Slavkora Опубліковано 13 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2013 Ті,хто чув про санскрит,зрозуміють,шо назва Україна означає-Земля,де живе Бог,Божествена Земля.Точніше,Бог жіночого початку-Богиня-Україна. Коловорот. Україна могла бути дружиною або матір*ю Вищого Бога. Життя і Космос являють складний сімбіоз. Українці-означає,люди Богині,Богообрані. Розуміння цього лежить в імені Бога,який панував в цивілізованому світі 7 000 років тому.Ім*я його зараз знає кожен. Доказом богообраности служить могутня українська культура.Однією зі складових якої є одяг,найперше,вишивка головних,центральних українців,за пропорційністю знаків,гамою кольорів і доконаністю,за якою рівних їй в світі нема і ніколи не буде.Ні в якому разі Вишивку не можна вважати ні народним ні просто одягом.Це оберіг,обрядовий одяг стародавніх релігій,відголосок свідомо знищеної української цивілізації разом зі згадками про неї,в якій багато чого зашифровано.Таку вишивку не могли створити прості смертні,і ті,Вищі, навчили їй тих людей, яких обрали виконувати вищу місію на Землі,яка зараз не зовсім зрозуміла.І та вишивка є всім бачимою міткою вищості української цивілізації над примітивними орнаментами багатьох інших людських утворень.З одного боку це ранг народу,а з іншого-та орієнта,за яку українці повинні триматись,щоб не осиротіти і не посіріти. За давньоіндійськими переказами після всесвітнього потопу Великий Вчитель Рама спустився з гір Півночі і прийшов на Дніпро,де зупинився в Хрещатій долині(звідси спільні кольорогами Швеції та України).Провів на Дніпрі кілька років,навчаючи виживших після потопу знанням,землеробству,скотарству,вишивкам,гончарству,святам,обрядам і т.ін.А вже після України вирушив на береги Гангу.А українська цивіліцація понесла знання сусідам.Всі можуть бачити,чим далі від Дніпра,тим культура меншає,а вишивки тьмяніють і зникають.( вот так вот все простоlol ) Як бачимо,Біблія бреше. Нове коло розвитку людства почалося не з Палестини і Йордани,а з України і Дніпра. В Україні стояли 20-тисячні міста за 4 000 років до того,як біблійні мудрагели в стегнових обмотках бігали по піску і щось мудрили для фоліянту в чорній палітурці". Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 13 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2013 Ті,хто чув про санскрит,зрозуміють,шо назва Україна означає-Земля,де живе Бог,Божествена Земля.Точніше,Бог жіночого початку-Богиня-Україна. Коловорот. Україна могла бути дружиною або матір*ю Вищого Бога. Життя і Космос являють складний сімбіоз. Українці-означає,люди Богині,Богообрані. Розуміння цього лежить в імені Бога,який панував в цивілізованому світі 7 000 років тому.Ім*я його зараз знає кожен. Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія А в обізянстві це ім*я Бога невідомо. Яке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 серпня, 2013 Ті,хто чув про санскрит,зрозуміють,шо назва Україна означає-Земля,де живе Бог,Божествена Земля.Точніше,Бог жіночого початку-Богиня-Україна. Коловорот. Україна могла бути дружиною або матір*ю Вищого Бога. Життя і Космос являють складний сімбіоз. Українці-означає,люди Богині,Богообрані. Розуміння цього лежить в імені Бога,який панував в цивілізованому світі 7 000 років тому.Ім*я його зараз знає кожен. Доказом богообраности служить могутня українська культура.Однією зі складових якої є одяг,найперше,вишивка головних,центральних українців,за пропорційністю знаків,гамою кольорів і доконаністю,за якою рівних їй в світі нема і ніколи не буде.Ні в якому разі Вишивку не можна вважати ні народним ні просто одягом.Це оберіг,обрядовий одяг стародавніх релігій,відголосок свідомо знищеної української цивілізації разом зі згадками про неї,в якій багато чого зашифровано.Таку вишивку не могли створити прості смертні,і ті,Вищі, навчили їй тих людей, яких обрали виконувати вищу місію на Землі,яка зараз не зовсім зрозуміла.І та вишивка є всім бачимою міткою вищості української цивілізації над примітивними орнаментами багатьох інших людських утворень.З одного боку це ранг народу,а з іншого-та орієнта,за яку українці повинні триматись,щоб не осиротіти і не посіріти. За давньоіндійськими переказами після всесвітнього потопу Великий Вчитель Рама спустився з гір Півночі і прийшов на Дніпро,де зупинився в Хрещатій долині(звідси спільні кольорогами Швеції та України).Провів на Дніпрі кілька років,навчаючи виживших після потопу знанням,землеробству,скотарству,вишивкам,гончарству,святам,обрядам і т.ін.А вже після України вирушив на береги Гангу.А українська цивіліцація понесла знання сусідам.Всі можуть бачити,чим далі від Дніпра,тим культура меншає,а вишивки тьмяніють і зникають.( вот так вот все простоlol ) Як бачимо,Біблія бреше. Нове коло розвитку людства почалося не з Палестини і Йордани,а з України і Дніпра. В Україні стояли 20-тисячні міста за 4 000 років до того,як біблійні мудрагели в стегнових обмотках бігали по піску і щось мудрили для фоліянту в чорній палітурці". Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія На ней и закончится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 14 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2013 .Таку вишивку не могли створити прості смертні,і ті,Вищі, навчили їй тих людей, яких обрали виконувати вищу місію на Землі,яка зараз не зовсім зрозуміла.І та вишивка є всім бачимою міткою вищості української цивілізації над примітивними орнаментами багатьох інших людських утворень.З одного боку це ранг народу,а з іншого-та орієнта,за яку українці повинні триматись,щоб не осиротіти і не посіріти. Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія А в обізянстві ніяких сакральних вишивок нема. В нас і вишивати мавпи не вміють. Тому ми завжди заздрили українцям і розуміли їх вищисть, бо своєї місії на Землі також не знаємо. Хоча серед шимпанзів чутки ходять, що обізянство як би запас, дублери українців, але ще не призвані. Ось коли прийде Час і нас призовуть вищі сили, тоді розкриється наша місія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 серпня, 2013 А в обізянстві ніяких сакральних вишивок нема. В нас і вишивати мавпи не вміють. Тому ми завжди заздрили українцям і розуміли їх вищисть, бо своєї місії на Землі також не знаємо. Хоча серед шимпанзів чутки ходять, що обізянство як би запас, дублери українців, але ще не призвані. Ось коли прийде Час і нас призовуть вищі сили, тоді розкриється наша місія.Да вам уже давно нужно их заменить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 15 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2013 Да вам уже давно нужно их заменить.Сьогодні якось незручно. В нас і вишиванки носити мало хто може. А голосити "Слава героям!" взагалі майже не вміють. І сала ми не їмо. Тобто українська свідомість ще зовсім нерозвинена. Хоча показувати три пальця, як "Свобода", вже багато навчились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2013 Сьогодні якось незручно. В нас і вишиванки носити мало хто може. А голосити "Слава героям!" взагалі майже не вміють. І сала ми не їмо. Тобто українська свідомість ще зовсім нерозвинена. Хоча показувати три пальця, як "Свобода", вже багато навчились.какими пальцами . вернее на каких лапах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 15 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2013 какими пальцами . вернее на каких лапахХоч на яких! Це в нас запросто! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 серпня, 2013 Хоч на яких! Це в нас запросто!Обезьянничаете у свидомитов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2013 Обезьянничаете у свидомитов?А що, свідомі до людства і українства не відносяться? Тим більш "Українці-означає,люди Богині,Богообрані". З кого бідному обізянству приклад брати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2013 А що, свідомі до людства і українства не відносяться? Тим більш "Українці-означає,люди Богині,Богообрані". З кого бідному обізянству приклад брати?Надо же! Никогда бы не подумала, что свидомые к человечеству, а тем более к украинцам относятся!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2013 А що, свідомі до людства і українства не відносяться? Тим більш "Українці-означає,люди Богині,Богообрані". З кого бідному обізянству приклад брати?да нет. они скорее до быдла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 17 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2013 Ха-ха-ха. Даже читать такой бред смешно. Хохлы приватизировали бога. Хорошо что его нет, а то сейчас бы на территории Украины жили одни евреи. А правили вами януксоны и азаровичи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 17 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2013 За давньоіндійськими переказами після всесвітнього потопу Великий Вчитель Рама спустився з гір Півночі і прийшов на Дніпро,де зупинився в Хрещатій долині(звідси спільні кольорогами Швеції та України).Провів на Дніпрі кілька років,навчаючи виживших після потопу знанням,землеробству,скотарству,вишивкам,гончарству,святам,обрядам і т.ін.А вже після України вирушив на береги Гангу.А українська цивіліцація понесла знання сусідам.Всі можуть бачити,чим далі від Дніпра,тим культура меншає,а вишивки тьмяніють і зникають.( вот так вот все простоlol ) Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія Відносно кольорогами ми в обізянстві маємо інші чутки. Що синьо-жовті кольори давня відзнака семітської раси. Вважається, що прихильність до цих кольорів євреї винесли з Єгипту. Араби, теж семітська раса, і теж їми користувалися. Але коли араби прийняли іслам, то, щоб відрізнятися від "виконуючих закони Муси" (так коран позначає євреїв), зробили досить оригінально: змішали ці кольори і отримали "зелене знамено Аллаха". Хоча шведська кольорогама випадково співпала з іудейською, вони теж її декілька змінили на прапорі: поставили жовтий хрест на синьому полі - щоб усім було зрозуміло - це християнська держава, а не жидівський кагал!Коли у 1848р. австрійська влада подарувала єврейської громаді Львова (тоді польсько-єврейського міста, але поляки у той час бузили) жовто -блакитний прапор (їхніх традиційних кольорів), ті поклялися їй вірно служити. На свій кошт сформували з місцевих рогулів і озброїли 2 батальона, пошили їм два жовто-блакитних прапора і відправили на придушення угорського повстання. У 1990р. на Першому конгресі євреїв України рухівський публіцист Євген Сверстюк виніс подяку євреям за те, що вони подарували українцям перший національний прапор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2013 Ті,хто чув про санскрит,зрозуміють,шо назва Україна означає-Земля,де живе Бог,Божествена Земля.Точніше,Бог жіночого початку-Богиня-Україна. Коловорот. Україна могла бути дружиною або матір*ю Вищого Бога. Життя і Космос являють складний сімбіоз. Українці-означає,люди Богині,Богообрані. Розуміння цього лежить в імені Бога,який панував в цивілізованому світі 7 000 років тому.Ім*я його зараз знає кожен. Доказом богообраности служить могутня українська культура.Однією зі складових якої є одяг,найперше,вишивка головних,центральних українців,за пропорційністю знаків,гамою кольорів і доконаністю,за якою рівних їй в світі нема і ніколи не буде.Ні в якому разі Вишивку не можна вважати ні народним ні просто одягом.Це оберіг,обрядовий одяг стародавніх релігій,відголосок свідомо знищеної української цивілізації разом зі згадками про неї,в якій багато чого зашифровано.Таку вишивку не могли створити прості смертні,і ті,Вищі, навчили їй тих людей, яких обрали виконувати вищу місію на Землі,яка зараз не зовсім зрозуміла.І та вишивка є всім бачимою міткою вищості української цивілізації над примітивними орнаментами багатьох інших людських утворень.З одного боку це ранг народу,а з іншого-та орієнта,за яку українці повинні триматись,щоб не осиротіти і не посіріти. За давньоіндійськими переказами після всесвітнього потопу Великий Вчитель Рама спустився з гір Півночі і прийшов на Дніпро,де зупинився в Хрещатій долині(звідси спільні кольорогами Швеції та України).Провів на Дніпрі кілька років,навчаючи виживших після потопу знанням,землеробству,скотарству,вишивкам,гончарству,святам,обрядам і т.ін.А вже після України вирушив на береги Гангу.А українська цивіліцація понесла знання сусідам.Всі можуть бачити,чим далі від Дніпра,тим культура меншає,а вишивки тьмяніють і зникають.( вот так вот все простоlol ) Як бачимо,Біблія бреше. Нове коло розвитку людства почалося не з Палестини і Йордани,а з України і Дніпра. В Україні стояли 20-тисячні міста за 4 000 років до того,як біблійні мудрагели в стегнових обмотках бігали по піску і щось мудрили для фоліянту в чорній палітурці". Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія Начитался КАНЫГИНА ??? *http://lib.icr.su/node/405 Так он Каныгин с прожыдью... к твоему свединию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2013 Начитался КАНЫГИНА ??? *http://lib.icr.su/node/405 Так он Каныгин с прожидью... к твоему сведению. Но ты ведь тоже не славянка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2013 Но ты ведь тоже не славянкаА, что у словян онтрольный пакет акций на избранность?Почему тогда словяне в жопе ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 А, что у словян онтрольный пакет акций на избранность? Почему тогда словяне в жопе ??? а почему они в жопе. кто в жопе. а кто и нет. вон западенцы вообще янычары. а в какой жопе. ты можешь сначала читать. потом думать. а потом отвечать. эт я могу отвечать не читая и не обдумывая :P . ты нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 а почему они в жопе. кто в жопе. а кто и нет. вон западенцы вообще янычары. а в какой жопе. ты можешь сначала читать. потом думать. а потом отвечать. эт я могу отвечать не читая и не обдумывая :P . ты нет. Не смеши меня Черч, я уже говорила ты туповат. ( я без стёба)Обдумывать ты можешь только сви бытовые проблемы. Вперёд смотреть ты не способен, уровень у тебя не тот. Может ты пишешь и грамотно но образование у тебя нет, видно сразу из твоих постов,недоучка ты. Churchill, и не надо тут гонять понты тыпа - "эт я могу отвечать не читая и не обдумывая" :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Не смеши меня Черч, я уже говорила ты туповат. ( я без стёба) Обдумывать ты можешь только сви бытовые проблемы. Вперёд смотреть ты не способен, уровень у тебя не тот. Может ты пишешь и грамотно но образование у тебя нет, видно сразу из твоих постов,недоучка ты. Churchill, и не надо тут гонять понты тыпа - "эт я могу отвечать не читая и не обдумывая" :D Дорогуша. ведь. что ты пишешь я не читаю. ну скажи как безграмотное. как ты существо. может ещё давать рецензии. тебе так хочется. да ради Будды, пиши, а , что изменится, ты поумнеешь, станешь образованнее, но увы нет, ты просто дерево, так, сухое дерево среди поля, засохшее не успев вырасти. ни кому не нужное и некому срубить. Так, что копируй дальше это твоё всё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Дорогуша. ведь. что ты пишешь я не читаю. ну скажи как безграмотное. как ты существо. может ещё давать рецензии. тебе так хочется. да ради Будды, пиши, а , что изменится, ты поумнеешь, станешь образованнее, но увы нет, ты просто дерево, так, сухое дерево среди поля, засохшее не успев вырасти. ни кому не нужное и некому срубить. Так, что копируй дальше это твоё всё.Тогда почему ты меня дёргаешь через каждый пост ??? ( не читает он, трепло ). Ты только хаять можншь всё украинское, это единственное на что ты способен. Ты даже не опонент, так примитив дешевка. ...ты просто дерево, так, сухое дерево среди поля, засохшее не успев вырасти. ни кому не нужное и некому срубить. Так, что копируй дальше это твоё всё. А кто ты ? На что способен? Как ты ваще можешь сравнивать себя со мной? Кто ты, а кто я Запомни задрот, я это что то одно, а ты это совсем другое - жалкое, липкое и вонючее + ещё и нищеброд. У меня за шиворотом - молодость, учеба, достаточно твёрдое материальноое положеие, работа, перспективные друзья. Я сама хозяйка своего времени.. А ты чмо, ты просто отработанный некому не нужный материал. ( мусор). То естья я хочу сказать, что у меня всё впереди, а тебе пора уже думать о вечном((( И ваще Черчилль отъебись от меня, оставь в покое. Мне с тобой не в понт общаться, скучно. Мелковат ты для меня, так сказать не дорос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 !Ты права с дерьмом мне не стоило переписываться, у тебя впереди только смерть от передозировки, тут я точно не дорос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Ты права с дерьмом мне не стоило переписываться, у тебя впереди только смерть от передозировки, тут я точно не дорос. Я всегда права. На хуй тебя. В игнор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2013 Я всегда права. На хуй тебя. В игнор. молодец . что признаёшь. что ты дерьмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.