Гість Venus_slave Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 та ні.... я проти любого. агітую за світ без хамства. почав із себе. я ще нікому тут не хамив можете перевірити) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 та ні.... я проти любого. агітую за світ без хамства. почав із себе. я ще нікому тут не хамив можете перевірити) Только что мне нахамил, а Орианын пост "пропустил", который и хамством назвать мягко, только беспределом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Не стоит лгать! Хамство было проявлено ранее: Или рогульское хамство Вам по душе, а то, что я возмутилась, вы сочли невежливым?? Односторонний просмотр событий? Или....? Якщо тобі сказали: ласкаво просимо у нашу домівку - це не значить, що ти повинна лізти у нашу постіль - та ще й у брудному взутті. Зміни свинські повадки - на людські - і ніхто до тебе не буде ставитися по хамськи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 та ні.... я проти любого. агітую за світ без хамства. почав із себе. я ще нікому тут не хамив можете перевірити) А-ааа, ось ти і попався. Не хамив, кажеш? Зараз ми це поправимо: Наказую мені нахамити!!! І щоб без халтури, я цього не люблю, особливо від своїх рабів. АНУ!!! А ні - в гнєвє я страшна, а в бєшенсвє опасна, особливо, якщо не виконують мої накази Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 .http://youtu.be/qhMXyZ-hci8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 А-ааа, ось ти і попався. Не хамив, кажеш? Зараз ми це поправимо: Наказую мені нахамити!!! І щоб без халтури, я цього не люблю, особливо від своїх рабів. АНУ!!! А ні - в гнєвє я страшна, а в бєшенсвє опасна, особливо, якщо не виконують мої накази Интересная клиника заболевания. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Интересная клиника заболевания. :blink: гаразд, я сьогодні добра - давай бухти про свою клініку. будемо ввечері розбиратися. Правда, можу прийти пізно - намічається попойка ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 гаразд, я сьогодні добра - давай бухти про свою клініку. будемо ввечері розбиратися. Правда, можу прийти пізно - намічається попойка ) Сегодня шоу Шустера. Там нацики почище тебя подвергаются посмешищу)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Сегодня шоу Шустера. Там нацики почище тебя подвергаются посмешищу)). Да, дена, дивлюся на тебе і кожного разу дивуюся, який все ж таки наш Творець гуманний - ДЕЯКИМ навіть дозволяє бачити те, що вони хочуть бачити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Только что мне нахамил, а Орианын пост "пропустил", который и хамством назвать мягко, только беспределом.та що Ви таке кажете, де я Вам хамив?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 А-ааа, ось ти і попався. Не хамив, кажеш? Зараз ми це поправимо: Наказую мені нахамити!!! І щоб без халтури, я цього не люблю, особливо від своїх рабів. АНУ!!! А ні - в гнєвє я страшна, а в бєшенсвє опасна, особливо, якщо не виконують мої накази а що поправляти? Я ж ніде і не хамив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 а що поправляти? Я ж ніде і не хамивСказал раб Опиахи.... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Сказал раб Опиахи.... :lol:чого ви причепились до мого нікнейму?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 чого ви причепились до мого нікнейму?! Это Вы ко мне прицепились. та що Ви таке кажете, де я Вам хамив?! Да еще команды нашей рохли выполняете: она уже и Вам открыто хамит, а Вы и это терпите. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Это Вы ко мне прицепились. Да еще команды нашей рохли выполняете: она уже и Вам открыто хамит, а Вы и это терпите. :lol: Це перекручування... Ви намагаєтесь мене взяти "на слабо" і маніпулювати.... Тому що ось бачите я винуватий що роблю не так як ви собі задумали)Але про ще це я .... навіть зробивши крок назустріч Вам, Ви все одно смієтесь...і не хочете зробити відповідну поступку зі своєї сторони... сварка заради сварки. Тому не буде кінця бо я можу Вам поступатись вічно і Ви всеодно не будете задоволена Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2013 Це перекручування... Ви намагаєтесь мене взяти "на слабо" і маніпулювати.... Тому що ось бачите я винуватий що роблю не так як ви собі задумали) Але про ще це я .... навіть зробивши крок назустріч Вам, Ви все одно смієтесь...і не хочете зробити відповідну поступку зі своєї сторони... сварка заради сварки. Тому не буде кінця бо я можу Вам поступатись вічно і Ви всеодно не будете задоволена Опять свидомитская мания преследования. Считайте, что мы друг от друга "отцепились". :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Зайчику - не розмовляй з ними. І виконай мою вказівку вище. прийду перевірю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 Зайчику - не розмовляй з ними. І виконай мою вказівку вище. прийду перевірю. Бабулька поучает внучка, как есть кашку. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 И Львов не в стороне от наших общих побед в прошлом. Гордится вместе с нами. Пусть они там и в положении "Молодой гвардии" на оккупированных гитлеровскими последышами, бандеровцами,территориях. Красный флаг над площадью Рынок. .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ni19mXIkCyI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 И Львов не в стороне от наших общих побед в прошлом. Гордится вместе с нами. Пусть они там и в положении "Молодой гвардии" на оккупированных гитлеровскими последышами, бандеровцами,территориях. Красный флаг над площадью Рынок. .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ni19mXIkCyI не хочу флудить, но по этому сообщению необходимо отписаться! плюсую бурно++++++++++ респект настоящим львовянам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 21 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 И Львов не в стороне от наших общих побед в прошлом. Гордится вместе с нами. Пусть они там и в положении "Молодой гвардии" на оккупированных гитлеровскими последышами, бандеровцами,территориях. Красный флаг над площадью Рынок. .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ni19mXIkCyI действительно идиоты.они думали, что таким образом последнюю красную тряпку отправят на рашу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2013 действительно идиоты. они думали, что таким образом последнюю красную тряпку отправят на рашу... Невже інопланетяни погодилися доставити в рашу? :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Орианна, я приехал... О боже... как за границей побывал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 А-ааааааа......... Вітаю, вітаю. рада бачити. І дуже рада, що сподобалося, хоча я і не сумнівалася, що сподобається. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Город - просто сказка! Но меня поразил не только город (пригород - замки золотого кольца), мне понравились ЛЮДИ! Совсем не такие, как у нас. У вас добродушные/приветливые, добрые и .... не знаю как сказать... неравнодушные чтоли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Город - просто сказка! Но меня поразил не только город (пригород - замки золотого кольца), мне понравились ЛЮДИ! Совсем не такие, как у нас. У вас добродушные/приветливые, добрые и .... не знаю как сказать... неравнодушные чтоли. Однозначно, неравнодушные. Вот такие:ЦИТАТА: "Свободовцы" уже второй день устраивают провокации на Староеврейской улице в Львове. Студенческое движение "Гилель" всем рассылало сообщения о том, что активисты стояли в субботу и воскресение с плакатами, где призывали убраться из города евреев с двойным гражданством. Кричали их фамилии, называли адреса. Подобная акция прошла около дома Ольги Лидовской, руководителя музейной программы "По следам Галицких евреев". Ей вообще угрожали, облили дверь бензином. Знаем ее семью, общаемся. При этом никакой реакции со стороны милиции! Мы теперь своих детей вообще без присмотра не оставляем. Ладно, взрослые люди эти оскорбления могут вытерпеть, написать куда-нибудь об этом. Но как это ребенку объяснишь? Представьте, какие травмы у него будут? При этом живем спокойно, никому не мешаем. Платим налоги, служим в армии. И зачастую эти обвинения в двойном гражданстве необоснованные. Просто "Свобода" в очередной раз решила поиграть мускулами, хочет заставить нас всех уехать. Но это неуважение к истории собственного города! До войны евреев в Львове жило 100 тысяч человек. Почему я сейчас не имею права здесь жить? Отсюда вся моя родня, погибали родственники целыми семьями. Здесь их могилы. Но "свободовцы" ко всему цепляются. Каждый год что-то новое. Сейчас выгоняют за "двойное гражданство", завтра начнут просто приставать на улице. Приглашали музыкантов из Европы, их не заставишь приехать! На любом еврейском сайте зачитаешься, какой Львов - прекрасный город, столица множества культур, но подонки-националисты убили репутацию старейшего города за 5-10 лет!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Город - просто сказка! Но меня поразил не только город (пригород - замки золотого кольца), мне понравились ЛЮДИ! Совсем не такие, как у нас. У вас добродушные/приветливые, добрые и .... не знаю как сказать... неравнодушные чтоли. Та це тому, що в Центрі всі звикли бачити переважно туристів, а подорожній людині кожен радий допомогти. Плюс обслуга - а тут вже бізнес. А ще ви перейнялися атмосферою свята, яке панує в Центрі міста. а так...також всякі є, не перебільшуйте. Але я дуже рада бачити Вас на форумі. І вас тут чекають, там на темі про Крим - суперечка вийшла між кримчанами і Жирафочкою. Тому Вас з нетерпінням чекали, щоб і Ви висловили свою точку зору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість BARBAROSSA Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 да мы поняли, что сказка... жаль только, что настолько страшная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 Та це тому, що в Центрі всі звикли бачити переважно туристів, а подорожній людині кожен радий допомогти. Плюс обслуга - а тут вже бізнес. А ще ви перейнялися атмосферою свята, яке панує в Центрі міста. а так...також всякі є, не перебільшуйте. Але я дуже рада бачити Вас на форумі. І вас тут чекають, там на темі про Крим - суперечка вийшла між кримчанами і Жирафочкою. Тому Вас з нетерпінням чекали, щоб і Ви висловили свою точку зору. Ну да, Ужгородска это почти центр."вас тут чекають" :blink: не хочу быть экспертом по Крыму, и тем более ругаться после отпуска. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Crimea Опубліковано 30 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2013 жаль только, что настолько страшнаячто вас напугало? или вы пугливы из прессы/телевизора? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.