Гість BARBAROSSA Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 что вас напугало? или вы пугливы из прессы/телевизора?см. выше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 "Свободовцы" уже второй день устраивают провокации на Староеврейской улице в Львове. "та забейте на всех, на Староеврейской улице есть на что посмотреть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 та забейте на всех, на Староеврейской улице есть на что посмотреть!это мы уже поняли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 это мы уже понялиИ не только мы. ФИФА еще более испугались. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Город - просто сказка! Но меня поразил не только город (пригород - замки золотого кольца), мне понравились ЛЮДИ! Совсем не такие, как у нас. У вас добродушные/приветливые, добрые и .... не знаю как сказать... неравнодушные чтоли. Треба пожити серед львівян, щоб про них щось сказати. А не так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 И не только мы. ФИФА еще более испугались. ;)Щас насыпите 2-3 страницы цитат из и-нета, которые никто и читать не будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 для Оріани Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 что вас напугало? или вы пугливы из прессы/телевизора? Та не зважайте - вони самі себе не люблять. Схоже Вам у вікно світила львівська "Ейфелева Вежа " ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Та не зважайте - вони самі себе не люблять. Схоже Вам у вікно світила львівська "Ейфелева Вежа " ))) ага, прям как в симферополе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 ага, прям как в симферополе... А в Симферополі що? Також телевізійна вишка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Щас насыпите 2-3 страницы цитат из и-нета, которые никто и читать не будет?Ну уж подобные цитате выше не просто читают, а даже в личках люди обсуждают. Это же кошмарный сон Украины. Можете не строить глазки, что никому ничего не нужно, кроме вашего национализма. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 для Оріани Це МИ, такий красунчик - там підпираємо історичну стінку, ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Треба пожити серед львівян, щоб про них щось сказати. А не так. Ну ось з вас ніхто в ЄС не жив, але всі гуртом, і за дивним співпадінням - українофоби - ПРОТИ. А тут людина принаймні була - і що бачила - про те пише. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Ну ось з вас ніхто в ЄС не жив, але всі гуртом, і за дивним співпадінням - українофоби - ПРОТИ. А тут людина принаймні була - і що бачила - про те пише. А я 3 раза во Львове была и тоже "бачила"... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 А я 3 раза во Львове была и тоже "бачила"... :lol: Та де ти тільки не була... :lol: :lol: :lol: Глянь, людина була і виставила свої фота. А ти вчора по селах розїзджала - де твоє фото бодай краєвидів? Хоча б з телефона? Ото ж бо... Крім того, Львів доісторичний - в той період, коли ти його відвідувала і теперішній - дві різні різниці. Все ж таки статус туристичного - зобов"язує людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Та де ти тільки не була... :lol: :lol: :lol: Глянь, людина була і виставила свої фота. А ти вчора по селах розїзджала - де твоє фото бодай краєвидів? Хоча б з телефона? Ото ж бо... Крім того, Львів доісторичний - в той період, коли ти його відвідувала і теперішній - дві різні різниці. Все ж таки статус туристичного - зобов"язує людей. Я не увлекаюсь фотографиями сел)))). А из Бангкока фотку я уже сбрасывала на авку. Ты все равно, как все западенцы, была не довольна. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Я не увлекаюсь фотографиями сел)))). А из Бангкока фотку я уже сбрасывала на авку. Ты все равно, как все западенцы, была не довольна. :lol: А чим ти захоплюєшся? Супів не вариш. Чоловіки тебе не цікавлять Дача також Віршів ти не цитуєш Фото не робиш А те, що ти там щось "сбрасивала" - мало такий самий мутний і незрозумілий вигляд - як і ти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 Львов начинается с железнодорожного вокзала, объявления по вокзалу на украинском и английском, а когда поезда с Москвы- на русском. Голос девочки диктора на столько удачно подобран, что просто заслушиваешся ее мелодичным голосом. А еще, что сразу врезается в память, - культура поведения львовян в общественных местах и в общественном транспорте. Ни один пожилой человек никогда не стоит зватаясь за поручни, ему всегда уступают место. Львов,- это театр на улице, зайдите в где нибудь в центре в какое либо заведение и так как оно как правило тематическое, перед вами разыграют маленький спектакль. Львов это цветы и не только на клумбах, но и на балконах и балкончиках, а еще и просто на подоконниках. архитектуру описывать не стоит она очевидна. Если попасть во Львов на крещенские праздники, то это означает что вы попали на праздничный фестиваль. Есть запах Львова, вы его почувствуете если будете проходить возле многочесленных кавярен. У Львова есть его звуки, когда мимо проедет трамвай, пробирающийся между средневековых улочек и когда вы услышите топот копыт лошадей старинного экипажа катающего туристов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 А в Симферополі що? Також телевізійна вишка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 кроме вашего национализма.Я уже много раз говорил, что я не отношусь к националистам, но видать вы превратили это понятие в какое то клише, что то вроде ругательства - вот и обзываете всех кто имеет отличную от вашей точку зрения.Есть нормальные люди антифашисткой ориентации, а есть такие как вы - "агрессивные антифашисты". У которых уже от люти пелена на глазах и прогрессирующая паранойя - "кругом фашисты/националисты". Такие люди сами того не понимая становятся очень похожими на натуральных фашистов, как бы это не было парадоксально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поміряємося? ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поміряємося? )))"Телевизионная башня Симферополя находится близ старого города в Центральном районе. Высота сооружения: 297 метра." "Телебашня в г. Львове имеет высоту 200 м. Стоит на горе Высокий Замок. Установлена в 1957 г." Но наша стоит на ровном месте, ваша на горе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 .http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D1%81%D0%B0%D0%BC%D1%8B%D1%85_%D0%B2%D1%8B%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D1%85_%D0%B1%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD Вышка Донецкого ОРТПЦ в Петровский районе построена в 1992 году и имеет высоту 360,5 метров. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2013 "Телевизионная башня Симферополя находится близ старого города в Центральном районе. Высота сооружения: 297 метра." "Телебашня в г. Львове имеет высоту 200 м. Стоит на горе Высокий Замок. Установлена в 1957 г." Но наша стоит на ровном месте, ваша на горе. А коли у вас підсвітку зробили? У нас років чотири тому. А років так шість-сім вежа майже розвалювалася - тому її реставрували і розмалювали різними кольорами, аж потім підсвітили. І тепер її видно туристам. А ви на оглядовий майданчик доходили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 А коли у вас підсвітку зробили? А ви на оглядовий майданчик доходили? По моему в этом году, на день города презентовали подсветку- а ля "Эйфелева башня".У нас нету смотровой площадки, думал и у вас её нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 По моему в этом году, на день города презентовали подсветку- а ля "Эйфелева башня". У нас нету смотровой площадки, думал и у вас её нет. У-ууу, то Ви не були на оглядовому майданчику? Ну нічого - є привід приїхати ще раз Ось, щоб Ви мали уявлення що це таке .http://www.youtube.com/watch?v=TyyNmYxq7qM Але цей оглядовий майданчик знаходиться не на самій телевізійній вежі, а поряд- на найвищій точці гори Високий Замок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 У-ууу, то Ви не були на оглядовому майданчику? Ну нічого - є привід приїхати ще раз Ось, щоб Ви мали уявлення що це таке .http://www.youtube.com/watch?v=TyyNmYxq7qM Але цей оглядовий майданчик знаходиться не на самій телевізійній вежі, а поряд- на найвищій точці гори Високий Замок Я оформлял польской фирме ,которая вам подсветку делала, документы. Получилось удачно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 2 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Ну нічого - є привід приїхати ще раз С удовольствием! Нам сказали нужно приезжать на свята, и я понимаю уже почему... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 Я оформлял польской фирме ,которая вам подсветку делала, документы. Получилось удачно. да, вийшло гарно. тільки мені чомусь на фото не получається передати цю красу - завжди виходить блідо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2013 С удовольствием! Нам сказали нужно приезжать на свята, и я понимаю уже почему... якщо б запиталися мене - то я б порадила пасху - тоді б можна було піти у шевченківський гай - це музей під відкрити небом, типу пирогово. там і концерти і гуляння всякі, люди у вишиванках. і на поляні можна розкластися, щоб поїсти. ну і весна - а там кругом - ліс на різдво також не погано, але не завжди погода хороша - в сенсі снігу. ну і по любому холодно. хоч на вулиці продають глінтвейн, але він не дуже смачний і тоді треба йти в якесь кафе, які переважно в цей час переповнені. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.