Sven Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 А он т.е. Тулуб, вызывает к себе в кабинет предпринимателей и не просит, а озвучивает сумму на которую должен "поделиться" человек.Тулуб керував НАЕК Енергоатомом. За його правління в 2004-му добудували 2 енергоблоки на Рівненській і Хмельницькій АЕС. Толковий менеджер...
Churchill Опубліковано 7 листопада, 2013 Опубліковано 7 листопада, 2013 Тулуб керував НАЕК Енергоатомом. За його правління в 2004-му добудували 2 енергоблоки на Рівненській і Хмельницькій АЕС. Толковий менеджер... хороший дядька
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 хороший дядькаХороший дядько - це не професія.Я не знаю який він по-життю (коньяку з ним не пив і в баньці не парився), але можу з впевненістю сказати, що його професійні якості на дуже високому рівні.
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Хороший дядько - це не професія. Я не знаю який він по-життю (коньяку з ним не пив і в баньці не парився), але можу з впевненістю сказати, що його професійні якості на дуже високому рівні. Професійні якості взломщика сейфів також на високому рівні, якщо їх використовувати для певної роботи - не кримінальної. Але чи можна взяти такого, наприклад, на роботу у банк чи в музей? А там ціла стаття про діяння Тулуба на різних посадах - і ти раптом заявляєш, що тобі не відомо, який він по життю? Скажи, тобі хоч якісь моральні якості властиві - чи всіма твоїми вчинками керує тільки бабло? Гаразд, навіть якщо так, а подумати: - то він же краде з моєї кишені, краде майбутнє моїх дітей - є чим? Тьху! придурок!
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Професійні якості взломщика сейфів також на високому рівні, якщо їх використовувати для певної роботи - не кримінальної. Але чи можна взяти такого, наприклад, на роботу у банк чи в музей? А там ціла стаття про діяння Тулуба на різних посадах - і ти раптом заявляєш, що тобі не відомо, який він по життю? Скажи, тобі хоч якісь моральні якості властиві - чи всіма твоїми вчинками керує тільки бабло? Гаразд, навіть якщо так, а подумати: - то він же краде з моєї кишені, краде майбутнє моїх дітей - є чим? Тьху! придурок! Маєш бажання поговорити відверто?
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Маєш бажання поговорити відверто? Тут я не з примусу - хочу мати максимум задоволення. А ти мені не зовсім приємний, як людина (даруй за відвертість) А щодо Тулуба - ти глянь, хто автор розслідування - за таке і навіть менше - за часів Кучми - відрізали голови і вбивали у під"їздах. Її поки що не рухають, але пресують її чоловіка. Правда, поки що безуспішно, але це справа часу. Ось в такій країні, але з хорошим менеджером ти пропонуєш мені жити? я - не хочу!. Якщо маєш що сказати у відповідь - я прочитаю, але відповідати напевне не буду - ну про що тут говорити....я навіть не знаю, нормалним людям все зрозуміло, а моральним виродкам - не поясниш. Амінь!
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 А он т.е. Тулуб, вызывает к себе в кабинет предпринимателей и не просит, а озвучивает сумму на которую должен "поделиться" человек. Звична практика. Ось у Львові губернатором поставили Сала, який під час виборів 2004 року на посаді начальника міліції - пресував підприємців, підкладав наркоту студікам. Як на мене - це плювок в обличчя львів"ян - причому навмисний, цинічний, як відповідь на те, що відбувається з ним - вже тепер його ламають через коліно, як він звик це робити з Україною. Урка - що з нього візьмеш...
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Тут я не з примусу - хочу мати максимум задоволення. А ти мені не зовсім приємний, як людина (даруй за відвертість) А щодо Тулуба - ти глянь, хто автор розслідування - за таке і навіть менше - за часів Кучми - відрізали голови і вбивали у під"їздах. Її поки що не рухають, але пресують її чоловіка. Правда, поки що безуспішно, але це справа часу. Ось в такій країні, але з хорошим менеджером ти пропонуєш мені жити? я - не хочу!. Якщо маєш що сказати у відповідь - я прочитаю, але відповідати напевне не буду - ну про що тут говорити....я навіть не знаю, нормалним людям все зрозуміло, а моральним виродкам - не поясниш. Амінь! Гаразд. Відвертість за відвертість. Почнемо з себе. Не заперечуєш? Я (як і стовідсотково ти) не цураусь порушувати ПДР, звісно коли поруч немає даішників. Перевищую швидкість, не завжди правильно паркую машину, затонував переднє скло ну і т.д... Ну зі мною все ясно - я аморальний тип. Чому це робиш ти? А тому, що за ці дрібні порушення не наступає невідворотня відповідальність. Тобто наша держава нам дозволяє порушувати. Наші можновладці порушуть всілякі закони і правила (ПДР в тому числі) не тому що вони негідники і покидьки, а тому що можна порушувати. За порушення нічого не буде (як і нам з тобою за перевищення швидкості на хорошій дорозі за відсутності даішників).
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Звична практика. Ось у Львові губернатором поставили Сала, який під час виборів 2004 року на посаді начальника міліції - пресував підприємців, підкладав наркоту студікам. Як на мене - це плювок в обличчя львів"ян - причому навмисний, цинічний, як відповідь на те, що відбувається з ним - вже тепер його ламають через коліно, як він звик це робити з Україною. Урка - що з нього візьмеш... Ну і де масові манефестації у Львові проти призначення Сала? Де десятки тисяч львів'ян на площах міста що протестують проти "плювка в їхнє обличчя?" :rolleyes:
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Знаєш чому Бог є Богом? не тому, що він всесильний ( всесильних істор у цьому світі є багато)- а тому що для нього нема жодного виключення, хоча закони він встановлює сам і за логікою людей, міг би для себе зробити виключення. Чому ми порушуємо і це не вважається аморально? - бо порушують ті, які сидять на посаді богів. Ти правильно все розумієш - вони нам дозволяють в малому, щоб робити це у великому. Але якщо ти це розумієш - то чому миришся? Чому пишеш: починай з себе, хоча зрозуміло, навіть коли стануть святими ти і мільйони таких як ти - нічого в країні не зміниться, якщо "боги" будуть порушувати свої ж закони. Аморальні люди можуть жити у моральному суспільстві. Моральні - в аморальному - НІКОЛИ!!!! І коли ти кажеш: почни з себе - це повинно означати одне: не миритися а аморальністю богів, а не робитися святим самому. ось так!
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Ну і де масові манефестації у Львові проти призначення Сала? Де десятки тисяч львів'ян на площах міста що протестують проти "плювка в їхнє обличчя?" :rolleyes: Збирають підписи на його відставку.
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Знаєш чому Бог є Богом? не тому, що він всесильний ( всесильних істор у цьому світі є багато)- а тому що для нього нема жодного виключення, хоча закони він встановлює сам і за логікою людей, міг би для себе зробити виключення. Чому ми порушуємо і це не вважається аморально? - бо порушують ті, які сидять на посаді богів. Ти правильно все розумієш - вони нам дозволяють в малому, щоб робити це у великому. Але якщо ти це розумієш - то чому миришся? Чому пишеш: починай з себе, хоча зрозуміло, навіть коли стануть святими ти і мільйони таких як ти - нічого в країні не зміниться, якщо "боги" будуть порушувати свої ж закони. Аморальні люди можуть жити у моральному суспільстві. Моральні - в аморальному - НІКОЛИ!!!! І коли ти кажеш: почни з себе - це повинно означати одне: не миритися а аморальністю богів, а не робитися святим самому. ось так! Ти помиляєшся. Людина по своїй природі аморальна. І лише закони суспільства змушують триматись окремому індивіду в межах пристойного. І цей примус подекуди має жорсткий, або навіть жорстокий вигляд. Причому в кожному окремому суспільстві поняття "моральне/аморальне" має ду-у-у-же різне трактування. Що до "вони нам дозволяють в малому, щоб робити це у великому". На мій погляд все набагато простіше - наша держава просто неспроможна навести лад не те що великому, а навіть в малому... P.S. Доречі, якщо ти думаєш, що в Євросоюзі немає корупції - ти прикро помиляєшся. P.P.S. І якщо ти думаєш, що "високоморальні" європейці, коли приїздять до нас, поводяться так само як в себе - ти також прикро помиляєшся.
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Ти помиляєшся. Людина по своїй природі аморальна. І лише закони суспільства змушують триматись окремому індивіду в межах пристойного. І цей примус подекуди має жорсткий, або навіть жорстокий вигляд. Причому в кожному окремому суспільстві поняття "моральне/аморальне" має ду-у-у-же різне трактування. Що до "вони нам дозволяють в малому, щоб робити це у великому". На мій погляд все набагато простіше - наша держава просто неспроможна навести лад не те що великому, а навіть в малому... P.S. Доречі, якщо ти думаєш, що в Євросоюзі немає корупції - ти прикро помиляєшся. P.P.S. І якщо ти думаєш, що "високоморальні" європейці, коли приїздять до нас, поводяться так само як в себе - ти також прикро помиляєшся. Ти читав, що я написала? - яким словом я натякнула на те, що вважаю людей ідеалом цноти? Але порушувати закони і бути аморальним - різні речі. Порушувати закон - це наш вибір, до речі, європейців також Але коли еліти порушують закони, причому масово - вони розбещують плебс і тоді порушення законів стає не вибором, а життям - і лише тоді ми стаємо аморальними. Міра відповідальності різна - наша і влади. Більшість людей живуть, не задумуючись над цим, і навіть відсоток думаючих ділиться на тих, хто це використовує для себе і на тих, хто хоче щось змінити - уявляєш, який малий шанс штовхнути ситуацію знизу? Тому еліти переважно вирішують усе - так є скрізь, навіть у найдемократичніших країнах. P.S. Все пізнається у порівнянні. P.P.S. Не знаю яких ти ""високоморальних європейців" маєш на увазі, але повір, у них зовсім інша ментальність, тому їм так важко вести переговори з нашим Янеком. Я на іншій темі дещо опублікую. Ось звідси - можеш почитати наразі сам http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/8/7001672/
Sven Опубліковано 8 листопада, 2013 Опубліковано 8 листопада, 2013 Життя в борг. Корреспондент дослідив новий кредитний бум серед українців Корреспондент.biz, Сьогодні, 12:50 Споживче кредитування переживає новий бум, наздоганяючи показники докризового, благополучного 2007 року. Співвітчизники знову розхапують праски і смартфони, отримуючи прихильні усмішки від банків, пише журнал Корреспондент у новому номері. Сучасні кияни примудряються працювати більше, ніж кріпаки у Російській імперії, жартує керівний партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман. Так, за підрахунками експерта, щоб виплатити позику, взяту на ноутбук, смартфон, пральну машину та інші блага цивілізації, жителі столиці майже половину свого робочого часу працюють на банки. Проте, зазначає Корреспондент, фінансова кабала анітрохи не бентежить українців, які винні банкам неймовірні суми - за даними НБУ, - 135,1 млрд грн, що в сім разів більше від бюджету Києва. З них 58 млрд грн - позики мешканців столиці та області, найбільших боржників у країні. Тим часом у цьому році в банківській системі вперше з початку кризи 2008 року частка кредитів, виданих фізособам, почала збільшуватися. Аналітики вважають, що сума кредитів, які, найімовірніше, будуть видані в цьому році, перевищить докризовий і економічно жвавий 2007-й. Видання зазначає, що позики споживачі розхапують як гарячі пиріжки навіть незважаючи на високі ставки, які можуть досягати 60% річних. У той час як зростання потягу співвітчизників до покупок у борг щодо самих позичальників фахівці вважають хронічним захворюванням, то щодо банків бачать позитивний ефект, який істотно оживляє сферу. Як з'ясував Корреспондент, до Топ-5 найбільш популярних товарів, які покупці беруть у розстрочку, входять телевізори, ноутбуки, смартфони, холодильники і пральні машини. Чим вища цінова категорія товару, тим краще він реалізується у кредит, пояснюють експерти. І якщо людина спочатку налаштованана покупку в борг, то вона, ймовірно, з одного виду товарів віддасть перевагу дорожчій моделі. Наддоступні кредити - не єдина причина їхньої популярності, пише видання. Українцями рухає бажання красивого життя, коментує Найман, їхні доходи впали, але запити залишилися колишніми. З іншого боку, експерти вважають, що давати в борг людям, які стабільно біднішають, означає закладати міну уповільненої дії під національну банківську систему. "Падіння економіки тягне за собою погіршення якості кредитних портфелів, а отже, і банківські витрати, втрату капіталів і збільшення ризиків банкрутства", - застерігає Олександр Сугоняко, голова Асоціації українських банків. Йолопи...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.