Гість ЯНУКОВИЧ Опубліковано 25 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2004 :?: :o :!: :!: :arrow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Гаркуша Опубліковано 25 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2004 Я был за тебя неделю назад, но ты мне так и не отдал обещанное бабло за фальсификацию выборов... Теперь я против тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ma][ot Опубліковано 25 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2004 Я был за тебя неделю назад, но ты мне так и не отдал обещанное бабло за фальсификацию выборов... Теперь я против тебяесли ты реально участвовал в фальсификации а сейчас против януковича, обратись в штаб ющенко, нужны свидетели для суда!! http://razom.org.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Гаркуша Опубліковано 25 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2004 хера вам!!! Я не хочу сидеть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.