Перейти до змісту
Український політичний форум

Обо всём

Рекомендовані повідомлення

Ладно, не буду к нему с этим приставать, но, такое писать ты прости, я как-то не понимаю.

А такие новости как, можно? -http://takrit.org/post/73397247108

До речі, ось цей Гольденберг - автор публікації з твого посилання - мені вже не вперше зустрічається в таких провокативних темах про Майдан. Глянула хто це - виявляється, працює на Український вибір - політична сила В. Медведчука - кума Путіна і автора темників 2004 року - мож пам"ятаєш, він тоді був головою адміністрації Кучми і розсилав вказівки на ТБ - як і що говорити в новинах, кого запрошувати на передачі?

Так що сам розумієш - вірити такому себе не поважати.

Я переважно довіряю кільком журналістам - які писали і проти Ющенка, коли той був пр владі і потім проти Тимошенко - а тепер критикують Януковича - як на мене, їх запідозрити в необ"єктивності важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

ты веришь женщине? - которая намекает, что я больной или вообще дибил...

а шо тебе в этих новостях не нравится?... - давай угадаю.... - ты не пьешь, не куришь, баб не трахаешь - поэтому веришь Натали.... - и для тебя дикость, если нормальные люди перепихнулись под настроение.

про больной - і не думала, а що дибіл - то ти сам казав.

Посилання на коментар

про больной - і не думала, а що дибіл - то ти сам казав.

а и шо тут думать? - не пьют у нас только больные и эти... которые от Марии Дэвы.... или Дэны?....
Посилання на коментар

а и шо тут думать? - не пьют у нас только больные и эти... которые от Марии Дэвы.... или Дэны?....

Корі, п"ю навіть я.

Тут мова про інше.

Ось Луценку приписали чарку коньяку - гадаєш він був п"яний, якщо навіть я від цієї дози не сп"янію?

Посилання на коментар

Ректор-педофил из ПР гуляет на свободе с подругой-зоофилкой, а жертвы их оргий не могут прийти в себя. ВИДЕО

*http://m.censor.net.ua/video_news/260209/rektorpedofil_iz_pr_gulyaet_na_svobode_s_podrugoyizoofilkoyi_a_jertvy_ih_orgiyi_

ne_mogut_priyiti_v_sebya

Посилання на коментар

Ректор-педофил из ПР гуляет на свободе с подругой-зоофилкой, а жертвы их оргий не могут прийти в себя. ВИДЕО

*http://m.censor.net.ua/video_news/260209/rektorpedofil_iz_pr_gulyaet_na_svobode_s_podrugoyizoofilkoyi_a_jertvy_ih_orgiyi_

ne_mogut_priyiti_v_sebya

Видео не открылось, но что тут сказать, уроды, таких отстреливать надо.
Посилання на коментар

Кияни повинні пам'ятати. Це помічниця судді. Наталья Соловей. В 2011 році вона, паркуючись в центрі Києва, на тротуарі, своїм мерседесом убила жінку, маму трьох дітей.

*http://lluvia-ol.livejournal.com/342740.html

Посилання на коментар

Видео не открылось, но что тут сказать, уроды, таких отстреливать надо.

а тобі фоток мало?

відео захотів?

:angry:

Посилання на коментар

Кияни повинні пам'ятати. Це помічниця судді. Наталья Соловей. В 2011 році вона, паркуючись в центрі Києва, на тротуарі, своїм мерседесом убила жінку, маму трьох дітей.

*http://lluvia-ol.livejournal.com/342740.html

Я пам"ятаю. Вийшовши з машини, вона не побігла рятувати нещасну, а відразу почала комусь дзвонити.

Посилання на коментар

Питання є – чому?

Реальність та, що чую, знаю, бачу,

жить не дає ні серцю, ні уму

Коли сміюся – означає плачу,

одне питання задаю – чому?

В часи славенні князя Ярослава

коли Європа впала у пітьму,

найбільшу в світі мали ми державу

та втпратили. Питання є – чому?

В Росії – триста літ ярмо татарське

а самобутність зберегли свою.

Вісімдесят у нас, а де державність?

Хто скаже мені відповідь: чому?

Як не дивись – чи здалеку, чи зблизька

на історичну нашу давнину –

простий народ пішов в козацьке військо

а старшина – до польського. Чому?

Богдана не любили твердолобі

бо не шукав він прислужить кому

Посольства слав тоді по всій Європі,

та нас ніхто не визнав. Чому?

Як тільки впала вся царизму товща,

всі, хто хотів, покинули тюрму

Пішли з Русі Фінляндія і Польща

А ми ще рік вагалися. Чому?

Коли царя ми славили куранти,

був час на вибір – в літо чи в зиму.

Європа вся пристала до Атланти

а ми зв’язалися з німцями. Чому?

Свавілля дике і властей жадоба.

перетворили Україну на тюрму

Під ним ішли мільйони, як худоба

Зате вождів ми славимо. Чому?

В Сибір щодня летіли ешелони,

щоб знищить хлібороба, мов чуму

З голодомору вмерли сім мільйонів –

але простів не було. Чому?

Коли свобода почала світати,

і всі народи кинулись від сну,

а незалежність вже взяли прибалти

у нас застою заповідник був. Чому?

Хоч самостійність ми рекламували,

та влада не змінилась на тому,

бо всі очима кліпали й мовчали

І знов таке питання – а чому?

Щоб мати незалежності основу,

ідея мусить помагать цьому

Всі нації шанують рідну мову –

а ми чужу шануємо. Чому?

Реформи зверху і стремлінка знизу

поклали переустрій усьому

Європа Східна настала на кризу

а в нас вона у наступі. Чому?

Трагічно те, що відповіді знаю,

бо вмію відрізняти світло й тьму.

Тоді для чого серце своє краю

Кого питаю я – чому? Чому?

Посилання на коментар

В банке:

- Я не хочу брать кредит под такой высокий процент.

- Да вы, батенька, антисемит! ..

Посилання на коментар

Лідер УДАРу народний депутат Віталій Кличко є резидентом Сполучених Штатів Америки.

Він здав податкову декларацію, яка містить номер соціального страхування США.

Про це свідчать документи, які потрапили у розпорядження редакції видання «Закон і Бізнес».

Номер соціального страхування США (SSN – Social Security Number) використовується урядом США для ідентифікації своїх громадян і резидентів, а також обліку їх заробітків. Номер соціального страхування єперепусткою до багатьох послуг та процедур, що надаються державними інституціями США своїм громадянам та резидентам.

Прикметно, що згідно поданої декларації такі номери мають також члени родини В.Кличка – дружина та діти.

Згідно декларації дохід Віталія у 2012 році склав майже 12 мільйонів доларів США. У гривневому еквіваленті доходи Кличка склали майже 100 мільйонів гривень, щоправда до державного бюджету України з цих коштів Віталій не сплатив жодної копійки.

Як відомо, останнім часом з’являлись відомості про те, що В.Кличко має статус резидента та має право постійного проживання одразу у двох іноземних країнах – США та ФРН. -http://zib.com.ua/ua/48444-klichko__rezident_ssha_dokument.html

Посилання на коментар

Лідер УДАРу народний депутат Віталій Кличко є резидентом Сполучених Штатів Америки.

Він здав податкову декларацію, яка містить номер соціального страхування США.

Ну гаразд ці - бояться Кличка - він найрейтинговий політик назараз, який може перемогти банду - а тобі яке до цього діло - нащо ти цю неперевірену новину тягнеш на форум?

Янек - фореве?

Януческу - твій президент?

СЦИКЛО!!!

Посилання на коментар

Виталий Кличко.

Уже сейчас очевидно, что штаб Виктора Януковича предпримет попытку не зарегистрировать лидера УДАРа на выборах 2015 года. Согласно всем соцопросам, на данный момент Виталий Кличко самый вероятный оппонент Виктора Янукович во втором туре выборов 2015 года.

По информации "Украинской правды" за последние девять месяцев представители Януковича дважды встречались с Кличко и предлагали различные варианты убедить его сняться с выборов. Сразу два источника редакции - из Партии регионов и из близкого окружения самого Кличко - утверждают, что весной прошлого года лидеру УДАРА предлагали 1 миллиард долларов США за толерантное поведение в случае отказа его регистрировать в 2015 году.

Помимо этого, для обсуждения предлагалась концепция, при которой Виталий Кличко избирается президентом, возвращается Конституция 2004 года, а премьер министром назначается Виктор Янукович. По словам источников, Виталий Кличко отказался от этих предложений.

Посилання на коментар

Ну гаразд ці - бояться Кличка - він найрейтинговий політик назараз, який може перемогти банду - а тобі яке до цього діло - нащо ти цю неперевірену новину тягнеш на форум?

Янек - фореве?

Януческу - твій президент?

СЦИКЛО!!!

:blink: УЖАС

Скажи пожалуйста, а что это было, когда боксеру в лица прыснули, это кто сделал??? влада чи свой???

Посилання на коментар

:blink: УЖАС

Скажи пожалуйста, а что это было, когда боксеру в лица прыснули, это кто сделал??? влада чи свой???

Що це було?

Не знаю, може народження політика - бо є і остання крапля, і точка відліку - це повинно співпасти.

В Кличку боролися дві людини - це було видно - боксер і політик - перміг політик.

Далі буде видно.

ти не за нього переживай - ти за себе переживай

Ти живеш в країні, де людина навіть на лікарняному ліжку - не може бути в безпеці. Студентів інституту Карпенка Карого тільки тому, що в них були характерні травми - забрали з лікарні в СІЗО і звинувачують в органзації масових безладів - в той час, як сама влада використовує злочинні елементи для безпорядків у місті.

Ти хоч відчувєш цинізм всього цього - останню межу, за якою ти вже ну зовсім безправний.

КОЛИ ЩЕ ТАКЕ БУЛО?

Тому якщо ти тепер кажнш, що всі однакові - ти або сліпий, або зовсім втратив відчуття реальності - а це вже псхічні відхилення - від страху (?)

Посилання на коментар

C тобой разговаривать это- как горохом об стенку.

Сотый раз спрашиваю, зэка подвинули а дальше что???

Я прекрасно понимаю, что в стране творится беспредел, но, не кого нет.

Посилання на коментар

C тобой разговаривать это- как горохом об стенку.

Сотый раз спрашиваю, зэка подвинули а дальше что???

Я прекрасно понимаю, что в стране творится беспредел, но, не кого нет.

А ти у медиків запитай: коли гангрена - думають над тим, як лікувати далі - чи удаляють руку, а потіім вже думають над подальшим лікуванням?

Це ми чотири роки тому, живучи у стабільній державі - могли розмірковувати над тим, хто кращий, хто гірший - зараз це вже інший випадок

Таке враження, що ти в танку

КАПЕЦЬ!

Посилання на коментар

А ти у медиків запитай: коли гангрена - думають над тим, як лікувати далі - чи удаляють руку, а потіім вже думають над подальшим лікуванням?

Це ми чотири роки тому, живучи у стабільній державі - могли розмірковувати над тим, хто кращий, хто гірший - зараз це вже інший випадок

Таке враження, що ти в танку

КАПЕЦЬ!

Это ты про какую стабильную страну говоришь? это когда правил гниломордный? не сказал бы что страна была стабильная, с этого упыря все и началось.

Только думаю, что эти перемены не к чему хорошему не приведут. Или все так и останется, или будет ещё хуже.

Та нет, это ты шлем одела.

ПИПЕЦ!!!

Посилання на коментар

Это ты про какую стабильную страну говоришь? это когда правил гниломордный? не сказал бы что страна была стабильная, с этого упыря все и началось.

Только думаю, что эти перемены не к чему хорошему не приведут. Или все так и останется, или будет ещё хуже.

ПИПЕЦ!!!

Упырь работал на ПР с 2005 года,когда назначил Яныка премьером и Кивалову дал орден.

Юща купили и пригрозили - обычная тактика в работе с предателями.

Оставили ему вышиванки и глечики а экономику взяли себе.

Поставили ему смотрящего,секретаря президента,про которого 95-й квартал ржал шо секретать круче преза.

Поэтому Юлька сидит,а Ющ - на свободе,прячется в заказнике в Карпатах,потамуша в Сумах ему спалили "хатынку".

Люстрацию не провёл,как Саакашвили,фальсификаторов и рекетиров,бивших людей на участках и их крыши - не посадил.

Все громкие отстрелы - Кравченко,Кирпа и другие - проводились самими регионалами тупо от страха,скрывали следы - а их никто и не стал прессовать - лошары.

Поэтому сейчас имеем разгромленый Киев.

Посилання на коментар

Упырь работал на ПР с 2005 года,когда назначил Яныка премьером и Кивалову дал орден.

Поставили ему смотрящего,секретаря президента,про которого 95-й квартал ржал шо секретать круче преза.

Поэтому Юлька сидит,а Ющ - на свободе,прячется в заказнике в Карпатах,потамуша в Сумах ему спалили "хатынку".

Люстрацию не провёл,как Саакашвили,фальсификаторов и рекетиров,бивших людей на участках и их крыши - не посадил.

Все громкие отстрелы - Кравченко,Кирпа и другие - проводились самими регионалами тупо от страха,скрывали следы - а их никто и не стал прессовать - лошары.

Так вы же этого упыря и выбрали и вы же кричали, что он говно. Хотя было изначально ясно, что гниломордный не чего делать для страны не будет. Так же и яныка, вы тоже его поддержали. Странные вы все таки.
Посилання на коментар

ПИПЕЦ!!!

за Ющенка ВПЕРШЕ - перестали тормозити мою машину просто так.

за Ющенка - назвати його гниломордим - не тягнуло на виправні роботи

а критика влади - на повалення державного устрою

Ющенко ДВА рази - проводив демократичні вибори, які, через таких як ти - в танку - можуть стати останніми демократичними в Україні

Короче - нік знайшов людину - з чим тебе і вітаю.

А тепер згинь - розмовляти з дурнем - нема більше охоти.

І маленьке попередження: жінки не люблять тупих, а коли тупий ще й сцикун - одинм словом - тобі ТВОЄ ще гикнеться!

АМНЬ!

Посилання на коментар

Слухай, - перевір інфу про орден і виправ комент - або я сама це зроблюю

Посилання на коментар

Ющенко ДВА рази - проводив демократичні вибори, які, через таких як ти - в танку - можуть стати останніми демократичними в Україні

І маленьке попередження: жінки не люблять тупих, а коли тупий ще й сцикун - одинм словом - тобі ТВОЄ ще гикнеться!

АМНЬ!

При Ющенко Укриной был подписан невыгодный газовый контракт, при Ющенко были набраны кредиты мвф, только в 14 году требуется выплатить сколько- то лярдов зелени, при Ющенко убили десятки совместных проектов производства с Россией.

Посилання на коментар

АМНЬ!

Даже не знаю и как тебе ответить, попробую так :blink: <_< :lol: :unsure: :blink: :o :blink: :huh: :o
Посилання на коментар

Да ладно, накуролесили ваши помаранчи знатно и чистки глобальные проводили, вот тока пересрались очень оперативно и года не прошло.
Посилання на коментар

Так вы же этого упыря и выбрали и вы же кричали, что он говно. Хотя было изначально ясно, что гниломордный не чего делать для страны не будет. Так же и яныка, вы тоже его поддержали. Странные вы все таки.

Кто это "вы"?

Это "вы" голосуете за дважды судимого уголовника,а "мы" голосуем за тех кто не спалился против народа.

А спалится - выберем другого.

Посилання на коментар

при Ющенко убили десятки совместных проектов производства с Россией.

Ваше нынешнее руководство в Кремле - неадекваты.

Никогда не угадаешь когда вы чё запретите в следующий раз.

С вашим Пу вообще нельзя иметь дела,себе дороже.

Посилання на коментар

Ваше нынешнее руководство в Кремле - неадекваты.

Никогда не угадаешь когда вы чё запретите в следующий раз.

С вашим Пу вообще нельзя иметь дела,себе дороже.

5 кризисов подряд при правительстве Тимошенко - это признак большой адекватности :lol:
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...