Гість stranavzh Опубліковано 5 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2013 Вот просто подзаебало, чего мое мнение не появляется на форуме??? почему меня тупа банят ублюдки??? и кто такие эти УБЛЮДКИ??? которые заприщают говорить??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2013 Вот просто подзаебало, чего мое мнение не появляется на форуме??? почему меня тупа банят ублюдки??? и кто такие эти УБЛЮДКИ??? которые заприщают говорить???мели Емеля твоя неделя. здесь нет модерации Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 5 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2013 Вот просто подзаебало, чего мое мнение не появляется на форуме??? почему меня тупа банят ублюдки??? и кто такие эти УБЛЮДКИ??? которые заприщают говорить???О ком идёт речь??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2013 О ком идёт речь???ты хочешь спросить о чём идёт речь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.