GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 У националистов любимая цифра это миллион ! Враньё это главное оружие националистов .Одессит, милый мой! А у тебя какое главное оружие? Отстрелянное..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 На счёт пидара по себе судишь ? Ты прав, я действительно кончаю но только не на националистов а на твою маму и жену ! :P капец. это написать могла только баба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Odessit Live Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Одессит, милый мой! А у тебя какое главное оружие? Отстрелянное..? Ты зачем своё фото ставишь ? Мы же не на сайте знакомств для секса ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 капец. это написать могла только баба.одесские лжеженЧины , почти как на даунбассе : нервенные и быстро кончают хоть на любую картинку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 капец. это написать могла только баба.И где же Карлуша таких баб находит? Бедолага, вот в нацисты и подался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 одесские лжеженЧины , почти как на даунбассе : нервенные и быстро кончают хоть на любую картинку... А Ори недавно донбасских мужиков хвалила. Она явно лучше в мужиках разбирается, чем блондинка Жирафа)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Ты зачем своё фото ставишь ? Мы же не на сайте знакомств для секса ???В методичке свидомитской так написано: соблазнять картинками мужиком для вхождения их в лоно национализма. Работа у нее такая, у нашей Софи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 одесские лжеженЧины , почти как на даунбассе : нервенные и быстро кончают хоть на любую картинку... ты представила? - ужас. летящий на крыльях ночи. - хоть бы не рассказывал о своих проблемах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 одесские лжеженЧины , почти как на даунбассе : нервенные и быстро кончают хоть на любую картинку... :lol: :lol: Як казала моя колишня подруга: якщо швидко кінчив в перший раз - значить хотів посправжньому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 :lol: :lol: Як казала моя колишня подруга: якщо швидко кінчив в перший раз - значить хотів посправжньому... Утешала просто.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Утешала просто.... Може й втішала. Сперечатись не буду...Мені взагалі важко зрозуміти жіночий світогляд, жіночу логіку, жіночі цінності... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.