Гість ivan ganga Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 , Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 ,ну, я ж говорю, что иван ганга 1928 года рождения - дебил это видно и по названию темы и по её содержимому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 ну, я ж говорю, что иван ганга 1928 года рождения - дебил это видно и по названию темы и по её содержимому ты гений Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 ну, я ж говорю, что иван ганга 1928 года рождения - дебилВ яблочко +++ Р.S Но он не просто дебил, он хитровыебаный дебил. Есть такая категория людей. Укусить из под тишка. Шакал он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 ты генийнет, я обычный , это просто ты такой дебил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.