Ева_vl Опубліковано 16 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 жовтня, 2013 Думаю.., ассоциация накрылась медным тазом.......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 17 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 тем временем - в России - и во Вьетнаме: *http://www.odnako.org/blogs/show_30389/ Ведутся переговоры о присоединении Вьетнама к ТС. Так как сюда набегут носители стереотипов - сразу сообщаю сведения по вики: *http://ru.wikipedia.org/wiki/Украина *http://ru.wikipedia.org/wiki/Вьетнам Территории: у нас вдвое больше; Население: у нас вдвое меньше; ВВП: сравните сами (т. к - данные за разные годы, причём у нас приведены две версии - разобрать трудно; насколько я понял - примерно сопоставимы); Население: (тут моё субъективное мнение): украинцы - крикуны на тему разнообразных лозунгов, всё ищущие, к кому бы примкнуть так, чтоб, наконец-то, в Украине всё резко стало хорошо; вьетнамцы - скромный, терпеливый, непрерывно трудящийся народ. Это я всё к чему... у нас любят рассуждать на тему, как Россия без нас не обойдётся и не найдёт замену... ну-ну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 тем временем - в России - и во Вьетнаме: *http://www.odnako.org/blogs/show_30389/ Ведутся переговоры о присоединении Вьетнама к ТС. вьетнамцы - скромный, терпеливый, непрерывно трудящийся народ. Это я всё к чему... у нас любят рассуждать на тему, как Россия без нас не обойдётся и не найдёт замену... ну-ну. Барбюс, тут взагалі-то тема про наслідки і перспективи Угоди про асоціацію. І ніхто, окрім вашої компашки, не думає про долю Росії. Всі переживають за долю України. Так що - нехай приєднується, нехай об"єднується - тим більше - там вони ментально подібніші - азіати, терпіння більше, я б навіть сказала - це їх відмінна якість характеру - терпіти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Rantan Опубліковано 17 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 Барбюс, тут взагалі-то тема показательная и являющаяяся примером того как еврохинтехраторы корректируют высказывания про наслідки і перспективи Угоди про асоціацію. в соответствии с собственными верованиями, надеясь на то что им перепадёт ишшо одна европейская палка (палка колбасы, если вы чего не то подумали) в за... т.е. - в зубы. І ніхто, окрім вашої компашки, не думає про долю Росії. Всі переживають за долю України. да, была такая сумасшедшая, полагавшая что Украина это она. Сумасшедшая лечится, но некоторых успела заразить. Так що - нехай приєднується, нехай об"єднується - тим більше - там вони ментально подібніші - азіати, терпіння більше, я б навіть сказала - це їх відмінна якість характеру - терпіти ну да... азиат - то он терпит. Как и всякий разумный человек терпит некоторые неудобства в период построения своего дома или ремонта своей квартиры. И только у свидомых любая деятельность вызывает диарею, которую они терпеть не могут, а потоиму ищут хорошего хозяина, который типа "по доброте душевной" сделает всё за них. Да, кстати, а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного? ага, и правда, тотошка, ну что ты так пафосно всякую мразь называешь? Анри Барбюс, царство ему небесное, хоть и был закоренелым коммуняцким членом партии, но все же за свою жизнь написал много разностей, признанных миром! Для малолетнего леденца черезчур большая честь называться именем французского писателя! пусть и члена.. Называй его в соответствии с выдуманным им педерастическим ником " рыжая бороденка", которую пощипали и измазали лайном его обожаемые русаки во второй мировой. Фри́дрих I Гогеншта́уфен (нем. Friedrich I Rotbart; конец 1122, монастырь Вайнгартен, Баден-Вюртемберг — 10 июня 1190, в речке Селиф) — король Германии с 1152 года, император Священной Римской империи с 1155 года, герцог Швабии в 1147—1152 годах под именем Фри́дрих III. Прозвище Барбаро́сса он получил в Италии из-за своей рыжей бороды (от итал. barba, «борода», и rossa, «рыжая»). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 Думаю.., ассоциация накрылась медным тазом..........Евчик, проясни плис, из откуда у тебя такие тревожные опасения возникли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 показательная и являющаяяся примером того как еврохинтехраторы корректируют высказывания в соответствии с собственными верованиями, надеясь на то что им перепадёт ишшо одна европейская палка (палка колбасы, если вы чего не то подумали) в за... т.е. - в зубы. да, была такая сумасшедшая, полагавшая что Украина это она. Сумасшедшая лечится, но некоторых успела заразить. ну да... азиат - то он терпит. Как и всякий разумный человек терпит некоторые неудобства в период построения своего дома или ремонта своей квартиры. И только у свидомых любая деятельность вызывает диарею, которую они терпеть не могут, а потоиму ищут хорошего хозяина, который типа "по доброте душевной" сделает всё за них. Да, кстати, а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного? З.І. Завуальоване - не стосується теми. Зверніть увагу - такі коментарі я вважаю такими, які заохочують срач і образи у відповідь. Наступного разу будуть удалятися. Що стосується перекручувань ніків - згодна. Але у мене є виправдання: вони перші почали. А ось яке виправдання у Дени і Барбаросси - нехай самі напишуть, тільки не тут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2013 ага, и правда, тотошка, ну что ты так пафосно всякую мразь называешь? Анри Барбюс, царство ему небесное, хоть и был закоренелым коммуняцким членом партии, но все же за свою жизнь написал много разностей, признанных миром! Для малолетнего леденца черезчур большая честь называться именем французского писателя! пусть и члена.. Юль, я про твого Барбюса навіть не знала. Я мала на увазі бродячого кота - з мультика "Вомбат" .https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZHEM-_VqUs0#t=525 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Євросоюз після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС може відмінити для українців візовий режим, — заявив депутат Європарламенту від Польщі Павло Коваль. Політик відзначив, що Україна провела значні реформи для досягнення безвізового режиму, а такий крок ЄС стане позитивним сигналом для прихильників євроінтеграції в Україні. «В Україні зараз дуже проєвропейські настрої, але слухаючи різні аргументи, люди думають, куди ж краще йти. І першим сигналом, елементом відкриття чогось нового з погляду громадян України буде скасування візового режиму. Це може бути для когось фантазією сьогодні. Але якщо ми досліджуємо досвід Західних Балкан, для яких Європейський Союз вирішив скасувати візовий режим, у принципі, побачимо, що сьогодні проблема віз не є найважливішим елементом контролю руху на кордоні. Тому я пояснюю: треба відокремити проблему віз від проблеми контролю на кордоні. Сьогодні ми можемо забезпечити технічні умови для стовідсоткового, на високому рівні, контролю на кордоні. Але для цього не потрібні візи. Вони є реліктом минулого», — сказав Коваль. Політик також відзначив, що Україна провела безліч необхідних для отримання безвізового режиму реформ. У той же час, якщо збережеться дія віз для поїздок українців у ЄС, це перекреслить усі політичні результати від євроінтеграції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Євросоюз після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС може відмінити для українців візовий режим, — заявив депутат Європарламенту від Польщі Павло Коваль. Політик відзначив, що Україна провела значні реформи для досягнення безвізового режиму, а такий крок ЄС стане позитивним сигналом для прихильників євроінтеграції в Україні. «В Україні зараз дуже проєвропейські настрої, але слухаючи різні аргументи, люди думають, куди ж краще йти. І першим сигналом, елементом відкриття чогось нового з погляду громадян України буде скасування візового режиму. Це може бути для когось фантазією сьогодні. Але якщо ми досліджуємо досвід Західних Балкан, для яких Європейський Союз вирішив скасувати візовий режим, у принципі, побачимо, що сьогодні проблема віз не є найважливішим елементом контролю руху на кордоні. Тому я пояснюю: треба відокремити проблему віз від проблеми контролю на кордоні. Сьогодні ми можемо забезпечити технічні умови для стовідсоткового, на високому рівні, контролю на кордоні. Але для цього не потрібні візи. Вони є реліктом минулого», — сказав Коваль. Політик також відзначив, що Україна провела безліч необхідних для отримання безвізового режиму реформ. У той же час, якщо збережеться дія віз для поїздок українців у ЄС, це перекреслить усі політичні результати від євроінтеграції. Ога 40 миллионам голодных. безработных укров , отменять визы?????? Да никогда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.