Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 О мля уже и тут нафлудило чмо львовское по нескольку постов подряд. Такое чмо только и может тут держаться бо с других форумов гонят як блохасту сучку. Надо модеров сюда. Или за админскую панель усадить таки непредвзятого человека. Доколе в разумный спор будут вмешиваться циники для которых этот форум место где можно излить свою желчь? Оскільки цей ХЄР-ой боїться читати мої пости, він мене ігнорує, тобто, моїх постів не бачить. Тим не меншне, він знає, що в моїх постах флуд Ось такий неупереджений і чесний мен. СЮТКА... :lol: Він просто ДУПА __________
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Оскільки цей ХЄР-ой боїться читати мої пости, він мене ігнорує, тобто, моїх постів не бачить. Тим не меншне, він знає, що в моїх постах флуд Ось такий неупереджений і чесний мен. СЮТКА... :lol: Він просто ДУПА __________ вот чмо львовское уже на польском мовит.
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Але як ця дупа критикує опозицію, любо дорого це читати... як він заливається соловейком проти Тимошенко, як ненавидить Тягнибока і зневажає Яценюка. Ну, звичайно, адже сам то він ІДЕАЛЬНИЙ, має право обзивати, брехати, хамити, матюкатися і.....навіть флудити. Йому можна ВСЕ, а я ЧМО - мені не можна нічого.
Дэна Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Але як ця дупа критикує опозицію, любо дорого це читати... як він заливається соловейком проти Тимошенко, як ненавидить Тягнибока і зневажає Яценюка. Ну, звичайно, адже сам то він ІДЕАЛЬНИЙ, має право обзивати, брехати, хамити, матюкатися і.....навіть флудити. Йому можна ВСЕ, а я ЧМО - мені не можна нічого. А у нас в стране НЕТ оппозиции, есть только жалкие кролики..
GiRaFo.chka Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Толь, а в натуре - в чем проблема? Тебе что, Ориана дорогу перешла? Или старые дрязги незабываемы?
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Толь, а в натуре - в чем проблема? Тебе что, Ориана дорогу перешла? Или старые дрязги незабываемы? он реально её оценивает
GiRaFo.chka Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Ната, погоди, я хочу разобраться... Тут конкретно недоразумение.. Не горячитесь оба. ПРОШУ.
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Ната, погоди, я хочу разобраться... Тут конкретно недоразумение.. Не горячитесь оба. ПРОШУ. ну шо ты разберёшься. в чём. ты в себе разберись.
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Мені сподобалася Юлина фраза: Чому декілька чоловік на форумі, які ведуть себе дуже культурно і витримано - нікого не критикують, не повчають і не роблять зауваження. Як на мене, над цим потрібно задуматися і.... або почати вести себе взірцево, тобто, не хамити НІКОМУ. Або перестати робити зауваження іншим. ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР!
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Мені сподобалася Юлина фраза: Чому декілька чоловік на форумі, які ведуть себе дуже культурно і витримано - нікого не критикують, не повчають і не роблять зауваження. Як на мене, над цим потрібно задуматися і.... або почати вести себе взірцево, тобто, не хамити НІКОМУ. Або перестати робити зауваження іншим. ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР! переведи. мы по польски не шпрехаем
Гість джин Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Але як ця дупа критикує опозицію, любо дорого це читати... як він заливається соловейком проти Тимошенко, як ненавидить Тягнибока і зневажає Яценюка. Ну, звичайно, адже сам то він ІДЕАЛЬНИЙ, має право обзивати, брехати, хамити, матюкатися і.....навіть флудити. Йому можна ВСЕ, а я чмо - мені не можна нічого. Ты права :lol:
Дэна Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Мені сподобалася Юлина фраза: Чому декілька чоловік на форумі, які ведуть себе дуже культурно і витримано - нікого не критикують, не повчають і не роблять зауваження. Як на мене, над цим потрібно задуматися і.... або почати вести себе взірцево, тобто, не хамити НІКОМУ. Або перестати робити зауваження іншим. ІНАКШЕ - ТИ ЛИЦЕМІР! Правильно Ориана сделала, что начала себя воспитывать. Больше нее уж мало кто хамит на форуме. А критика - так это мягко сказано: форумные рагули просто на голову лезут со своими идиотскими выводами. Позор рагулизму!!
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Ната, погоди, я хочу разобраться... Тут конкретно недоразумение.. Не горячитесь оба. ПРОШУ. Юля, я зацитувала пост. Про яке непорозуміння ти говориш? Чи тут є ще хтось зі Львова? Як на мене - так себе вести чоловік не повинен - я його не зачіпала ВЗАГАЛІ. А флудять тут усі. І якщо він позиціонує себе дуже культурним і неупередженим, то, нехай не хамить і нехай звертає увагу на флуд інших.
GiRaFo.chka Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Юля, я зацитувала пост. Про яке непорозуміння ти говориш? Чи тут є ще хтось зі Львова? Як на мене - так себе вести чоловік не повинен - я його не зачіпала ВЗАГАЛІ. А флудять тут усі. І якщо він позиціонує себе дуже культурним і неупередженим, то, нехай не хамить і нехай звертає увагу на флуд інших. а может парень просто влюбился? Не думала об этом?
Дэна Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 а может парень просто влюбился? Не думала об этом?Рагули, рагули.... :lol: :lol: :lol:
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Рагули, рагули.... :lol: :lol: :lol:эт точно. дурам по 50 . а они влюбился. тут явное что то не то с крышей
Гість джин Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Юля, я зацитувала пост. Про яке непорозуміння ти говориш? Чи тут є ще хтось зі Львова? Як на мене - так себе вести чоловік не повинен - я його не зачіпала ВЗАГАЛІ. А флудять тут усі. І якщо він позиціонує себе дуже культурним і неупередженим, то, нехай не хамить і нехай звертає увагу на флуд інших. Может тебе самой стоит задуматься,почему к тебе такое негативное отношение? Мне кажется к тебе такое отношение в большей степени, не по причине взглядов,а по причине манеры общения.У тебя кстати, в какой то степени ответственность за образ всех западенцев. Пока ты его представила негативно.
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Юля, ти не переживай - зараз тут відмітяться УСІ його теперішні друзі, з ким він тепер у команді. Нехай зацінить СВІЙ рівень. ___________ А щодо мене - я і раніше і тепер не високої думки про цю особу. Просто зараз є нагода тикнути йому у його лайно. Нехай хаває СВОЄ.
GiRaFo.chka Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Может тебе самой стоит задуматься,почему к тебе такое негативное отношение? Мне кажется к тебе такое отношение в большей степени, не по причине взглядов,а по причине манеры общения.У тебя кстати, в какой то степени ответственность за образ всех западенцев. Пока ты его представила негативно. отношение кого? трёх мудаков года? Мудила стоеросовая, джина с лолобриджидой, мы вас кушали пачками и выкакивали.. Кати свою каталку и не кизди. Ты тут никому не нужна, чмошница венерическая..
GiRaFo.chka Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 эт точно. дурам по 50 . а они влюбился. тут явное что то не то с крышей дурко нерусское! Пушкина читало? ;)
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 дурко нерусское! Пушкина читало? ;)так Пушкин поэт. а не врач. а вам нужен психиатр
Дэна Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 так Пушкин поэт. а не врач. а вам нужен психиатр :lol:
Гість джин Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 отношение кого? трёх мудаков года? Мудила стоеросовая, джина с лолобриджидой, мы вас кушали пачками и выкакивали.. Кати свою каталку и не кизди. Ты тут никому не нужна, чмошница венерическая..Таблетки кончились? :rolleyes:
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Может тебе самой стоит задуматься,почему к тебе такое негативное отношение? Мне кажется к тебе такое отношение в большей степени, не по причине взглядов,а по причине манеры общения.У тебя кстати, в какой то степени ответственность за образ всех западенцев. Пока ты его представила негативно. Джинка, а до тебе тут у всіх позитивне відношення? Всі тебе люблять, поважають? Ото ж бо... Все решта, написане тобою, перепиши на себе - і накінець зрозумій - ти не кращий, а може і гірший. Тільки ти не вмієш бути чесним - ти лицемір. Ти думаєш, що ти виняток і можеш робити все що завгодно, але від мене вимагаєш бути чистішою від Папи Римського. Мені ж особисто - пофік який ти - я САМА вибираю з ким спілкуватися і якщо мені хтось не подобається до такої міри, що він мені огидний, я його буду максимально ігнорувати. А тепер подивися на своїх друзів - плюються, матюкаються, але біжать за мною слідом, хоч я їм і не відписую - хто їм повірить, що я дійсно така погана? або вони повні ідіоти - тоді так, не відають що роблять
Дэна Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Джинка, а до тебе тут у всіх позитивне відношення? Всі тебе люблять, поважають? Ото ж бо... Все решта, написане тобою, перепиши на себе - і накінець зрозумій - ти не кращий, а може і гірший. Тільки ти не вмієш бути чесним - ти лицемір. Ти думаєш, що ти виняток і можеш робити все що завгодно, але від мене вимагаєш бути чистішою від Папи Римського. Мені ж особисто - пофік який ти - я САМА вибираю з ким спілкуватися і якщо мені хтось не подобається до такої міри, що він мені огидний, я його буду максимально ігнорувати. А тепер подивися на своїх друзів - плюються, матюкаються, але біжать за мною слідом, хоч я їм і не відписую - хто їм повірить, що я дійсно така погана? або вони повні ідіоти - тоді так, не відають що роблять Острый психоз - я говорю с котом.Острый галлюцинаторный психоз - я говорю с несуществующим котом. Паранойя - я боюсь взболтнуть лишнего при коте. Шизофрения - кот говорит внутри меня. Неврастения - кот меня игнорирует, и мне это кажется совершенно невыносимым. Маниакально-депрессивный психоз - мой кот меня не ценит. Так ты ж одна дура из свидомых с идиотскими темами тут и выступаешь. Над кем же еще нам посмеяться?? :lol:
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Острый психоз - я говорю с котом. Острый галлюцинаторный психоз - я говорю с несуществующим котом. Паранойя - я боюсь взболтнуть лишнего при коте. Шизофрения - кот говорит внутри меня. Неврастения - кот меня игнорирует, и мне это кажется совершенно невыносимым. Маниакально-депрессивный психоз - мой кот меня не ценит. Так ты ж одна дура из свидомых с идиотскими темами тут и выступаешь. Над кем же еще нам посмеяться?? :lol: Мы её всё посылаем , посылаем, а мы бегаем, моразм крепчает
Орiана Опубліковано 15 червня, 2013 Автор Опубліковано 15 червня, 2013 Так сталлося з майором - він наганяв на Рабі за те, що той поставив в авку фото чужого внука, а сам запропонував мені залізти в ширінку до свого тата. Якщо цей негідник мого тата порівняв з собою, то по аналогії він запропонував своїй дочці залізти йому в штани!!! То чим він кращий від Рабі? як на мене - він огидніший і мерзенніший в рази! Ось такі ви, лицеміри, святенники на повірку. ___________ Я пишу все це не для розумово відсталих - тому черчу і дені - не треба турбуватися відповідями
Гість джин Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Джинка, а до тебе тут у всіх позитивне відношення? Всі тебе люблять, поважають? Ото ж бо... Все решта, написане тобою, перепиши на себе - і накінець зрозумій - ти не кращий, а може і гірший. Тільки ти не вмієш бути чесним - ти лицемір. Ти думаєш, що ти виняток і можеш робити все що завгодно, але від мене вимагаєш бути чистішою від Папи Римського. Мені ж особисто - пофік який ти - я САМА вибираю з ким спілкуватися і якщо мені хтось не подобається до такої міри, що він мені огидний, я його буду максимально ігнорувати. А тепер подивися на своїх друзів - плюються, матюкаються, але біжать за мною слідом, хоч я їм і не відписую - хто їм повірить, що я дійсно така погана? або вони повні ідіоти - тоді так, не відають що роблять Можно много говорить но в сухом остатке ты(как впрочем и жира..) хотела быть в фаворе а оказалась в заднице. Высокомерие, не подтвержденное умом, подвело. Постарайся учится а не учить.Правда с детским приемом-а ты сам,надо расстаться :lol:
Churchill Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Так сталлося з майором - він наганяв на Рабі за те, що той поставив в авку фото чужого внука, а сам запропонував мені залізти в ширінку до свого тата. Якщо цей негідник мого тата порівняв з собою, то по аналогії він запропонував своїй дочці залізти йому в штани!!! То чим він кращий від Рабі? як на мене - він огидніший і мерзенніший в рази! Ось такі ви, лицеміри, святенники на повірку. ___________ Я пишу все це не для розумово відсталих - тому черчу і дені - не треба турбуватися відповідями Ты ещё не ушла, ты больше не шкарябай на польской. мы то не читаем.
Гість джин Опубліковано 15 червня, 2013 Опубліковано 15 червня, 2013 Так сталлося з майором - він наганяв на Рабі за те, що той поставив в авку фото чужого внука, а сам запропонував мені залізти в ширінку до свого тата. Якщо цей негідник мого тата порівняв з собою, то по аналогії він запропонував своїй дочці залізти йому в штани!!! То чим він кращий від Рабі? як на мене - він огидніший і мерзенніший в рази! Ось такі ви, лицеміри, святенники на повірку. ___________ Я пишу все це не для розумово відсталих - тому черчу і дені - не треба турбуватися відповідями Постарайся выйти из ложи присяженных и заседателей. Так остро свое я демонстрируешь,так зачем тебе они? Ответь за себя.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.