Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Сьогодні у Львові не жарко, але і не падає дощ. У таку погоду гарно зайти в якусь кафешку, щоб відпочити і зігрітися гарячим глінтвейном. Раджу "На бамбетлі" або "Кофе номер 1" І ще неодмінно "Грушевський синема джаз" (навпроти пам"ятника Грушевському)- це історичне місце, про яке мало хто знає з туристів - там і поїсти можна смачно, послухати живу музику - фортепіано, а в підвалі джаз. Гарного відпочинку!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Ви сьогоні десь прогулюєтесь у Львові? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Crimea прогуливается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 може всім політ форумом прогулятись7 )))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 може всім політ форумом прогулятись7 ))))))))Только не во Львове бы.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Только не во Львове бы..чому не у Львові? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Сьогодні у Львові не жарко, але і не падає дощ. У таку погоду гарно зайти в якусь кафешку, щоб відпочити і зігрітися гарячим глінтвейном. Раджу "На бамбетлі" або "Кофе номер 1" І ще неодмінно "Грушевський синема джаз" (навпроти пам"ятника Грушевському)- це історичне місце, про яке мало хто знає з туристів - там і поїсти можна смачно, послухати живу музику - фортепіано, а в підвалі джаз. А зоопарк у Львові гарний? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 чому не у Львові?А почему во Львове? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 А почему во Львове?тут є Краймія, і я )))))) може ще хтось))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 тут є Краймія, і я )))))) може ще хтось)))Что такое "Краймія", и Вы там были только проездом. Осталась одна злая Ори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Что такое "Краймія", и Вы там были только проездом. Осталась одна злая Ори.а чому зла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 а чому зла?Не знаю. Не я ее мама. Всех быдлом и идиотами ежедневно одаривает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 хе хе хе...і я так само) я теж злий? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 хе хе хе...і я так само) я теж злий? Пока нет. Но... с кем поведешься, от того и наберешься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 я зі всіма тут "ведусь" чому Ви думаєте що я більше перейму від Оріяни ніж скажімо з тим самим Черчілем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 я зі всіма тут "ведусь" чому Ви думаєте що я більше перейму від Оріяни ніж скажімо з тим самим Черчілем Похоже, да! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Похоже, да!я спитав "чому?" а Ви кажете "похоже так" =)))) навіть не знаю що і казати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 я спитав "чому?" а Ви кажете "похоже так" =)))) навіть не знаю що і казати Ваши взгляды ближе к Орианиным, чем к Черчилля. Ори никого так просто не обхаживает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 можливо тому що ми територіально з одного регіону... А істна народжується у дискусії! Отжи нічиї погляди не можуть бути еталонними Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 можливо тому що ми територіально з одного регіону... А істна народжується у дискусії! Отжи нічиї погляди не можуть бути еталонними Ну ти як відмінний учень - все вірно і так по рабськи покірно. Преміювати тебе ще раз чи що? - історією про "ти " і "вона"? Подумаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Смішне відео ДЛЯ ВСІХ *http://youtu.be/kd8An4P2RIU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 *** - Уходить от него. Динамить. Вся природа ж у них – дрянная. — У меня к нему, знаешь, память – Очень древняя, нутряная. - Значит, к черту, что тут карьера? Шансы выбиться к небожителям? — У меня в него, знаешь, вера; Он мне – ангелом-утешителем. - Завяжи с этим, есть же средства; Совершенно не тот мужчина. -У меня к нему, знаешь, – детство, Детство – это неизлечимо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=fRXGLWi2qQI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Ми рвали вишні. Вже давно пропав Той сад, де ми... А літо не пропало... Ті вишні нас чарунком напували... Я все мовчав...дивився і мовчав, А ти сміялась...дивно так сміялась... *** Вишневий сміх...під флейти свіжих трав. *http://youtu.be/wuSD7JN4Euo Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 И кому нужны ваши вишни и как их рвали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 И кому нужны ваши вишни и как их рвали? Єдине можу сказати - затичка дена тут нах нікому не потрібна Звали придурошна! *http://youtu.be/61NwUbv1EOU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 не сваріться будь ласка! Це ж гілка де вітають гостей Міста Лева! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 не сваріться будь ласка! Це ж гілка де вітають гостей Міста Лева! Вот злобная рогуля и витает форумчан)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 Вот злобная рогуля и витает форумчан)).Ви щойно хамство проявили....от мені цікаво нашо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2013 Ви щойно хамство проявили.... от мені цікаво нашо? Не стоит лгать! Хамство было проявлено ранее: Єдине можу сказати - затичка дена тут нах нікому не потрібна Звали придурошна! *http://youtu.be/61NwUbv1EOU Или рогульское хамство Вам по душе, а то, что я возмутилась, вы сочли невежливым?? Односторонний просмотр событий? Или....? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.