показу фільму про Межигір я - у когось є якісь припущення? Ориана, ты сама поняла кому выгодна эта шумиха. Пиар дешевле не придумаешь. Бомжи, дымовые шашки, сто процентов дело самого режисера. Нармальные ребята, головы режут и в лесу закапывают, и режут чены не меньше генерала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.