Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 эт не смешно, это безнадежно грустно, милая. .http://www.youtube.com/watch?v=18JO-CuZm6g Скажи, Корі, а коли горілці 20-ть років, її можна ще пити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 видишь? визжишь... ругаешься... обзываешься.... срешь и блюешься.. - а мову-таки читаешь и понимаешь. - да и куда ты нахуй денешься? - не хочешь - заставят ссуку. А до тебя ссуко,очередь не дошла? По русски пишешь :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Скажи, Корі, а коли горілці 20-ть років, її можна ще пити?т ебе всё можно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я ж і кажу - от клятий брехливий москаль у вигнанні. ;) Ога сказать нечего и начинаешь юлить, второй раз скажу подтвердить сможешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 все бы хорошо. но не укладывается - Покрышкин и Кожедуб сбили 70-80 самолетов противника. и стали десятижды героями.. а какой-то немецкий ганс... такого же уровня - десятижды герой... - сбивал около 300... армия.. в несколько раз бОльшая по живой силе и технике.. была разгромлена мизерной немецкой... Герои? - да. но итог определяется НЕ ИМИ. Итог определен - начхальством... элитой... номенклатурой...блататой...... - и этот итог...................... ни в пизду хуевый. Закройте свой грязный нацистский рот и не смейте в такой день пачкать воинов-героев своими липкими слюнями и даже вспоминать нацистских преступников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 УВАГА!!! ЩО насправді говорив Михальчишин: Не було героїв тільки на одній стороні. Кожен простий солдат був героєм. І солдат радянської армії був героєм. І солдат німецької армії був героєм. Італійської армії . І кожен партизан був героєм. Всі вони були однаково рівні і тоді перед смертю і ходили під одним Богом. Тільки були інші, які потім собі писали мемуари. Ті, хто отримували маршалські зірки. Ті, хто накачував людей ненавистю. Ті, хто гнали людей в конц. табори. Конц. табори ж були і по той бік лінії фронту, і по інший. Ті, хто хотіли весь світ перетворити на великий конц.табір. Ось до тих, якщо чесно, ніяких хороших слів не хочеться залишити у своєму лексиконі. Кожна війна має своїх героїв і своїх негідників. Тепер треба чітко називати речі своїми іменами. Завжди простий солдат повинен бути для нас героєм. Завжди простий офіцер, який водив своїх підлеглих в атаку і їх прикривав, повинен бути героєм. Але не повинні бути героями ті, хто цю мясоруюку організовував. І не можна прикривати цю людську трагедію пафосними словами....... *http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ggv2Se7gLqg#t=1471s Именно так и назвал Михальчишин - нацист фашистов героями. Все мною сказано верно. Не будет галичанским фашистам места в нашей стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 ты - тупой скот. все понимают соплявое и блевотное мировоззрение тупого скота. тем не мнение мнение тупого скота - это мнение мнение тупого скота. Этим вашим "всем" место там, где и всем гитлеровцам: только они считали всю Европу быдлом. А уж на этом форуме быдлее вашей компании свидомых днем с огнем не найдешь. Нормальных людей просто воротит от ваших нацистских рож. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 видишь? визжишь... ругаешься... обзываешься.... срешь и блюешься.. - а мову-таки читаешь и понимаешь. - да и куда ты нахуй денешься? - не хочешь - заставят ссуку. А вот свежеиспеченного нацика и истерика догнала.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Именно так и назвал Михальчишин - нацист героям фашистов героями. Все мною сказано верно. Не будет галичанским фашистам места в нашей стране. Ти сьогодні три рази облажалася. Мало? Може хочеш, щоб я твій пост знайшла, де ти співаєш хвалу фашистам за те, що розправлялися з євреями і бандерівцями? - буде четвертий раз, а це вже перебор. Ну добре, тільки тому, що я сьогодні добра. Михальчишин сказав, що всі, хто воював на цій війні, прості солдати, офіцери - герої, бо не вони розпочинали війну, не вони нападали на чужі домівки, а їх гнали примусом вусаті, які марили світовим господством. Просто ти тупий зомбік, ти собі не можеш уявити, що простому німцю ця війна не була потрібна, так само, як і нашим солдатам похід на Берлін, висадка у Фінляндію і намір воювати в Японії. Але їх примусили і вони змушені були коритися, вбивати і їх так само ненавиділи, як ми ненавидимо фашистів. Переварюй, нацик. Завтра продовжу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 УВАГА!!! ЩО насправді говорив Михальчишин: Не було героїв тільки на одній стороні. Кожен простий солдат був героєм. І солдат радянської армії був героєм. І солдат німецької армії був героєм. Італійської армії . І кожен партизан був героєм. Всі вони були однаково рівні і тоді перед смертю і ходили під одним Богом. Я вот не пойму почему он остановился, продолжением должно было быть:И каждый солдат НКВД, отбирающий зерно у ЗУ - тоже ходил под Богом и был ГЕРОЕМ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 А вот свежеиспеченного нацика и истерика догнала.. твій чуч не нацик, а тупе руське хамло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 твій чуч не нацик, а тупе руське хамлоЧучело фашистское не руське, а русское, чмо польское. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Я вот не пойму почему он остановился, продолжением должно было быть: И каждый солдат НКВД, отбирающий зерно у ЗУ - тоже ходил под Богом и был ГЕРОЕМ!!! Там було про війну, а ти про мирний час. До речі, Михальчишина я обирала в Раду по одномандатному округу. І зовсім тепер не жалію - розумний чоловік. Ніколи б не подумала, що він історик, так все чітко по поличках, як я люблю. У другій частині він з Занусі дискутував про Волинську різню - також досить розумно, принаймні, поляк не знав чим заперечити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Чучело фашистское не руське, а русское, чмо польское. Блін, як я могла так помилитися...зауваження приймається... виправляюся: Чуч - тупе русске хамло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 А вот свежеиспеченного нацика и истерика догнала..Дена, а ти несправедлива хоча намагеєшся видати себе такою. Ти бачиш лишень те, що хочеш бачити, як наприклад цитоване тобою повідомлення. Не подобається? Можу погодитися. А чи подобається тобі така істерика? Брешишь сцуко, ох и брешишь, и не стыдно, а этакой овечкой прикидывался. На стохренело на Цензоре, 8 лет одно и тоже, а здесь дерьма фашисткого море, погонять надо. Жаль у тебя Родины нет, кляти маскали дали хоть на закате жизни, а чего это я втик, можешь обосновать или так лишь бы хрюкнуть. Да кому ты нужна хрюкающая, что бы тебя ещё куда то пускать, сиди у себя в бандерштате и хрюкай. Дена, чи може ти дієш за пригципом - ворон ворону ока не виклює? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Там було про війну, а ти про мирний час. До речі, Михальчишина я обирала в Раду по одномандатному округу. І зовсім тепер не жалію - розумний чоловік. Ніколи б не подумала, що він історик, так все чітко по поличках, як я люблю. У другій частині він з Занусі дискутував про Волинську різню - також досить розумно, принаймні, поляк не знав чим заперечити. Да куда иам поляк не знал, поляки вас на пфуй послали, Европа послала, Россия послала, восток с югом и центром. Ну кто вас ещё не послал. ты бы свистульками занялась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Там було про війну, а ти про мирний час. До речі, Михальчишина я обирала в Раду по одномандатному округу. І зовсім тепер не жалію - розумний чоловік. Ніколи б не подумала, що він історик, так все чітко по поличках, як я люблю. У другій частині він з Занусі дискутував про Волинську різню - також досить розумно, принаймні, поляк не знав чим заперечити. Михальчишин практически оправдал все преступления и в том числе голодомор, Сталин - умер, все остальные были просто солдаты. подчиняющиеся приказу тирана...такова его логика.Может быть тебе как женщине это не совсем понятно, но нельзя применять к нацистам одно, а к НКВД другое, если те Герои, эти тоже Мирное время не причем, оно и было мирным, немцы же начали войну, как и НКВД, начали с ЗУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Ти сьогодні три рази облажалася. Мало? Може хочеш, щоб я твій пост знайшла, де ти співаєш хвалу фашистам за те, що розправлялися з євреями і бандерівцями? - буде четвертий раз, а це вже перебор. Ну добре, тільки тому, що я сьогодні добра. Михальчишин сказав, що всі, хто воював на цій війні, прості солдати, офіцери - герої, бо не вони розпочинали війну, не вони нападали на чужі домівки, а їх гнали примусом вусаті, які марили світовим господством. Просто ти тупий зомбік, ти собі не можеш уявити, що простому німцю ця війна не була потрібна, так само, як і нашим солдатам похід на Берлін, висадка у Фінляндію і намір воювати в Японії. Але їх примусили і вони змушені були коритися, вбивати і їх так само ненавиділи, як ми ненавидимо фашистів. Переварюй, нацик. Завтра продовжу. Не смей , нацистка, на нашем украинском форуме свои "брехни" расписывать. Михальчишин за вас всех уже высказался. Даже у Шустера глаза на лоб полезли. Он отпустил с передачи ветеранов со словами: "Вам этого не надо слышать" и приступил к работе с Михальчишиным . У того недаром глазки так "бегали". Но тот, сволочь, гитлеровцев, которые жгли наши дома, убивали наших детей по собственной инициативе, а эсэсовцы просто с наслаждением стреляли в украинцев, русских, белорусов, героями назвал. Не видеть вам и 5%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 твій чуч не нацик, а тупе руське хамлоА Корин уж никак не "мой нацик". Это тягнибоковский ублюдок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Там було про війну, а ти про мирний час. До речі, Михальчишина я обирала в Раду по одномандатному округу. І зовсім тепер не жалію - розумний чоловік. Ніколи б не подумала, що він історик, так все чітко по поличках, як я люблю. У другій частині він з Занусі дискутував про Волинську різню - також досить розумно, принаймні, поляк не знав чим заперечити. Да, он столь же омерзительно высказывается, как и наши свидомые на форуме. Одна шайка-лейка. Как ни слово, так и отвращение у нормальных людей появляется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Дена, а ти несправедлива хоча намагеєшся видати себе такою. Ти бачиш лишень те, що хочеш бачити, як наприклад цитоване тобою повідомлення. Не подобається? Можу погодитися. А чи подобається тобі така істерика? Дена, чи може ти дієш за пригципом - ворон ворону ока не виклює? ;) Не поняла столь глубокой мысли. Какое повидомлення тебе не понравилось? Что Шустер обалдел, как и все зрители на передаче, когда Михальчишин назвал героями немецких и итальянских фашистов ? Так читай пост Ори , там тоже самое, разница лишь в том, что она сама фашистка, и ее устраивают эти слова. И кому, кроме нацистов, надо "глаза выклевывать"??? Нацисты - враги всего человечества, что тут можно иное увидеть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 До речі, Михальчишина я обирала в Раду по одномандатному округу. І зовсім тепер не жалію - розумний чоловік. Ніколи б не подумала, що він історик, так все чітко по поличках, як я люблю. Слухав я вчора цього Михальчишина. Завдяки цитаті Дени аобачив представників його електорату. Одразу спало на думку наше, українське - яке їхало таке й здибало. ...вважати фашистів героями? І сказано таке у переддень початку такої страхітливої війни? ....одне добре що Свобода почала показувати своє справжне обличчя. Не поняла столь глубокой мысли. Какое повидомлення тебе не понравилось? Что Шустер обалдел, как и все зрители на передаче, когда Михальчишин назвал героями немецких и итальянских фашистов ? Так читай пост Ори , там тоже самое, разница лишь в том, что она сама фашистка, и ее устраивают эти слова. И кому, кроме нацистов, надо "глаза выклевывать"??? Нацисты - враги всего человечества, что тут можно иное увидеть?Дена не требя юлити. Не треба переводити стрілки посиланням на інші повідомленя. Я по суті твого повідомленя навів твою цитату і додав свої. Подивись будьласка кому ти відповідала цитованим мною текстом і ти зрозумієш що Шустер тут ні при чому як і його передача в даному контексті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Закройте свой грязный нацистский рот и не смейте в такой день пачкать воинов-героев своими липкими слюнями и даже вспоминать нацистских преступников. а то чё? усресси?.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 а то чё? усресси?..Точно, только не я...Ты это уже давненько сделал)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Скажи, Корі, а коли горілці 20-ть років, її можна ще пити?совесть имей. - только ты можешь задавать вопросы, для которых у меня нет ответов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Слухав я вчора цього Михальчишина. Завдяки цитаті Дени аобачив представників його електорату. Одразу спало на думку наше, українське - яке їхало таке й здибало. ...вважати фашистів героями? І сказано таке у переддень початку такої страхітливої війни? ....одне добре що Свобода почала показувати своє справжне обличчя. Дена не требя юлити. Не треба переводити стрілки посиланням на інші повідомленя. Я по суті твого повідомленя навів твою цитату і додав свої. Подивись будьласка кому ти відповідала цитованим мною текстом і ти зрозумієш що Шустер тут ні при чому як і його передача в даному контексті. Если ты имеешь в виду истерику Корина, то как это еще можно назвать: его маты, грязные слова, крики о быдле, несдержанность? Коли сам считаешь это нормой, твое право. Тут мы с тобой не договоримся. Я не собираюсь "казаться", я уверена, что Корин общается в недопустимой манере. Черчилль тоже ругается, но я ему не мама: вещи-то он говорит правильные в отличие от нацистских посылов. видишь? визжишь... ругаешься... обзываешься.... срешь и блюешься.. - а мову-таки читаешь и понимаешь. - да и куда ты нахуй денешься? - не хочешь - заставят ссуку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Этим вашим "всем" место там, где и всем гитлеровцам: только они считали всю Европу быдлом. А уж на этом форуме быдлее вашей компании свидомых днем с огнем не найдешь. Нормальных людей просто воротит от ваших нацистских рож.та не напрягайся ты так... а то пукнешь.....нормальных не может воротить даже от нацистских рож - на то они и нормальные. а вот кабаевские... быдлота кацапская, живущая в нашей стране... - от это бля, да...это шо то с чем то.... тупой скот, высланный из рассеи нахуй, прижившийся здесь и теперь - чё с ним делать? пупкин для отвода глаз таки объявил - примем. но. суки - не хотят..... падлы - в рассею, блядь, не хотят - желают здесь срать и мешать другим жить. йоб твою мать..... не ну не блядь - как тут не вспомнишь Иосифа Виссарионыча?... тот бы мигом этих уебков пристроил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 А Корин уж никак не "мой нацик". Это тягнибоковский ублюдок.Послушай ,Зин! Не трогай шурина!Какой ни есть,а он родня)Сама намазана, прокурена — Гляди, дождёшься у меня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 та не напрягайся ты так... а то пукнешь..... нормальных не может воротить даже от нацистских рож - на то они и нормальные. а вот кабаевские... быдлота кацапская, живущая в нашей стране... - от это бля, да...это шо то с чем то.... тупой скот, высланный из рассеи нахуй, прижившийся здесь и теперь - чё с ним делать? пупкин для отвода глаз таки объявил - примем. но. суки - не хотят..... падлы - в рассею, блядь, не хотят - желают здесь срать и мешать другим жить. йоб твою мать..... не ну не блядь - как тут не вспомнишь Иосифа Виссарионыча?... тот бы мигом этих уебков пристроил. да друг мой. ты бы первый был в из рядах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Точно, только не я...Ты это уже давненько сделал)).точно? точно не ты? а ну проверь.. а вдруг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.