Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Як тільки Меркель заявила, що без вирішення питання по Тимошенко - угоди не буде, в Медведчука енд компані відкрилося друге дихання. Всі більш менш людні ресурси заполонили медведчуковські боти. То хоч би спорядили їх аргументами - а то лише емоції. Нецікаво, панове боти. Тут бидла нема - йдіть між люди, якщо не боїтеся, що вас поб"ють. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Ну якщо ми з таким же стартом як Польща досі не там де Польща - я маю на увазі не ЄС - то значить щось у нас не так пішло. І нічого поганого в тому нема, якщо нам вказують на наші помилки. Не треба це сприймати так хворобливо - дивіться на це так, наче Україна - учень, а ЄС вчитель. Або, ми наймаємося на роботу і нам дають питання, які потрібно підготувати до співбесіди. Я даже легко могу указать - что именно не так пошло.Мы стали смотреть в рот европейцам и, в угоду им, рвать связи с братскими народами (в первую очередь - русским и белорусским, но не только). В частности - для отгораживания от добрых соседей (и - по совместительству - крупных рынков) - стали стараться создать языковой барьер (в отличии от финнов, например, вовсе не желающих российский рынок терять - *http://www.ski.ru/az/news/post/finny-nachali-massovo-uchit-russkii-yazyk ). И именно очевидность всего этого делает особо диким, что, после 20 лет следования этим очевидно абсурдным путём - находятся те, кто говорят - всё хорошо, так и задумана, надо устремиться далее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Я даже легко могу указать - что именно не так пошло. Мы стали смотреть в рот европейцам и, в угоду им, рвать связи с братскими народами (в первую очередь - русским и белорусским, но не только). В частности - для отгораживания от добрых соседей (и - по совместительству - крупных рынков) - стали стараться создать языковой барьер (в отличии от финнов, например, вовсе не желающих российский рынок терять - *http://www.ski.ru/az/news/post/finny-nachali-massovo-uchit-russkii-yazyk ). И именно очевидность всего этого делает особо диким, что, после 20 лет следования этим очевидно абсурдным путём - находятся те, кто говорят - всё хорошо, так и задумана, надо устремиться далее. У мене є інша, альтернативна версія причини - ми надто хотіли догодити Росії - всі зусилля витрачали на маневри для сидіння на двох стільцях. І не треба розглядати окремі випадки, як правило. Ніхто не забороняє Україні торгувати з будь - ким Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Нормально, коли держава дбає в першу чергу про свої інтереси, як це робить Росія і не нормально, коли громадяни України завжди на стороні Росії. А що стосується "Мотор-Січі" - якщо він постачає продукцію до Росії, то нащо європейські стандарти? Європейські стандарти потрібні лише в торгівлі з ЄС. Крім того, ти що ж хочеш сказати, що стандарти ЄС гірші, ніж стандати Росії? - це повна дурня!!! Ти взагалі розумієш що таке технічні стандарти? Що таке промислова кооперація? Сумісне виробництво? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 А що стосується "Мотор-Січі" - якщо він постачає продукцію до Росії, то нащо європейські стандарти? Європейські стандарти потрібні лише в торгівлі з ЄС. Крім того, ти що ж хочеш сказати, що стандарти ЄС гірші, ніж стандати Росії? - це повна дурня!!! 1. Я не в курсе, поставляет ли Мотор-Сич продукцию в Россию (хотя не буду отрицать эту информацию) - важнее то, что, думаю, он уже НЕ будет этого делать, если мы свяжемся с ЕС - потому что Россия (и другие страны) создавали ТС ЕврАзЭс для поддержки своих производителей, а не ЕС-овских - так что - думаю, опять же - замарай мы себя ЕС хоть немножко - Россия начнёт относиться к нашим товарам СООООВСЕМ по другому.2. То же касается других товаров и стандартов - проблема не в том, где и как они нужны - а в том, как будут воспринимать наши товары в странах, к ЕС не относящихся. 3. "Крім того, ти що ж хочеш сказати, що стандарти ЄС гірші, ніж стандати Росії?" Я-то не сомневаюсь, что стандарты ЕС (и всё прочее, связанное с Западом) - несравненно хуже всего российского - но - моё личное мнение, думаю, никому не важно. Куда важнее то - насколько наши предприятия соответсвуют стандартам ЕС и, следовательно, войди мы туда - возникает вопрос: в условиях, когда перед нами раскроются (относительно - перед той нашей продукцией, что удовлетворяет стандартам ЕС - неважно, лучше они или хуже) границы ЕС - и закроются (тоже относительно, но нам хватит) - границы конкурентов ЕС - окажется ли в досягаемости наших предприятий хоть какие-то покупатели, готовые приобретать их продукцию? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 1. Я не в курсе, поставляет ли Мотор-Сич продукцию в Россию (хотя не буду отрицать эту информацию) - важнее то, что, думаю, он уже НЕ будет этого делать, если мы свяжемся с ЕС - потому что Россия (и другие страны) создавали ТС ЕврАзЭс для поддержки своих производителей, а не ЕС-овских - так что - думаю, опять же - замарай мы себя ЕС хоть немножко - Россия начнёт относиться к нашим товарам СООООВСЕМ по другому. 2. То же касается других товаров и стандартов - проблема не в том, где и как они нужны - а в том, как будут воспринимать наши товары в странах, к ЕС не относящихся. 3. "Крім того, ти що ж хочеш сказати, що стандарти ЄС гірші, ніж стандати Росії?" Я-то не сомневаюсь, что стандарты ЕС (и всё прочее, связанное с Западом) - несравненно хуже всего российского - но - моё личное мнение, думаю, никому не важно. Куда важнее то - насколько наши предприятия соответсвуют стандартам ЕС и, следовательно, войди мы туда - возникает вопрос: в условиях, когда перед нами раскроются (относительно - перед той нашей продукцией, что удовлетворяет стандартам ЕС - неважно, лучше они или хуже) границы ЕС - и закроются (тоже относительно, но нам хватит) - границы конкурентов ЕС - окажется ли в досягаемости наших предприятий хоть какие-то покупатели, готовые приобретать их продукцию? Піпєц, я з ним як з нормальним...а він... ...нема слів... _________ БорбЮс, я ж попереджала - бидло на вулиці шукай, тут таких нема, хто вірить ось у таку низькосортну пропаганду. Все, вільний, не засмічуй тему! Я твою думку зрозуміла - ось вона червоною ниткою по всіх твоїх постах - платний троль за тарілку супу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Ти взагалі розумієш що таке технічні стандарти? Що таке промислова кооперація? Сумісне виробництво? Розумію - там мотори під певну продукцію, яких більше нема ніде у світі - а це значить, що Росії нема причини припиняти співпрацю з Мотор-Січчю - якщо, звичайно, вони знову не приплетуть до цього політику і не стануть у позу. Цим і Росія відрізняється - від неї не знаєш чого чекати - і ніякі контракти чи штрафи не допоможуть, якщо з Кремля піде вказівка - не брати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 :lol: я ошибался))) её интересует именно то, что я выделил, как личное мнение - а не объективная часть сообщения) Что ж - польщён, польщён такой значимостью в глазах первой встречной девушки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 платний троль за тарілку супуэто было очевидно с самого начала. прут как мухи на мед, видать форум популярен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 :lol: я ошибался))) её интересует именно то, что я выделил, как личное мнение - а не объективная часть сообщения) Что ж - польщён, польщён такой значимостью в глазах первой встречной девушки. Може ти не в курсі - Медведчук не попередив - але форум для того і існує, щоб висловлювати ВЛАСНУ думку, а не тикати агітки. У першому випадку - ти людина. В другому - тупий проплачений троль. Так що вибирай. З тролем у мене розмови короткі - запитайся в дени про що :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 это было очевидно с самого начала. прут как мухи на мед, видать форум популярен Уяви - в перших рядках в запиті "політичний форум України. _________ Не дуже смітіть тут - буду ввечері Па! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Наташа пишет только свои мысли и убеждения. А не парашные таксюровские байки.. Бандерик, ты вообще людей хоть любишь? Хоть кого-то? Твоя злость начинает просачиваться сквозь три мешка с песком.. И это грустно.. макакина нужно пожалеть. оно считало... в пределах своего обезьяньего моска... что таким путем может влезть в доверие и гнать тупую фэсэбэшную пропаганду...- а тут облом. его вычислили и помножили на ноль. как простого земляного червяка. оно еще будет пыжиться - просто потому, что других идей и путей отхода у него нет. но это будет жалкое зрелище - ничтожества, надувающего щечки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Нагадаю - тема не про вибір між МС і асоціацією, а про те, як зміниться Україна після підписання Угоди. Тобто - аналіз тексту Угоди. Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Ти взагалі розумієш що таке технічні стандарти? Що таке промислова кооперація? Сумісне виробництво? Я спросил у ясеня??? Не надо такие сложные вопросы задавать Оришке... у неё от них борщ киснет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Я спросил у ясеня??? Не надо такие сложные вопросы задавать Оришке... у неё от них борщ киснет.опять к Наталье клеешься? прознал, что она теперь начальство.. и хочешь подмазаться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 макакина нужно пожалеть. оно считало... в пределах своего обезьяньего моска... что таким путем может влезть в доверие и гнать тупую фэсэбэшную пропаганду... - а тут облом. его вычислили и помножили на ноль. как простого земляного червяка. оно еще будет пыжиться - просто потому, что других идей и путей отхода у него нет. но это будет жалкое зрелище - ничтожества, надувающего щечки. Бибизян умён и беспристрастен. Не позорься, Корин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Бибизян умён и беспристрастен. Не позорься, Корин.и нифига у него не получилось - эт не я, эт деффки его раскололи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 опять к Наталье клеешься? прознал, что она теперь начальство.. и хочешь подмазаться?а ты что, ревнуешь? :huh: гм а чо я не верю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість oldswarog Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Судя по характеру,ей и член не доверяют :lol: :lol: :lol: Джин, если член синенький...со звездочками...то она возле него встанет в почетный караул. Пусть и подержать не дают, а всё при Евросоюзе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 а ты что, ревнуешь? :huh: гм а чо я не верю... от уже и спросить нельзя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Джин, если член синенький...со звездочками...то она возле него встанет в почетный караул. Пусть и подержать не дают, а всё при Евросоюзе... Ось глянь - тут вже три сторінки повідомлень, всяких, а ти звернув увагу на повідомлення про член. Кому що болить? Дебіл! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Колишня держсекретар США Хіларі Клінтон заявила, що підтримує європейську інтеграцію України. Про це вона сказала, виступаючи на заході з нагоди "Ялтинської європейської стратегії", організованого Фондом Віктора Пінчука. "Ми не маємо голосу в Євросоюзі, але ми сподіваємося і вітаємо інтеграцію України в ЄС", - заявила вона. "Ближчі стосунки з Євросоюзом – це краще для України, ЄС та всього світу", - додала Клінтон. Вона висловила задоволення тим, що уряд схвалив текст угоди про асоціацію. "Політичні лідери, які представляють різні регіони, різні сили, ідуть разом під керівництвом президента для досягнення цієї мети", - сказала колишня держсекретар. Вона зазначила, що українська продукція, включно з "чудовим шоколадом", може бути експортована до будь-яких країн світу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість oldswarog Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Ось глянь - тут вже три сторінки повідомлень, всяких, а ти звернув увагу на повідомлення про член. Кому що болить? Дебіл! Увы, Солоха, здесь больше смысла, чем ты думаешь. Когда очумелый неофит ломится,-кто в бордель, а кто и в Евросоюз, не реагируя на слова предупреждения об опасности, то в ход идут идеоматические выражения. Грубо, но доходчиво. А вот у кого что болит, хохлы узнают первыми. Те, кто ломился в бордель, поймают пару интереснейших заболеваний. Кто домогался входа в Евросоюз со стороны черного хода, узнает все про жизнь "кухаркиных детей". Фи, и вам ли петушиться перед Россией? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Твои девки уже много глупостей "накололи", так что, обращать на них внимание? э-э, милая, это ни от кого не зависит - блин, даже от меня.. - это они командуют здесь парадом. все остальные существуют здесь исключительно по их милости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Колишня держсекретар США Хіларі Клінтон заявила, що підтримує європейську інтеграцію України. Про це вона сказала, виступаючи на заході з нагоди "Ялтинської європейської стратегії", організованого Фондом Віктора Пінчука. "Ми не маємо голосу в Євросоюзі, але ми сподіваємося і вітаємо інтеграцію України в ЄС", - заявила вона. "Ближчі стосунки з Євросоюзом – це краще для України, ЄС та всього світу", - додала Клінтон. Вона висловила задоволення тим, що уряд схвалив текст угоди про асоціацію. "Політичні лідери, які представляють різні регіони, різні сили, ідуть разом під керівництвом президента для досягнення цієї мети", - сказала колишня держсекретар. Вона зазначила, що українська продукція, включно з "чудовим шоколадом", може бути експортована до будь-яких країн світу. а что от неё зависит ????????????????????? и чем она поддержит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 э-э, милая, это ни от кого не зависит - блин, даже от меня.. - это они командуют здесь парадом. все остальные существуют здесь исключительно по их милости.Откуда тебе это известно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 22 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2013 Колишня держсекретар США Хіларі Клінтон заявила, що підтримує європейську інтеграцію України. Про це вона сказала, виступаючи на заході з нагоди "Ялтинської європейської стратегії", організованого Фондом Віктора Пінчука. "Ми не маємо голосу в Євросоюзі, але ми сподіваємося і вітаємо інтеграцію України в ЄС", - заявила вона. "Ближчі стосунки з Євросоюзом – це краще для України, ЄС та всього світу", - додала Клінтон. Вона висловила задоволення тим, що уряд схвалив текст угоди про асоціацію. "Політичні лідери, які представляють різні регіони, різні сили, ідуть разом під керівництвом президента для досягнення цієї мети", - сказала колишня держсекретар. Вона зазначила, що українська продукція, включно з "чудовим шоколадом", може бути експортована до будь-яких країн світу. Ориша, да насрать этой Хилари на Украину и её шоколад с высокой ёлки..! А штаты одобрят все, что идет в разрез с интересами России, а тем более с тем, что направлено на любое объединение бывших союзных республик в новый какой бы то ни было союз. И то, что "це краще" для ЄС та США понятно всему світу, кроме уряда Украины.А все остальное что там "вона зазначила", действительно из разряда: ".. може бути .."! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2013 Ориша, да насрать этой Хилари на Украину и её шоколад с высокой ёлки..! А штаты одобрят все, что идет в разрез с интересами России, а тем более с тем, что направлено на любое объединение бывших союзных республик в новый какой бы то ни было союз. И то, что "це краще" для ЄС та США понятно всему світу, кроме уряда Украины. А все остальное что там "вона зазначила", действительно из разряда: ".. може бути .."! А чому все, що на користь Україні - завжди йде "в розріз" з інтересами Росії? Ти ж сам розумієш - не маючи що запропонувати альтернативне ЕС, Росія повинна була демонструвати солідарність з Україною. Ну хоча б на рівні ботів в і-неті і коментаторів в телевізорі. А що маємо? - підніми очі догори Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 22 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2013 А чому все, що на користь Україні - завжди йде "в розріз" з інтересами Росії? А кто тебе это сказал? Хилари Клинтон?Ты её меньше слушай..! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2013 Колишня держсекретар США Хіларі Клінтон заявила, що підтримує європейську інтеграцію України. Про це вона сказала, виступаючи на заході з нагоди "Ялтинської європейської стратегії", організованого Фондом Віктора Пінчука. "Ми не маємо голосу в Євросоюзі, але ми сподіваємося і вітаємо інтеграцію України в ЄС", - заявила вона. "Ближчі стосунки з Євросоюзом – це краще для України, ЄС та всього світу", - додала Клінтон. Вона висловила задоволення тим, що уряд схвалив текст угоди про асоціацію. "Політичні лідери, які представляють різні регіони, різні сили, ідуть разом під керівництвом президента для досягнення цієї мети", - сказала колишня держсекретар. Вона зазначила, що українська продукція, включно з "чудовим шоколадом", може бути експортована до будь-яких країн світу. А не соромно від таких речей? Україна була ще недавно розвиненою науково-промисловою державою, а тепер лише "чудовий шоколад". Та й там ніякої конкретики нема, звичайна дипломатична балаканина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.