Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 да друг мой. ты бы первый был в из рядах.о-х-уеть... - какая-то ссука из-за бугра здесь воняет.... - неуж ее мало макали рожей в дерьмо? - и где же справедливость? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Послушай ,Зин! Не трогай шурина!Какой ни есть,а он родня) Сама намазана, прокурена — Гляди, дождёшься у меня! ой Зин . а глянь какие клоуны и рот хоть завязочки пришей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не смей , нацистка, на нашем украинском форуме свои "брехни" расписывать. Михальчишин за вас всех уже высказался. Даже у Шустера глаза на лоб полезли. Он отпустил с передачи ветеранов со словами: "Вам этого не надо слышать" и приступил к работе с Михальчишиным . У того недаром глазки так "бегали". Но тот, сволочь, гитлеровцев, которые жгли наши дома, убивали наших детей по собственной инициативе, а эсэсовцы просто с наслаждением стреляли в украинцев, русских, белорусов, героями назвал. Не видеть вам и 5%. Но Галичина никогда не была народом Украины. А немцы вас отлично и оттрахали, и с Бандерой разобрались. У них-то в отличие от рагулей ума хватило вас законопатить. Вы всем уже противны: и фашистам, и коммунистам, и демократам (так называемым). Не тобі судити Михальчишина, не він, а ти хвалив німців за те, що відтрахали пів Європи. Цікаво, куди б залізли очі Шустера, коли б на передачі хтось сказав подібне до твого? Ото ж бо... А передачі ти не бачив, бо тупе бидло: що скажуть писати, те будеш викладати. І не смій тут вказувати кому що робити - ти тут НІХТО. Пнял, БИДЛО!!!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не тобі судити Михальчишина, не він, а ти хвалив німців за те, що відтрахали пів Європи. Цікаво, куди б залізли очі Шустера, коли б на передачі хтось сказав подібне до твого? Ото ж бо... А передачі ти не бачив, бо тупе бидло: що скажуть писати, те тут будеш викладати. не скавчи фашистская мразина. нам то и судить эту тварь и будет они сидеть как положен. а лучше пустить в расход. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 .и шо? - полегчало?думаешь, что ты, падло, культурная и читающая быдлота на это клюнет? мол, Дэна - такая, бля, растакая, сука, культурная, падла, и даже нихуя не матерится - значит она харошая... - не сцы - быдло так и подумает. но мне насрать на быдло. и насрать на тех, кто это быдло окучивает. - от поэтому я тебе не мешаю - окучиваю - мне-то что? - чисто похуй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Не тобі судити Михальчишина, не він, а ти хвалив німців за те, що відтрахали пів Європи. Цікаво, куди б залізли очі Шустера, коли б на передачі хтось сказав подібне до твого? Ото ж бо... А передачі ти не бачив, бо тупе бидло: що скажуть писати, те будеш викладати. І не смій тут вказувати кому що робити - ти тут НІХТО. Пнял, БИДЛО!!!? так ти это кому своему быдлу. а нахрен здесь вывесила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Если ты имеешь в виду истерику Корина, то как это еще можно назвать: его маты, грязные слова, крики о быдле, несдержанность? Коли сам считаешь это нормой, твое право. Тут мы с тобой не договоримся. Я не собираюсь "казаться", я уверена, что Корин общается в недопустимой манере. Черчилль тоже ругается, но я ему не мама: вещи-то он говорит правильные в отличие от нацистских посылов. Корі, це падло вирішило тебе всиновити. Це повний піпєц!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Если ты имеешь в виду истерику Корина, то как это еще можно назвать: его маты, грязные слова, крики о быдле, несдержанность?Так як ти і назвала. Але в мена дуже погана звичка дивитися на речі з двох сторін. Якщо є істерика одна, то треба помічати і інші. коли сам считаешь это нормой, твое право. Якщо коротко то у мене був би другий нік і я би страшено матюкався якби вважав таке нормою. . Черчилль тоже ругается, но я ему не мама: вещи-то он говорит правильные в отличие от нацистских посылов. А як же він смачно лається! Не гірше за тих, кого ти називаєш нацистами. Іноді навіть краще за них! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Корі, це падло вирішило тебе всиновити. Це повний піпєц!!!! а ты неможешь не то и не другое. так аморфное свидомое чмо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 а ты неможешь не то и не другое. так аморфное свидомое чмо. А немцы вас отлично и оттрахали, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 так ти это кому своему быдлу. а нахрен здесь вывесила. А немцы вас отлично и оттрахали, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 не скавчи фашистская мразина. нам то и судить эту тварь и будет они сидеть как положен. а лучше пустить в расход. А немцы вас отлично и оттрахали, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 ой Зин . а глянь какие клоуны и рот хоть завязочки пришей А немцы вас отлично и оттрахали, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 всё жопа. у дуры кончились слова. против правды не попрёшь. мы вас сук отделим. будете сцуки за колючкой. как в резервации. пока суки своей кровью свою вину не искупите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 Корі, це падло вирішило тебе всиновити. Це повний піпєц!!!! та ладно... а почему бы и нет?... - мне ж явно воспитания недостает... и если она умеет готовить................. ...................а потом............ откуда она знает?..... какие женщины... самые лучшие?... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 червня, 2013 та ладно... а почему бы и нет?... - мне ж явно воспитания недостает... и если она умеет готовить... .............. ...................а потом............ откуда она знает?..... какие женщины... самые лучшие?... просветления бывают и то радует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Так Ориане БМВ нужен только для того, чтобы КОВБАСУ из поляндии возить.. А с автором темы я не согласен, так рассуждать может лишь свидомый бандеровец. Войну вела и выиграла не Россия, а СССР. И украинцы, и русские, и узбеки, и беларусы, и другие народы Великой Страны - все принимали участие в уничтожении фашистского нашествия. опана, ты что сука - на хозяина , который тебя приблуду приютил и обограл тявкаешь? хочешь что бы тебя назад в украину депортировали ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Михальчишин практически оправдал все преступления и в том числе голодомор, Сталин - умер, все остальные были просто солдаты. подчиняющиеся приказу тирана...такова его логика. Может быть тебе как женщине это не совсем понятно, но нельзя применять к нацистам одно, а к НКВД другое, если те Герои, эти тоже Мирное время не причем, оно и было мирным, немцы же начали войну, как и НКВД, начали с ЗУ Тому, що в тебе є кілька кліше, які не відповідають дійсності, ти не розумієш Михальчишина. Ну наприклад, кого по твоєму звинувачують у Голодоморі - невже відповідального за план по здачі зерна, який витрясав з селян останнє? Звичано ні, хоча він також несе відповідальність, але перед своєю совістю. В Голодоморі звинувачені конкретні люди і це зовсім не рядові громадяни: 22 травня 2009 року Служба Безпеки України порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 442 Кримінального кодексу України за фактом здійснення Геноциду в Україні у 1932–1933 роках, від якого загинули мільйони людей.[39] У листопаді було названо звинувачених по справі, першим з яких фігурував Йосип Сталін. 5 січня 2010 року президент України Віктор Ющенко заявив, що Генеральна прокуратура України передала справу до суду. 12 січня 2010 року Апеляційний суд міста Києва почав розгляд справи.[40] Суд визнав, що Сталін, Молотов, Каганович, Постишев, Косіор, Чубар та Хатаєвич вчинили злочин геноциду, передбачений частиною 1 статті 442 Кримінального кодексу України (геноцид), який відповідно до Конвенції ООН від 26 листопада 1968 року не має терміну давності, та закрив кримінальну справу на підставі пункту 8 частини 1 статті 6 Кримінально-процесуального кодексу України, у зв'язку з їхньою смертю.[41] Вместо того чтобы ставить других на место, мы должны поставить на их место себя. А тепер постав себе на місце рядового німця: уяви, що завтра янек оголосить війну РФ і призве тебе в солдати - що ти будеш робити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Тому, що в тебе є кілька кліше, які не відповідають дійсності, ти не розумієш Михальчишина. Ну наприклад, кого по твоєму звинувачують у Голодоморі - невже відповідального за план по здачі зерна, який витрясав з селян останнє? Звичано ні, хоча він також несе відповідальність, але перед своєю совістю. В Голодоморі звинувачені конкретні люди і це зовсім не рядові громадяни: Вместо того чтобы ставить других на место, мы должны поставить на их место себя. А тепер постав себе на місце рядового німця: уяви, що завтра янек оголосить війну РФ і призве тебе в солдати - що ти будеш робити? Национализм - это прежде всего учитывать интересы СВОЕЙ НАЦИИ, следовательно, как националист может назвать героем нациста, убившего его родителей?Да, если я вынужден буду идти и воевать, я буду отдавать себе отчёт, что героем я могу быть для своей страны, а никак не для той, где буду убивать чьих то детей, или отцов...... Думаю если ты сама подумаешь, то поймешь, какую чушь он сморозил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Национализм - это прежде всего учитывать интересы СВОЕЙ НАЦИИ, следовательно, как националист может назвать героем нациста, убившего его родителей? Да, если я вынужден буду идти и воевать, я буду отдавать себе отчёт, что героем я могу быть для своей страны, а никак не для той, где буду убивать чьих то детей, или отцов...... Думаю если ты сама подумаешь, то поймешь, какую чушь он сморозил. Мне бы тоже хотелось, чтобы она поняла...Весь зал у Шустера понял... Только Ори бродит в темноте душевной...Бедная рогуля Ори.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Мне бы тоже хотелось, чтобы она поняла...Весь зал у Шустера понял... Только Ори бродит в темноте душевной...Бедная рогуля Ори.. Не бреши, нацик - Михальчишин мав 50% підтримки. Себе пожалій - у тебе взагалі затуманення свідомості Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не бреши, нацик - Михальчишин мав 50% підтримки. Себе пожалій - у тебе взагалі затуманення свідомості Бедная рогуля Ори! А 120% он никогда не имел? Отчего бы ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Национализм - это прежде всего учитывать интересы СВОЕЙ НАЦИИ, следовательно, как националист может назвать героем нациста, убившего его родителей? Да, если я вынужден буду идти и воевать, я буду отдавать себе отчёт, что героем я могу быть для своей страны, а никак не для той, где буду убивать чьих то детей, или отцов...... Думаю если ты сама подумаешь, то поймешь, какую чушь он сморозил. Не відлинюй, я тебе поставила на місце рядового німця і запиталася в тебе, що б ти робив у такому випадку - а ти продовжуєш писати якусь високопару муйню. Та який біс тебе буде запитувати, що ти думаєш про війну - тебе, як громадянина призвуть а армію і ти будеш змушений йти воювати без розмов. А оскільки хтось вищий від тебе вирішить, що це буде корисно для твоєї країни, ти будеш воювати чесно, як герой - саме це мав на увазі Михальчишин. Це і більше нічого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не відлинюй, я тебе поставила на місце рядового німця і запиталася в тебе, що б ти робив у такому випадку - а ти продовжуєш писати якусь високопару муйню. Та який біс тебе буде запитувати, що ти думаєш про війну - тебе, як громадянина призвуть а армію і ти будеш змушений йти воювати без розмов. А оскільки хтось вищий від тебе вирішить, що це буде корисно для твоєї країни, ти будеш воювати чесно, як герой - саме це мав на увазі Михальчишин. Це і більше нічого.Значит, как писал Владимир, Ори теперь с НКВД - друзья. Ведь за бойцов НКВД тоже кто-то "вищий" решал. Поздравляю свидомую Ори с таким прогрессивным шагом! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Бедная рогуля Ори! А 120% он никогда не имел? Отчего бы ? Не знаю, можливо твоя подружка рагуля Орі і бідна, тобі краще знати, я тут сперечатися не буду. А щодо підтримки Михальчишина - ти коли щось пишеш з тих своїх методичок, знай, тут вірять на слово тільки тупі бидлюки, нормальні люди перевіряють, особливо, якщо це пишеш ти, яка вже не раз палилася на брехні. Отже, я перевірила і навіть дала посилання - на цей час, коли він промовляв ці слова, які ти так бездарно перекрутила, в нього було 50% підтримки. Знайди посилання і перевір Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Не знаю, можливо твоя подружка рагуля Орі і бідна, тобі краще знати, я тут сперечатися не буду. А щодо підтримки Михальчишина - ти коли щось пишеш з тих своїх методичок, знай, тут вірять на слово тільки тупі бидлюки, нормальні люди перевіряють, особливо, якщо це пишеш ти, яка вже не раз палилася на брехні. Отже, я перевірила і навіть дала посилання - на цей час, коли він промовляв ці слова, які ти так бездарно перекрутила, в нього було 50% підтримки. Знайди посилання і перевір Да то открутить назад не успели. Шустер был в таком шоке, что..не до этого было. Жаль, что Михальчишин ветеранам в руки не попался. Подлец он и нацист.Так Ори теперь дружит с НКВД?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Значит, как писал Владимир, Ори теперь с НКВД - друзья. Ведь за бойцов НКВД тоже кто-то "вищий" решал. Поздравляю свидомую Ори с таким прогрессивным шагом! :lol: Ще раз, для ОСОБЛИВО обдарованих - мова йшла про рядових солдатів і офіцерів, які виконували накази і від яких нічого не залежало. НКВД воювали? Йшли в атаку? Лізли під пулі? Ні вони, стріляли в спини своїм - про таких Михальчишин сказав, що їх потрібно раз і назавжди проклясти. Слухай, та не можна ж бути такою безнадійно тупою - та зайди за посиланням, знайди його виступ і сама переконайся. Чи ідіотка - це вже роль, щоб за нацизм не притягнули до відповідальності? Ну якщо так...маєш право - будь ідіоткою... Тільки з ідіотами сперечатися не можна - їх потрібно слухати, посміхатися, щоб не злити, а потім, щоб вони не бачили, крутити пальцем біля скроні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Да то открутить назад не успели. Шустер был в таком шоке, что..не до этого было. Жаль, что Михальчишин ветеранам в руки не попался. Подлец он и нацист. Так Ори теперь дружит с НКВД?? Ну якщо ти німецький світовий трах хвалила, то твоя подружка Орі не далеко від тебе втекла - певно дружить з НКВД. ___________ Ну а що ідіоту ще можна сказати... Біда для сім"ї... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Ще раз, для ОСОБЛИВО обдарованих - мова йшла про рядових солдатів і офіцерів, які виконували накази і від яких нічого не залежало. НКВД воювали? Йшли в атаку? Лізли під пулі? Ні вони, стріляли в спини своїм - про таких Михальчишин сказав, що їх потрібно раз і назавжди проклясти. Слухай, та не можна ж бути такою безнадійно тупою - та зайди за посиланням, знайди його виступ і сама переконайся. Чи ідіотка - це вже роль, щоб за нацизм не притягнули до відповідальності? Ну якщо так...маєш право - будь ідіоткою... Тільки з ідіотами сперечатися не можна - їх потрібно слухати, посміхатися, щоб не злити, а потім, щоб вони не бачили, крутити пальцем біля скроні. Ты, вместе с тебе подобными и михальчишиным, чирий гнойный на теле украины.Он или исчезнет, благодаря лечебному лейкопластырю или будет удален хирургическим путем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2013 Еще один вариант))) Цитата:"Свобода -ето фашисты. ПР -борцы с фашистами. В этой борьбе Янукович получит второй президентский срок (как борец с фашизмом), а ВО Свобода -свои законные 20-30% мест в ВР и будут концерты с мордобитием показывать. За неплохие деньги, между прочим. Те ребята, которые стоят за этими группами, будут и дальше дерибанить всё построенное быдлосовковым скотобыдлом. До момента окончательного покрашенца. Все, кто могут, уедут. Останутся старички, старушки и чиновники. Потом придёт кровавый царь Путин и Россия заберёт свою опустевшую территорию. Вылечит, отстроит, заселит. Эксперименты с украинизаторством больше проводить не будет. Как-то так мыслит быдлосовковое скотобыдло в России. Как из душа окатило эвропийскими ценностями! С содроганием, пан ХХХ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.