Ева_vl Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Фи, и это женщина?! Вот это лексикон! А ежели в воспитательных целях тебе вложить гранату туда, чем ты писаешь? И чеку вырвать? Еще один мудак с наклонностями садиста. Засунь себе в очко лучше. Сколько придурков на форуме развелось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Еще один мудак с наклонностями садиста. Засунь себе в очко лучше. Сколько придурков на форуме развелось. и ты одна из них. иначе бы тебе гранату не всунули бы. мне кажется . что здесь не придурки развелись. а придурков хотят взорвать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Скажи простіше і ясніше - ви любителі наступати на граблІ ;) мы взрослые люди. Мы знали, кого выбирали. А надежда и вера умирают последними. Если надо ошибиться тысячу раз , чтоб в тысячу первый влучить в цель- я ошибусь, но как ты, лапки складывать не стану и не стану на чем свет стоит чехвостить потом кого-то за свою недальновидность. Ти не читала як я Янека називаю? Я доречі за нього голосував. То що, я шапкокрад виходить? Чи моя дружина шапкокрад?байдуже, як ти його звеш. Так. Саме так я вважаю. Люди, віддавши свій вибір, свій голос за негідника, брехуна, мерзотника, непорядного злодюжку - є подібними йому. Так я ж тупий. Як я можу зрозуміти той факт що моє несприйняття політиків намаються видати за несприйняття певної частини нашого суспільства. ...Я живу в центрі, у нас голосували і за (образно кажучи) "білих" і за "червоних" і за "сіро-буро-малинових" Уявляєш, як згідно твоєї тези стосовно політика і його прихильників ми в Кіровограді живемо? Плюємо друг другу межи очі, за горлянки хапаємо одне одного.... ;) не ображайся за "тупого". Якщо б ти не сприймав - взагалі не пішов би. Хоч це не є громадянська позиція - але так було б набагато порядніше , чесніше! Але обирати через 5 років діаметрально протилежну ідеологію? Вбий, ніколи не зрозумію таких людей.. Тому, що послідовний? <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 ......... Так. Саме так я вважаю. Люди, віддавши свій вибір, свій голос за негідника, брехуна, мерзотника, непорядного злодюжку - є подібними йому. ..... <_< По всем признакам Жирафа Юлю - воровку, лицемерку и лгунью выбирала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 22 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 и ты одна из них. иначе бы тебе гранату не всунули бы. мне кажется . что здесь не придурки развелись. а придурков хотят взорвать Если я не ошибаюсь.., то у нас ты специлист по всовыванию... ))). Побереги свю задницу Churchill :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Если я не ошибаюсь.., то у нас ты специлист по всовыванию... ))). Побереги свю задницу Churchill :PЕсли бы ты была хоть немного по красивше, я бы приехал в твой сраный куев и всунул бы тебе, но ты страшна, ссори и стара уже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість oldswarog Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Еще один мудак с наклонностями садиста. Засунь себе в очко лучше. Сколько придурков на форуме развелось. Ну ладно, не будем гранату, и правда, жестоко это. Заменим на полметра колючей проволоки за каждое неприличное слово. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Ну ладно, не будем гранату, и правда, жестоко это. Заменим на полметра колючей проволоки за каждое неприличное слово. с ядом кураре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Саме так я вважаю. Люди, віддавши свій вибір, свій голос за негідника, брехуна, мерзотника, непорядного злодюжку - є подібними йому.Принамні щиро написано без сповзання з питання. ;) Але обирати через 5 років діаметрально протилежну ідеологію? Вбий, ніколи не зрозумію таких людей..І не зрозумієш. Можливо саме тому не зрозумієш що у самі перші дні Майдану ти не проривалася (в прямому розумінні цього слова) через даїшні заслони у Київ. Не витягувала з пробитих колес авто щедро розсипані по трасі"їжачки" Не була самі перші дні на Майдані коли не знали що буде - стрілятимкть по нас чи ні. Але були і до цього готові. Я був там з 24 по 27 листопада. І вірив (дурень) вірив тим хто стояв на трибуні Майдану. Коли все скінчилося став чекати обіцяного. а що було? Постійна гризня у таборі помаранчевих за владу? Тримісячна коаліціада після виборів 2006 у Раду? Голосування разом з регіоналами за позбавлення президента певних повноважень з передачею цих повноважень кабміну? А де було обіцяне? ....і через п"ять років я проголосував проти тих ради кого я за покликом сердця проривався у Київ. Голосував проти поставивши галочку другому. А не вірив ні тому ні іншому кандидату але вибір треба було зробити і я не хотів, аби Тимошенко стала президентом. Саме тому ти мене і не можеш зрозуміти. Адже я ніколи не був її прихильником. І зверни увагу на виділену цитату жирним шрифтом. про яку діаметрально протилежну ідеологію ти кажеш? Коли збиралися "ширку" створювати то іх ідеології співпадали як і співпадають - дорватися до влади і забезпечувати свої клани. А баєчки про заботу про людей та різні "покращення уже сьогодні" так і залишаються баєчками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 І вірив тим хто стояв на трибуні Майдану. Коли все скінчилося став чекати обіцяного. вот здесь СТОППП!!! Что значит стал чекати? А сам что в это время? На небо вглядывался в ожидании манны? Знаешь почему ни у кого ничего не получилось? Мы сходили и сели все смотреть на небо.. Мы не довели до логического завершения свой поход! Помнишь такую фразу, она нечасто мелькала в интервью, но из всех восторженных обрывистых фраз отчего-то мне врезалась в память.. Кто-то из скептиков журналистов задавал вопросы среди палаточного люда : вот вы за него так рьяно тельники рвёте, а вдруг ваши чаяния не сбудутся? И народ отвечал : так пусть он знает, как внесли его на руках, так и вынесем ногами вперед, если он не оправдает наших надежд.. Ну в таком роде.. И что? Все стало ясно уже весной, когда они буксовали с премьерством.. А когда он осенью её таки выпихнул - все ахнули. Почему было тогда же не вынести вперед ногами? Почему не вынести было, когда он подписал через год кажется премьерство хама? Все молча проглотили, и только горько содрогнулись. А ведь некому уже было снова выходить и требовать отчета, как египтяне ровно через год с Мурси! Вот в чем косяк был и не хилый, грубо говоря. А теперь конечно, легче всего с надутыми губками обвинять " ой, меня кинули, пустую обертку подсунули.. и таке інше.. Так що куме, не треба тут вмиватися росою. Самі винні. Це я тобі авторітетно заявляю , бо сама в тому ж руслі розмірковувала, що до чого і чому се так склалося.. Голосував проти поставивши галочку другому. А не вірив ні тому ні іншому кандидату але вибір треба було зробити і я не хотів, аби Тимошенко стала президентом. а запитати тебе, якого дідька лисого ти тільки через неприязнь до ЮВТ, галочками розкидався? Тим більш, якщо не вірив нікому? Це порядно, ти вважаєш? Це, не ображайся, мерзенно! Я свідомо не хочу за це думати і згадувати, бо мене колотити починає, яка ж ти насправді людина..? Чого від тебе можна чекати.. За що ти її так зненавидів? Гаразд, не відповідай, бо я можу розлютитися, а потім ворогами станемо. Не хочу. все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 вот здесь СТОППП!!! Что значит стал чекати? А сам что в это время? На небо вглядывался в ожидании манны? Знаешь почему ни у кого ничего не получилось? Мы сходили и сели все смотреть на небо.. Мы не довели до логического завершения свой поход! Помнишь такую фразу, она нечасто мелькала в интервью, но из всех восторженных обрывистых фраз отчего-то мне врезалась в память.. Кто-то из скептиков журналистов задавал вопросы среди палаточного люда : вот вы за него так рьяно тельники рвёте, а вдруг ваши чаяния не сбудутся? И народ отвечал : так пусть он знает, как внесли его на руках, так и вынесем ногами вперед, если он не оправдает наших надежд.. Ну в таком роде.. И что? Все стало ясно уже весной, когда они буксовали с премьерством.. А когда он осенью её таки выпихнул - все ахнули. Почему было тогда же не вынести вперед ногами? Почему не вынести было, когда он подписал через год кажется премьерство хама? Все молча проглотили, и только горько содрогнулись. А ведь некому уже было снова выходить и требовать отчета, как египтяне ровно через год с Мурси! Вот в чем косяк был и не хилый, грубо говоря. А теперь конечно, легче всего с надутыми губками обвинять " ой, меня кинули, пустую обертку подсунули.. и таке інше.. Так що куме, не треба тут вмиватися росою. Самі винні. Це я тобі авторітетно заявляю , бо сама в тому ж руслі розмірковувала, що до чого і чому се так склалося.. а запитати тебе, якого дідька лисого ти тільки через неприязнь до ЮВТ, галочками розкидався? Тим більш, якщо не вірив нікому? Це порядно, ти вважаєш? Це, не ображайся, мерзенно! Я свідомо не хочу за це думати і згадувати, бо мене колотити починає, яка ж ти насправді людина..? Чого від тебе можна чекати.. За що ти її так зненавидів? Гаразд, не відповідай, бо я можу розлютитися, а потім ворогами станемо. Не хочу. все. Перестань бредиить и тогда всё станет нормально, неужели он должен был ставить галочку как тебе этого хотелось, это было бы порядочно. так . что ли. Ну почему ты не говоришь тоже самое и о себе . почему ты совершенно ничего не делала и проголосовала за этого пендоса. поэтому вам и говорят. украины не будет. вы не тот народ, что бы что то делать. Как государство Украина не создала сама себя.Украина это большевистско-советский проект.Этот проект неплохо работал в системе,как и планировалось создателями.Система рухнула,проект остался.Неудивительно,почему он не работает.Нужен новый работающий проект.Тока не факт,что он будет создан на тех же условиях,как и прежний.Если вообще будет создан.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 И куда это Жирафа в поход собралась, который не закончила? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість oldswarog Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 И куда это Жирафа в поход собралась, который не закончила? :rolleyes: Как куда? Если будет шухер, маршрут буржуинов и их обслуги известен,- Стамбул, Варна, Париж. В эмиграцию, хранить самостийные легенды, старые фото с бандеровскими старичками, и купюру гривен с Мазепой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Еще один мудак с наклонностями садиста. Засунь себе в очко лучше. Сколько придурков на форуме развелось. Евочка, родите и воспитайте достойного. Не мудака,не садиста и не придурка. Если не получится- спросите себя, что вашему здравомыслию - помешало. Неужели снова евреи и масоны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 мы взрослые люди. Мы знали, кого выбирали. А надежда и вера умирают последними. Если надо ошибиться тысячу раз , чтоб в тысячу первый влучить в цель- я ошибусь, но как ты, лапки складывать не стану и не стану на чем свет стоит чехвостить потом кого-то за свою недальновидность. байдуже, як ти його звеш. Так. Саме так я вважаю. Люди, віддавши свій вибір, свій голос за негідника, брехуна, мерзотника, непорядного злодюжку - є подібними йому. не ображайся за "тупого". Якщо б ти не сприймав - взагалі не пішов би. Хоч це не є громадянська позиція - але так було б набагато порядніше , чесніше! Але обирати через 5 років діаметрально протилежну ідеологію? Вбий, ніколи не зрозумію таких людей.. Тому, що послідовний? <_< Браво -солнышко! Тебе бы еще на уровень один подняться -стать настоящим солнцем. :rolleyes: Но ты такая же непоследовательная ,как и сам В.Федорыч. :unsure: Или В.Андреич. Вобщем протуберанцы мечешь в космос пустопорожний- здорово,а обогреть какую -то каменистую землю, лучистой энергии не хватает, ну как у красного карлика .(по астрономической градации,разумеется) :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Браво -солнышко! Тебе бы еще на уровень один подняться -стать настоящим солнцем. :rolleyes: Но ты такая же непоследовательная ,как и сам В.Федорыч. :unsure: Или В.Андреич. Вобщем протуберанцы мечешь в космос пустопорожний- здорово,а обогреть какую -то каменистую землю, лучистой энергии не хватает, ну как у красного карлика .(по астрономической градации,разумеется) :Pвот отож и мечет впустую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 вот отож и мечет впустую не, Я строго следую заповеди из Благовествования от Матфея 6.7... насчет тех, перед кем свой жемчуг разбрасывать не рекомендовано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 док, ты себя уже снадобьем считаешь ? это типично именно при шизофрении которую ты унаследовал по наследству и которую же по наследству и передашь своим деткам , которые вырастут такими же шизофрениками как и ты как ты знаешь - шизофреники долго не живут Вы ядовиты в больших дозах,но в малых-в чем -то ,лекарство.Так как себя вы вообще не контролируете, ваши инъекции по дозе, смертельны даже для стойкого еврейского организма.Вот так преподайте себя на ваших еврейских сайтах.Умертвите свое национально больное, или просите у дока- помощи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 не, Я строго следую заповеди из Благовествования от Матфея 6.7... насчет тех, перед кем свой жемчуг разбрасывать не рекомендовано.видишь ли, там написано про имеющих оный, а у тебя его отродясь не было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 не, Я строго следую заповеди из Благовествования от Матфея 6.7... насчет тех, перед кем свой жемчуг разбрасывать не рекомендовано.Жемчуг настоящий- разбрасывать! ?:blink: Не надо. <_< А вот в любви -все нуждаются. В такой коррупции даже Бог уличен. А ты нет- не берешь взятки.Принципиально добрая. Строго следуешь.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 Жемчуг настоящий- разбрасывать! ?:blink: Не надо. <_< А вот в любви -все нуждаются. В такой коррупции даже Бог уличен. А ты нет- не берешь взятки.Принципиально добрая. Строго следуешь....Док, опять.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.