Гість джин Опубліковано 9 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2013 Посыл принят, но как быть с завистью (не совсем понятное мне чувство, но..предположим), если я не хочу дурковать на форуме и меня интересует не общение с националистами, а спор и обмен информацией? А общаюсь я обычно с приятными мне людьми на иных ресурсах. Придя на этот форум, я пыталась общаться, но три психопатические личности- свидомитки сразу перешли на "идиотов", "трансов" и убеждение оппонента в наличии у него несуществующих качеств. Затем пошли клоны и истерические вопли больного человека - Жирафы. О Корине -рабиновиче даже не стоит и вспоминать. Беседовать с адекватами мешают те же свидомитки. Я не считаю возможным общение с человеком, способным "рвать патлы". Да, это "полудохлый" форум. На некоторых региональных форумах люди намного интереснее, даже нацики.. Здесь же оставлена очень слабая команда националистов, абсолютно не умеющая держать себя в руках и оппонировать. :lol:Здесь нет националистов.Пара девочек которые хотят к себе прилечь внимание,это совсем не националистки.Просто одинокие, в обычной жизни женщины которые ломают ногти карабкаясь в борьбе с пустотой и отсутствием внимания в реале. Молодая эва,по всей вероятности игнорируема вниманием парней из за внешней непривлекательности.Юля,которую все воспринимают как поверхностную.Ната,имеющая стиль беседы из за ворот ,на которых написано-Осторожно злая собака.Где националисты?Каждый убивает время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2013 шось в лісі здохло уже девочками стали.... кааапец джин! Ты не при смерти? :huh: :blink: :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2013 Здесь нет националистов.Пара девочек которые хотят к себе прилечь внимание,это совсем не националистки.Просто одинокие, в обычной жизни женщины которые ломают ногти карабкаясь в борьбе с пустотой и отсутствием внимания в реале. Молодая эва,по всей вероятности игнорируема вниманием парней из за внешней непривлекательности.Юля,которую все воспринимают как поверхностную.Ната,имеющая стиль беседы из за ворот ,на которых написано-Осторожно злая собака.Где националисты?Каждый убивает время.Я тоже обратила на это внимание)). Корин - это тоже девочка? И Крым? И Свен с ЗаУмом? И Стефи...может и девочка, но кричала о своей любви к национализму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 вересня, 2013 Я тоже обратила на это внимание)). Корин - это тоже девочка? И Крым? И Свен с ЗаУмом? И Стефи...может и девочка, но кричала о своей любви к национализму. старым мальчикам всюду девочки мерещатся ну эт нормально.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Я тоже обратила на это внимание)). Корин - это тоже девочка? И Крым? И Свен с ЗаУмом? И Стефи...может и девочка, но кричала о своей любви к национализму. Так я корина и заума и имел в виду :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Национализм – это не любовь к своей нации а ненависть к другой » Поважати своїх батьків - означає не поважати своїх батьків, а ненавидіти батьків свого сусіда А любити яблука - не означає любити яблука, а ненавидіти груші. Є люди, які люблять, а є такі які ФАНАТІЮТЬ Можна просто не любити, а можна НЕНАВИДІТИ Все залежить від людини, стану її душі - не треба патологію зачисляти до норми, і все буде гаразд. Стал...Одесит - ти банальний мудак. АМІНЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Поважати своїх батьків - означає не поважати своїх батьків, а ненавидіти батьків свого сусіда А любити яблука - не означає любити яблука, а ненавидіти груші. Є люди, які люблять, а є такі які ФАНАТІЮТЬ Можна просто не любити, а можна НЕНАВИДІТИ Все залежить від людини, стану її душі - не треба патологію зачисляти до норми, і все буде гаразд. Стал...Одесит - ти банальний мудак. АМІНЬ! Только не кто не кричит что ешьте яблоки, а не груши.Память о своих предках и позволяет делать вывод, что бендеровцы это подонки не чего общего не имеющие с украиной. Твое религиозное,аминь,совсем не к месту к твоим постам. Ваше представление о национализме ,делает с вас круглых идиотов и кроме отвращения не чего не вызывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Только не кто не кричит что ешьте яблоки, а не груши. Память о своих предках и позволяет делать вывод, что бендеровцы это подонки не чего общего не имеющие с украиной. Твое религиозное,аминь,совсем не к месту к твоим постам. Ваше представление о национализме ,делает с вас круглых идиотов и кроме отвращения не чего не вызывает. Ну а чиясь пам"ять про їх предків дозволяє робити висновки, що влада, яка прийшла на терена ЗУ була людиноненавсницькою і жителі мого краю мали повне право захищати свої домівки, родину, дітей і стариків. Запереч щось проти цього. Хоча в твоїй голові стільки совкової пропаганди, що те, що я тобі щойно сказала - навряд чи знайде там місце. Ти хоч розумієш, що ти зомбік? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Амі́нь (дав.-гр. ἀμήν, від івр. אמן, Аме́н — «воістину»; в західноєвропейський традиції лат. amen, А́мен) — завершальне слово в молитвах, богослужебних текстах і діях, проголошуване на підтвердження і закріплення істини. Часто використовується у давніх сказаннях і повістях, народних замовляннях, у заклинаннях і т. ін. Народне амінь — не тільки закінчити що-небудь, проголошуючи амінь, а й знешкодити, замовити хворобу, захиститися від нечистої сили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Ну а чиясь пам"ять про їх предків дозволяє робити висновки, що влада, яка прийшла на терена ЗУ була людиноненавсницькою і жителі мого краю мали повне право захищати свої домівки, родину, дітей і стариків. Запереч щось проти цього. Хоча в твоїй голові стільки совкової пропаганди, що те, що я тобі щойно сказала - навряд чи знайде там місце. Ти хоч розумієш, що ти зомбік? Так и надо говорить что хочешь обратно под влияние польши.А твои люди имели право защищать,кто спорит? Только почему на стороне фашистов? Волынский веночек,это тоже защита? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Амі́нь (дав.-гр. ἀμήν, від івр. אמן, Аме́н — «воістину»; в західноєвропейський традиції лат. amen, А́мен) — завершальне слово в молитвах, богослужебних текстах і діях, проголошуване на підтвердження і закріплення істини. Часто використовується у давніх сказаннях і повістях, народних замовляннях, у заклинаннях і т. ін. Народне амінь — не тільки закінчити що-небудь, проголошуючи амінь, а й знешкодити, замовити хворобу, захиститися від нечистої сили. Если дура ,то лепи несуразицу :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Так и надо говорить что хочешь обратно под влияние польши.А твои люди имели право защищать,кто спорит? Только почему на стороне фашистов? Волынский веночек,это тоже защита? А чому я повинна говорити неправду? - щоб тобі спростити життя на форумі. А фіг тобі у ніс, віддувайся сам, і перестань брехати: ніколи УПА не воювала на стороні фашистів: Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу. Ці загони діяли незалежно від німців проти решток розбитих радянських військ. Із кінцем 1941 року німці змусили Бульбу ліквідувати УПА—"Поліську Січ", після чого він перейшов у підпілля з частиною своїх підлеглих — і створив нову повстанську формацію для боротьби проти німців і радянських партизанів (Вікі) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Волынский веночек,это тоже защита? А Волинська трагедія - не та тема, яку можна тикати у всі діри - ЗРОЗУМІВ?!!! Які б не були стосунки між поляками і українцями - різня сталася в більшій мірі через ось таких як ти підбурювачів. Мож ти і є потомок якогось НКВДиста - генетична пам"ять інколи викидає такі дивні фортеля - задумайся і не пиши більше ТАКИХ дурниць. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 А чому я повинна говорити неправду? - щоб тобі спростити життя на форумі. А фіг тобі у ніс, віддувайся сам, і перестань брехати: ніколи УПА не воювала на стороні фашистів: Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу. Ці загони діяли незалежно від німців проти решток розбитих радянських військ. Із кінцем 1941 року німці змусили Бульбу ліквідувати УПА—"Поліську Січ", після чого він перейшов у підпілля з частиною своїх підлеглих — і створив нову повстанську формацію для боротьби проти німців і радянських партизанів (Вікі) Умению твоему врать,нет предела. УПА-фашисты! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 А Волинська трагедія - не та тема, яку можна тикати у всі діри - ЗРОЗУМІВ?!!! Які б не були стосунки між поляками і українцями - різня сталася в більшій мірі через ось таких як ти підбурювачів. Мож ти і є потомок якогось НКВДиста - генетична пам"ять інколи викидає такі дивні фортеля - задумайся і не пиши більше ТАКИХ дурниць. Это тема о бендеровских нелюдях! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 А чому я повинна говорити неправду? - щоб тобі спростити життя на форумі. А фіг тобі у ніс, віддувайся сам, і перестань брехати: ніколи УПА не воювала на стороні фашистів: Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу. Ці загони діяли незалежно від німців проти решток розбитих радянських військ. Із кінцем 1941 року німці змусили Бульбу ліквідувати УПА—"Поліську Січ", після чого він перейшов у підпілля з частиною своїх підлеглих — і створив нову повстанську формацію для боротьби проти німців і радянських партизанів (Вікі) Ори, этот пост для лохов на площади (я тебе уже это говорила), а на данном форуме присутствуют люди мыслящие, знакомые с историей страны. Ну зачем тебе подобную "пургу гнать"?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 Так я корина и заума и имел в виду :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 10 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2013 А чому я повинна говорити неправду? - щоб тобі спростити життя на форумі. А фіг тобі у ніс, віддувайся сам, і перестань брехати: ніколи УПА не воювала на стороні фашистів: Перші загони під назвою УПА—"Поліська Січ" створив з початку німецько-радянської війни отаман Тарас Бульба-Боровець в Сарненському районі в селі Немовичі, де 28 червня 1941 року видав свій наказ під № 1 про початок боротьби з більшовиками, які декілька років раніш, разом з німцями, окупували Польщу. Ці загони діяли незалежно від німців проти решток розбитих радянських військ. Із кінцем 1941 року німці змусили Бульбу ліквідувати УПА—"Поліську Січ", після чого він перейшов у підпілля з частиною своїх підлеглих — і створив нову повстанську формацію для боротьби проти німців і радянських партизанів (Вікі) Це ваша націоналістична брехня! Почитай що пишуть про УПА німецькі історики : Главная » 2011 » Январь » 28 » Немецкий историк: ОУН-УПА была соратником гитлеровской ГерманииНемецкий историк: ОУН-УПА была соратником гитлеровской Германии 11:25 Analitika.at.ua. В ходе Второй мировой войны украинская ОУН-УПА без сомнения являлась соратником гитлеровской Германии. Об этом в интервью украинской газете day.kiev.ua заявил немецкий историк Франк Гольчевски, один из авторов "Истории Украины" - одна из первых историй Украины, изданных на Западе после провозглашения независимости страны. "Не только немецкие архивы дают ответ на этот вопрос. Его можно найти и в украинских изданиях. Например, в шестом и седьмом томах Летописи УПА Тарас Гунчак на основе немецких и других архивов описал сотрудничество крыла ОУН, которое возглавлял Степан Бандера, и УПА с немецкой армией и немецким командованием. На самом деле ОУН, как и многие другие украинские организации в эмиграции, искали поддержку своей деятельности и старались установить отношения с разными странами Западной и Средней Европы, в том числе и с Германией. Понятно, что с разными странами успехи были разными. С Германией ситуация обстояла так, что украинцы были полезными в борьбе против России, Польши и Чехословакии (что касается Закарпатской Украины). Поэтому такое сотрудничество существовало", - отметил Гольчевски. Продолжая свою мысль, немецкий историк заявил: "Когда УПА только создавалась в 1942 году (до того времени, когда стало ясно, что немцы не одержат ожидаемую победу в войне, и что надо определять, кому будет принадлежать Украина, в том числе Западная), командование УПА не хотело сотрудничать ни с немцами, ни с кем-нибудь другим. Но когда приблизилась Красная Армия, ситуация изменилась. Назвать это коллаборационизмом - вопрос слов. Было сотрудничество. Все руководствовались своими интересами. И где-то интересы ОУН-УПА и немецкого командования совпадали. В Германии дискуссий на эту тему нет, поскольку большинство людей пребывают вне темы, и большинство научных работ об этом не вспоминают. Для меня это другое дело. Ясно, что в ОУН были собственные цели, несовместимые на самом деле с целями гитлеровской Германии, поскольку они хотели создать независимую Украину. Но вместе с тем, они понимали, что без чьей-либо поддержки не удастся достичь своей цели. В результате, ОУН сотрудничала с теми, кто в конкретный момент мог оказать помощь". В интервью Гольчевски коснулся и деятельности дивизии СС "Галичина". "В разных архивах разные документы относительно этой дивизии. "СС Галичина" была создана немцами после Сталинградской битвы. Изначально, в 1943 году, ОУН была против создания такой дивизии. Только через 9 месяцев ОУН решила, что дивизия может быть им полезной", - отметил специалист. "Дело в том, что украинские парни проходили хорошее обучение в созданной немцами дивизии, а потом дезертировали из нее и пополняли ряды УПА. То есть между УПА и дивизией СС "Галичина" есть некоторая связь, но она очень сложная. ОУН вначале не поддерживала деятельности дивизии, но иногда использовала ее как школу для обучения воинов УПА", - добавил он. Издание также публикует комментарий к высказыванием Гольчевски украинского историка Станислава Кульчицкого: "Конечно, ОУН сотрудничала с немецкими спецслужбами еще до прихода Гитлера к власти. Было совпадение интересов. Во время Великой Отечественной войны тоже сотрудничала, но на уровне низовых подразделений, например, разведданные об оружии. На высоком уровне сотрудничать не могли: Вермахт не мог терпеть в своем тылу неконтролируемую вооруженную силу, а руководство ОУН не хотело набиваться в друзья Гитлеру, когда поняло, что он обречен. В этом интервью все сказано одним предложением: обе стороны пытались использовать друг друга в своих целях". analitika.at.ua›news…upa…gitlerovskoj_germanii… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 14 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2013 Цитата:"Свидомые украинцы способны лишь размещать картинки-демотиваторы, которые создавали другие..В большинстве случаев эти картинки ничего. кроме чувства жалости к тем, кто их "нарисовал", и особенно кто их размещает, нельзя испытывать... Это у свидомых считается способом " одержать" победу над моцкалями... Что-нибудь сказать по теме. сформулировать какую-нибудь мысль они не в состоянии...Из-за пониженного уровня интеллекта... Собственно говоря, умный и образованный человек никогда не может стать свидомым... Быть свидомым - это удел малообразованных и малоразвитых, отсталых в интеллектуальном отношении людей... Которых в изобилии выпускают современные украинские школы, и которых оболванивают украинские СМИ... На Украине всё хуже становятся дороги, и всё больше становится дураков." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.