Перейти до змісту
Український політичний форум

Леопольд: нафлудило чмо львовское по нескольку постов подряд.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О мля уже и тут нафлудило чмо львовское по нескольку постов подряд. Такое чмо только и может тут держаться бо с других форумов гонят як блохасту сучку. Надо модеров сюда. Или за админскую панель усадить таки непредвзятого человека. Доколе в разумный спор будут вмешиваться циники для которых этот форум место где можно излить свою желчь?

Оскільки цей ХЄР-ой боїться читати мої пости, він мене ігнорує, тобто, моїх постів не бачить.

Тим не меншне, він знає, що в моїх постах флуд

Ось такий неупереджений і чесний мен.

СЮТКА... :lol:

Він просто

ДУПА :(

• Відповідей 82
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Оскільки цей ХЄР-ой боїться читати мої пости, він мене ігнорує, тобто, моїх постів не бачить.

Тим не меншне, він знає, що в моїх постах флуд

Ось такий неупереджений і чесний мен.

СЮТКА... :lol:

Він просто

ДУПА :(

вот чмо львовское уже на польском мовит.
Опубліковано

Але як ця дупа критикує опозицію, любо дорого це читати...

як він заливається соловейком проти Тимошенко, як ненавидить Тягнибока і зневажає Яценюка.

Ну, звичайно, адже сам то він ІДЕАЛЬНИЙ, має право обзивати, брехати, хамити, матюкатися і.....навіть флудити.

Йому можна ВСЕ, а я ЧМО - мені не можна нічого.

Опубліковано

як він заливається соловейком проти Тимошенко, як ненавидить Тягнибока і зневажає Яценюка.

Ну, звичайно, адже сам то він ІДЕАЛЬНИЙ, має право обзивати, брехати, хамити, матюкатися і.....навіть флудити.

Йому можна ВСЕ, а я ЧМО - мені не можна нічого.

А у нас в стране НЕТ оппозиции, есть только жалкие кролики..
Опубліковано

Ната, погоди, я хочу разобраться... Тут конкретно недоразумение.. Не горячитесь оба.

ПРОШУ.

ну шо ты разберёшься. в чём. ты в себе разберись.
Опубліковано

Мені сподобалася Юлина фраза:

Чому декілька чоловік на форумі, які ведуть себе дуже культурно і витримано - нікого не критикують, не повчають і не роблять зауваження.

Як на мене, над цим потрібно задуматися і....

або почати вести себе взірцево, тобто, не хамити НІКОМУ.

Або перестати робити зауваження іншим.

ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР!

Опубліковано

Чому декілька чоловік на форумі, які ведуть себе дуже культурно і витримано - нікого не критикують, не повчають і не роблять зауваження.

ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР!

переведи. мы по польски не шпрехаем
Опубліковано

Йому можна ВСЕ, а я чмо - мені не можна нічого.

Ты права :lol:
Опубліковано

ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР!

Правильно Ориана сделала, что начала себя воспитывать. Больше нее уж мало кто хамит на форуме. А критика - так это мягко сказано: форумные рагули просто на голову лезут со своими идиотскими выводами. Позор рагулизму!!
Опубліковано

Ната, погоди, я хочу разобраться... Тут конкретно недоразумение.. Не горячитесь оба.

ПРОШУ.

Юля, я зацитувала пост. Про яке непорозуміння ти говориш? Чи тут є ще хтось зі Львова?

Як на мене - так себе вести чоловік не повинен - я його не зачіпала ВЗАГАЛІ.

А флудять тут усі.

І якщо він позиціонує себе дуже культурним і неупередженим, то,

нехай не хамить і

нехай звертає увагу на флуд інших.

Опубліковано

Юля, я зацитувала пост. Про яке непорозуміння ти говориш? Чи тут є ще хтось зі Львова?

А флудять тут усі.

нехай не хамить і

а может парень просто влюбился? Не думала об этом?

Опубліковано

А флудять тут усі.

нехай не хамить і

Может тебе самой стоит задуматься,почему к тебе такое негативное отношение?

Мне кажется к тебе такое отношение в большей степени, не по причине взглядов,а по причине манеры общения.У тебя кстати, в какой то степени ответственность за образ всех западенцев.

Пока ты его представила негативно.

Опубліковано

Юля, ти не переживай - зараз тут відмітяться УСІ його теперішні друзі, з ким він тепер у команді.

Нехай зацінить СВІЙ рівень.

А щодо мене - я і раніше і тепер не високої думки про цю особу.

Просто зараз є нагода тикнути йому у його лайно. Нехай хаває СВОЄ.

Опубліковано

Мне кажется к тебе такое отношение в большей степени, не по причине взглядов,а по причине манеры общения.У тебя кстати, в какой то степени ответственность за образ всех западенцев.

отношение кого? трёх мудаков года? Мудила стоеросовая, джина с лолобриджидой, мы вас кушали пачками и выкакивали.. Кати свою каталку и не кизди. Ты тут никому не нужна, чмошница венерическая..
Опубліковано

отношение кого? трёх мудаков года? Мудила стоеросовая, джина с лолобриджидой, мы вас кушали пачками и выкакивали.. Кати свою каталку и не кизди. Ты тут никому не нужна, чмошница венерическая..

Таблетки кончились? :rolleyes:
Опубліковано

Джинка, а до тебе тут у всіх позитивне відношення? Всі тебе люблять, поважають? Ото ж бо...

Все решта, написане тобою, перепиши на себе - і накінець зрозумій - ти не кращий, а може і гірший. Тільки ти не вмієш бути чесним - ти лицемір. Ти думаєш, що ти виняток і можеш робити все що завгодно, але від мене вимагаєш бути чистішою від Папи Римського.

Мені ж особисто - пофік який ти - я САМА вибираю з ким спілкуватися і якщо мені хтось не подобається до такої міри, що він мені огидний, я його буду максимально ігнорувати.

А тепер подивися на своїх друзів - плюються, матюкаються, але біжать за мною слідом, хоч я їм і не відписую - хто їм повірить, що я дійсно така погана? або вони повні ідіоти - тоді так, не відають що роблять

Опубліковано

Джинка, а до тебе тут у всіх позитивне відношення? Всі тебе люблять, поважають? Ото ж бо...

Все решта, написане тобою, перепиши на себе - і накінець зрозумій - ти не кращий, а може і гірший. Тільки ти не вмієш бути чесним - ти лицемір. Ти думаєш, що ти виняток і можеш робити все що завгодно, але від мене вимагаєш бути чистішою від Папи Римського.

Мені ж особисто - пофік який ти - я САМА вибираю з ким спілкуватися і якщо мені хтось не подобається до такої міри, що він мені огидний, я його буду максимально ігнорувати.

А тепер подивися на своїх друзів - плюються, матюкаються, але біжать за мною слідом, хоч я їм і не відписую - хто їм повірить, що я дійсно така погана? або вони повні ідіоти - тоді так, не відають що роблять

Острый психоз - я говорю с котом.

Острый галлюцинаторный психоз - я говорю с несуществующим котом.

Паранойя - я боюсь взболтнуть лишнего при коте.

Шизофрения - кот говорит внутри меня.

Неврастения - кот меня игнорирует, и мне это кажется совершенно невыносимым.

Маниакально-депрессивный психоз - мой кот меня не ценит.

Так ты ж одна дура из свидомых с идиотскими темами тут и выступаешь. Над кем же еще нам посмеяться?? :lol:

Опубліковано

Острый психоз - я говорю с котом.

Острый галлюцинаторный психоз - я говорю с несуществующим котом.

Паранойя - я боюсь взболтнуть лишнего при коте.

Шизофрения - кот говорит внутри меня.

Неврастения - кот меня игнорирует, и мне это кажется совершенно невыносимым.

Маниакально-депрессивный психоз - мой кот меня не ценит.

Так ты ж одна дура из свидомых с идиотскими темами тут и выступаешь. Над кем же еще нам посмеяться?? :lol:

Мы её всё посылаем , посылаем, а мы бегаем, моразм крепчает
Опубліковано

Так сталлося з майором - він наганяв на Рабі за те, що той поставив в авку фото чужого внука, а сам запропонував мені залізти в ширінку до свого тата.

Якщо цей негідник мого тата порівняв з собою, то по аналогії він запропонував своїй дочці залізти йому в штани!!!

То чим він кращий від Рабі? як на мене - він огидніший і мерзенніший в рази!

Ось такі ви, лицеміри, святенники на повірку.

Я пишу все це не для розумово відсталих - тому черчу і дені - не треба турбуватися відповідями

Опубліковано

Можно много говорить но в сухом остатке ты(как впрочем и жира..) хотела быть в фаворе а оказалась в заднице. Высокомерие, не подтвержденное умом, подвело. Постарайся учится а не учить.

Правда с детским приемом-а ты сам,надо расстаться :lol:

Опубліковано

Так сталлося з майором - він наганяв на Рабі за те, що той поставив в авку фото чужого внука, а сам запропонував мені залізти в ширінку до свого тата.

Якщо цей негідник мого тата порівняв з собою, то по аналогії він запропонував своїй дочці залізти йому в штани!!!

Я пишу все це не для розумово відсталих - тому черчу і дені - не треба турбуватися відповідями

Ты ещё не ушла, ты больше не шкарябай на польской. мы то не читаем.
Опубліковано

Постарайся выйти из ложи присяженных и заседателей. Так остро свое я демонстрируешь,так зачем тебе они? Ответь за себя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...