Zloi Tatarin Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 Нет, Дэна, не совсем. Животик, пупочек, все фрагментарно. У нашей Юлечки есть просто изумительные фотки!У-у-у ты она какая...Что б глянуть на ''мамкин'' эксклюзив, надо в стаю записаться? И клятву на крови дать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 таки я поразила твоё воображение! Смотри не влюбись! Для программы это вредно! Заржавеешь! :Dhttp://s018.radikal.ru/i513/1305/05/16b4cbb0504e.jpgТы, милая , своим выражением лица поразила меня с первого дня на форуме. Тебе это вполне удалось! А уж как и остальное увидела...ээхх...теперь не могу даже случайно взглянуть на юных красавиц в инете... Сразила ты меня наповал. :lol: Но должна предупредить: не влюблюсь ибо я же сторонник ТС и к лесбиянству не стремлюсь..Сама огорчена... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 Ты, милая , своим выражением лица поразила меня с первого дня на форуме. Тебе это вполне удалось! А уж как и остальное увидела...ээхх...теперь не могу даже случайно взглянуть на юных красавиц в инете... Сразила ты меня наповал. :lol: Но должна предупредить: не влюблюсь ибо я же сторонник ТС и к лесбиянству не стремлюсь..Сама огорчена... Ты представляешь, я всю свою жизнь до 45-ти, была жутко тощей и невероятно страдала от этого. Одни кости. Могу я хоть на старости лет позволить себе распустить пузо? Ну вот такая я распущенная!)) Но вопрос в другом, что там не так с моим выражением лица? :o -http://s020.radikal.ru/i718/1305/71/5eb22717e5d8.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 Полиция Франции не допустит акции противников однополых браков ПАРИЖ, 14 мар — РИА Новости. Французская полиция не допустит проведения многотысячной акции протеста, которую противники легализации однополых браков намерены провести на главной авеню Парижа — Елисейских полях «Оставаясь открытой для диалога, префектура полиции Парижа хочет проинформировать возможных участников этой акции протеста, что, по соображениям безопасности общественного порядка, им не будет позволено пройти через Елисейские поля», — сказано в распространенном в четверг коммюнике. По данным полиции, 20 февраля представители организации «Манифестация для всех» (названной по аналогии с законопроектом, который авторы именуют «Брак для всех») подали заявку на проведение 24 марта массовой манифестации на Елисейских полях. Два дня спустя префект полиции уведомил их о невозможности проведения подобной акции на площади Шарля де Голля (возле Триумфальной арки), Елисейских полях или площади Согласия. Причиной для отказа послужила близость важных общественных институтов (в частности, Елисейского дворца — резиденции главы государства). Кроме того, наличие многочисленных магазинов, большое число туристов, а также конфигурация соседних переулков не позволит обеспечить безопасность людей в условиях повышенной террористической угрозы. .http://news.mail.ru/politics/12340178/ Скоро и у нас все будет в порядке, заживем..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 Полиция Франции не допустит акции противников однополых браков Скоро и у нас все будет в порядке, заживем..... не обольщайся и не радуйся! Всё равно тебя никто в пару не возьмет! Даже такая старушка, как я! Потому что ты бздюшка и вонючка! И к тому же тупая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 песенка про БзДэну! ( с фотографиями!!!)))))))) :lol: -http://www.youtube.com/watch?v=BmFJAZ2ivOA вылитая Лолобриджида! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 15 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2013 песенка про БзДэну! ( с фотографиями!!!)))))))) :lol: -http://www.youtube.com/watch?v=BmFJAZ2ivOA вылитая Лолобриджида!Очень понравилась песенка!! Особенно радует, что Баба Яга - блондинка , и фигурка практически твоя. Чем-то родным повеяло, форумным.. И не возражай, мне легче об том судить: я тебе видела, а ты меня - нет..Правда, выражение лица у Ежки более осмысленное)). Но...похожи.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 16 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 травня, 2013 А вы не мелочитесь. А просто помолитесьза меня. С вашей стороны это будет круто! Я к примеру 20 лет молюсь за себя, на вас, иродов ,- нет сил! И желания -тоже нет. Как быстро с тебя слетело показное благородство)))) :rolleyes: И зафонтанировано банальное говно отображающее истинное содержание))))) :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 А тепер хто з ким бореться. На форумі дена бореться з фашизмом. Зовсім "випадково" - наша влада також бореться з фашзмом. Але якими методами?! Будь ласка - можете ознайомитися. Сьогодні в Києві - мітинг опозиції. Також "за дивним збігом обставин" деноподбні організувала свій "антифашистський" мітинг. В той час, як опозиційних лідерів по дорозі до Києва стягують з поїзда з різних надуманих причин, деноподібних привезли автобусами під супроводом міліції. Активістка "Фронту Змін" Ліда Сеєргєєва, яку зняли з поїзда "Маріуполь-Київ" правоохоронці, потрапила до лікарні. У неї пробита голова, можливо зламані ребра "По нашому потягу ходили міліціонери, перевіряли документи. Співробітники міліції чомусь постійно перевіряли мою наявність в вагоні, коли ми підїжджали до Волновахи. У них на руках був рукописний список з прізвищами усіх активістів, що їхали до Києва" "В Волновасі міліціонери озвучили моє прізвище і сказали вийти з потягу. До мене підійшло двоє людей в штатському і сказали пройти з ними - "зараз ми вам все пояснимо". Я вийшла в тамбур, і побачила, що потяг вже починає їхати і сказала: нікуди виходити не буду. Тоді ці люди схопили мене за руки, і викинули з вагону" _____________ Якщо людина бореться з фашизмом фашистськими методами - хто вона? За мірками свідомих людей - вона фашист. А її боротьба - ніщо інше, як окозамилювання, відволікання уваги від її злочиної сутності. Ось такі ви і є - совки - лицеміри - такими вас зробила лицемірна совкова система, коли на трибунах говорили правильні речі для всіх, а між собою правду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 А тепер хто з ким бореться. На форумі дена бореться з фашизмом. Зовсім "випадково" - наша влада також бореться з фашзмом. Але якими методами?! Будь ласка - можете ознайомитися. Сьогодні в Києві - мітинг опозиції. Також "за дивним збігом обставин" деноподбні організувала свій "антифашистський" мітинг. В той час, як опозиційних лідерів по дорозі до Києва стягують з поїзда з різних надуманих причин, деноподібних привезли автобусами під супроводом міліції. Активістка "Фронту Змін" Ліда Сеєргєєва, яку зняли з поїзда "Маріуполь-Київ" правоохоронці, потрапила до лікарні. У неї пробита голова, можливо зламані ребра "По нашому потягу ходили міліціонери, перевіряли документи. Співробітники міліції чомусь постійно перевіряли мою наявність в вагоні, коли ми підїжджали до Волновахи. У них на руках був рукописний список з прізвищами усіх активістів, що їхали до Києва" "В Волновасі міліціонери озвучили моє прізвище і сказали вийти з потягу. До мене підійшло двоє людей в штатському і сказали пройти з ними - "зараз ми вам все пояснимо". Я вийшла в тамбур, і побачила, що потяг вже починає їхати і сказала: нікуди виходити не буду. Тоді ці люди схопили мене за руки, і викинули з вагону" _____________ Якщо людина бореться з фашизмом фашистськими методами - хто вона? За мірками свідомих людей - вона фашист. А її боротьба - ніщо інше, як окозамилювання, відволікання уваги від її злочиної сутності. Ось такі ви і є - совки - лицеміри - такими вас зробила лицемірна совкова система, коли на трибунах говорили правильні речі для всіх, а між собою правду. А почему эту чушь ты разместила в моей любимой теме? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Фашистські методи "антифашистів" Журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики. Як повідомив "Українській правді" Содель, інцидент стався біля будівлі головного управління МВС у Києві на вулиці Володимирській. За його словами, він і Сніцарчук знімали побиття "свободівців" невідомими людьми спортивної статури. "На нас напали близько 10 людей в спортивних костюмах. Ми знімали, як вони били "свободівців", і їм це категорично не сподобалося", - розповів фотограф. За його словами, чоловіки побили їх до крові, зокрема в Сніцарчук розбита губа та побиті руки, телефон також розбитий. Сам Содель, який намагався її захистити, також отримав легкі ушкодження. Він залишився на місці події оформлювати протокол про злочин, в той час як Сніцарчук забрали до лікарні швидкої допомоги для зняття побоїв. За словами Соделя, міліція не втручалася в інцидент, хоча журналісти неодноразово просили правоохоронців захистити їх. Пізніше правоохоронці пообіцяли об'єднати інцидент щодо побиття "свободівців" та журналістів в одну справу, однак на даний момент "вони просто зникли". Водночас журналіст Тетяна Даниленко на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото людини, яка повалила на землю і била ногами журналістку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Фашистські методи "антифашистів" Журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики. Як повідомив "Українській правді" Содель, інцидент стався біля будівлі головного управління МВС у Києві на вулиці Володимирській. За його словами, він і Сніцарчук знімали побиття "свободівців" невідомими людьми спортивної статури. "На нас напали близько 10 людей в спортивних костюмах. Ми знімали, як вони били "свободівців", і їм це категорично не сподобалося", - розповів фотограф. За його словами, чоловіки побили їх до крові, зокрема в Сніцарчук розбита губа та побиті руки, телефон також розбитий. Сам Содель, який намагався її захистити, також отримав легкі ушкодження. Він залишився на місці події оформлювати протокол про злочин, в той час як Сніцарчук забрали до лікарні швидкої допомоги для зняття побоїв. За словами Соделя, міліція не втручалася в інцидент, хоча журналісти неодноразово просили правоохоронців захистити їх. Пізніше правоохоронці пообіцяли об'єднати інцидент щодо побиття "свободівців" та журналістів в одну справу, однак на даний момент "вони просто зникли". Водночас журналіст Тетяна Даниленко на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото людини, яка повалила на землю і била ногами журналістку. так их сук фашистских Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2013 Фашистські методи "антифашистів" Журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики. Як повідомив "Українській правді" Содель, інцидент стався біля будівлі головного управління МВС у Києві на вулиці Володимирській. За його словами, він і Сніцарчук знімали побиття "свободівців" невідомими людьми спортивної статури. "На нас напали близько 10 людей в спортивних костюмах. Ми знімали, як вони били "свободівців", і їм це категорично не сподобалося", - розповів фотограф. За його словами, чоловіки побили їх до крові, зокрема в Сніцарчук розбита губа та побиті руки, телефон також розбитий. Сам Содель, який намагався її захистити, також отримав легкі ушкодження. Він залишився на місці події оформлювати протокол про злочин, в той час як Сніцарчук забрали до лікарні швидкої допомоги для зняття побоїв. За словами Соделя, міліція не втручалася в інцидент, хоча журналісти неодноразово просили правоохоронців захистити їх. Пізніше правоохоронці пообіцяли об'єднати інцидент щодо побиття "свободівців" та журналістів в одну справу, однак на даний момент "вони просто зникли". Водночас журналіст Тетяна Даниленко на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото людини, яка повалила на землю і била ногами журналістку. Долой неофашистов из "Свободы"! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HzUydUjqx0k :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Ітак, хто ж насправді є Дена? Я не полінувався і зробив маленький скан її повідомлень за вчорашню добу. Щоб не виникли підозри в якихось підтасовках, викладаю список її постів. Виявляється, Дена стирчить на цьму форумі майже цілодобово. :lol: І це те що можна побачити на цьому форумі і під цим ніком!!! З 9-ї ранку до 13-ї години повідомлення сиплються як навіжені, потім вочевидь перерва на обід, лінивенько пише з 16-ї до 17-ту, а з 21-ї до опівночі знову град повідомлень. Так ось питання знавцям - ХТО Є ДЕНА? Інтернетзаробітчанин? Чи може каліка? Я не можу уявити нормальну, здорові жінку що стирчить в політфорумі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 В такому форматі напевно буде зручніше роздивитись продуктивнисть цієї форумчанки (для переходу на повідомлення достатньо натиснути малюсіньку стрілочку на цитаті) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Свен! Я и твое уже воображение поразила, причем настолько? :lol: Раньше лишь рагуля Ори волновалась... помогала даже иногда мне посты копировать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Я не гарантую що не пропустив ще якісь пости за 20-те травня цієї на диво плодовитої дами B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Я не гарантую що не пропустив ще якісь пости за 20-те травня цієї на диво плодовитої дами B)А ты не ложись сегодня отдыхать, покопируй еще мои посты за последние пару месяцев. И тебе интересно, и нам голову морочить не будешь))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Как же ты не поймешь! Это энергетический вампир! Программа, созданная на разрушение. И единственное, в чем она нуждается - в таком вот количестве внимания!. Это отвлекает от других обсуждений по существу. Это отталкивает новых потенциальных посетителей, это проще говоря, разваливает то не весьма бурное общение, что еще слабо тлеет здесь. Мне тоже сегодня очень хотелось ответить на ее бредовое заявление, что только полуидиоты изъясняются лозунгами и руки чесались ответить, чтобы она пересчиталасобственные миллионные тиражи лозунгов, что где не пройдет и чему когда здравствовать. Но с ней нельзя даже краями зацепляться. Ухватилась за край одежды - лучше отрезать этот шматок, чем остаться совсем голым. Поэтому, давай, я там интересную статью про ЕС обнаружила, а пару вопросов задать некому. Мусик отчалил по делам, остальной адекватный народ в засаде сидит, так може ты скумекаешь.. Щас подыщу тему подходящую. А сюда лучше не лезь. Этого монстра нельзя кормить. И пока корин, заупром эдыч и ты этого не поймете, дела здесь будут только хуже. Всё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Свен, це що таке? :blink: Хочеш знати скільки постів вона настрочила - тобі сюди http://ukrpolitforum.com/ipb.html?act=Stats Станом на зараз - з 23.59 вчора, до того ж періоду сьогодн: Пользователь....... Всего сообщений....... Сообщений сегодня...... % сегодняшних сообщений Дэна ............................ 6446.............................. 92.................................... 24.86% Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2013 Свен, це що таке? :blink: Хочеш знати скільки постів вона настрочила - тобі сюди http://ukrpolitforum.com/ipb.html?act=Stats Станом на зараз - з 23.59 вчора, до того ж періоду сьогодн: Пользователь....... Всего сообщений....... Сообщений сегодня...... % сегодняшних сообщений Дэна ............................ 6446.............................. 92.................................... 24.86% См. пост №87)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.