Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 И пока корин, заупром эдыч и ты этого не поймете, дела здесь будут только хуже. Всё. Не треба про Едуардовича - мені самій цікаво читати його відповіді. Тим більше, він пише по ділу і не реагує на дурню. Коріна ніколи надовго не хватало і він, здається, вже видихся. А ось ЗаУм - довгограючий - той може тролити її хоч вічно. Два чоботи пара. До речі і сама ти також не свята. Тому я тобі, як і всім решта, без огляду на особи, кажу: ПОЧНІТЬ З СЕБЕ. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Не треба про Едуардовича - мені самій цікаво читати його відповіді. Тим більше, він пише по ділу і не реагує на дурню. Коріна ніколи надовго не хватало і він, здається, вже видихся. А ось ЗаУм - довгограючий - той може тролити її хоч вічно. Два чоботи пара. До речі і сама ти також не свята. Тому я тобі, як і всім решта, без огляду на особи, кажу: ПОЧНІТЬ З СЕБЕ. Амінь! я ей уже давно не отвечаю, протри глаза. И тебе замечания не делаю. Потому что ты знаешь грань. А Эдыч ее кормит. И сам это понимает. Это неправильно. Про остальных - не спорю. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 я ей уже давно не отвечаю, протри глаза. И тебе замечания не делаю. Потому что ты знаешь грань. А Эдыч ее кормит. И сам это понимает. Это неправильно. Про остальных - не спорю. ;)Растерялись бедные опиахи: что делать и кто виноват? Да плюньте на все, развлекайтеась: от вас НИЧЕГО НА ФОРУМЕ НЕ ЗАВИСИТ. Вы одна из капель в море)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Загадка. Летят два крокодила, один зеленый, а другой на север. Сколько стоит пьяный ежик, если тени исчезают в полночь? Ответ: Зачем мне холодильник, если я не курю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Загадка. Летят два крокодила, один зеленый, а другой на север. Сколько стоит пьяный ежик, если тени исчезают в полночь? Ответ: Зачем мне холодильник, если я не курю. Пристрастие к абсурдизму - верный признак идиотизма (отсутствия способности мыслить). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Пристрастие к абсурдизму - верный признак идиотизма (отсутствия способности мыслить). — Идиот! Я же просила тебя 2 гвоздя в стену вбить! — Ну, я и вбил! — Вбил?! А куда я буду утюг включать?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 22 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2013 — Идиот! Я же просила тебя 2 гвоздя в стену вбить! — Ну, я и вбил! — Вбил?! А куда я буду утюг включать?! утюг к гвоздям привяжи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Как же ты не поймешь! ...Я все давно зрозумів. Я з Деною не спілкуюсь досить давно, тому що ЦЕ МЕНІ НЕ ЦІКАВО. Лозунги часів застою, повна відсутність власних думок, передбачувана реакція на коменти, зашкарублий світогляд - ну скажи, що тут може бути цівим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Сьогодні дена видала мудрість, не свою а народну Для Раби (он же Корин), Ори и Жирафы: "Любое оскорбление вместо ответа во время дискуссии считается поражением." Народная мудрость.. Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч, дена обідилася і сказала, що йому хамити можна: Черчилля, который откровенно пишет, что о вас думает. Ваше поведение именно такого , как у него, отношения и заслуживает. Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк. Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших. Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так: З ким поведешся.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Сьогодні дена видала мудрість, не свою а народну Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч, дена обідилася і сказала, що йому хамити можна: Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк. Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших. Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так: З ким поведешся.... Послушай чукча рагулятская, запомни, мудрость народная, откуда у вас у рагуль мудрость, вы всю свою историю быдлом были. Так вот я тебя не оскорбляю, я тебе прямо и открыто в лицо говорю, кто ты есть и это ещё мягко учитывая , что ты рагулиха , а не рагуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Сьогодні дена видала мудрість, не свою а народну Коли я їй резонно зауважила, що ми не претендуємо на перемогу, нам важливіше, щоб було комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів А хто хоче перемги, нехай дотримується цієї мудрості - наприклад вона чи її друзяка черч, дена обідилася і сказала, що йому хамити можна: Як пояснити дебільній, що казати правду можна без образ, а якщо ти ставиш в науку комусь народну мудрість - бажано її також дотримуватися?! - певно ніяк. Але на форумі є люди, які дискутують з дебілкою, ставлять її в приклад і навіть підтакують, коли вона ображає інших. Шановні, за народною мудрістю - ви завчасно програЄте. Але ця мудрість, на відміну від придуманою деною, давно відома в народі і звучить так: З ким поведешся.... Ори! Остановись, успокойся!! Ты уже 2-3 мысли связать не в состоянии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Я все давно зрозумів. Я з Деною не спілкуюсь досить давно, тому що ЦЕ МЕНІ НЕ ЦІКАВО. Лозунги часів застою, повна відсутність власних думок, передбачувана реакція на коменти, зашкарублий світогляд - ну скажи, що тут може бути цівим? Да, тебе по силам лишь уровень Орианы: читай ее пост выше и учись, как не надо писать. Там такой полный бредище написан без связки предложений. Но как раз тебе, видно, в этом разобраться будет интересно, в отличие от других. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Да, тебе по силам лишь уровень Орианы: читай ее пост выше и учись, как не надо писать. Там такой полный бредище написан без связки предложений. Но как раз тебе, видно, в этом разобраться будет интересно, в отличие от других. Да они два сапога пара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Да, тебе по силам лишь уровень Орианы: читай ее пост выше и учись, как не надо писать. Там такой полный бредище написан без связки предложений. Но как раз тебе, видно, в этом разобраться будет интересно, в отличие от других. Да какой там уровень, там рагулизм со всех дырок прёт, это надо, что чел 2 слова связать не может. Это болезнь рагуль, у нас тут один работал, он очень любил говорить тосты за столом, говорил долго, но понять что он говорит никому было не под силу. Так и опиаха, она хочет , что то написать, но увы выходит один набор слов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2013 Да какой там уровень, там рагулизм со всех дырок прёт, это надо, что чел 2 слова связать не может. Это болезнь рагуль, у нас тут один работал, он очень любил говорить тосты за столом, говорил долго, но понять что он говорит никому было не под силу. Так и опиаха, она хочет , что то написать, но увы выходит один набор слов.Если бы они просто скромно писали о своем мнении без выпендрежа, насмешек над нормальными людьми и без рагульского желания "панувать типа "я сказала - выполняй", то рагульство можно было бы выдержать. Даже пожалеть "невдалых". Но здесь уже клиника..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.