Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 а до чого тут? я не зрозумів цього пассажу =))) Я ти подумай - не поспішай Я ...............ТИ Ти ...............Вона Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Люди на відпочинку трохи розслаблені, тому неуважні. І не треба все валити на кримчан - там багато туристів з Росії і Білорусі - хіба розбереш, хто місцевий, а хто на відпочинку. І порівнювати відпочинок у Львові і в Криму також не можна - бо це два різних за суттю відпочинки. Крим - це море, романтика з присмаком легковажності - коли ти голий, то важко бути серйозним Інша справа Львів - він хоч і романтичний, але сива давнина дещо втихомирює і надає поважності. цього разу відпочивав не в Криму вже... а то просто був проїздом. Оріяна, я бачу Ви також стаєте дещо політкоректнішою ось кримчанзахищаєте... це все мій вплив на політичний форум!!! )))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 цього разу відпочивав не в Криму вже... а то просто був проїздом. Оріяна, я бачу Ви також стаєте дещо політкоректнішою ось кримчанзахищаєте... це все мій вплив на політичний форум!!! )))))))) Я на них і не наганяла. Я в Криму в такої прикольної бабуськи жила - хіба я могла? А самовпененість твоя - ну це вообще, межі десь за обрієм. Борзієш, парніша?!!! Думаєш, якщо я цукерукою з пантофлика пригостила, то тобі вже все можна? - ага, ще служити і служити... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Пішла реберця на грилі їсти - заздріть.............хто голодний :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Пішла реберця на грилі їсти - заздріть.............хто голодний :PЯ заздрю... тоже хтів би Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Я заздрю... тоже хтів бипіду цукерку зїм... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 піду цукерку зїм... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 ги ги) от би в реалі таке побачити) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 ги ги) от би в реалі таке побачити)Не дай Бог! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Не дай Бог! я б потиснув руку інтернету! чого ви така перелякана?)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 я б потиснув руку інтернету! чого ви така перелякана?)))) Увидите подобное в реале, и сами перелякаетесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 ...ничего не существует, кроме тебя самого... нет ничего, кроме нашего собственного существования и опыта. Однако с этим можно поспорить, да мы и спорили не раз и говорили о том, что, может быть, те Тени, что мы посещаем мысленно, мы же сами и создаем, а на самом деле только мы сами и существуем, а Тени, через которые проходим, — не что иное, как проекции наших желаний... Как бы то ни было, суть этих споров объясняет другое: как и почему члены нашего семейства относятся к людям и местам за пределами Амбера. Получается, что мы — нечто вроде кукольных мастеров, а все остальное — нами изготовленные марионетки...И все-таки есть в этой картине элемент, разбивающий в пух и прах и солипсизм, и прагматику. Есть места, где Тени сходят с ума... Когда нарочито одолеваешь слой за слоем в Тени и при этом — нарочито же — отстраняешься от своего представления о том, что происходит вокруг тебя с каждым новым шагом, то в конце концов попадаешь на границу безумия, дальше которой ступить не можешь. Почему? Зачем это вообще нужно? Из-за надежды на озарение, наверное; а может быть, это просто новая игра... Но, попадая в такое место, а в такие места попадали все мы, понимаешь, что добрался не то до границы Тени, не то до границы самого себя. И мы всегда считали эти понятия синонимичными. Но теперь... ... разбуженная ими опасность почти что стоила доказательства: мы не одни, а Тени – не совсем наши игрушки. Каковы бы ни были наши отношения с Тенью, никогда им не бывать прежними... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Вот єто я имела ввиду - в гугле, но не на слуху.это мелочь, на которую не стоит обращать вниманиепотому что ей есть объяснение подумай, к какому виду существ относятся африканцы и какое отличие этого вида от остальных ..сомнения отпадут сами по себе... если ты конечно понимаешь, что такое человек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Venus_slave Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Я ти подумай - не поспішай Я ...............ТИ Ти ...............Вона щось сумні якісь асоціації вникають... це так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 ...И все-таки есть в этой картине элемент, разбивающий в пух и прах и солипсизм, и прагматику. Есть места, где Тени сходят с ума... Когда нарочито одолеваешь слой за слоем в Тени и при этом — нарочито же — отстраняешься от своего представления о том, что происходит вокруг тебя с каждым новым шагом, то в конце концов попадаешь на границу безумия, дальше которой ступить не можешь. Почему? Зачем это вообще нужно? Из-за надежды на озарение, наверное; а может быть, это просто новая игра... Но, попадая в такое место, а в такие места попадали все мы, понимаешь, что добрался не то до границы Тени, не то до границы самого себя. И мы всегда считали эти понятия синонимичными. Но теперь... ... разбуженная ими опасность почти что стоила доказательства: мы не одни, а Тени – не совсем наши игрушки. Каковы бы ни были наши отношения с Тенью, никогда им не бывать прежними... ....почти целый день идет дождь.самый нормальный здесь - черчиль. он - без страха и упрека. а все остальные... - чего больше всего боится человек? - неизвестности. ... а там... за границей... там следы не читаются, там сгорела, пожухла трава... Тени. возможно, они сами по себе. но дальше - неизвестность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 ....почти целый день идет дождь. самый нормальный здесь - черчиль. он - без страха и упрека. а все остальные... - чего больше всего боится человек? - неизвестности. ... а там... за границей... там следы не читаются, там сгорела, пожухла трава... Тени. возможно, они сами по себе. но дальше - неизвестность. тебя на танки потянуло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість алекс99 Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 Хорошая дивчина, будь я помоложе, увёз бы в Россию и жила бы она как принцесса персидская....Эх, где мои года..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 да фиг с этим Беркутом, тут уже о высоком говорят, а то все Беркут да Беркут Тема БЕРКУТ!!!! На вЫсокое есть свои темы, например Бухалыч (надо переминовать, а то как-то по-москальски)... просплюсь - ПЕРЕНЕСУ, чтобы ЗНАЛИ !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Romkin83 Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 Тема БЕРКУТ!!!! На вЫсокое есть свои темы, например Бухалыч (надо переминовать, а то как-то по-москальски)... просплюсь - ПЕРЕНЕСУ, чтобы ЗНАЛИ !!!! Не высокие Львоские темы про Бухалыч, как то не интересно обсуждать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2014 Не высокие Львоские темы про Бухалыч, как то не интересно обсуждать а высокие нельвовские это об чем? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 может и там такие цены.В Одессе родственник экскурсию проводил. Цены расказывал. Может парил меня-не знаю.Может навариться хотел на мне. Но в Риме навероне такие цены. В Греции очень большой спад был. там квартиры с 300.000 падали до 100.000. Можно было бы взять. Но какой смысл-далеко и виза нужна постоянно. Если брать то ближе и где есть родня-чтобы присмотрели за домом. У нас в Питере мода- дачи в Финке покупать. Близко. Но жить там ни кто не хочет. Работа в основном для своих и зарплаты после всех вычетов остаются грошевыми.Да и русски там не очень любят. но мне там не прет-хочу поближе к теплу.,к морю. у нас Балтика-ссука холодная и противная. И солнечных дней в году меньше даже чем в той же финнляндии в два раза. Открой сайт по продаже недвижимости любой страны и всё станет на свои места. Я про " может там и такие цены" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 вот, чтоб не сочли за трындобола)У меня в доме есть ресторан-Пузата Хата.Все в украинском стиле. Что из сказки "Вечера на хуторе близ Деканьки". Отличная кухня. Взегда там кпченое сало буру с горчичкой. И музыка там всегда украинская. Народ всегда там кушает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 Открой сайт по продаже недвижимости любой страны и всё станет на свои места. Я про " может там и такие цены"Ева,я же не спорю. Придет время открою. Ты как с Финкой все нормально?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 150-200 тыс евро - двухэтажный коттедж с гаражом и участком в 10-15 соток - в Анцио, у моря - под Римом. Сам видел, там дома продаются, есть объявления. За 150 тыс долларов - 3х комнатная квартира. В Сицилии квартира у моря за 40 тыс евро. (В жж есть тема для уезжающих на ПМЖ) Это средняя цена.Есть намного дешевлеДля справки, место на в Киееве на "Байковом" кладбище на ЦЕНТРАЛЬНОЙ алее стоит около 50 - 100 тыс € Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Титушко Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 Это средняя цена.Есть намного дешевле Не спорю. Я видел объявления у домов - типа сэйл. Однозначно, после торговли цена будет ниже. Кстати там живут Украинцы. Отличные ребята. Свозили нас в Аутлет. Все наши гиды были из Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість rapid Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 ребят, а сколько у вас куб газа стоит для населения? в баксах, а то в гриванх не понимэ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 ребят, а сколько у вас куб газа стоит для населения? в баксах, а то в гриванх не понимэ. для населения одна цена, для производства - другая, для комунальников - третья. Но тема МАЙДАН Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 У меня в доме есть ресторан-Пузата Хата.Все в украинском стиле. Что из сказки "Вечера на хуторе близ Деканьки". Отличная кухня. Взегда там кпченое сало буру с горчичкой. И музыка там всегда украинская. Народ всегда там кушает. Пузата Хата - это не ресторан, это типа фаст-фута :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 ребят, а сколько у вас куб газа стоит для населения? в баксах, а то в гриванх не понимэ.газ хрен знает сколько.только газ у них проведен в каждую захолусную деревню. Блин когда газпрому трубу на запад прижмут,чтобы он у себя газ раскидывать стал?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 30 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2014 Пузата Хата - это не ресторан, это типа фаст-фута :rolleyes:это у вас фаст -фуд У меня ресторан,правда небольшой. Может просто вывеску слизали?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.