Перейти до змісту
Український політичний форум

Що зміниться після підписання Угоди про асоціацію?

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Думаю.., ассоциация накрылась медным тазом..........

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 249
  • Створена
  • Остання відповідь

тем временем - в России - и во Вьетнаме: *http://www.odnako.org/blogs/show_30389/

Ведутся переговоры о присоединении Вьетнама к ТС.

Так как сюда набегут носители стереотипов - сразу сообщаю сведения по вики:

*http://ru.wikipedia.org/wiki/Украина

*http://ru.wikipedia.org/wiki/Вьетнам

Территории: у нас вдвое больше;

Население: у нас вдвое меньше;

ВВП: сравните сами (т. к - данные за разные годы, причём у нас приведены две версии - разобрать трудно; насколько я понял - примерно сопоставимы);

Население: (тут моё субъективное мнение): украинцы - крикуны на тему разнообразных лозунгов, всё ищущие, к кому бы примкнуть так, чтоб, наконец-то, в Украине всё резко стало хорошо; вьетнамцы - скромный, терпеливый, непрерывно трудящийся народ.

Это я всё к чему... у нас любят рассуждать на тему, как Россия без нас не обойдётся и не найдёт замену... ну-ну.

Посилання на коментар

тем временем - в России - и во Вьетнаме: *http://www.odnako.org/blogs/show_30389/

Ведутся переговоры о присоединении Вьетнама к ТС.

вьетнамцы - скромный, терпеливый, непрерывно трудящийся народ.

Это я всё к чему... у нас любят рассуждать на тему, как Россия без нас не обойдётся и не найдёт замену... ну-ну.

Барбюс, тут взагалі-то тема про наслідки і перспективи Угоди про асоціацію.

І ніхто, окрім вашої компашки, не думає про долю Росії. Всі переживають за долю України.

Так що - нехай приєднується, нехай об"єднується - тим більше - там вони ментально подібніші - азіати, терпіння більше, я б навіть сказала - це їх відмінна якість характеру - терпіти

Посилання на коментар

Барбюс, тут взагалі-то тема

показательная и являющаяяся примером того как

еврохинтехраторы корректируют высказывания

про наслідки і перспективи Угоди про асоціацію.

в соответствии с собственными верованиями, надеясь на то что им перепадёт ишшо одна европейская палка (палка колбасы, если вы чего не то подумали) в за... т.е. - в зубы.

І ніхто, окрім вашої компашки, не думає про долю Росії. Всі переживають за долю України.

да, была такая сумасшедшая, полагавшая что Украина это она. Сумасшедшая лечится, но некоторых успела заразить.

Так що - нехай приєднується, нехай об"єднується - тим більше - там вони ментально подібніші - азіати, терпіння більше, я б навіть сказала - це їх відмінна якість характеру - терпіти

ну да... азиат - то он терпит. Как и всякий разумный человек терпит некоторые неудобства в период построения своего дома или ремонта своей квартиры. И только у

свидомых любая деятельность вызывает диарею, которую они терпеть не могут, а потоиму ищут хорошего хозяина, который типа "по доброте душевной" сделает всё за них.

Да, кстати, а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного?

Посилання на коментар

а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного?

ага, и правда, тотошка, ну что ты так пафосно всякую мразь называешь? Анри Барбюс, царство ему небесное, хоть и был закоренелым коммуняцким членом партии, но все же за свою жизнь написал много разностей, признанных миром! Для малолетнего леденца черезчур большая честь называться именем французского писателя! пусть и члена..

Называй его в соответствии с выдуманным им педерастическим ником " рыжая бороденка", которую пощипали и измазали лайном его обожаемые русаки во второй мировой.

Фри́дрих I Гогеншта́уфен (нем. Friedrich I Rotbart; конец 1122, монастырь Вайнгартен, Баден-Вюртемберг — 10 июня 1190, в речке Селиф) — король Германии с 1152 года, император Священной Римской империи с 1155 года, герцог Швабии в 1147—1152 годах под именем Фри́дрих III.

Прозвище Барбаро́сса он получил в Италии из-за своей рыжей бороды (от итал. barba, «борода», и rossa, «рыжая»).

Посилання на коментар

Думаю.., ассоциация накрылась медным тазом..........

Евчик, проясни плис, из откуда у тебя такие тревожные опасения возникли.
Посилання на коментар

показательная и являющаяяся примером того как

еврохинтехраторы корректируют высказывания в соответствии с собственными верованиями, надеясь на то что им перепадёт ишшо одна европейская палка (палка колбасы, если вы чего не то подумали) в за... т.е. - в зубы.

да, была такая сумасшедшая, полагавшая что Украина это она. Сумасшедшая лечится, но некоторых успела заразить.

ну да... азиат - то он терпит. Как и всякий разумный человек терпит некоторые неудобства в период построения своего дома или ремонта своей квартиры. И только у

свидомых любая деятельность вызывает диарею, которую они терпеть не могут, а потоиму ищут хорошего хозяина, который типа "по доброте душевной" сделает всё за них.

Да, кстати, а Вам ещё не говорили что коверкание имени/фамилии/ника (" Барбюс") является хамством слабоумного?

З.І. Завуальоване - не стосується теми.

Зверніть увагу - такі коментарі я вважаю такими, які заохочують срач і образи у відповідь. Наступного разу будуть удалятися.

Що стосується перекручувань ніків - згодна.

Але у мене є виправдання: вони перші почали.

А ось яке виправдання у Дени і Барбаросси - нехай самі напишуть, тільки не тут.

Посилання на коментар

ага, и правда, тотошка, ну что ты так пафосно всякую мразь называешь? Анри Барбюс, царство ему небесное, хоть и был закоренелым коммуняцким членом партии, но все же за свою жизнь написал много разностей, признанных миром! Для малолетнего леденца черезчур большая честь называться именем французского писателя! пусть и члена..

Юль, я про твого Барбюса навіть не знала. Я мала на увазі бродячого кота - з мультика "Вомбат"

.https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZHEM-_VqUs0#t=525

Посилання на коментар

Євросоюз після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС може відмінити для українців візовий режим, — заявив депутат Європарламенту від Польщі Павло Коваль. Політик відзначив, що Україна провела значні реформи для досягнення безвізового режиму, а такий крок ЄС стане позитивним сигналом для прихильників євроінтеграції в Україні.

«В Україні зараз дуже проєвропейські настрої, але слухаючи різні аргументи, люди думають, куди ж краще йти. І першим сигналом, елементом відкриття чогось нового з погляду громадян України буде скасування візового режиму. Це може бути для когось фантазією сьогодні. Але якщо ми досліджуємо досвід Західних Балкан, для яких Європейський Союз вирішив скасувати візовий режим, у принципі, побачимо, що сьогодні проблема віз не є найважливішим елементом контролю руху на кордоні. Тому я пояснюю: треба відокремити проблему віз від проблеми контролю на кордоні. Сьогодні ми можемо забезпечити технічні умови для стовідсоткового, на високому рівні, контролю на кордоні. Але для цього не потрібні візи. Вони є реліктом минулого», — сказав Коваль.

Політик також відзначив, що Україна провела безліч необхідних для отримання безвізового режиму реформ. У той же час, якщо збережеться дія віз для поїздок українців у ЄС, це перекреслить усі політичні результати від євроінтеграції.

Посилання на коментар

Євросоюз після підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС може відмінити для українців візовий режим, — заявив депутат Європарламенту від Польщі Павло Коваль. Політик відзначив, що Україна провела значні реформи для досягнення безвізового режиму, а такий крок ЄС стане позитивним сигналом для прихильників євроінтеграції в Україні.

«В Україні зараз дуже проєвропейські настрої, але слухаючи різні аргументи, люди думають, куди ж краще йти. І першим сигналом, елементом відкриття чогось нового з погляду громадян України буде скасування візового режиму. Це може бути для когось фантазією сьогодні. Але якщо ми досліджуємо досвід Західних Балкан, для яких Європейський Союз вирішив скасувати візовий режим, у принципі, побачимо, що сьогодні проблема віз не є найважливішим елементом контролю руху на кордоні. Тому я пояснюю: треба відокремити проблему віз від проблеми контролю на кордоні. Сьогодні ми можемо забезпечити технічні умови для стовідсоткового, на високому рівні, контролю на кордоні. Але для цього не потрібні візи. Вони є реліктом минулого», — сказав Коваль.

Політик також відзначив, що Україна провела безліч необхідних для отримання безвізового режиму реформ. У той же час, якщо збережеться дія віз для поїздок українців у ЄС, це перекреслить усі політичні результати від євроінтеграції.

Ога 40 миллионам голодных. безработных укров , отменять визы?????? Да никогда.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...