Churchill Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Не знаю, лечится ли это в таком возрасте. И представить не могу – лечится ли это при такой должности. *http://glavcom.ua/articles/13953.html У тебя не вылечится уже. а Янович толковый мужик, понимает где выгодней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 У 1931 році українців було більше, ніж росіян. За шість років зникло 55 мільйонів *http://uainfo.org/yandex/189235-u-1931-roc-ukrayincv-bulo-blshe-nzh-rosyan-za-shst-rokv-zniklo-55-mlyonv.html Єво, ну, ладно, Кузя, а ти що в свихнутім свідомітстві забула? Вже більше 20 років де не де, а спогадають свідомі цю опечатку в однієй з брошур: мов "українців" було 81млн.! Звідкіля? Раптом українки почали як кішки дітей народжувати? На початку 20 віку населення тих губерній, які потім війшли до складу УРСР було близько 20млн. А "фабрикувати" (по словам К.Ворошилова) "українців" взагалі почали у середині 20-х років, більшовики внесли у територіальне позначення етнічний зміст.Хоча з свідомих "дослідженнь" можна нагигикатись - ходячий анекдот! Може свідомі і створені для того , щоб народ не сумував? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Єво, ну, ладно, Кузя, а ти що в свихнутім свідомітстві забула? Вже більше 20 років де не де, а спогадають свідомі цю опечатку в однієй з брошур: мов "українців" було 81млн.! Звідкіля? Раптом українки почали як кішки дітей народжувати? На початку 20 віку населення тих губерній, які потім війшли до складу УРСР було близько 20млн. А "фабрикувати" (по словам К.Ворошилова) "українців" взагалі почали у середині 20-х років, більшовики внесли у територіальне позначення етнічний зміст. Хоча з свідомих "дослідженнь" можна нагигикатись - ходячий анекдот! Може свідомі і створені для того , щоб народ не сумував? Страна клоунов, да ещё и с приезжими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Не знаю, лечится ли это в таком возрасте. И представить не могу – лечится ли это при такой должности. *http://glavcom.ua/articles/13953.html А почему у нас при потоке русофобии отнюдь не один Янович любит Россию? Угадайте с 3 раз! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 А почему у нас при потоке русофобии отнюдь не один Янович любит Россию? Угадайте с 3 раз!С каких пор Янук стал любить Россию :o ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 Єво, ну, ладно, Кузя, а ти що в свихнутім свідомітстві забула? Вже більше 20 років де не де, а спогадають свідомі цю опечатку в однієй з брошур: мов "українців" було 81млн.! Звідкіля? Раптом українки почали як кішки дітей народжувати? На початку 20 віку населення тих губерній, які потім війшли до складу УРСР було близько 20млн. А "фабрикувати" (по словам К.Ворошилова) "українців" взагалі почали у середині 20-х років, більшовики внесли у територіальне позначення етнічний зміст. Хоча з свідомих "дослідженнь" можна нагигикатись - ходячий анекдот! Може свідомі і створені для того , щоб народ не сумував? українофобська мавпо, чому тебе не пече той факт, що російська історія - суцільна підробка, але пече ОКРЕМА думка про Україну когось з українців? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 вересня, 2013 азм есть царь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 азм есть царь Смотрю на Ющенко -> жалкое зрелище. Всё таки какой ничтожный он "человек", ХОЛОП ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Смотрю на Ющенко -> жалкое зрелище. Всё таки какой ничтожный он "человек", ХОЛОП ! Мені також прикро. У кожної людини повинна бути гідність - без неї - ти ось таке нице явище. Але глянь - непотопаючий Кравчук - встиг усім зади полизати - і нічого, бо про нього ніхто ніколи не був високої думки. Але дружба з ним могла дискредитувати порядну людину. Янека - ні А Ющенко...це навіть не впертість, яку можна сплутати з переконаністю - це тупа впертість ідіота: "я завжди правий". Ну ось скажи: невже він не міг піти на футбол в іншій компанії? А фото супер - сутність - поглянь, там чотири президенти і всі, як під рентгеном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 українофобська мавпо, чому тебе не пече той факт, що російська історія - суцільна підробка, але пече ОКРЕМА думка про Україну когось з українців?Росская история есть русская история, а свои фашистские подделки оставь себе, ты лучше расскажи как за 600 лет, из помеси бульдога с носорогом получились вы украинцы, именно вы Галычане, никогда не были украинцами и раз в 1938 году украинцы. Разве это не подделка. А Русь из покон века была. Даже Киев был русским. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 українофобська мавпо, чому тебе не пече той факт, що російська історія - суцільна підробка, але пече ОКРЕМА думка про Україну когось з українців?Ти сьогодні писала що ти не русофобка і тут же проголошуєш, що російська історія підробка. Тобто і всі історики, археологи і т.п.? А багато з їх імен досить відомі і авторитетні в світі. Наприклад у минулому році світ вшановував 100 років з дня народження Льва Гумільова. Є хоч один український історик подібного рівня?А те, що сучасний варіант "української історії" якесь сміховісько - багатьма спеціалістами казано. Хоча нам, мавпам, по барабану. Хочеться бути "вищим космічним явищем", яким 140 тис. років, то будьте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Ти сьогодні писала що ти не русофобка і тут же проголошуєш, що російська історія підробка. Тобто і всі історики, археологи і т.п.? А багато з їх імен досить відомі і авторитетні в світі. Наприклад у минулому році світ вшановував 100 років з дня народження Льва Гумільова. Є хоч один український історик подібного рівня? А те, що сучасний варіант "української історії" якесь сміховісько - багатьма спеціалістами казано. Хоча нам, мавпам, по барабану. Хочеться бути "вищим космічним явищем", яким 140 тис. років, то будьте. :D :D :D :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала *http://uainfo.org/yandex/188510-malo-hto-znaye-scho-11-veresnya-v-nyu-yorku-ryatuyuchi-lyudey-geroyichno-zaginuv-ukrayinec-van-skala.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 16 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Мені також прикро. У кожної людини повинна бути гідність - без неї - ти ось таке нице явище. Але глянь - непотопаючий Кравчук - встиг усім зади полизати - і нічого, бо про нього ніхто ніколи не був високої думки. Але дружба з ним могла дискредитувати порядну людину. Янека - ні А Ющенко...це навіть не впертість, яку можна сплутати з переконаністю - це тупа впертість ідіота: "я завжди правий". Ну ось скажи: невже він не міг піти на футбол в іншій компанії? А фото супер - сутність - поглянь, там чотири президенти і всі, як під рентгеном. Я знаю точно (100%) ЮЩЕНКО НЕ БОЛЕЛЬЩИК. ОН ФУТБОЛ НЕ ЛЮБИТ. Вопрос, что он там забыл? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Ти сьогодні писала що ти не русофобка і тут же проголошуєш, що російська історія підробка. Тобто і всі історики, археологи і т.п.? А багато з їх імен досить відомі і авторитетні в світі. Наприклад у минулому році світ вшановував 100 років з дня народження Льва Гумільова. Є хоч один український історик подібного рівня? А те, що сучасний варіант "української історії" якесь сміховісько - багатьма спеціалістами казано. Хоча нам, мавпам, по барабану. Хочеться бути "вищим космічним явищем", яким 140 тис. років, то будьте. я констатую факт - вся історія Росії підробка - де там русофобія? Я на цьому зациклена? Я згадую Росію через пост? Та нах вона мені потрібна, якщо не пхає носа в українські справи. нагадаю, бо ви ж мавпи в школі не вчилися: фобія - страх, переживання, нав"язливі думки. А тепер дивися - твій архів, перших дві сторінки твоїх коментів - жодного посту який би можна було назвати позитивним щодо України. Якщо мова йде про Україну і Росію - ти завжди на боці Росії. Ти принизливо відзиваєшся про українську культуру (вишиванку), українську літературу (Франко, Леся Українка), ти ненавидиш велику частину українського народу, її частину Галичину, ти неодноразово закликаєш до відділення цієї частини від України. Дві сторінки - про одне і те ж - різко негативне зациклення на тому, що відноситься до української ідентичності. Якщо чесно - я в шоці. Так жити не можна, таких як ти земля відштовхує Таким як ти - я б радила змінити місце проживання. Не можна жити з таким настроєм - повір, це шкодить здоров"ю на енегретичному рівні. Ти не цікавий, бо твої думки з того чи іншого приводу завжди можна вгадати, як в кожної зацикленої людини. А вибрати маску мавпи...підсвідомо - паяц, шут, який може говорити все, боязнь критики, якою неодноразово били... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Я знаю точно (100%) ЮЩЕНКО НЕ БОЛЕЛЬЩИК. ОН ФУТБОЛ НЕ ЛЮБИТ. Вопрос, что он там забыл? Та ото ж... ...деколи найважче відступити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала *http://uainfo.org/yandex/188510-malo-hto-znaye-scho-11-veresnya-v-nyu-yorku-ryatuyuchi-lyudey-geroyichno-zaginuv-ukrayinec-van-skala.html +++ Я не знала... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 +++ Я не знала... кончай вытирать. или я не праду написал. какой он украинец если на украине не разу не был даже. вы даже умудрились его переименовать на свой лад. и не стыдно. у вас ничего нет. что вы уже такую лабуду выискиваете. вот уж где позорище. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 кончай вытирать. или я не праду написал. какой он украинец если на украине не разу не был даже. вы даже умудрились его переименовать на свой лад. и не стыдно. у вас ничего нет. что вы уже такую лабуду выискиваете. вот уж где позорище. Ты должен знать - можно быть украинцем по национальности и можно по гражданству. Если по национальности - жить в Украине не обязательно. Что значит ничего нет? У нас есть все, что нужно и даже более. А твоя неприязнь к Украине уже начинает раздражать. Скажи, у тебя навязчивая идея - ты не можешь чувствовать себя счастливым, если не напишешь какую-то гадость об украинцах? Если так - я тебя пойму. Если нет - объясни, зачем ты здесь? Мне кажется быть на русском форуме, среди земляков интереснее и намного приятнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 Ты должен знать - можно быть украинцем по национальности и можно по гражданству. Если по национальности - жить в Украине не обязательно. Что значит ничего нет? У нас есть все, что нужно и даже более. А твоя неприязнь к Украине уже начинает раздражать. Скажи, у тебя навязчивая идея - ты не можешь чувствовать себя счастливым, если не напишешь какую-то гадость об украинцах? Если так - я тебя пойму. Если нет - объясни, зачем ты здесь? Мне кажется быть на русском форуме, среди земляков интереснее и намного приятнее. А какой он по национальности , если он родился в США и его родители. А вы по гражданству стали украинцами только в 1938 году, а он из ваших.Мне интересно зачем ты здесь, ведь в политике ты полнейший зиро. Иди на сайт знакомств и там перетирай о траханье. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2013 я констатую факт - вся історія Росії підробка - де там русофобія? Я на цьому зациклена? Я згадую Росію через пост? Та нах вона мені потрібна, якщо не пхає носа в українські справи. нагадаю, бо ви ж мавпи в школі не вчилися: фобія - страх, переживання, нав"язливі думки. А тепер дивися - твій архів, перших дві сторінки твоїх коментів - жодного посту який би можна було назвати позитивним щодо України. Якщо мова йде про Україну і Росію - ти завжди на боці Росії. Ти принизливо відзиваєшся про українську культуру (вишиванку), українську літературу (Франко, Леся Українка), ти ненавидиш велику частину українського народу, її частину Галичину, ти неодноразово закликаєш до відділення цієї частини від України. Дві сторінки - про одне і те ж - різко негативне зациклення на тому, що відноситься до української ідентичності. Якщо чесно - я в шоці. Так жити не можна, таких як ти земля відштовхує Таким як ти - я б радила змінити місце проживання. Не можна жити з таким настроєм - повір, це шкодить здоров"ю на енегретичному рівні. Ти не цікавий, бо твої думки з того чи іншого приводу завжди можна вгадати, як в кожної зацикленої людини. А вибрати маску мавпи...підсвідомо - паяц, шут, який може говорити все, боязнь критики, якою неодноразово били... Дивачка ти, зла і хамовита. Почитай свої пости. Через кожний людей обзиваєш"бидло" та ін. Більшість українців для тебе не люди. Ось цяця яка! І хто ти така, щоб щось "констатувати" по історії?Те що я пишу - то об"єктивно. І відносно України (не країни, людей і території), як просто злобного, ворожого до людей, антируського проекту з признаками держави. Відбери в неї антируськість і ніякого сенсу в її існуванні нема. І відносно літератури також. Не можу напівграфоманів ( а так тобі їх любий спеціаліст назве) називати "геніями", звиняй! Ти не фахівець, ти просто свідома, до того ж галичанка. Тобі здається, що свідомізм - це і є справжня українськість перетворити Україну у велику Галичину. А про таке як безпека держави щось чула? Якщо вас, галичан, не приборкати, ви такого лиха для України накоїте, що мало не буде. Хоча іноді заходжу на Захід.нет - є і у вас досить розумні люди, не вдалося вам усіх перетворити на олігофренів. З такими типами як ти мені було цікаво ознайомитися, не приховаю. В реалі таких зустріти - то треба довго шукати. Все. Можеш сперечатися з Черчулем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Дивачка ти, зла і хамовита. Почитай свої пости. Через кожний людей обзиваєш"бидло" та ін. Ось цяця яка! І хто ти така, щоб щось "констатувати" по історії? Те що я пишу - то об"єктивно. І відносно літератури також. Не можу напівграфомана називати "генієм", звиняй! Ти не фахівець, ти просто свідома, до того ж галичанка. Тобі здається, що свідомізм - це і є справжня українськість перетворити Україну у велику Галичину. А про таке як безпека держави щось чула? Якщо вас, галичан, не приборкати, ви такого лиха для України накоїте, що мало не буде. Хоча іноді заходжу на Захід.нет - є і у вас досить розумні люди. Такими типами як ти мені було цікаво ознайомитися, не приховаю. В реалі таких зустріти - то треба довго шукати. Все. Можеш сперечатися з Черчулем. Та я тебе розумію - генетичний раб на службі у хазяїна - іншої реакції від тебе годі чекати. І від галичан ти майже на підсвідомості відчуваєш небезпеку, як тварина, бо стан бидла - порівнюється зі станом тварини. Я нікого не обзиваю бидлом, бидло само себе проявляє. Бо тільки бидло можна так обдурити, так як це щойно зробив з вами янек. І тільки бидло оближеться, стерпить і піде далі за нього голосувати, коли він помахає у них під носом, ні, навіть не бананом, а червоною ганчіркою. Бандера, УПА, мова, Галичина - і є тієї червоною ганчіркою. Як написано на сусідній гілці: серед людей трапляється бидло, і серед бидла народжуються люди. Я не ділю Україну, і не розкидаюся її землею, а ти, як та жінка з відомої біблійної притчі - готовий розшматувати її тіло, лиш би було по твоєму. Так що добра від мене не чекай. Для мене - ти ворог. Від сьогодні я ставлю на тобі це клеймо - з відповідним ставленням до тебе. Черч не живе в Україні - тому мені байдужий, на відміну від таких як ти, які живучи В Україні, люто ненавидять все українське. І цього ти заперечити не можеш. Мож тому тобі не комфортно зі мною спілкуватися? Ну нічого, я постараюся і надалі псувати тобі комфорт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 А какой он по национальности , если он родился в США и его родители. А вы по гражданству стали украинцами только в 1938 году, а он из ваших. Мне интересно зачем ты здесь, ведь в политике ты полнейший зиро. Иди на сайт знакомств и там перетирай о траханье. Он той национальности, что и его родители - украинцы, у которых их родители украинцы и так далее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 А какой он по национальности , если он родился в США и его родители. А вы по гражданству стали украинцами только в 1938 году, а он из ваших. Мне интересно зачем ты здесь, ведь в политике ты полнейший зиро. Иди на сайт знакомств и там перетирай о траханье. Украинец по духу. Р.S Родина и национальность диаметрально разные вещи... (пример -> аРмЯнЕ, евреи и т.д ) Не важно где родился человек, важно в какой семье, среде....т.е, я хочу сказать, что всё зависит от социальной среды, где растёт и воспитывается человек, ну например -> ( Турция - янычары. ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Та я тебе розумію - генетичний раб на службі у хазяїна - іншої реакції від тебе годі чекати. І від галичан ти майже на підсвідомості відчуваєш небезпеку, як тварина, бо стан бидла - порівнюється зі станом тварини. Я нікого не обзиваю бидлом, бидло само себе проявляє. Бо тільки бидло можна так обдурити, так як це щойно зробив з вами янек. І тільки бидло оближеться, стерпить і піде далі за нього голосувати, коли він помахає у них під носом, ні, навіть не бананом, а червоною ганчіркою. Бандера, УПА, мова, Галичина - і є тієї червоною ганчіркою. Як написано на сусідній гілці: серед людей трапляється бидло, і серед бидла народжуються люди. Я не ділю Україну, і не розкидаюся її землею, а ти, як та жінка з відомої біблійної притчі - готовий розшматувати її тіло, лиш би було по твоєму. Так що добра від мене не чекай. Для мене - ти ворог. Від сьогодні я ставлю на тобі це клеймо - з відповідним ставленням до тебе. Черч не живе в Україні - тому мені байдужий, на відміну від таких як ти, які живучи В Україні, люто ненавидять все українське. І цього ти заперечити не можеш. Мож тому тобі не комфортно зі мною спілкуватися? Ну нічого, я постараюся і надалі псувати тобі комфорт. Баба ти дурна і провладна холуйка! І це ти рабиня, навіть генетично. 600 років, на що звертає увагу Черч, даремно не пройшли. Я, бачачи твій провладний холуяж, толерантно кажу, що просто інший народ, інша цивілізація, а Черч більш прямий - з хама не зробиш пана! І чого ти до мене зі своїм Янеком чепляєшся? Я вже на початку 2000- х ознайомився що воно таке і на що спроможне. Ти його і ПР обирала, ти і викручуйся, виправдовуйся перед людьми (що ти і робиш), нічого на інщих перекидуватися. Ладно, якась баба "не ділить Україну". а хто тебе питає? Є вимоги життя. А вони настійно вимагають ізолювати Галичину від великої України, тільки так є надія їй вижити.І Бандера, УПА та ін. це не "червона ганчірка". Є моральні установи людства - "злодій повинен сидіти в тюрмі", "зраджувати ганебно", "голяка ходити соромно" та багато інших. І головна ціль вашого підняття Бандери - руйнація людської моралі. При зруйнованій моралі людям і злодійство влади буде байдужім, і на те, що їх перетворюють в рабів, творять геноцид, подивляться без гніву. А ось те, що ти пишеш, що я твій ворог, блище до істини. Бо я, дійсно, вороже ставлюся до шахраїв, які присвоїли собі найменування "влада України", а ти їхня холуйка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 КАПЕЦЬ!!!! :lol: :lol: :lol: Агітаційний плакат УРСР. 1939 рік Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала *http://uainfo.org/yandex/188510-malo-hto-znaye-scho-11-veresnya-v-nyu-yorku-ryatuyuchi-lyudey-geroyichno-zaginuv-ukrayinec-van-skala.html А почему об этом надо говорить? Он американец и был среди сотен остальных спасателей. Они все были люди десятков национальностей. Это что, событие мирового масштаба? Странные Вы , "Великие УКРЫ". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 "Пацаны" начали подготовку задолго до кампании. Не потому, что не уверены, просто подход у них такой основательный) при всех, имеющихся у них ресурсах. Оппозиция, тем временем, продолжает телиться, жевать сопли (простите за французский, но иначе этот инфантилизм уже просто не назовешь) и оплакивать судьбу страны... В свою очередь, народ, который старательно нагибают, почти даже не возмущается, нагибается буквально наперегонки, еще и получение удовольствия имитирует. Редко-редко кто голову поднимает. Как эта вот женщина, например... *http://lb.ua/news/2013/09/17/226976_byudzhetnikov_massovo_zastavlyayut.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 17 вересня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 КАПЕЦЬ!!!! :lol: :lol: :lol: Агітаційний плакат УРСР. 1939 рік Один раз не пидарас, а два раза не система P.S Директива у війська УРСР про приєднання Галичини і Волині. 1939 рік "...Задача: нанести мощный и молниеносный удар по польским войскам, к исходу 17 сентября выйти на р. Стрыпа. К исходу 18 сентября овладеть районом Чортков, Станиславов, имея дальнейшей задачей действия в направлении Стрый, Дрогобыч..." ДОКУМЕНТ" *http://www.istpravda.com.ua/articles/2013/09/16/136396/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 вересня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 вересня, 2013 А почему об этом надо говорить? потому что таких пидаров,как ты, дєна, - надо уничтожать быстро и незаметно для окружающих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.