Орiана Опубліковано 23 вересня, 2013 Автор Опубліковано 23 вересня, 2013 А не соромно від таких речей? Україна була ще недавно розвиненою науково-промисловою державою, а тепер лише "чудовий шоколад". Та й там ніякої конкретики нема, звичайна дипломатична балаканина. Україні нема чому соромитися. Україна - це ми з тобою. А якщо син пише на матір подібне до того, що пишеш про Україну ти - то соромитися потрібно тобі, бо Шануй батька свого і матір свою, щоб довгими дні твої були на землі
Гість бандерлог Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Україні нема чому соромитися. Україна - це ми з тобою. А якщо син пише на матір подібне до того, що пишеш про Україну ти - то соромитися потрібно тобі, бо Шануй батька свого і матір свою, щоб довгими дні твої були на землі Ти навмисно плутаєш Україну як країну і владу?
Churchill Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Україні нема чому соромитися. Україна - це ми з тобою. А якщо син пише на матір подібне до того, що пишеш про Україну ти - то соромитися потрібно тобі, бо Шануй батька свого і матір свою, щоб довгими дні твої були на землі да украине. в пору. от позора сквозь землю провалиться. Что не герой . то предатель и зраднык. то нацист или военный преступник. то сжигал заживо людей в Белоруссии. то в концлагерях в крематории. и этих тварей до сих пор вылавливают.
Churchill Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Ти навмисно плутаєш Україну як країну і владу?Вот он и соромытся, таких как ты фашиков не добитых.. Отделять вас надо и побыстрей.
Орiана Опубліковано 23 вересня, 2013 Автор Опубліковано 23 вересня, 2013 Ти навмисно плутаєш Україну як країну і владу? Якраз я не плутаю, бо влада також ми з тобою, навіть якщо і не голосували за неї. А ти проти влади нічого не пишеш. Зате Україна, як Незалежна держава - стоїть тобі поперек горла.
Churchill Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Якраз я не плутаю, бо влада також ми з тобою, навіть якщо і не голосували за неї. А ти проти влади нічого не пишеш. Зате Україна, як Незалежна держава - стоїть тобі поперек горла. ты так больше . про независимость не говори, а то я даже сюда слышу как твои лобковые вши с хохота падают.
Гість дядя Митя Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Якраз я не плутаю, бо влада також ми з тобою, навіть якщо і не голосували за неї. А ти проти влади нічого не пишеш. Зате Україна, як Незалежна держава - стоїть тобі поперек горла. Сейчас все, и влада и оппозиция(некогда тоже влада), в один голос кричат о том, что ассоциативное членство в ЕС принесет нам какие то "европейские ценности" которые избавят нас от коррупции, продажных судов, разворовывания бюджета...и т.д. Так вот ответь мне Ориша, как объяснить тот парадокс, что украинская влада погрязшая в коррупции и воровстве стремится туда, где со всеми этими явлениями будут безжалостно бороться..??? :blink: И второй вопрос; Кто конкретно будет бороться, и каким способом..??? <_<
Churchill Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Сейчас все, и влада и оппозиция(некогда тоже влада), в один голос кричат о том, что ассоциативное членство в ЕС принесет нам какие то "европейские ценности" которые избавят нас от коррупции, продажных судов, разворовывания бюджета...и т.д. Так вот ответь мне Ориша, как объяснить тот парадокс, что украинская влада погрязшая в коррупции и воровстве стремится туда, где со всеми этими явлениями будут безжалостно бороться..??? :blink: И второй вопрос; Кто конкретно будет бороться, и каким способом..??? <_< Дядя Митя, да не морочте людям голову, там даже соломы нет, а вы подумайте
Predator Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Сейчас все, и влада и оппозиция(некогда тоже влада), в один голос кричат о том, что ассоциативное членство в ЕС принесет нам какие то "европейские ценности" которые избавят нас от коррупции, продажных судов, разворовывания бюджета...и т.д. Так вот ответь мне Ориша, как объяснить тот парадокс, что украинская влада погрязшая в коррупции и воровстве стремится туда, где со всеми этими явлениями будут безжалостно бороться..??? :blink: И второй вопрос; Кто конкретно будет бороться, и каким способом..??? <_< Дядя Митя,Извините, что на Ваш хороший вопрос прилетели два дятла, которых надо пошугать...
Дэна Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Ти навмисно плутаєш Україну як країну і владу?Нет, это у нее природный дар все путать.
Дэна Опубліковано 23 вересня, 2013 Опубліковано 23 вересня, 2013 Дядя Митя, Извините, что на Ваш хороший вопрос прилетели два дятла, которых надо пошугать... Я же говорила, что Предатор - это Опиаха. :lol: Может быть она под своим ником ответит дяде Мите?
Гість бандерлог Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Якраз я не плутаю, бо влада також ми з тобою, навіть якщо і не голосували за неї. А ти проти влади нічого не пишеш. Зате Україна, як Незалежна держава - стоїть тобі поперек горла. Та ти шо! Зними обертку "самостійності" і подивись на суть. Не зрозуміло? Тоді блище... От як би якась банда заволоділа якимось містом у Львівській області. Скажімо, Стрий. Зробили б заяву про незалежну Стрийську республіку. І почали... Що можна грабують, населення винищують. І все це під балаканину про віковічну стрийську мрію. А що не так, вимагають стрийського патріотизму, знання стрийської мови. під суд тягнуть... Звичайно, Стрийського президента обирають, парламент. Все як у справжніх. Стрийські діпломати по світу їздять, з промовами виступають про великого львівського сусіда, який століттями гнітив вільнолюбивих стрийчан. Знайома картина? Висновки роби сама.Любити можна свою землю, свій народ, це цілком нормально. А не адміністративні кордони, які сьогодні проводять там, а завтра там (не спитавши тебе) і усіляку "самостійницьку" пропаганду.
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2013 Автор Опубліковано 24 вересня, 2013 Та ти шо! Зними обертку "самостійності" і подивись на суть. Не зрозуміло? Тоді блище... От як би якась банда заволоділа якимось містом у Львівській області. Скажімо, Стрий. Зробили б заяву про незалежну Стрийську республіку. І почали... Що можна грабують, населення винищують. І все це під балаканину про віковічну стрийську мрію. А що не так, вимагають стрийського патріотизму, знання стрийської мови. під суд тягнуть... Звичайно, Стрийського президента обирають, парламент. Все як у справжніх. Стрийські діпломати по світу їздять, з промовами виступають про великого львівського сусіда, який століттями гнітив вільнолюбивих стрийчан. Знайома картина? Висновки роби сама. Любити можна свою землю, свій народ, це цілком нормально. А не адміністративні кордони, які сьогодні проводять там, а завтра там (не спитавши тебе) і усіляку "самостійницьку" пропаганду. Тобто, ти пропонуєш відмінити поняття "свій" - "чужий" і від сьогодні любити сусідського сина більше, бо він і в школі вчиться краще і співати вміє. А мій лише у футбол грає і двійки в щоденнику приносить?
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Тобто, ти пропонуєш відмінити поняття "свій" - "чужий" і від сьогодні любити сусідського сина більше, бо він і в школі вчиться краще і співати вміє. А мій лише у футбол грає і двійки в щоденнику приносить? :lol: совсем заврались? Вообще-то вы в СССР родились - если ключевой принцип для вас - "свой"-"чужой" - так и гордитесь им.
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2013 Автор Опубліковано 24 вересня, 2013 Сейчас все, и влада и оппозиция(некогда тоже влада), в один голос кричат о том, что ассоциативное членство в ЕС принесет нам какие то "европейские ценности" которые избавят нас от коррупции, продажных судов, разворовывания бюджета...и т.д. Так вот ответь мне Ориша, как объяснить тот парадокс, что украинская влада погрязшая в коррупции и воровстве стремится туда, где со всеми этими явлениями будут безжалостно бороться..??? :blink: И второй вопрос; Кто конкретно будет бороться, и каким способом..??? <_< Ну ось глянь - така схема контролю. Скажи, відкинувши всі упередження щодо ЄС - ти проти, коли над нашими олігархами буде встановлений ТАКИЙ контроль? Особисто тобі - яка від нього шкода? Схема контролю: Крок 1 Україна створює спеціальні орган, який відповідає за виконання Угоди. Він готує плани, в яких розписано по роках, ресурсах, галузях, як реалізовуватиметься Угода і відсилає їх в Єврокомісію (ЄК) Крок 2 ЄК перевіряє плани і стежить за виконаннями, аж до вивчення проектів законів і розпоряджень КМ. Україна надсилає звіти до ЄК з таблицями, в яких розписано, які правові акти вже прийняті Крок 3 Після того, як ЄК визнає, що номативний акт ЄС впроваджено в наше законодавство, Україна повинна довести, що він ще й виконується, звітуючи про це двічі на рік. Крок 4 ЄК надсилає місію до України, яка перевіряє, чи звіти відповідають дійсності і чи працює прийнятий закон. Крім влади, місія спілкується з підприємцями та громадськими організаціями. Крок 5 Якщо оцінка місії позитивна, ЄС допускає певну українську продукцію на свій ринок. Якщо оцінка - негативна, то ЕК дає рекомендації, що і як треба вдосконалити, і процедура повторюється. А щодо парадокса - ну якщо вони йдуть на такі безпрецедентніі умови контролю, значить є щось таке, що вони бояться втратити більше. Про це можна розмірковувати. Маєш якісь припущення? ...або думають, що їм вдасться обдурити. Ну а ми з тобою для чого?! - нас же не здуриш і вибори ще ніхто не відміняв.
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Ну ось глянь - така схема контролю. Скажи, відкинувши всі упередження щодо ЄС - ти проти, коли над нашими олігархами буде встановлений ТАКИЙ контроль? Особисто тобі - яка від нього шкода? А щодо парадокса - ну якщо вони йдуть на такі безпрецедентніі умови контролю, значить є щось таке, що вони бояться втратити більше. Про це можна розмірковувати. Маєш якісь припущення? ...або думають, що їм вдасться обдурити. Ну а ми з тобою для чого?! - нас же не здуриш і вибори ще ніхто не відміняв. когда над НАШИМИ олигархами устанавливают контроль ЧУЖИЕ олигархи? Думаю - любой разумный человек - против!Не из чувства общности с нашими - а из понимания - олигархи-то друг друга поймут - чужие своё получат, но не с наших же олигархов (ещё бы!) - а с населения Украины!
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2013 Автор Опубліковано 24 вересня, 2013 :lol: совсем заврались? Вообще-то вы в СССР родились - если ключевой принцип для вас - "свой"-"чужой" - так и гордитесь им. Я народилася в Україні. І в мене завжди будуть на першому місці - МОЇ батьки, МОЇ діти, МОЯ ріня, МОЯ країна. люмпенам і безбатченкам цього не зрозуміти - у них нема того, що я називаю "МОЄ" - це їх трагедія, але не вина.
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2013 Автор Опубліковано 24 вересня, 2013 когда над НАШИМИ олигархами устанавливают контроль ЧУЖИЕ олигархи? Думаю - любой разумный человек - против! Не из чувства общности с нашими - а из понимания - олигархи-то друг друга поймут - чужие своё получат, но не с наших же олигархов (ещё бы!) - а с населения Украины! Глянь у тлумач - що означає термін "олігарх" Там нема олігархів - там є політики, які управляють державою і там є багаті люди, які управляють своїм бізнесом - і між ними - кордон.
Sven Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 "ахметка" - це був збірний образ. Я б не посміла так назвати Ріната Леонідовича :lol: Чого це раптом ти сциканула? :lol: Я не дарма писав, що Ахметов ворог атомної енергетики, він своїми тепловими потужностями напряму відбирає в мого підприємства обсяги виробництва, а це зниження надходжень в міський, районний і обласний бюджети, що призводить до заморожування будівництва, розвалювання доріг і т.д., зрештою це причина сповільнення росту моєї зарплати (минулого року це було 25% за рік, цього року лише 16%) А взагалі, наші олігархи не дурні, якщо вже націлилися в ЕС, то розуміють, модернізація ляже на їх плечі. А нам, пересічним, буде лише користь - стандарти ЄС не в порівняння з нашими. Тому я й запитувалася: в чию бочку меду ложка дьогтю. І Росія трохи побрикається і тихцем, без реклами знову візьметься купляти наші товари - людей же потрібно годувати, не газом єдиним... Не облизуйся надаремно. Олігархи перекладуть витрати на модернізацію на плечі платників податків. Вкурсі, що після аварії на Вуглегірській ТЕС, витрати на її відбудову взяв на себе бюджет України, незважаючи на те, що ТЕС входить в акціонерне товариство Центренерго? Те ж саме буде і з модернізаціями ...
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Я народилася в Україні. І в мене завжди будуть на першому місці - МОЇ батьки, МОЇ діти, МОЯ ріня, МОЯ країна. люмпенам і безбатченкам цього не зрозуміти - у них нема того, що я називаю "МОЄ" - це їх трагедія, але не вина. вы родились в СССР. Потому что иначе - что значит "в Украине"? А почему не "в своей области/городе"? Не - "на своей улице"? Не - "в моём доме" (впрочем - именно родились вы не в доме, а в роддоме)? Если мы начнём оперировать, вместо фактических государственных образований произвольными геогрфическими понятиями - никакого конструктивизма не выйдет заведомо (вплоть до того, что, начав дробить так - вы получитесь патриоткой, опять же, до дома своего - а роддома).
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Глянь у тлумач - що означає термін "олігарх" Там нема олігархів - там є політики, які управляють державою і там є багаті люди, які управляють своїм бізнесом - і між ними - кордон. Гораздо больше чем словарные определения меня интересует практика. Я не удовлетворён положением с богачами в нашей стране - но - наши "олигархи" не втягивают Украину в войны (как сделали, не моргнув глазом, лидеры ЕС в Ливии), не навязывают тотальный контроль (в отличии от Лондона, заставленного видеокамерами), не навязывают парады гомосексуалистов (правда - в этом, в последнее время, начались колебания - но начались именно постольку, поскольку наши пошли на сделку с ЕС-овцами).Так что - наши деньго- и властьимущие - гораздо безопасней для людей, чем тамошние (и, при этом - заключи наши сделку с тамошними - опять же - то, что есть у нас - никуда не денется, просто навяжутся ещё новые проблемы).
Орiана Опубліковано 24 вересня, 2013 Автор Опубліковано 24 вересня, 2013 Гораздо больше чем словарные определения меня интересует практика. Оскільки від словарних визначень залежить суть написаного - раджу притримуватися установлених тлумачень, щоб не приписувати людині своє бачення і не опонувати самому собі. До речі, ви за ліберальні підходи, чи все ж таки більше притримуєтеся авторитарних методів.
Гість бандерлог Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Тобто, ти пропонуєш відмінити поняття "свій" - "чужий" і від сьогодні любити сусідського сина більше, бо він і в школі вчиться краще і співати вміє. А мій лише у футбол грає і двійки в щоденнику приносить?Тобто на відповідь на конкретне запитання відхилилась і почала нести якусь заум, ніяк з ним не зв"язану. А здається мені, чекала би, коли львівська міліція скоріше разбереться зі стрийською "самостійною" бандою. Я народилася в Україні. І в мене завжди будуть на першому місці - МОЇ батьки, МОЇ діти, МОЯ ріня, МОЯ країна. люмпенам і безбатченкам цього не зрозуміти - у них нема того, що я називаю "МОЄ" - це їх трагедія, але не вина. Знов якась відхилена балаканина. Ти народилася в СРСР. Чим винні люди, коли верхівка його розідрала, а чисто умовні кордони перетворила в бар"єр. Ось, наприклад, у ПГТ Міловому (Луганська обл.) кордон проходить прямо посеред вулиці: ліва українська, права російська. Живуть і там, і там одні й ті ж люди. А тепер що? Як що ти зі своєю стороною вулиці горілку п"єш - то "патріот", а якщо до сусіда на ту сторону зазирнув, то по-твоєму "люмпен і безбатченко"?
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Оскільки від словарних визначень залежить суть написаного - раджу притримуватися установлених тлумачень, щоб не приписувати людині своє бачення і не опонувати самому собі. До речі, ви за ліберальні підходи, чи все ж таки більше притримуєтеся авторитарних методів. 1. сошлюсь на Кэрролла (надеюсь - не будете оспаривать его авторитет в области логики?): *http://www.ifap.ru/pr/2008/080723a.htm - "Что сказал Льюис Кэрролл о проблемах «семантической паутины»?": "я утверждаю, что любой человек, пожелавший написать книгу, вправе придать любое значение любому слову или любой фразе, которыми он намерен пользоваться. Если в начале фразы автор говорит: «Под словом «черное», не оговаривая того, я всегда буду понимать «белое», а под «белым» – «черное», – то я с кротостью подчиняюсь его решению, сколь безрассудным не казалось бы оно мне. Итак, любому автору, как я считаю, дозволительно избирать собственные правила по вопросу о том, нужно или не нужно подразумевать, будто Суждение утверждает существование самого Предмета, разумеется, при условии, что эти правила не противоречат самим себе и установленным фактам Логики." 2. вообще-то я противник либерализма и за авторитарные методы, однако - в настоящем либерализме можно найти немало сильных сторон. Это в корне отличается от "либерального фашизма" господствующего сегодня на западе - когда весь либерализм заключается в утверждениях превосходства меньшинств, подвергавшимся, когда-либо где-либо (в том числе - в фантазиях) притеснениям - и запрете озвучивания мнений большинства - вот его я неприемлю полностью.
Гість джин Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Гораздо больше чем словарные определения меня интересует практика. Я не удовлетворён положением с богачами в нашей стране - но - наши "олигархи" не втягивают Украину в войны (как сделали, не моргнув глазом, лидеры ЕС в Ливии), не навязывают тотальный контроль (в отличии от Лондона, заставленного видеокамерами), не навязывают парады гомосексуалистов (правда - в этом, в последнее время, начались колебания - но начались именно постольку, поскольку наши пошли на сделку с ЕС-овцами). Так что - наши деньго- и властьимущие - гораздо безопасней для людей, чем тамошние (и, при этом - заключи наши сделку с тамошними - опять же - то, что есть у нас - никуда не денется, просто навяжутся ещё новые проблемы). Потому что не владеют военно промышленным комплексом.
Дэна Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Потому что не владеют военно промышленным комплексом.Но факт остается фактом. До "снюхивания" с ЕС о войне и НАТО и разговора не было. Хоть временное облегчение. У наших олигархов нет выбора. Большая часть их личного достояния в руках Европы, и им об этом уже напомнили. Вот откуда растут ноги уверенного поворота власти к ЕС. Значит, захочет Европа воевать, пойдут и наши мальчишки умирать (прошу не писать бред о контрактниках). Мой сын - офицер запаса. Я не хочу, чтобы его принуждали подписывать контракт ( в США такие вещи имеют место - свидетельство очевидца).
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Потому что не владеют военно промышленным комплексом.и? нам-то что - от того, чем владеют богачи, чем нет?важно - во что это выливается (или - не выливается) для жителей.
Гість джин Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Но факт остается фактом. До "снюхивания" с ЕС о войне и НАТО и разговора не было. Хоть временное облегчение. У наших олигархов нет выбора. Большая часть их личного достояния в руках Европы, и им об этом уже напомнили. Вот откуда растут ноги уверенного поворота власти к ЕС. Значит, захочет Европа воевать, пойдут и наши мальчишки умирать (прошу не писать бред о контрактниках). Мой сын - офицер запаса. Я не хочу, чтобы его принуждали подписывать контракт ( в США такие вещи имеют место - свидетельство очевидца). Страшилки для убогих,вместо трезвых аргументов. :rolleyes:
Гість джин Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 и? нам-то что - от того, чем владеют богачи, чем нет? важно - во что это выливается (или - не выливается) для жителей. Как точка зрения обывателя,вы правы.
Гість BARBAROSSA Опубліковано 24 вересня, 2013 Опубліковано 24 вересня, 2013 Как точка зрения обывателя,вы правы.я прав и не как обыватель - указывая на преимущества социализма (даже если за это придётся платить примерением с правами номенклатуры - всё-таки есть огромная разница, между привелегиями места - и привелегиями личности).А вот ваша позиция, если вы осознаёте, чем чреваты для людей богачи - но, при этом, поддерживаете строй, который поддерживает их - малость шизофренична.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.