Sven Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Ну і в чию бочку меду ця ложка дьогтю?Ця ложка дьогтю для того щоб задумались і в ейфорію не впали. За ахметку свого ставленика переживаєш?Ахметов ворог атомної енергетики. Якщо зайдеш на сайт РАЕС то побачиш, що з 4-ох енергоблоків на повну потужність працює лише один, решта розвантажені або взагалі зупинені. Ахметовський ДТЕК перебрав на себе виробництво ел. енергії в Західній Україні. На це є ряд об'єктивних причин, але здебільшого такий стан речей зумовлений близькістю Ахметова до прийняття стратегічних державних рішень і економічного підгрунтя для цього немає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Ця ложка дьогтю для того щоб задумались і в ейфорію не впали. Ахметов ворог атомної енергетики. Якщо зайдеш на сайт РАЕС то побачиш, що з 4-ох енергоблоків на повну потужність працює лише один, решта розвантажені або взагалі зупинені. Ахметовський ДТЕК перебрав на себе виробництво ел. енергії в Західній Україні. На це є ряд об'єктивних причин, але здебільшого такий стан речей зумовлений близькістю Ахметова до прийняття стратегічних державних рішень і економічного підгрунтя для цього немає. "ахметка" - це був збірний образ. Я б не посміла так назвати Ріната Леонідовича :lol: А взагалі, наші олігархи не дурні, якщо вже націлилися в ЕС, то розуміють, модернізація ляже на їх плечі. А нам, пересічним, буде лише користь - стандарти ЄС не в порівняння з нашими. Тому я й запитувалася: в чию бочку меду ложка дьогтю. І Росія трохи побрикається і тихцем, без реклами знову візьметься купляти наші товари - людей же потрібно годувати, не газом єдиним... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Вот интересно - к чему столько пишут о том, что принесёт это соглашение? Думаю - достаточно привести список стран его подписавших (ссылку не пускает, желающим посмотреть список рекомендую набрать в вики "Соглашение об ассоциации с Европейским союзом") - и обратить внимание, что, среди них есть, в частности, например - Египет... После чего станет ясно, что перечисляемые выгоды - в лучшем случае негарантированы, да? Да и вообще... незабываемые эмоции вызывает сам перечень: "Крок 1 Україна створює спеціальні орган, який відповідає за виконання Угоди. Він готує плани, в яких розписано по роках, ресурсах, галузях, як реалізовуватиметься Угода і відсилає їх в Єврокомісію (ЄК) Крок 2 ЄК перевіряє плани і стежить за виконаннями, аж до вивчення проектів законів і розпоряджень КМ. Україна надсилає звіти до ЄК з таблицями, в яких розписано, які правові акти вже прийняті Крок 3 Після того, як ЄК визнає, що номативний акт ЄС впроваджено в наше законодавство, Україна повинна довести, що він ще й виконується, звітуючи про це двічі на рік. Крок 4 ЄК надсилає місію до України, яка перевіряє, чи звіти відповідають дійсності і чи працює прийнятий закон. Крім влади, місія спілкується з підприємцями та громадськими організаціями. Крок 5 Якщо оцінка місії позитивна, ЄС допускає певну українську продукцію на свій ринок. Якщо оцінка - негативна, то ЕК дає рекомендації, що і як треба вдосконалити, і процедура повторюється." Обычно - у нас (в Украине, за форум не скажу) сторонники ЕС - как раз те, кто любят пламенно и страстно кричать об украинской "незалежности", а не любители ЕС (к каковым и себя отношу) - весьма мало интересуются пропагандой незалежности этой. ОДНАКО - стоит зайти речи о конкретных требованиях ЕС (типа - см. выше) всё резко становится с ног на голову... Вот я уже отметил, что не считаю себя таким уж певцом незалежности - но - едва я прочёл этот бред - как, единственная возникшая эмоция - что любой украинец должен был бы, едва завидя его - сразу разорвать и швырнуть в лицо составителю... Потому что все пункты построены так, что мы, видите ли, должны угождать ЕС - а там ещё подумают, достаточно ли хорошо стараемся. Зато... среди крикунов о "незалежности", опять же - просто счастье царит! Какая радость, ЕС нам, независимой стране, посмело написать инструкции - надо срочно кинуться выполнять их! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 "ахметка" - це був збірний образ. Я б не посміла так назвати Ріната Леонідовича :lol: А взагалі, наші олігархи не дурні, якщо вже націлилися в ЕС, то розуміють, модернізація ляже на їх плечі. А нам, пересічним, буде лише користь - стандарти ЄС не в порівняння з нашими. Тому я й запитувалася: в чию бочку меду ложка дьогтю. І Росія трохи побрикається і тихцем, без реклами знову візьметься купляти наші товари - людей же потрібно годувати, не газом єдиним... Та ти шо! Пиздець сільському господарству України! В країнах ТС все більше реалізується програма продовольчої безпеки. Такої в Україні нема. М"яса вона імпортує 50%, багато ще чогось. експортує "зернові" (переважно кукурудзу), рапс, сонячник, ще якісь дрібниці. Асоціацією вона відразу забов"язується пропускати європейськеі товари с/г без обмеженнь. А їй нав"язують багато "європейських стандартів" - наприклад розміри клітин для курей. А головне - в Європі державне дотування с/г на 45%, в Україні на 6%. Більше Україні заборонено - такі умови вона підписала, вступаючи в СОТ.Кому потрібна українська морква за 5 гривень, якщо буде європейська за 2? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Та ти шо! Пиздець сільському господарству України! В країнах ТС все більше реалізується програма продовольчої безпеки. Такої в Україні нема. М"яса вона імпортує 50%, багато ще чогось. експортує "зернові" (переважно кукурудзу), рапс, сонячник, ще якісь дрібниці. Асоціацією вона відразу забов"язується пропускати європейськеі товари с/г без обмеженнь. А їй нав"язують багато "європейських стандартів" - наприклад розміри клітин для курей. А головне - в Європі державне дотування с/г на 45%, в Україні на 6%. Більше Україні заборонено - такі умови вона підписала, вступаючи в СОТ. Кому потрібна українська морква за 5 гривень, якщо буде європейська за 2? Смішно, коли мавпа розмірковує про моркву. Бо вона не знає, що люди навіть тепер, коли в супермаркетах дешевше, ходять на ринок за морквою з грядки і за помідорами не з парника. І купляють українське не тому, що дешевше, а тому, що своє. А, кому це я кажу - байстрюку безродному, який і так нічого не зрозуміє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Вот интересно - к чему столько пишут о том, что принесёт это соглашение? Вот я уже отметил, что не считаю себя таким уж певцом незалежности - но - едва я прочёл этот бред - как, единственная возникшая эмоция - что любой украинец должен был бы, едва завидя его - сразу разорвать и швырнуть в лицо составителю... Потому что все пункты построены так, что мы, видите ли, должны угождать ЕС - а там ещё подумают, достаточно ли хорошо стараемся. Зато... среди крикунов о "незалежности", опять же - просто счастье царит! Какая радость, ЕС нам, независимой стране, посмело написать инструкции - надо срочно кинуться выполнять их! Скажи, БАрбюс, у тебе крім емоцій, ще щось виникало після прочитання Угоди - ну там мислішка така сяка, задрипана, але своя? Ась? емоційний ти наш? Мож ти сопілку ковтнув і не до думок тобі? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Молодец, свою никчемность показала и админам ещё одно письмо. Ну там в принципе уже понятно, никаких продлений не будет, так, что не позорься, сложи полномочия и иди по хорошему. Чу, я тебя обманула - никакого строка мне не давали. Сказали просто: на, пользуйся и все. А о месяце я придумала, чтобі вас не пугать. Извините... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Чу, я тебя обманула - никакого строка мне не давали. Сказали просто: на, пользуйся и все. А о месяце я придумала, чтобі вас не пугать. Извините... Ладно не харахорся, слаживай и у... ну ты же знаешь, фашизм не пройдёт, как и ваш нацизм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Ладно не харахорся, слаживай и у... ну ты же знаешь, фашизм не пройдёт, как и ваш нацизм. +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Смішно, коли мавпа розмірковує про моркву. Бо вона не знає, що люди навіть тепер, коли в супермаркетах дешевше, ходять на ринок за морквою з грядки і за помідорами не з парника. І купляють українське не тому, що дешевше, а тому, що своє. А, кому це я кажу - байстрюку безродному, який і так нічого не зрозуміє. Тю, Орангутана! А краще скажи - дозволять ту моркву вирощувати? В Болгарії зараз свого болгарського перцю нема. Так вона член ЄС, має там якесь (дрібненьке) право голосу, а не як Україна що збирається в якусь задрипану "асоціацію".Та й взагалі - науковойомке виробництво згортаємо, складне технічне теж, стаємо сільськогосподарською країною - доля незавидна. Та й мільони працівників на вулицю. Виробництво лише те, яке дозволить Брюсель. В України ніяких прав нема. Ступень ідиотизму - я про макроекономіку, ти про то овочі з городу. Серед мавп ідіотів нема. То тільки свідома болячка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Тю, Орангутана! А краще скажи - дозволять ту моркву вирощувати? В Болгарії зараз свого болгарського перцю нема. Так вона член ЄС, має там якесь (дрібненьке) право голосу, а не як Україна що збирається в якусь задрипану "асоціацію". Та й взагалі - науковойомке виробництво згортаємо, складне технічне теж, стаємо сільськогосподарською країною - доля незавидна. Та й мільони працівників на вулицю. Виробництво лише те, яке дозволить Брюсель. В України ніяких прав нема. Ступень ідиотизму - я про макроекономіку, ти про то овочі з городу. Серед мавп ідіотів нема. То тільки свідома болячка. Шо ти піздиш про Болгарію?!!! Ненавиджу брехунів. Крім своїх фантазій по суті тексту Угоди - можеш щось сказати? А по суті коментів на темі? Якщо ні - тоді проходь! Тема - свіжа, актуальна на роки - флудити не дам. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Шо ти піздиш про Болгарію?!!! Ненавиджу брехунів. Крім своїх фантазій по суті тексту Угоди - можеш щось сказати? А по суті коментів на темі? Якщо ні - тоді проходь! Тема - свіжа, актуальна на роки - флудити не дам. Амінь! Тобі про Болгарію вже не раз совали і без мене. Як і про суть угоди. Яку, до речі приховували від громадськості, тільки пару тижнів тому надрукували переклад на українську. Ти ж користаєшся лише брехнею. Та малюнками для дебілів. Ото і зненавидь себе! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Шо ти піздиш про Болгарію?!!! Ненавиджу брехунів. см. статью "Как хорошо в Евросоюзе.На примере Болгарии." можете себя ненавидеть (впрочем - судя по тому, что вы пишите - вы давно должны были бы). "В рецепт знаменитого шопского салата нынче входят турецкие (или иорданские) "пластмассовые" помидоры, "болгарский перец" из Голландии и Македонии, лук из Китая и французская брынза. На местном рынке больше нет болгарских томатов, зато завались голландских. 80% всех овощей и фруктов — привозные. Похоронив болгарский перец вместе с помидором, ЕС покусился было на святое — ракию (производство алкоголя в частном секторе), но потом затих." А вот это (тоже из описания Болгарии) - Украине не грозит: "С начала 2000-х Болгария жила как веселая вдова после смерти богатого мужа, — говорит журналист Валерий Найденов. — Она распродает дома, земли, все имущество супруга и лет пять живет гораздо лучше, чем прежде. А потом бестолковая баба остается на бобах и просит милостыню на паперти. До 2005 г. Болгария демонстрировала великолепный рост ВВП (учитывались любые сделки купли-продажи). То есть мы распродавали национальные активы, а в ВВП это отражалось как наш доход. Все были счастливы: ах, какие иностранные инвестиции! Власти уничтожили национальную экономическую науку и разогнали серьезные институты. А все исследования по заказу правительства на деньги налогоплательщиков проводят прозападные НПО" у нас, насколько я в курсе, процесс распродаж давно идёт - так что - вступив в ЕС это мы не потеряем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Відповідаю для обох, бо в мене мало часу: З одного боку ви критикуєте людей, які думають, що Асоціація - це панацея від усіх проблем в Україні, після підписання якої на нас посиплються блага, як з рогу достатку. З другого боку - стаєте на бік перших, і критикуєте ЄС за те, що не справдилися ваші сподівання. Скажіть де ваша логіка? Логіка НЕ дебілів??? Крім слів і емоцій - по тексту Угоди - претензії які? Чому в наших салатах повинні опинитися пластмасові помідори? Окремо, як довідка - вони у нас ВЖЕ є, бо це такий сорт помідорів, які вирощують сугубо для споживання в зимовий період, але наші примудрилися їх продавати цілий рік. Але це не означає, що нема натуральних помідорів з Херсонщини. Просто є ВИБІР. ТО ХТО НАМ ПОВИНЕН ЗРОБИТИ ЄВРОПУ В УКРАЇНІ? АСЬ, мудрогелики?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Тобі про Болгарію вже не раз совали і без мене. Як і про суть угоди. Яку, до речі приховували від громадськості, тільки пару тижнів тому надрукували переклад на українську. Ти ж користаєшся лише брехнею. Та малюнками для дебілів. Ото і зненавидь себе! Совайте своїм жінкам, якщо вона у вас є, а мені давайте аргументи. А що є в Болгарії я на власні очі бачила і пробувала Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Відповідаю для обох, бо в мене мало часу: З одного боку ви критикуєте людей, які думають, що Асоціація - це панацея від усіх проблем в Україні, після підписання якої на нас посиплються блага, як з рогу достатку. З другого боку - стаєте на бік перших, і критикуєте ЄС за те, що не справдилися ваші сподівання. Скажіть де ваша логіка? Логіка НЕ дебілів??? Крім слів і емоцій - по тексту Угоди - претензії які? Чому в наших салатах повинні опинитися пластмасові помідори? Окремо, як довідка - вони у нас ВЖЕ є, бо це такий сорт помідорів, які вирощують сугубо для споживання в зимовий період, але наші примудрилися їх продавати цілий рік. Але це не означає, що нема натуральних помідорів з Херсонщини. Просто є ВИБІР. ТО ХТО НАМ ПОВИНЕН ЗРОБИТИ ЄВРОПУ В УКРАЇНІ? АСЬ, мудрогелики?! про один бок и другой - тут нет никакого противоречия, это две стороны одной медали. Т. е - говоря о том, что ЕС ничего хорошего в Украине не сделает - мы подкрепляем это примерами стран, которые, то ли войдя в ЕС (как Болгария), то ли - подписав соглашение об ассоциации (как Египет) - ничего с этого не получили... Ну или (если выразиться максимально точно) - последовавшие за тем события - принесли хорошего намного меньше, чем плохого. А вот что до того, что надо своим умом жить - тут, как раз, не спорим. Точнее - не спорим с этим фактом, зато - постоянно спорим с теми, кто своим умом жить отказывается и постоянно пытается равняться на Европу (если не заглядывать прямо в рот её представителям - с какой бы откровенной наглости они не пытались уже прямо руководить нашей страной). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 про один бок и другой - тут нет никакого противоречия, это две стороны одной медали. Т. е - говоря о том, что ЕС ничего хорошего в Украине не сделает - мы подкрепляем это примерами стран, которые, то ли войдя в ЕС (как Болгария), то ли - подписав соглашение об ассоциации (как Египет) - ничего с этого не получили... Ну или (если выразиться максимально точно) - последовавшие за тем события - принесли хорошего намного меньше, чем плохого. А вот что до того, что надо своим умом жить - тут, как раз, не спорим. Точнее - не спорим с этим фактом, зато - постоянно спорим с теми, кто своим умом жить отказывается и постоянно пытается равняться на Европу (если не заглядывать прямо в рот её представителям - с какой бы откровенной наглости они не пытались уже прямо руководить нашей страной). Та тому, що думали, як ті перші! А коли б думали як нормальні, не дебіли - що це ЛИШЕ ШАНС, а не панацея - було б по іншому. Ось ваша логіка і розсипалася, "як роса на сонці" і залишилися лише соплі від вічних стинань. Барбюс, ти мужик чи баба? Бо якщо бабаподібний мужик - тобі тут буде скрутно - тут вимагають ДОКАЗІВ, а соплі краще залишити для жінок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Та тому, що думали, як ті перші! А коли б думали як нормальні, не дебіли - що це ЛИШЕ ШАНС, а не панацея - було б по іншому. Ось ваша логіка і розсипалася, "як роса на сонці" і залишилися лише соплі від вічних стинань. Барбюс, ти мужик чи баба? Бо якщо бабаподібний мужик - тобі тут буде скрутно - тут вимагають ДОКАЗІВ, а соплі краще залишити для жінок. Шмато,почему убрала мой пост? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Та тому, що думали, як ті перші! А коли б думали як нормальні, не дебіли - що це ЛИШЕ ШАНС, а не панацея - було б по іншому. Ось ваша логіка і розсипалася, "як роса на сонці" і залишилися лише соплі від вічних стинань. Барбюс, ти мужик чи баба? Бо якщо бабаподібний мужик - тобі тут буде скрутно - тут вимагають ДОКАЗІВ, а соплі краще залишити для жінок. ну - эмоции можете и при себе оставить) так что - посвящённую им часть пропущу мимо ушей... А что до "лише шанс" - я не считаю украинцев настолько ущербными, чтоб полагать, что шанс давать должен кто-то со стороны. Причём - нагло требуя выполнения каких-то условий (тем более - в том объёме, что воображает ЕС - воображает приемлимыми для нас). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Шмато,почему убрала мой пост? :lol: А ось цей не приберу, щоб усім було зрозуміло, чому я забрала попередні. Ти не вмієш нормально спілкуватися і пишеш не по темі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 А ось цей не приберу, щоб усім було зрозуміло, чому я забрала попередні. Ти не вмієш нормально спілкуватися і пишеш не по темі. Шмато,верни предыдущий так как он по теме. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Совайте своїм жінкам, якщо вона у вас є, а мені давайте аргументи. А що є в Болгарії я на власні очі бачила і пробувалаАргументів на форумі теж було досить.А чому б тобі хоч раз аргументи не привести? По конкретиці. Невже ти вважаєш, що усім достатньо малюнків для дебілів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Тю, Орангутана! А краще скажи - дозволять ту моркву вирощувати? В Болгарії зараз свого болгарського перцю нема. Так вона член ЄС, має там якесь (дрібненьке) право голосу, а не як Україна що збирається в якусь задрипану "асоціацію". Та й взагалі - науковойомке виробництво згортаємо, складне технічне теж, стаємо сільськогосподарською країною - доля незавидна. Та й мільони працівників на вулицю. Виробництво лише те, яке дозволить Брюсель. В України ніяких прав нема. Ступень ідиотизму - я про макроекономіку, ти про то овочі з городу. Серед мавп ідіотів нема. То тільки свідома болячка. О Болгарии я на форуме выставляла видео. Полный развал в стране после вступления в ЕС. Все больше людей выступают за восстановление дружеских отношений с Россией. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 А ось цей не приберу, щоб усім було зрозуміло, чому я забрала попередні. Ти не вмієш нормально спілкуватися і пишеш не по темі.Зато Ориана умеет общаться, как настоящая женщина! Шо ти піздиш про Болгарію?!!! Ненавиджу брехунів. Крім своїх фантазій по суті тексту Угоди - можеш щось сказати? А по суті коментів на темі? Якщо ні - тоді проходь! Тема - свіжа, актуальна на роки - флудити не дам. Амінь! Уберешь пост - в другой раздел перенесу)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 О Болгарии я на форуме выставляла видео. Полный развал в стране после вступления в ЕС. Все больше людей выступают за восстановление дружеских отношений с Россией. Ага прям в очередях давят друг друга, все в рашу стремятся. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 що це ЛИШЕ ШАНС, а не панацеяИ, кстати - а на что ЕС шанс-то даёт?Накачаться кредитами? Так, вроде, их итак дают (и ЕС, и не ЕС) - но, главное - мы, вроде - итак накачались. Или на то, что наше производство будет погублено, в условиях открытой границы (точнее - в условиях открытой НАШЕЙ границы - даже имей мы возможность подавить европейских производителей - они к себе наши товары попросту не пустят [1])? Это шанс реальный, да... Вот только его хотеть может - исключительно пятая колонна. [1] При этом (что характерно) - Россия тоже не пустит (на что недавно прозрачно намекнула) - т. к - мы станем в лагерь прямого конкурента ТС ЕврАзЭс - и к нам и будут относиться, как к конкурентам. Этот шанс тоже - более чем реальный, да. Но востребован - только в глазах той же пятой колонны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 ну - эмоции можете и при себе оставить) так что - посвящённую им часть пропущу мимо ушей... А что до "лише шанс" - я не считаю украинцев настолько ущербными, чтоб полагать, что шанс давать должен кто-то со стороны. Причём - нагло требуя выполнения каких-то условий (тем более - в том объёме, что воображает ЕС - воображает приемлимыми для нас). Ну якщо ми з таким же стартом як Польща досі не там де Польща - я маю на увазі не ЄС - то значить щось у нас не так пішло. І нічого поганого в тому нема, якщо нам вказують на наші помилки. Не треба це сприймати так хворобливо - дивіться на це так, наче Україна - учень, а ЄС вчитель. Або, ми наймаємося на роботу і нам дають питання, які потрібно підготувати до співбесіди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 И, кстати - а на что ЕС шанс-то даёт? Накачаться кредитами? Так, вроде, их итак дают (и ЕС, и не ЕС) - но, главное - мы, вроде - итак накачались. Или на то, что наше производство будет погублено, в условиях открытой границы (точнее - в условиях открытой НАШЕЙ границы - даже имей мы возможность подавить европейских производителей - они к себе наши товары попросту не пустят [1])? Это шанс реальный, да... Вот только его хотеть может - исключительно пятая колонна. [1] При этом (что характерно) - Россия тоже не пустит (на что недавно прозрачно намекнула) - т. к - мы станем в лагерь прямого конкурента ТС ЕврАзЭс - и к нам и будут относиться, как к конкурентам. Этот шанс тоже - более чем реальный, да. Но востребован - только в глазах той же пятой колонны. А який толк пускати, навіщо? Ось зараз "Мотор-Січ" виробляє двигуни для вертольотів. У цьому році ще поставить. А далі? В неї вимагають перехід на європейські стандарти. Директор Богуслаєв каже, що це смерть підприємства. Дійсно, вертольот будуєтьсЯ по одним стандартам, а двигун по іншим. Та й сам договір на поставку під питанням. Тут вже що скаже Брюссель. А іншим у Європі ці двигуни не потрібні - там своїх виробників досить. Так і в інших галузях. Але традиційна українська політика - як би скоїти пакощ Россії - "Назло мамці вуха відморожу". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 И, кстати - а на что ЕС шанс-то даёт? Накачаться кредитами? Так, вроде, их итак дают (и ЕС, и не ЕС) - но, главное - мы, вроде - итак накачались. Или на то, что наше производство будет погублено, в условиях открытой границы (точнее - в условиях открытой НАШЕЙ границы - даже имей мы возможность подавить европейских производителей - они к себе наши товары попросту не пустят [1])? Это шанс реальный, да... Вот только его хотеть может - исключительно пятая колонна. [1] При этом (что характерно) - Россия тоже не пустит (на что недавно прозрачно намекнула) - т. к - мы станем в лагерь прямого конкурента ТС ЕврАзЭс - и к нам и будут относиться, как к конкурентам. Этот шанс тоже - более чем реальный, да. Но востребован - только в глазах той же пятой колонны. 80% угоди - стосується торгівлі - умови, за якими нас будуть допускати до ринків ЕС. Як на мене - шанс, яким гріх не скористатися, як скористався з цього Китай 15% - це економіка - законодавство, яке дозволяє розвиватися малому і середньому бізнесу, який наші олігархи дещо затерли за ці останніх три роки, коли вони у владі. Росія і досі нічого не робила задарма і тепер нема чого боятися її погроз. Буде Росії вигідно, вона буде продовжувати купляти наші товари, не буде вигідно - і так рано чи пізно відмовиться - як це сталося з українськими сирами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 А який толк пускати, навіщо? Ось зараз "Мотор-Січ" виробляє двигуни для вертольотів. У цьому році ще поставить. А далі? В неї вимагають перехід на європейські стандарти. Директор Богуслаєв каже, що це смерть підприємства. Дійсно, вертольот будуєтьсЯ по одним стандартам, а двигун по іншим. Та й сам договір на поставку під питанням. Тут вже що скаже Брюссель. А іншим у Європі ці двигуни не потрібні - там своїх виробників досить. Так і в інших галузях. Але традиційна українська політика - як би скоїти пакощ Россії - "Назло мамці вуха відморожу". Нормально, коли держава дбає в першу чергу про свої інтереси, як це робить Росія і не нормально, коли громадяни України завжди на стороні Росії. А що стосується "Мотор-Січі" - якщо він постачає продукцію до Росії, то нащо європейські стандарти? Європейські стандарти потрібні лише в торгівлі з ЄС. Крім того, ти що ж хочеш сказати, що стандарти ЄС гірші, ніж стандати Росії? - це повна дурня!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.