Vadym.O Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Кажуть, що не існує національної ідеї. Не згоден. Декілька років я думав на цю тему і сформулював: "Українська національна ідея — це місія нації, суть якої полягає у створенні якісного національного продукта, здатного оволодіти Світом". сайт natsionalnaideia.com Декілька разів я змінював дещо формулювання поки я вирішив оприлюднити її. Запропоноване формулювання є універсальним і годиться для будь-якої спільноти людей, дорісших до рівня нації. Також дане формулювання позбавлене прив'язки до регіону чи віросповідання, статі чи віку тощо. Воно зрозуміле навіть підліку! Прошу заради популярізацї питання української національної ідеї поширити цю інформацію. Можна просто посиланням на сайт. Я не маю змоги скрізь виписувати багато тексту, тому зробив сайт, де розмістив все, що вважаю за потрібне. Дякую.
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 "Українська національна ідея — це місія нації, суть якої полягає у створенні якісного національного продукта, здатного оволодіти Світом". о. я первый догадался - сала.
Vadym.O Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Опубліковано 20 вересня, 2013 Продукт - це не тільки і не стільки вироби промисловості! Це все, за чим впізнають/відрізніють представників різних національностей: німецька пунктуальність, наприклад. Деталі на сайті описані і дані відповіді на багато запитань, які ще пролунають.
GiRaFo.chka Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Продукт - це не тільки і не стільки вироби промисловості! Це все, за чим впізнають/відрізніють представників різних національностей: німецька пунктуальність, наприклад. Деталі на сайті описані і дані відповіді на багато запитань, які ще пролунають. Шановний Вадиме Івановичу, я ознайомилася з вашим сайтом, ще не цілком детально, але відразу виникли два питання : перше- посилання http://zrada.org . Чому така дивна назва, з урахуванням перекладу на російську, і друге : в розділі "наукові праці" текст поданий російською. Як можна пояснити сей факт з кореляцією назви сайта? А також : будь ласка, ваше ставлення до впровадження іншої державної мови в Україні, до майбутньої асоціації з євросоюзом і чи були ви в лавах КПУ в минулому. Зазделегідь дякую.
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Продукт - це не тільки і не стільки вироби промисловості! Це все, за чим впізнають/відрізніють представників різних національностейСАЛО.
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 Шановний Вадиме Івановичу, я ознайомилася з вашим сайтом, ще не цілком детально, але відразу виникли два питання : перше- посилання http://zrada.org . Чому така дивна назва, з урахуванням перекладу на російську, і друге : в розділі "наукові праці" текст поданий російською. Як можна пояснити сей факт з кореляцією назви сайта? А також : будь ласка, ваше ставлення до впровадження іншої державної мови в Україні, до майбутньої асоціації з євросоюзом і чи були ви в лавах КПУ в минулому. Зазделегідь дякую. ага, и про политическое кредо нужно спросить. ...а привывки он сделал?
GiRaFo.chka Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 піду дивитися шустера. коменти будуть. Сегодня обещается быть интересно!
Гість ruslanp1 Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 "Украина - нация анальная". вот и вся её идея.
Гість Karl Kory Опубліковано 20 вересня, 2013 Опубліковано 20 вересня, 2013 "Украина - нация анальная". вот и вся её идея.не писал бы ты про себя такие гадости... - ведь по-твоему, ты же каждый божий день лезешь и лезешь в анал...
Vadym.O Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Опубліковано 20 вересня, 2013 Шановний Вадиме Івановичу, я ознайомилася з вашим сайтом, ще не цілком детально, але відразу виникли два питання : перше- посилання http://zrada.org . Чому така дивна назва, з урахуванням перекладу на російську, і друге : в розділі "наукові праці" текст поданий російською. Як можна пояснити сей факт з кореляцією назви сайта? А також : будь ласка, ваше ставлення до впровадження іншої державної мови в Україні, до майбутньої асоціації з євросоюзом і чи були ви в лавах КПУ в минулому. Зазделегідь дякую. 1) zrada.org - це один з моїх сайтів. Планувався як сайт щодо ЗРАД політиків. Але згодом тематику розширив. Можете про нього забути , хоча саме на цьому сайті я вперше оприлюднив своє формулювання ідеї2) в наукових працях я передруковую без змін матеріали з різних джерел. Тому вони можуть бути і російсько, і білоруською, і англійською. Власні статті я друкую виключно українською. Якщо Ваше питання стосується сайта про нац.ідею. natsionalnaideia.com/dosvid/nauka.html 3) мій перший в житті сайт mova.org.ua розкаже Вам краще. В КПУ ніколи не був Навіть у комсомолі. До російської мови ЯК державної - читайте mova.org.ua - ставлюсь негативно. При цьому маю деякі міркування щодо вирішення цього питання ... Але нікому це не потрібно, як і нац.ідея
Гість Odessit Lіve Опубліковано 23 жовтня, 2013 Опубліковано 23 жовтня, 2013 Колабораціонізм є явищем соціально-психологічного порядку, а не ідеологічного: багатьом українцям сьогодні злам існуючого укладу речей є елементарно невигідним з економічної точки зору. Бо вони зуміли пристосуватися до реалій тоталітарно-ринкової економіки, байдуже, що вона загрожує геноцидом решті 90% нації. Обслуговуючи антиукраїнськимй політичний, економічний та гуманітарний режим, самозакохані паразити виступають в ролі передового загону невидимої окупації. Результати їхньої плідної діяльності добре відомі. Зокрема: Підвищення цін на товари першої необхідності та комунальні послуги з метою винищення малозабезпечених українців. Забезпечення недоступності житла для простих українців, зокрема-молодих українських подружніх пар. Знищення української промисловості, науки та освіти, розвал системи охорони здоров’я. Вивезення капіталу з України в держави “золотого мільярду”. Знищення українського села та сприяння деградації українського міста. Оточення України ворожим та недружніми державами-сусідами, що проводять активну підривну діяльність проти українців. Розвал українських збройних сил. Руйнація національного суверенітету України. Навмисне виведення за межу бідності основної частини української нації, створення штучного паразитарного прошарку так званих олігархів. Масове завезення в Україну агресивно налаштованих мігрантів чужорідного расового походження та сприяння їх осіданню з наміром колонізації території України та витіснення українських трудівників для заміни їх кольоровими рабами.
Гість Дэнa Опубліковано 23 жовтня, 2013 Опубліковано 23 жовтня, 2013 Нация или социализм? На первый взгляд это звучит как некая ошибочная связь, или отдает мрачным прошлым «Третьего Рейха». Мы же считаем совершенно иначе. Даже Карл Маркс, Ленин и Роза Люксембург признавали существование различных народов. Не народы ведут войны и подчиняют другие нации, а господствующий класс политиков, милитаристов и боссов экономики, именно они несут за все это ответственность. Национализм мы рассматриваем прогрессивным образом: он направлен как против немецкого так и интернационального капитализма, социальной несправедливости , а также против тенденции, при которых народ становится бесправным. В сопротивлении и в классовой борьбе против нынешнего порядка и в конечном итоге в его преодолении, из народного движения возникнет социалистическая нация.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.