Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 У-уууу, мене комарі покусали........... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 " Мы направляемся к морю, ты там никогда не был. — Кажется, я уже не хочу… — Тебе в раю не о чем будет говорить. — Да знаю, я хочу на море, но мне страшновато… — Знаешь что: бояться глупо." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 - Стоишь на берегу и чувствуешь солёный запах ветра, что веет с моря. И веришь, что свободен и жизнь лишь началась... И губы жжёт подруги поцелуй, пропитанный слезой. - Я не был на моря. - Ладно, не заливай. Ни разу не был на море? ... Уже постучались на небеса, накачались текилой, буквально проводили себя в последний путь... А ты на море-то не побывал... Не знал, что на небесах никак без этого?.. Там, наверху, тебя окрестят лохом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Коли нема що їсти - краще піти поспати. Якщо неприємності - також. Завтра все змінитися. Якщо - ні, можна піти ще поспати............... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 Коли нема що їсти - краще піти поспати. Якщо неприємності - також. Завтра все змінитися. Якщо - ні, можна піти ще поспати............... Для нацистов ничего не изменится, запомни рагуля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 20 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2013 Для нацистов ничего не изменится, Видно сцуко с закрытки сбежал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 24 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 обезьяна на дереве Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.