Перейти до змісту
Український політичний форум

Як ДЭНА знову облажалася

Рекомендовані повідомлення

И пока корин, заупром эдыч и ты этого не поймете, дела здесь будут только хуже.

Всё.

Не треба про Едуардовича - мені самій цікаво читати його відповіді. Тим більше, він пише по ділу і не реагує на дурню.

Коріна ніколи надовго не хватало і він, здається, вже видихся.

А ось ЗаУм - довгограючий - той може тролити її хоч вічно. Два чоботи пара.

До речі і сама ти також не свята.

Тому я тобі, як і всім решта, без огляду на особи, кажу: ПОЧНІТЬ З СЕБЕ.

Амінь!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 104
  • Створена
  • Остання відповідь

Не треба про Едуардовича - мені самій цікаво читати його відповіді. Тим більше, він пише по ділу і не реагує на дурню.

Коріна ніколи надовго не хватало і він, здається, вже видихся.

А ось ЗаУм - довгограючий - той може тролити її хоч вічно. Два чоботи пара.

До речі і сама ти також не свята.

Тому я тобі, як і всім решта, без огляду на особи, кажу: ПОЧНІТЬ З СЕБЕ.

Амінь!

я ей уже давно не отвечаю, протри глаза. И тебе замечания не делаю. Потому что ты знаешь грань. А Эдыч ее кормит. И сам это понимает. Это неправильно. Про остальных - не спорю. ;)

Посилання на коментар

я ей уже давно не отвечаю, протри глаза. И тебе замечания не делаю. Потому что ты знаешь грань. А Эдыч ее кормит. И сам это понимает. Это неправильно. Про остальных - не спорю. ;)

Растерялись бедные опиахи: что делать и кто виноват? Да плюньте на все, развлекайтеась: от вас НИЧЕГО НА ФОРУМЕ НЕ ЗАВИСИТ. Вы одна из капель в море)).
Посилання на коментар

Загадка.

Летят два крокодила, один зеленый, а другой на север. Сколько стоит пьяный ежик, если тени исчезают в полночь?

Ответ: Зачем мне холодильник, если я не курю.

Посилання на коментар

Загадка.

Летят два крокодила, один зеленый, а другой на север. Сколько стоит пьяный ежик, если тени исчезают в полночь?

Ответ: Зачем мне холодильник, если я не курю.

Пристрастие к абсурдизму - верный признак идиотизма (отсутствия способности мыслить).
Посилання на коментар

Пристрастие к абсурдизму - верный признак идиотизма (отсутствия способности мыслить).

— Идиот! Я же просила тебя 2 гвоздя в стену вбить!

— Ну, я и вбил!

— Вбил?! А куда я буду утюг включать?!

Посилання на коментар

— Идиот! Я же просила тебя 2 гвоздя в стену вбить!

— Ну, я и вбил!

— Вбил?! А куда я буду утюг включать?!

утюг к гвоздям привяжи.
Посилання на коментар

Как же ты не поймешь! ...

Я все давно зрозумів. :D

Я з Деною не спілкуюсь досить давно, тому що ЦЕ МЕНІ НЕ ЦІКАВО.

Лозунги часів застою, повна відсутність власних думок, передбачувана реакція на коменти, зашкарублий світогляд - ну скажи, що тут може бути цівим?

Посилання на коментар

Сьогодні дена видала мудрість, не свою а народну

Для Раби (он же Корин), Ори и Жирафы:

"Любое оскорбление вместо ответа во время дискуссии считается поражением."

Народная мудрость.. :)

Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів

А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч,

дена обідилася і сказала, що йому хамити можна:

Черчилля, который откровенно пишет, что о вас думает. Ваше поведение именно такого , как у него, отношения и заслуживает.

Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк.

Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших.

Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так:

З ким поведешся....

Посилання на коментар

Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів

А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч,

Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк.

Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших.

Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так:

З ким поведешся....

Послушай чукча рагулятская, запомни, мудрость народная, откуда у вас у рагуль мудрость, вы всю свою историю быдлом были. Так вот я тебя не оскорбляю, я тебе прямо и открыто в лицо говорю, кто ты есть и это ещё мягко учитывая , что ты рагулиха , а не рагуль.

Посилання на коментар

З ким поведешся....

Ори! Остановись, успокойся!! Ты уже 2-3 мысли связать не в состоянии.
Посилання на коментар

Я все давно зрозумів. :D

Я з Деною не спілкуюсь досить давно, тому що ЦЕ МЕНІ НЕ ЦІКАВО.

Лозунги часів застою, повна відсутність власних думок, передбачувана реакція на коменти, зашкарублий світогляд - ну скажи, що тут може бути цівим?

Да, тебе по силам лишь уровень Орианы: читай ее пост выше и учись, как не надо писать. Там такой полный бредище написан без связки предложений. Но как раз тебе, видно, в этом разобраться будет интересно, в отличие от других. :D
Посилання на коментар

Да, тебе по силам лишь уровень Орианы: читай ее пост выше и учись, как не надо писать. Там такой полный бредище написан без связки предложений. Но как раз тебе, видно, в этом разобраться будет интересно, в отличие от других. :D

Да они два сапога пара.
Посилання на коментар

Да какой там уровень, там рагулизм со всех дырок прёт, это надо, что чел 2 слова связать не может. Это болезнь рагуль, у нас тут один работал, он очень любил говорить тосты за столом, говорил долго, но понять что он говорит никому было не под силу. Так и опиаха, она хочет , что то написать, но увы выходит один набор слов.
Посилання на коментар

Да какой там уровень, там рагулизм со всех дырок прёт, это надо, что чел 2 слова связать не может. Это болезнь рагуль, у нас тут один работал, он очень любил говорить тосты за столом, говорил долго, но понять что он говорит никому было не под силу. Так и опиаха, она хочет , что то написать, но увы выходит один набор слов.

Если бы они просто скромно писали о своем мнении без выпендрежа, насмешек над нормальными людьми и без рагульского желания "панувать типа "я сказала - выполняй", то рагульство можно было бы выдержать. Даже пожалеть "невдалых". Но здесь уже клиника.....
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...