Перейти до змісту
Український політичний форум

Підпишуть Асоціацію чи не підпишуть

Sven

Підпишуть Асоціацію?  

15 проголосували

1. 1. Підпишуть чи ні?

• Підпишуть
      11
    • Не підпишуть
      3
    • Продинамлять наші
      0
    • Продинамлять європейці
      1
    • Росіянці зроблять все щоб не підписали
      0
  2. 2. Що буде з економікою України якщо підпишуть?

• Провал
      6
    • Підйом
      4
    • Нічого не зміниться
      4
    • Росіянці зроблять все щоб був провал
      1
  3. 3. Якщо Янукович підпише Асоціацію

• Знову стане президентом
      8
    • Не стане вдруге президентом
      6
    • Стане національним героєм
      1
    • Пристрелять його російські спецслужби
      0
    • Посадять
      0

Рекомендовані повідомлення

Гість бандерлог

молодец. ты повторил. точь в точь . что я говорил раньше. значит мы правильно говорим.

Та й люди все більше це розуміють. Колись скріпляючою силою була Москва, зараз її нема. Але. Сам процесс розлучення починати - не зрозуміло як і жахливо. В політичної верхівки теж особисті інтереси, бізнесінтереси є. Взагалі то можна можна виробить механізм, але влада на це нізащо не пійде, доки вже діватись буде нікуди.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 70
  • Створена
  • Остання відповідь

Та й люди все більше це розуміють. Колись скріпляючою силою була Москва, зараз її нема. Але. Сам процесс розлучення починати - не зрозуміло як і жахливо. В політичної верхівки теж особисті інтереси, бізнесінтереси є. Взагалі то можна можна виробить механізм, але влада на це нізащо не пійде, доки вже діватись буде нікуди.

Вот и плохо, что когда уже будет некуда.
Посилання на коментар

Ти не людина - ти люмпен - істота без коріння. Тому тобі потрібна якась сила, яка б тебе тримала біля землі - ти собі обрав "скріпляючою силою Москву".

Тепер цю силу від тебе намагаються забрати - це тебе і жахає.

Посилання на коментар

Я вважаю, що Янукович підпише асаціацію з Евросоюзом, а стане, чи не стане призидентом вдруге буде залежати від якихось зрушень в економіці, або в житті Українців, для того, щоб стати вдруге призидентом одного підписання мало.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Ти не людина - ти люмпен - істота без коріння. Тому тобі потрібна якась сила, яка б тебе тримала біля землі - ти собі обрав "скріпляючою силою Москву".

Тепер цю силу від тебе намагаються забрати - це тебе і жахає.

Орися, ти хоч іноді розумієш зміст того, що написала?
Посилання на коментар

Орися, ти хоч іноді розумієш зміст того, що написала?

Зранку не завжди пам"ятаю ЩО я писала, але написане, коли прочитаю - розумію і навіть деколи дивуюся: невже це я?!!!

Да, я ГЕНІЙ......................нічний.

:P

Посилання на коментар

оно и видно. что ты купил. но в ней не в зуб ногой.

вот ты сможешь ответить . кто у вас на Украине украинец. ведь если Украина образовалась в 1991 году. это не говорит. что все стали там украинцами.

а кто такой русский? ты вот задаешь вопрос, а ответ тебе не нужен, т.к. долгие годы комунисты говорили что есть советский народ, а не русские,украинцы,белорусы......Те, кто считают себя украинцами- знают, кто это такие.
Посилання на коментар

Я вважаю, що Янукович підпише асаціацію з Евросоюзом, а стане, чи не стане призидентом вдруге буде залежати від якихось зрушень в економіці, або в житті Українців, для того, щоб стати вдруге призидентом одного підписання мало.

Як показала історія, ті, хто голосують за Янека, не дивляться на зрушення в економіці - їм достатньо прибавки до пенсій чи регулярних премій перед самими виборами - над цим олігархи працюють вже три роки і ще рік у них попереду.

А що може запропонувати опозиція? - лише слова і свою репутацію - як гарантію дотримання слова - тобто, речі не матеріальні.

Посилання на коментар

а кто такой русский? ты вот задаешь вопрос, а ответ тебе не нужен, т.к. долгие годы комунисты говорили что есть советский народ, а не русские,украинцы,белорусы......Те, кто считают себя украинцами- знают, кто это такие.

Черч погано вчився в школі - він не знає, що СРСР утворився кількома республіками, які навіть в Союзі мали свої органи влади. Україна стала державою до СРСР - це УНР, що і дозволило її виділити як окрему республіку ( наприклад, Чечню - чомусь не виділили)

До речі, створений лише для формальності і щоб виглядати демократами, Союзний Договір між 15-ма республіками - і став приводом виходу з СРСР Прибалтики.

Невже Черч насмілиться сказати, що нема такої нації як латиш, литовець, чи естонець?

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Янукович-то підпише. А от ЄС - то 50 на 50. Там ще ратифікація 28 країнами потрібна і на любому етапі можна заморозити. Виставити якісь вимоги до України, або ще щось. Україна і так все, що наказують , робить і буде робити. Тримати цю ассоціацію як морковку на верьовці. ЄС її - тирк-тирк! Україна за нею - приг-приг!

Багато буде залежати і від того про що Меркель з Путіним домовяться. Їх розмірковування невідомі, можуть бути і багатокрокові.

Посилання на коментар

Прості питання з простими відповідями

:)

Простыми твои вопросы не назовешь. Они не просты даже для главных фигурантов, тех кто будет подписывать, ратифицировать и проводить или не проводить реформы.

Однако. Говорю ни как сторонник определенной политической силы, а просто оцениваю расклад сил.

Полагаю подпишут соглашение и что в этом случае Янукович скорее всего станет президентом на второй срок. А подпишут уже потому, что в любом ином случае Янукович гарантированно президентом на второй срок не будет и он это очень хорошо понимает, потому, что не будет кому его лично и его партию поддерживать. Значит сделает все, что от него требует ЕС.

Будет ли лучше? Будет, но не на следующий день.

Посилання на коментар

Янукович-то підпише. А от ЄС - то 50 на 50. Там ще ратифікація 28 країнами потрібна і на любому етапі можна заморозити. Виставити якісь вимоги до України, або ще щось. Україна і так все, що наказують , робить і буде робити. Тримати цю ассоціацію як морковку на верьовці. ЄС її - тирк-тирк! Україна за нею - приг-приг!

Багато буде залежати і від того про що Меркель з Путіним домовяться. Їх розмірковування невідомі, можуть бути і багатокрокові.

Не ВСЕ, ЩО НАКАЗУЮТЬ - а лише прописане у договорі (!!!!)

До речі, судиш суто російськими мірками - все, що РФ робить з Україною, що називають словом "беспридел" (не знаю українського аналогу цього слова) - підпадає під твої описи. А ось прикладів подібної поведінки ЄС, якщо я попрошу представити - ти назвати не зможеш - відразу почнеш мавпячі викрутаси показувати.

Посилання на коментар

До речі, судиш суто російськими мірками - все, що РФ робить з Україною, що називають словом "беспридел" (не знаю українського аналогу цього слова) - підпадає під твої описи. А ось прикладів подібної поведінки ЄС, якщо я попрошу представити - ти назвати не зможеш - відразу почнеш мавпячі викрутаси показувати.

А, чого від мавпи чекати, думати вона не вміє, а лементувати і мавпувати, подив не викликає. :lol:
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Тобі і Барбаросса їх приводив, навіщо повторюватися? Та й сама можеш пригадати як Ющу перед носом "морковкою" НАТО бавились. Він тоді багато чого посдавав. І ще кабальні умови вступу в СОТ підписав, з яких Україна і досі не очухається. Ну-ну... приг-приг!
Посилання на коментар

А, чого від мавпи чекати, думати вона не вміє, а лементувати і мавпувати, подив не викликає. :lol:

что . селёдку всю продал. выполж . безмозглый. тебе до мавп як до луны раком.
Посилання на коментар

что . селёдку всю продал. выполж . безмозглый. тебе до мавп як до луны раком.

Ліпше оселедцями торгувати у себе на батьківщині чим задницею на чужині. :lol: Мені до місяця не потрібно ніяк, мені і дома добре, нещасний емігранте безрідний.
Посилання на коментар

Ліпше оселедцями торгувати у себе на батьківщині чим задницею на чужині. :lol: Мені до місяця не потрібно ніяк, мені і дома добре, нещасний емігранте безрідний.

ты это скажи своим 10 миллионам украинцев.которые батрачат по миру.

А я родный по всем статьям, но это тебе дураку не понять. Ты же украинец.

Посилання на коментар

ты это скажи своим 10 миллионам украинцев.которые батрачат по миру.

А я родный по всем статьям, но это тебе дураку не понять. Ты же украинец.

А, твоих маскалей по миру меньше?
Посилання на коментар

А, твоих маскалей по миру меньше?

Моих москалей , не то , что меньше их вообще нет .

Ты видать кроме своего колхоза нигде не был.

Посилання на коментар

Як показала історія, ті, хто голосують за Янека, не дивляться на зрушення в економіці - їм достатньо прибавки до пенсій чи регулярних премій перед самими виборами - над цим олігархи працюють вже три роки і ще рік у них попереду.

А що може запропонувати опозиція? - лише слова і свою репутацію - як гарантію дотримання слова - тобто, речі не матеріальні.

Поправка: ОТСУТСТВИЕ хорошей репутации.
Посилання на коментар

Черч погано вчився в школі - він не знає, що СРСР утворився кількома республіками, які навіть в Союзі мали свої органи влади. Україна стала державою до СРСР - це УНР, що і дозволило її виділити як окрему республіку ( наприклад, Чечню - чомусь не виділили)

До речі, створений лише для формальності і щоб виглядати демократами, Союзний Договір між 15-ма республіками - і став приводом виходу з СРСР Прибалтики.

Невже Черч насмілиться сказати, що нема такої нації як латиш, литовець, чи естонець?

Даже оппонировать не интересно. Такой пустой сфальсифицированный БОЯН.
Посилання на коментар

+++
Посилання на коментар

Моих москалей , не то , что меньше их вообще нет .

Ты видать кроме своего колхоза нигде не был.

січень 2011Кем и сколько зарабатывают россияне за границей. По миру разбросано более 20 миллионов бывших и нынешних наших сограждан. … Только за первые шесть месяцев 2009 года из России на заработки в другие страны уехали 37 тысяч человек (неофициальная цифра в два раза больше.
Посилання на коментар

Вспомним все "Маугли"..... :lol:
Посилання на коментар

Простыми твои вопросы не назовешь. Они не просты даже для главных фигурантов, тех кто будет подписывать, ратифицировать и проводить или не проводить реформы.

Однако. Говорю ни как сторонник определенной политической силы, а просто оцениваю расклад сил.

Полагаю подпишут соглашение и что в этом случае Янукович скорее всего станет президентом на второй срок. А подпишут уже потому, что в любом ином случае Янукович гарантированно президентом на второй срок не будет и он это очень хорошо понимает, потому, что не будет кому его лично и его партию поддерживать. Значит сделает все, что от него требует ЕС.

Будет ли лучше? Будет, но не на следующий день.

+++++
Посилання на коментар

січень 2011Кем и сколько зарабатывают россияне за границей. По миру разбросано более 20 миллионов бывших и нынешних наших сограждан. … Только за первые шесть месяцев 2009 года из России на заработки в другие страны уехали 37 тысяч человек (неофициальная цифра в два раза больше.

Ну чурки тоже шраждане России, 37 тысяч это не 10 лимонов. даи россия во сколько больше, и уехали те кто умом зарабатывает, а вы сральники и улицы убираете
Посилання на коментар

:P
Посилання на коментар

ваших 10 лимонов. при населении на много меньше. ты дурак или претворяешься

Так двадцять лимонів, звичайно більше від твого заявленого нуля.. :lol: Тобі, що конче потрібний конценсус. :lol:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...