Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да не трогайте вы их, поговорку помните? "не тронь г.... оно и пахнуть не будет". Я лично их вообще игнорировать буду с сегодняшнего дня, уже круг определил. сциш кругами, ХЄРой :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Поменять что-то на данный момент в Украине, думаю что это нереально. Коррупция проникла во все что смогла. Пока не появится человек, который будет в первую очередь думать о народе, не чего не изменить.Неужели же, у вас до сих пор теплится вера в «доброго царя»??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Неужели же, у вас до сих пор теплится вера в «доброго царя»??? бакула. второе предупреждение. пожалуйста! Не сегодня! Меня твое пустозвонство раздражает. Я могу сорваться. А тебе неприятно будет.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Неужели же, у вас до сих пор теплится вера в «доброго царя»???Да причем здесь "добрый царь", кого-то должна же интересовать, именно страна и её жители, а не власть и деньги. Не может быть теперь до безконечности, что все в дальнейшем президенты, будут думать только о власти и деньгах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да причем здесь "добрый царь", кого-то должна же интересовать, именно страна и её жители, а не власть и деньги. Не может быть теперь до безконечности, что все в дальнейшем президенты, будут думать только о власти и деньгах. А про кого їм ще думати, якщо не про гроші і владу, яка також гроші - у них же є діти, внуки, коханки-коханці. Чи накажеш, щоб вони про тебе, дебіла думали? Ну вони подумали: втюхнули тобі мульку, що Тимошенко - кримінал, вкрала твою пенсію Тепер ти сциш кругами навколо тих, хто тобі це каже і хочеш, щоб тебе, сцикуна, мали за людину. Сцикуну - сцикуняча смерть!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да причем здесь "добрый царь", кого-то должна же интересовать, именно страна и её жители, а не власть и деньги. Не может быть теперь до безконечности, что все в дальнейшем президенты, будут думать только о власти и деньгах.А о чем думают президенты других стран? Неужели о народе? Нужен контроль за их деятельностью различными способами. А на Украине у нас власть без тормозов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А о чем думают президенты других стран? Неужели о народе? Нужен контроль за их деятельностью различными способами. А на Украине у нас власть без тормозов. О, здається бздена знайшла достойного опонента, мож він нас відчепиться, бо вже замахала: ходить за тобою, як тінь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А про кого їм ще думати, якщо не про гроші і владу, яка також гроші - у них же є діти, внуки, коханки-коханці. Чи накажеш, щоб вони про тебе, дебіла думали? Ну вони подумали: втюхнули тобі мульку, що Тимошенко - кримінал, вкрала твою пенсію Тепер ти сциш кругами навколо тих, хто тобі це каже і хочеш, щоб тебе, сцикуна, мали за людину. Сцикуну - сцикуняча смерть!!! Пример того, как нельзя общаться на форуме. Выделенные слова в обращении недопустимы. Отмечено, что подобным образом ведут себя только националисты!! Проголосуете за них, они и весь народ туда же пошлют, куда и оппонентов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 А о чем думают президенты других стран? Неужели о народе? Нужен контроль за их деятельностью различными способами. А на Украине у нас власть без тормозов.Я как-то писал, президент он уже самый богатый человек в стране. Так что нужен тот кто реально будет думать о народе а потом о деньгах, вы поверте президент даже после ухода бедствовать не будет. А контроль я думаю, надо чтоб были какие-то инициативные группы, чтоб могли следить как работают законы, или чтоб могли предлагать Раде тот или иной закон на рассмотрение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 О, здається бздена знайшла достойного опонента, мож він нас відчепиться, бо вже замахала: ходить за тобою, як тінь. оно никогда ничего не найдёт. Ни достойного, ни самого завалящего. А знаешь почему? У бздэно нет ни глаз, ни носа, ни ушей, ни мозгов. Пяток рефлексов, разве что, и то совсем примитивных.. На уровне джины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Пример того, как нельзя общаться на форуме. Выделенные слова в обращении недопустимы. Отмечено, что подобным образом ведут себя только националисты!! Проголосуете за них, они и весь народ туда же пошлют, куда и оппонентов. Уважайте себя, берегите нервы, не провоцируйте ТРОЛЛЕЙ. Они посидят, погавкают здесь 1,2 страницы и исчезнут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Уважайте себя, берегите нервы, не провоцируйте ТРОЛЛЕЙ. Они посидят, погавкают здесь 1,2 страницы и исчезнут. Они не имеют права исчезнуть. Они сюда командированы и получают плату за то, что морочат людям головы своими нежизнеспособными националистическими идеями. Так что ждать, пока они исчезнут, "марна праця". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Они не имеют права исчезнуть. Они сюда командированы и получают плату за то, что морочат людям головы своими нежизнеспособными националистическими идеями. Так что ждать, пока они исчезнут, "марна праця".Да я это прекрасно понемаю, что чем больше настучат постов, тем больше заработают. Игнорируйте их, не отвечайте, даже как бы они вас грудо не оращались, так как им это только и надо чтоб вы им отвечали в ответ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да я это прекрасно понемаю, что чем больше настучат постов, тем больше заработают. Игнорируйте их, не отвечайте, даже как бы они вас грудо не оращались, так как им это только и надо чтоб вы им отвечали в ответ. Да им уже ничего не надо. Они погрузились в астрал и теперь ждут санитаров. А у их главы еще и самогон только что закончился. У Жирафы, похоже, пока еще есть.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да им уже ничего не надо. Они погрузились в астрал и теперь ждут санитаров. А у их главы еще и самогон только что закончился. У Жирафы, похоже, пока еще есть....мне даже французский коньяк сегодня привезли.. Ничего не хочу.. У меня мусик исчез. Ни адрес ни телефон ни скайп все молчит я в ужасе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Да я это прекрасно понемаю, что чем больше настучат постов, тем больше заработают. Игнорируйте их, не отвечайте, даже как бы они вас грудо не оращались, так как им это только и надо чтоб вы им отвечали в ответ.странавжопе - ты прелесть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 странавжопе - ты прелесть.Корин, передай своей дуре, что Рабинович просто от нее отдыхает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 Уважайте себя, берегите нервы, не провоцируйте ТРОЛЛЕЙ. Они посидят, погавкают здесь 1,2 страницы и исчезнут. По секрету - я тут гавкаю и больше других и звонче. Ибо я вне правил(у меня белый билет имеется) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 мне даже французский коньяк сегодня привезли.. Ничего не хочу.. У меня мусик исчез. Ни адрес ни телефон ни скайп все молчит я в ужасе А зачем он тебе, один хрен его в подвалах малой Арнаутской делали и ты его с селёдкой пить будешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2013 мне даже французский коньяк сегодня привезли.. Ничего не хочу.. У меня мусик исчез. Ни адрес ни телефон ни скайп все молчит я в ужасе палестинцы тоже небось. кой . что умеют. но скорей в их селе провода спёрли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Даааа за гадили ТРОЛЛИ тему, сидел общался с человеком, и на тебе появились ТРОЛЛИ и все загадили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Даааа за гадили ТРОЛЛИ тему, сидел общался с человеком, и на тебе появились ТРОЛЛИ и все загадили. ты или тупой или неблагодарный. Твою тему не загадили , а на солнышко вывесили просушиться. Ты еще даже не представляешь, что такое загадить! Так что сиди и не бурчи. Вон, видишь, у нас есть такой прадедушка Ваня ганжа, так он темы плодит как мертвых сперматозоидов. Я когда-то имела неосторожность его за это поощрить, так оно теперь вместо того, чтоб к смерти готовиться, трусы чистые с носками перекладывать, - сидит в 80 лет на форуме и бредит. А на него - ноль внимания. Хоть пятьсот тем накатай. Так что будь вежлив в незнакомом коллективе, может и тебя трогать не будут.. Пока что ты гамнюк обыкновенный. Умного ни словечка еще не написал. А сидел общался ты не с человеком, а с программным собеседником "бзДЭНО". Различать надобно. Пора! Тебе хоть 21 исполнилось, обидчивый аника-воин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Может подскажет, как выглядет этот закон, который запрещает чиновнику заниматся коммерческой деятельностью. Что-то его найти не могу. Он вообще есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ты или тупой или неблагодарный. Твою тему не загадили , а на солнышко вывесили просушиться. Ты еще даже не представляешь, что такое загадить! Так что сиди и не бурчи. Вон, видишь, у нас есть такой прадедушка Ваня ганжа, так он темы плодит как мертвых сперматозоидов. Я когда-то имела неосторожность его за это поощрить, так оно теперь вместо того, чтоб к смерти готовиться, трусы чистые с носками перекладывать, - сидит в 80 лет на форуме и бредит. А на него - ноль внимания. Хоть пятьсот тем накатай. Так что будь вежлив в незнакомом коллективе, может и тебя трогать не будут.. Пока что ты гамнюк обыкновенный. Умного ни словечка еще не написал. А сидел общался ты не с человеком, а с программным собеседником "бзДЭНО". Различать надобно. Пора! Тебе хоть 21 исполнилось, обидчивый аника-воин? Юлька!!!! Піпєц!!! Я вже і колготки з ліфчиком і трусами переклала і навіть передсмерту записку написала. Бля!!! Ну як можна помирати з таким несурйозним обличчям. Ти кого хоч з могили витягнеш. Таки дається взнаки вчорашній сміх, не до добра це... Пішла записку забирати............ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Юлька!!!! Піпєц!!! Я вже і колготки з ліфчиком і трусами переклала і навіть передсмерту записку написала. Бля!!! Ну як можна помирати з таким несурйозним обличчям. Ти кого хоч з могили витягнеш. Таки дається взнаки вчорашній сміх, не до добра це... Пішла записку забирати............ дура! Хто ж в гроб лифчик надевает! Я приготовила платьишко сзади на застежках, чтоб если застыну, руки не ломали, а так сверху накинули, как бы элегантно, мож на том свете кого соблазню своей голой спиной.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Может подскажет, как выглядет этот закон, который запрещает чиновнику заниматся коммерческой деятельностью. Что-то его найти не могу. Он вообще есть? З А К О Н У К Р А Ї Н И Про статус народного депутата України Стаття 3. Несумісність депутатського мандата з іншими видами діяльності 1. Народний депутат не має права: 1) бути членом Кабінету Міністрів України, керівником центрального органу виконавчої влади; 2) мати інший представницький мандат чи одночасно бути на державній службі; 3) обіймати посаду міського, сільського, селищного голови; 4) займатися будь-якою, крім депутатської, оплачуваною роботою, за винятком викладацької, наукової та творчої діяльності, а також медичної практики у вільний від виконання обов'язків народного депутата час; 5) залучатись як експерт органами у кримінальному провадженні, а також займатися адвокатською діяльністю; { Пункт 5 частини першої статті 3 із змінами, внесеними згідно із Законом N 245-VII ( 245-18 ) від 16.05.2013 } 6) входити до складу керівництва, правління чи ради підприємства, установи, організації, що має на меті одержання прибутку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 дура! Хто ж в гроб лифчик надевает! Я приготовила платьишко сзади на застежках, чтоб если застыну, руки не ломали, а так сверху накинули, как бы элегантно, мож на том свете кого соблазню своей голой спиной.. Нє, ліфчик, та ще й з пуш-апом - для мене святе, хочу гарною в домовині лежати, як гоголівська панночка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 ЗАКОН УКРАЇНИПро державну службу4. Особа, яка вступає на державну службу, зобов'язана до призначення на посаду державної служби вийти зі складу виконавчого органу чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку (крім випадків, коли особа здійснює функції з управління акціями (частками, паями), що належать державі або територіальній громаді, та представляє інтереси держави або територіальної громади в раді товариства (спостережній раді), ревізійній комісії господарського товариства), припинити іншу оплачувану або підприємницьку діяльність, крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту.На державного службовця поширюються інші вимоги та обмеження, встановлені Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Гімнюку звичайний, Закон України "Про засади запобігання і протидії корупції" шукати треба, чи сам у пошуковик скопіюш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Нє, ліфчик, та ще й з пуш-апом - для мене святе, хочу гарною в домовині лежати, як гоголівська панночка.Вы бы лучше научили очередного пророка как пользоваться поисковыми системами, а уже потом лифчики заготовляли б... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.