Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Ви далеко не море - ви каналізація І на Королів не тягнете - більше на бомжів. На політиному форумі ми не обов язково повинні бути друзями, але людьми бути зобов"язані - це моє стійке переконання, яке я не раз висловлювала - і не лише своїм ворогам, а й друзям. Такі теми, якщо б їх не було - варта було б заводити спеціально - як тест для визначення рівня людяності. Ти його не пройшов Поздравляю всех, кто НЕ ПРОШЕЛ тест Орианы. У них есть надежда....на светлое будущее.)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Поздравляю всех, кто НЕ ПРОШЕЛ тест Орианы. У них есть надежда....на светлое будущее.)) Мы обыкого не принимаем. Нам маскали, уроды, выродки, янычары, даром не нать, в рашу, такой контингент, хороший строительный материал для российских дорог и дураков. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Мы обыкого не принимаем. Нам маскали, уроды, выродки, янычары, даром не нать, в рашу, такой контингент, хороший строительный материал для российских дорог и дураков. :lol:Да то шо ты рагуль, мог бы и не говорить, тебя за верству видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Да то шо ты рагуль, мог бы и не говорить, тебя за верству видно. А, ты маскаль, твой запах за три дня не вывоняется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 А, ты маскаль, твой запах за три дня не вывоняется.А ЗаУм - предатель Родины. Его надо с Востока в Галичину переправить..Вот там и увидит, какие дороги бывают... Обувки не хватит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 А ЗаУм - предатель Родины. Его надо с Востока в Галичину переправить..Вот там и увидит, какие дороги бывают... Обувки не хватит. Я, все про дороги знаю, много раз ездил, много видел. Видел такие красоты, кудам там Лондону. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Я, все про дороги знаю, много раз ездил, много видел. Видел такие красоты, кудам там Лондону. :lol:Вот и отлично! Ты к рагулям на трембите играть, а мы в Лондон (Париж, Рим) на отдых. По приезду и с тобой разберемся. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Вот и отлично! Ты к рагулям на трембите играть, а мы в Лондон (Париж, Рим) на отдых. По приезду и с тобой разберемся. :lol: Ага,вы во сне. :lol: пуп розвяжется, памперсы возмите. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Ага,вы во сне. :lol: пуп розвяжется, памперсы возмите. :lol:Памперсами Жирафа любит пользоваться, и мне предлагала, но я отказалась: пока рано. Так что ей предложи лучше.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Памперсами Жирафа любит пользоваться, и мне предлагала, но я отказалась: пока рано. Так что ей предложи лучше.. А, зря теперь придется за свои покупать, я Жирафочке лучше звездочку с неба достану. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 А, зря теперь придется за свои покупать, я Жирафочке лучше звездочку с неба достану.Не ври! Сразу видно, что обманываешь! Не умеешь ты ничего доставать, тем более для животных. Вот послушай: тебе в твоем возрасте это полезно... .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bw-fTXByT5M Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Не ври! Сразу видно, что обманываешь! Не умеешь ты ничего доставать, тем более для животных. Вот послушай: тебе в твоем возрасте это полезно... .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bw-fTXByT5M Дифцт-неумею, а звездочку могу, И жирафочка не животное, а принцесса. Клип твой ничего. только музыкальный вкус Орианы мне больше нравится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Дифцт-неумею, а звездочку могу, И жирафочка не животное, а принцесса. Клип твой ничего. только музыкальный вкус Орианы мне больше нравится.ну это и понятно ты же рагуль. тебе только нацистские марши и хайль гитлер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 ну это и понятно ты же рагуль. тебе только нацистские марши и хайль гитлер.Ну почему? А "Ще не вмэрла"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Дифцт-неумею, а звездочку могу, И жирафочка не животное, а принцесса. Клип твой ничего. только музыкальный вкус Орианы мне больше нравится.Да это же должен быть клип в твоем вкусе, мой тут не при чем. Пожилые мужчины должны любить эту тему. А Ори разве пожилой мужчина? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Да это же должен быть клип в твоем вкусе, мой тут не при чем. Пожилые мужчины должны любить эту тему. А Ори разве пожилой мужчина? :o Я сказав, що твій кліп нічого, але смак музикальний Оріани мені подобається більше, Причім тут чоловіки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Я сказав, що твій кліп нічого, але смак музикальний Оріани мені подобається більше, Причім тут чоловіки.Объясняю еще раз: ведь ты же не знаешь моего вкуса!! Этот клип не определяет его, а предназначен для подъема твоего боевого духа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Объясняю еще раз: ведь ты же не знаешь моего вкуса!! Этот клип не определяет его, а предназначен для подъема твоего боевого духа... Значит мой боевой дух, от Орианыных клипов повышается в двое, а от твоего только в раз. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Значит мой боевой дух, от Орианыных клипов повышается в двое, а от твоего только в раз. :lol:Мне не нужен твой боевой дух. Отдай все 3 раза рагуле - только ей это и понравится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Мне не нужен твой боевой дух. Отдай все 3 раза рагуле - только ей это и понравится. ей мой дух тоже не нужен, ей только королевский нужен :lol: Вот такой я, никому не нужный :lol: Безпризорный, одинокий, пожалейте меня. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 ей мой дух тоже не нужен, ей только королевский нужен :lol: Вот такой я, никому не нужный :lol: Безпризорный, одинокий, пожалейте меня. :lol:Это рагуле-то королевский? Разве что королевского барана!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Это рагуле-то королевский? Разве что королевского барана!! Ти не жінка - ти портупея. Твоя доля - звертати на себе увагу чоловіків в контексті інших жінок. Чужі цицьки на аві, компліменти на зло іншій чи привід поговорити про себе обговорюючи також іншу жінку. Тебе б можна було пожаліти, але ти сама нікого не жалієш, тому на жлість не заслуговуєш. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 ей мой дух тоже не нужен, ей только королевский нужен :lol: Вот такой я, никому не нужный :lol: Безпризорный, одинокий, пожалейте меня. :lol: Такий достойний з вигляду чоловік - ніколи б не подумала, що ти в середині такий гімнястий. Перестань згадувати мене у ваших розмовах!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Ти не жінка - ти портупея. Твоя доля - звертати на себе увагу чоловіків в контексті інших жінок. Чужі цицьки на аві, компліменти на зло іншій чи привід поговорити про себе обговорюючи також іншу жінку. Тебе б можна було пожаліти, але ти сама нікого не жалієш, тому на жлість не заслуговуєш. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Ээээххх, что за дела, раньше меня трахали бесплатно, а теперь даже на бюст Софи не клюют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Такий достойний з вигляду чоловік - ніколи б не подумала, що ти в середині такий гімнястий. Перестань згадувати мене у ваших розмовах!!! Це образа з твого боку, а це тільки адекватна відповідь. Ти груба, не отесана, не прикольна, без відчуття гумору, не вказуй мені, що я маю робити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Це образа з твого боку, а це тільки адекватна відповідь. Ти груба, не отесана, не прикольна, без відчуття гумору, не вказуй мені, що я маю робити.Не бунтуй! Рагульки должны "пануваты" хоть на бумажке и форуме. Прости их: жизнь у них в реале слишком тяжелая.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Не бунтуй! Рагульки должны "пануваты" хоть на бумажке и форуме. Прости их: жизнь у них в реале слишком тяжелая.. Отож, вам бандюкам досить панувати, пора вшиватися, бо є вірогідність підмінити за гратами Юлю Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Отож, вам бандюкам досить панувати, пора вшиватися, бо є вірогідність підмінити за гратами Юлю Тимошенко.Ещё один любитель юлиных прокладок, эта воровка похлеще бандюков потащила с Украины, а они всё нюхают, как коматозные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Отож, вам бандюкам досить панувати, пора вшиватися, бо є вірогідність підмінити за гратами Юлю Тимошенко. какое из него простите, бандюк? Это старая антилопа гну, хромая и коченогая. А ты с ней до сих пор о чем то речь ведешь. Пусть с черчилем беседуют. Лучше про раскопки рассказывай. Я теперь поняла, почему ты бздэном увлекся. Любишь всякий доисторический хлам.. Теперь понятно. Вопросов нет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.