Перейти до змісту
Український політичний форум

Підпишуть Асоціацію чи не підпишуть

Sven

Підпишуть Асоціацію?  

15 проголосували

1. 1. Підпишуть чи ні?

• Підпишуть
      11
    • Не підпишуть
      3
    • Продинамлять наші
      0
    • Продинамлять європейці
      1
    • Росіянці зроблять все щоб не підписали
      0
  2. 2. Що буде з економікою України якщо підпишуть?

• Провал
      6
    • Підйом
      4
    • Нічого не зміниться
      4
    • Росіянці зроблять все щоб був провал
      1
  3. 3. Якщо Янукович підпише Асоціацію

• Знову стане президентом
      8
    • Не стане вдруге президентом
      6
    • Стане національним героєм
      1
    • Пристрелять його російські спецслужби
      0
    • Посадять
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

некорректно составлены вопросы.

так как определённо сказать можно только по 2-му пункту - в 1-м и 3-м нехватает пункта - не знаю.

Опубліковано

так как определённо сказать можно только по 2-му пункту - в 1-м и 3-м нехватает пункта - не знаю.

По п.1: варіантів насправді небагато - або підпишуть або не підпишуть. Причини непідписання я намагався максимально наблизити до реальності.

По п.3: я намагався спрогнозувати майбутнє Януковича в разі підписання. Насправді цих варіантів не так і багато...

Опубліковано

По п.1: варіантів насправді небагато - або підпишуть або не підпишуть. Причини непідписання я намагався максимально наблизити до реальності.

По п.3: я намагався спрогнозувати майбутнє Януковича в разі підписання. Насправді цих варіантів не так і багато...

Свен, все нормально

Я пропоную не тільки проголосувати, а й відписатися хто як проголсував. Потім визначимо переможця - і нагородимо званням "Пророк форума УПФ"

Я вже свою відповідь обнародувала.

Давай автор теми!!!

З.І. Не переживай, я потім все, що не стосується теми - підчищу.

Опубліковано

Давай автор теми!!!

підпишуть

провал

стане національним героєм

Опубліковано

:lol: :lol: :lol:

Не стане презом

СТАНЕ!!!!

До речі, читав - ЄС вривається терпець http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=253292

Так що, інтрига буде тривати - а форум не запустіє.

Чекаємо нових птєнчиків Медведчука )))

Опубліковано

СТАНЕ!!!!

До речі, читав - ЄС вривається терпець http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=253292

Так що, інтрига буде тривати - а форум не запустіє.

Чекаємо нових птєнчиків Медведчука )))

Не стане, якщо ЗУ не підтримає.

Це вже було і це вже проходили...

Інригу тримати потрібно. Це закон драматургії...

Медведчуку великий привіт! :P І його куму також! :lol:

Опубліковано

Не стане, якщо ЗУ не підтримає.

Це вже було і це вже проходили...

Інригу тримати потрібно. Це закон драматургії...

Медведчуку великий привіт! :P І його куму також! :lol:

ЗУ не підтримає, бо вдруге фокус з губошльопом не пройде.

А тоді людей реально розвели. І що обідно - наші тип патріоти, на кшталт Чорновола - купилися. Хоча, могли агітувати бойкотувати хоча б.

Не було досвіду :(

Опубліковано

ЗУ не підтримає, бо вдруге фокус з губошльопом не пройде.

А тоді людей реально розвели. І що обідно - наші тип патріоти, на кшталт Чорновола - купилися. Хоча, могли агітувати бойкотувати хоча б.

Не було досвіду :(

Кицюню, в свій час ми (ЗУ) підтримали Кучму.

Варіантів було не багато...

P.S. Уаяви, що в другому турі Янукович проти Колісниченка...

Опубліковано

Я думаю, что ассоциацию подпишут, при этом ничего не изменится, станет президентом.

Это в том случае если обстановка в мире не изменится, во всяком случае до выборов президента.

Почему подпишут? Сейчас не подписать, это потеря лица как со стороны запада, так и со стороны нашего президента. Это политический акт, неприятный для России в моральном смысле, но не в экономическом.

Почему ничего не изменится?Я имею в виду ничего не изменится по крупному, т.е. на экономику страны в положительном направлении ее развития это не повлияет, т.к. запад ее инвестировать никогда не будет. Зачем ему еще один, да еще мощный конкурент? Для России Украина может быть хорошим партнером, она заинтересована в экономически сильном партнере, для запада это конкурент. В социальном плане по тем же причинам изменений ожидать тоже не приходится.

В отрицательном направлении это тоже не должно повлиять. Так как правительству, президенту и ВР придется сдерживать экспансию западных товаров на наши рынки, искать пути к сдерживанию распространения исламистов в Украину с запада и юга, если они хотят остаться у власти, хотя это будет довольно трудно.

Почему Янукович останется президентом? Нет сильного конкурента - это во-первых, и во-вторых административный ресурс в руках президента.

Но если достаточно сильно изменится обстановка в мире или внутри страны, расклад может быть совершенно иной.

Опубліковано

підпишуть

нічого не зміниться

буде президентом

бли-и-и-и-н.... - честно, не подглядывал.
Опубліковано

По первому вопросу: подпишут, но возможно не в срок, потом все может перейти на отнюдь не тихие и мирные рельсы. Прогнозировать будущее - напрасная трата времени.

По второму вопросу: в первые годы будет провал, так как слишком не гибка и не динамична наша система.

Мне кажется, что по 3 пункту еще рано проводить опрос: новые силы подрастают, никто не знает, как они повлияют на политическую ситуацию, ибо часть голосов Востока президент потерял, а ЗУ даже во вред себе будут упираться и масштабно не поддержат. За кем пойдет массово Восток, Юг и Крым - сейчас не определить.

Опубліковано

буде президентом

Не будет, это не выгодно Европе, зачем ей уверенный в себе през. который еще и характер показывать начнёт, на много удобней услужливая юлька.

А после подписания, решать будет уже ЕС.

Когда восток увидит как Европа прокатит ПР и та пойдет в слив....лохов, никто не уважает.

Опубліковано

Не будет, это не выгодно Европе, зачем ей уверенный в себе през. который еще и характер показывать начнёт, на много удобней услужливая юлька.

Когда восток увидит как Европа прокатит ПР и та пойдет в слив....лохов, никто не уважает.

уверенный в себе президент...
Гість бандерлог
Опубліковано

1 - підпишуть. В ПР переважно боягузи сидять, щоб не думали самі, проти Янека не попруть.

2 - нічого хорошого. Все, що поки робила Україна в різних сферах, особливо в міжнародних (тим більш в галузі євроінтеграції) було їй во зло.

3 - Хто зна. За той час "або ішак помре, або падішах, або Насреддін". Тим більш наближаються сер"йозні проблеми.

Опубліковано

Володя , да не будет у власти нацистов, никто не позволит.
Опубліковано

1 - підпишуть. В ПР переважно боягузи сидять, щоб не думали самі, проти Янека не попруть.

2 - нічого хорошого. Все, що поки робила Україна в різних сферах, особливо в міжнародних (тим більш в галузі євроінтеграції) було їй во зло.

3 - Хто зна. За той час "або ішак помре, або падішах, або Насреддін". Тим більш наближаються сер"йозні проблеми.

Опубліковано

Володя , да не будет у власти нацистов, никто не позволит.

Мир делится не только на нациков и ненациков
Опубліковано

а ещё и украинцев, только кто они

Тебе бы азбуку купить, хоть с чего то начинать нужно ;)
Опубліковано

Тебе бы азбуку купить, хоть с чего то начинать нужно ;)

оно и видно. что ты купил. но в ней не в зуб ногой.

вот ты сможешь ответить . кто у вас на Украине украинец. ведь если Украина образовалась в 1991 году. это не говорит. что все стали там украинцами.

Гість бандерлог
Опубліковано

оно и видно. что ты купил. но в ней не в зуб ногой.

вот ты сможешь ответить . кто у вас на Украине украинец. ведь если Украина образовалась в 1991 году. это не говорит. что все стали там украинцами.

Україна взагалі штучний витвір. Казати "українець" - це як "середньоазиатець". Там у Середньої Азії теж був колись один Туркестан. І жив один тюрський етнос. Потім створили Узбекистан, Туркменію, Таджикистан... сконструювали окремі нації.

Так і Україна - три основних регіона: Малороссія, Новороссія і Галичина. З більш дрібними всього можна налічити 9. Різна історія, мова, ментальність. Протиріччя іноді непримиренні. Навіть голосують за партії не по ідеологичним прихилам, а по территоріальним: "наші" - "не наші". І психологичні кордони між ними все більше і більше. Тому і стопоряться в Україні всі процеси. Лібидь, рак і щука. Поки не розділяться, а робити федеративний устрій вже піздно, досить зайшло, толку не буде. Тоді і політичні сили люди будуть обирати по своїм прихилам, а не тому, щоб "бандери" не пройшли або "бандюковичи. Все інше вже не подіє - лише продлить народні тяжиння.

Опубліковано

Україна взагалі штучний витвір. Казати "українець" - це як "середньоазиатець". Там у Середньої Азії теж був колись один Туркестан. І жив один тюрський етнос. Потім створили Узбекистан, Туркменію, Таджикистан... сконструювали окремі нації.

Так і Україна - три основних регіона: Малороссія, Новороссія і Галичина. З більш дрібними всього можна налічити 9. Різна історія, мова, ментальність. Протиріччя іноді непримиренні. Навіть голосують за партії не по ідеологичним прихилам, а по территоріальним: "наші" - "не наші". І психологичні кордони між ними все більше і більше. Тому і стопоряться в Україні всі процеси. Лібидь, рак і щука. Поки не розділяться, а робити федеративний устрій вже піздно, досить зайшло, толку не буде. Тоді і політичні сили люди будуть обирати по своїм прихилам, а не тому, щоб "бандери" не пройшли або "бандюковичи. Все інше вже не подіє - лише продлить народні тяжиння.

молодец. ты повторил. точь в точь . что я говорил раньше. значит мы правильно говорим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...